TravelGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Έχω κάνει 3 αγορές ξεχωριστές από ξεχωριστό πωλητή μέσω ebay και έφτασαν 21 Απριλίου και αντίστοιχα 24 και 28 Απριλίου. Γιατί δεν έχουν έρθει αφού βλέπω ότι έφτασαν Ελλάδα; ευχαριστώ! Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2021-04-21 11:46 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από TravelGR
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 υπομονη....θα ερθουν αρκει να ειναι μικροποσα η αξια τους
TuXaKoS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, kostasbm είπε υπομονη....θα ερθουν αρκει να ειναι μικροποσα η αξια τους Πάλι θα έρθουν απλώς θα κοστίσει κάτι παραπάνω.. Γενικά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει αυστηρά στο τελωνείο και θα γίνουν πιο αυστηρά από 01/07 που καταργείται η απαλλαγή των 22 ευρώ και θα μπαίνει ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ. Γενικά πάντως τα πακέτα από Κίνα έπαιρναν πάνω από 1 μήνα να φτάσουν.
Petros Electron Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Θα ερθουν. Να παρακολουθεις το tracking number τους. Και έμενα εχει ερθει απο 21/5 και εχει κολλήσει στο Τελωνείο. Αν φύγει απο εκει μετα σε 1-2 μερες θα εχει έρθει στο σπιτι σου. Γενικά πολυ αργο αυτο το τελωνείο ρε παιδι μου..
TravelGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Πάλι θα έρθουν απλώς θα κοστίσει κάτι παραπάνω.. Γενικά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει αυστηρά στο τελωνείο και θα γίνουν πιο αυστηρά από 01/07 που καταργείται η απαλλαγή των 22 ευρώ και θα μπαίνει ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ. Γενικά πάντως τα πακέτα από Κίνα έπαιρναν πάνω από 1 μήνα να φτάσουν. 35 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Πάλι θα έρθουν απλώς θα κοστίσει κάτι παραπάνω.. Γενικά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει αυστηρά στο τελωνείο και θα γίνουν πιο αυστηρά από 01/07 που καταργείται η απαλλαγή των 22 ευρώ και θα μπαίνει ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ. Γενικά πάντως τα πακέτα από Κίνα έπαιρναν πάνω από 1 μήνα να φτάσουν. 40 λεπτά πριν, kostasbm είπε υπομονη....θα ερθουν αρκει να ειναι μικροποσα η αξια τους Είναι 3 διαφορετικά το δύο κιόλας έρχονται με Bpost αλλά τίποτα. Τελωνείο δεν περνάει κανένα γιατί είναι 10~15 όλα. Οπότε να κάνω υπομονή; ρωτάω γιατί πέρασε ένας μήνας που έφτασε Ελλάδα ενώ ένα δέμα με Royal mail από Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε Ελλάδα σε 10 ημέρες δεν πέρασε τελωνείο επειδή είχε κάτω από 22€.
Nikcv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω και εγώ κάτι ,περιμένω ένα δέμα 9 ημέρες τώρα ,(δυστυχώς δεν έχω tracking number , έφυγε με royal mail από Northern Ireland (UK) ξέρετε στο περίπου πόσες μέρες κάνει; ειναι άνω των 22 ευρω. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Nikcv
christakos07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, Nikcv είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι ,περιμένω ένα δέμα 9 ημέρες τώρα ,(δυστυχώς δεν έχω tracking number , έφυγε με royal mail από Northern Ireland (UK) ξέρετε στο περίπου πόσες μέρες κάνει; ειναι άνω των 22 ευρω. Σήμερα παρέλαβα δέμα που έφυγε 25 Απριλίου από UK. Είχε φτάσει από 21 Μαΐου στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά χθες μου φέρανε την ειδοποίηση.
Nikcv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Σήμερα παρέλαβα δέμα που έφυγε 25 Απριλίου από UK. Είχε φτάσει από 21 Μαΐου στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά χθες μου φέρανε την ειδοποίηση. Ευχαριστώ. Πληροφορήθηκα πως έφυγε 24 Μαΐου, οπότε έχω ακόμα...
Petros Electron Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, TravelGR είπε Είναι 3 διαφορετικά το δύο κιόλας έρχονται με Bpost αλλά τίποτα. Τελωνείο δεν περνάει κανένα γιατί είναι 10~15 όλα. Οπότε να κάνω υπομονή; ρωτάω γιατί πέρασε ένας μήνας που έφτασε Ελλάδα ενώ ένα δέμα με Royal mail από Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε Ελλάδα σε 10 ημέρες δεν πέρασε τελωνείο επειδή είχε κάτω από 22€. Όλα περνάνε τελωνείο. Και εγω παίρνω μικροδεματα αξιας μεχρι 10~15 ευρώ αλλα περνάνε και μου έρχονται με πράσινο αυτοκόλλητο που γραφει "Τελωνειακός ελεύθερο" αλλωστε αυτο το βλεπεις και στο tracking number οτι ειναι στο τελωνειο. 1
velociraptoras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) όσες φορες έχω πάρει από κινα κανουν 1-2 μήνες στο τελεωνείο, μολις φυγουν από εκει την αλλη μέρα τα εχω. δεν παιρνω μεγάλης αξίας εκει δε ξέρω τι γινεται Στις 2/6/2021 στις 6:58 ΜΜ, TravelGR είπε Είναι 3 διαφορετικά το δύο κιόλας έρχονται με Bpost αλλά τίποτα. Τελωνείο δεν περνάει κανένα γιατί είναι 10~15 όλα. όλα περνανε τελωνειο. κατω απο 22 ευρω δεν εχει δασμούς. αλλά τα κρατανε εκει μεχρι να ερθει η σειρά τους να ελεγχθουν και αν το ποσο είαι πιο μεγάλο να πληρωσεις τους δασμους που αντιστοιχουν Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από velociraptoras
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Στις 2/6/2021 στις 6:58 ΜΜ, TravelGR είπε Τελωνείο δεν περνάει κανένα γιατί είναι 10~15 όλα. ΟΛΑ περνανε απο το τελωνειο,εξου και η καθυστερηση. Απλα μας ξεσκισε το Brexit,αργει πολυ ο ελεγχος και η τιμολογηση σε δεματα απο Αγγλια. Εχω χασει 3 απο τα 4 δεματα που ειχα παραγγειλει απο Αγγλια,μαλλον εχει γινει τεραστιος χαμος. Μετα απο ολο αυτο, το ebay προσθεσε και την επιλογη Ηπειρωτικη Ευρωπη στα filters,για να μην εμφανιζονται results απο Αγγλια.
Nikcv Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση, περιμένω ένα δέμα από έξω (Northern Ireland) δυστυχώς δεν έχω tracking number , έφυγε με royal mail όπως πληροφορήθηκα, σήμερα μίλαγα με ένα φίλο και μου έλεγε πως θα έπρεπε να έχει έρθει τώρα (15) ημέρες έχουν περάσει, πήγα ελτα δεν έβγαλα άκρη μου είπαν θα το κοιτάξουν... όταν ένα δέμα δεν έχει tracking number έρχεται ως απλό; δλδ μπορεί και να το αφήσουν στη πόρτα (ισόγειο) πολυκατοικίας;
onelonelystar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 το tracking number, κάνει αυτό που λέει, δηλαδή μπορείς να δεις την πορεία του από εκει που το έστειλαν μέχρι το σπίτι σου. Δεν νομίζω να έχει σχέση με το αν στο αφήσουν στην πόρτα ή σου χτυπησουν το κουδούνι για να το παραλάβεις. πάντως από Ali Express μέσα σε 1 μήνα ήρθε Ελλάδα και μετά από 2 ΜΗΝΕΣ ήρθε στην πόρτα μου..
Nikcv Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, onelonelystar είπε το tracking number, κάνει αυτό που λέει, δηλαδή μπορείς να δεις την πορεία του από εκει που το έστειλαν μέχρι το σπίτι σου. Δεν νομίζω να έχει σχέση με το αν στο αφήσουν στην πόρτα ή σου χτυπησουν το κουδούνι για να το παραλάβεις. πάντως από Ali Express μέσα σε 1 μήνα ήρθε Ελλάδα και μετά από 2 ΜΗΝΕΣ ήρθε στην πόρτα μου.. αυτό ειναι το θέμα πως δεν υπάρχει tracking number καθώς έφυγε με Royal mail όπως πληροφορήθηκα και δεν ξέρω τι γίνετε με το δέμα 15 ημέρες τώρα και αρχιζουν να με ζώνουν τα φίδια μην έρχεται ως απλό δλδ μπορεί και να το αφήσουν στη πόρτα (ισόγειο) πολυκατοικίας, παίζει να έγινε κάτι τέτοιο; , το ποσό του δέματος ειναι κοντά 60 ευρο
smpt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 εδώ δεν υπάρχουν ταχυδρόμοι να φέρουν τα γράμματα. Αν είναι δέμα θα σου έρθει ειδοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα