Προς το περιεχόμενο

Samsung chg70 32" ερώτηση με ρύθμιση

baspax1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα μολις παρέλαβα την Οθονη η οποια είναι εντυπωσιακή αλλα εχω ενα θέμα σχετικα με την ομαλότητα , Για αρχή εχω μια r9 290 4gb tri-x oc η οποια υποστιρίζει κανονικα Freesync το είδα απο τους amd drivers (radeon software 21.5.1) Οταν την συνδέω στο PC μου βαζει απο default λαθος αναλυση, για να κανενα λόγο δεν αλλαζει απο το menu τον  windows, και η οθονη μου βγαζει μηνυμα οτι και καλα χρησιμοποιω 4κ αναλυση αντι 2κ , Και το χειρότερο ειναι οτι παρατηρω Lag μιας και το Refresh rate ειναι στα 30hz, 
οταν παω στις ρυθμίσεις της οθονης και βαλω Freesync  απο ultimate engine σε off και βαλω καρφωτα το Refresh rate στο 60, τοτε η αναλυση παει στα 2560x1440 και 60hz , με το που ανεβασω χειροκινητα αναλυση ανεβαίνει στα 4k η και 30hz τι φταιει;
Δεν μπορω να εχω αυτο που υποσχεται; εστω ας παω στα 100 η 120hz δεν με ενφιαφέρουν μεχρι στιγμης τα παιχνίδια θελω να δω την ομαλότητα σε office tasks,videos,etc 

Επισης στο site βλεπω ενα firmware m-HG727CCAA-1025.0 αλλα αποτι βλεπω ειναι για την 27ρα κανει και για μενα ; 
Γιατι αν μπω για την 32αρα σαν latest εχει το 1019 ενω εγω φοραω το 1022 πως γινεται αυτο ; ειναι λιγο μπαχαλο το Site?

Firmware version: m-HG732CCAA-1022.0 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, baspax1 είπε

Καλησπέρα μολις παρέλαβα την Οθονη η οποια είναι εντυπωσιακή αλλα εχω ενα θέμα σχετικα με την ομαλότητα , Για αρχή εχω μια r9 290 4gb tri-x oc η οποια υποστιρίζει κανονικα Freesync το είδα απο τους amd drivers (radeon software 21.5.1) Οταν την συνδέω στο PC μου βαζει απο default λαθος αναλυση, για να κανενα λόγο δεν αλλαζει απο το menu τον  windows, και η οθονη μου βγαζει μηνυμα οτι και καλα χρησιμοποιω 4κ αναλυση αντι 2κ , Και το χειρότερο ειναι οτι παρατηρω Lag μιας και το Refresh rate ειναι στα 30hz, 
οταν παω στις ρυθμίσεις της οθονης και βαλω Freesync  απο ultimate engine σε off και βαλω καρφωτα το Refresh rate στο 60, τοτε η αναλυση παει στα 2560x1440 και 60hz , με το που ανεβασω χειροκινητα αναλυση ανεβαίνει στα 4k η και 30hz τι φταιει;
Δεν μπορω να εχω αυτο που υποσχεται; εστω ας παω στα 100 η 120hz δεν με ενφιαφέρουν μεχρι στιγμης τα παιχνίδια θελω να δω την ομαλότητα σε office tasks,videos,etc 

Επισης στο site βλεπω ενα firmware m-HG727CCAA-1025.0 αλλα αποτι βλεπω ειναι για την 27ρα κανει και για μενα ; 
Γιατι αν μπω για την 32αρα σαν latest εχει το 1019 ενω εγω φοραω το 1022 πως γινεται αυτο ; ειναι λιγο μπαχαλο το Site?

Firmware version: m-HG732CCAA-1022.0 

Καλησπέρα, μην το συνδέεις με HDMI, αλλά DP.

• Like 2

27 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

τι εκδοση hdmi  υποστηριζει η αρχαια 290? τι display port?

Με ενα μικρό ψαξιμο  HDMI version: 1.4a  ,  DisplayPort 1.2. 
Καλος ειμαι δεν αγοραζω και καρτα τωρα δεινοπαθησα να παρω την οθόνη! , θα βαλω αυτη που δίνει μεσα στο κουτι να δω αν δουλεψει το freesync,

Εχει κανεις σας παρομοια οθονη να μου πει τελικα ποιοι ειναι οι latest drivers?

4 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

αρα ξερουμε οτι το hdmi δε θα σου δωσει τα hz,οποτε βαλε το dp

Μολις εβαλα το DP , Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα βελτιωθηκε και η εικόνα, τα hz με την μια στα 144 kai πλεον ενεργοποιησα το freesync 2  λειτουργεί κανονικα..
Δεν ξερω αν υπαρχει κανενα καλο setup για production μιας και για αρχη την θελω για προγραμματισμό,
Εχω βεβαια και ενα παιχνιδακι Word of tanks που μπορω να δοκιμασω τα frames, Η κακομοίρη r9 290 τα με τα απαραίτητα optimize μπορει να φτασει και 80-90 fps καμια φορα και 100 για να δω ετσι την διαφορα..

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 3/6/2021 στις 12:54 ΠΜ, baspax1 είπε

Μολις εβαλα το DP , Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα βελτιωθηκε και η εικόνα, τα hz με την μια στα 144 kai πλεον ενεργοποιησα το freesync 2  λειτουργεί κανονικα..
Δεν ξερω αν υπαρχει κανενα καλο setup για production μιας και για αρχη την θελω για προγραμματισμό,
Εχω βεβαια και ενα παιχνιδακι Word of tanks που μπορω να δοκιμασω τα frames, Η κακομοίρη r9 290 τα με τα απαραίτητα optimize μπορει να φτασει και 80-90 fps καμια φορα και 100 για να δω ετσι την διαφορα..

Η εικονα σου βελτιωθηκε γιατι με display port μπαινει αυτοματα rgb 0-255. Με το hdmi πρεπει να το βαλεις manual.
Oxi to firmware της 27 δεν κανει στην 32
Δεν ειναι μπαχαλο το site απλα τα new firmware δεν χρειαζονται στους περισσοτερους για αυτο η οθονη σου εχει πιο καινουργιο ενω το site παλιοτερο. Αν καποιος θελει να παρει το κανουργιο μπορει να στειλει μηνυμα στο support apo samsung.
Τελος απλα για να το γνωριζεις πως η 32 ισως σε κουρασει διοτι για οτιδηποτε κατω απο 100% brightness χρησιμοποιει τεχνολογια Pulse Width Modulation (PWM), ηταν ο βασικος λογος που πηρα την 27.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...