Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Το ξέρετε φαντάζομαι πως όταν μπαίνουν έξτρα στρώσεις στη βάση, ψιλοακυρώνετε την κάτω αντίσταση (για ψησίματα εκτός αέρα)... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιο για υψηλές θερμοκρασίες θα έκανε κάτι; https://www.skroutz.gr/s/42209955/Bison-Aytokolliti-Tainia-Alouminiou-Gri-50mmx20m.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Πολλά μαυραδια είναι από το χρώμα που έχει φύγει Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
dtzgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Αν δεν ήμουν σίγουρος ότι το προϊόν είναι για φούρνο (δηλαδή για μέρος που ψήνονται τρόφιμα), δεν θα το έβαζα. πχ η συγκεκριμένη ταινία έχει κόλλα. Όταν αυτή θερμαίνεται/καίγεται, ποιος μπορεί να πει τι γίνεται με τις αναθυμιάσεις κλπ. Επίσης δεν λέει καν τι θερμοκρασίες αντέχει ή για τι εφαρμογές προορίζεται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει στη γειτονιά μου μαγαζί με χρώματα κλπ που τους θεωρώ σοβαρούς και αξιόπιστους. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. 1
Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κάτι τέτοιο για υψηλές θερμοκρασίες θα έκανε κάτι; https://www.durostick.gr/proioda/sfragistika/silikones-sfagistika-poluourethanis-akrulikis-tsimedoeidous-vasis/durostick-fireproof 1
Tsino Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 47 minutes ago, Γιάννης Platano said: Υπάρχει στη γειτονιά μου μαγαζί με χρώματα κλπ που τους θεωρώ σοβαρούς και αξιόπιστους. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Πες μας όταν καταλήξεις... 1
yiannis72 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Τσέκαρε και αυτά αν θέλεις. https://www.zeparts.gr/sidirostokos-gia-foyrnoys-tzakia-sompes-horis-amianto-eos-1000degc https://www.online-parts.gr/antallaktika-koyzinas/estias/patoi-foyrnoy-c-311.html 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, yiannis72 είπε Τσέκαρε και αυτά αν θέλεις. https://www.online-parts.gr/antallaktika-koyzinas/estias/patoi-foyrnoy-c-311.html Αυτά μάλλον θέλουν τεχνίτη για τοποθέτηση και πιθανόν μειώνουν την δύναμη της αντίστασης που είναι από κάτω
costas_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ο φούρνος στο εσωτερικό του πρέπει να έχει ολόκληρος εμαγιέ επίστρωση, είτε μαύρη γυαλιστερή είτε γκρί σκούρο ματ, όπως είναι από το εργοστάσιο. Οταν η επίστρωση αυτή ξεφλουδίζει, δεν σημαίνει ότι απλά χάνει την προστασία της η λαμαρίνα αλλά ότι είναι ακατάλληλη πλέον η χρήση του θαλάμου για μαγείρεμα. Η συσκευή δεν επισκευάζεται, ούτε με στόκους ούτε με χρώματα, ούτε με πατέντες. Οταν το δάπεδο έχει αφαιρεθεί η προστασία και η λαμαρίνα έχει δείγματα ότι έχει αρχίσει να σκουριάζει τότε είναι καλύτερο να αντικατασταθεί ο φούρνος με έναν καινούριο παρά να έχειτε στο φαγητό σας χημικά (εαν έχετε βάψει, στοκάρει κλπ) ή σκουριές. Μην το ρισκάρετε .. δεν αξίζει τον κόπο 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, costas_ είπε Μην το ρισκάρετε .. δεν αξίζει τον κόπο Σχετικό είναι αυτό. Μια καινούρια κουζίνα με ενσωματωμένα μάτια κεραμική αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 500 ευρώ.
xsterg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγω θα ελεγα να κοιταξεις και σιδηροστοκο η ειδικες κονιες που υπαρχουν. απαραιτητα να αντεχουν τουλαχιστον 300 βαθμους. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από xsterg 1
costas_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σχετικό είναι αυτό. Μια καινούρια κουζίνα με ενσωματωμένα μάτια κεραμική αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 500 ευρώ. Πόσο σχετικό είναι όταν είναι 100% ανθυγιεινό? 1
ababa641 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Σε ερώτηση μου σε τεχνικό μεγάλης εταιρείας για να αποφύγουμε τυχόν τρύπημα του φούρνου μου απάντησε οτι θα πρέπει πάντα να ανοίγουμε την πόρτα μετά από κάθε ψήσιμο ώστε να μην υπάρχουν υδρατμοί και αφού κρυώσει λίγο να ελέγχουμε αν υπάρχει νερό για να το σκουπίσουμε. Επίσης μου είπε να προτιμούμε τους φούρνους με πυρόλυση γιατι αντέχουν πολύ περισσότερο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πήγα σε μαγαζί που προανέφερα που δεν θέλει σώνει και καλά να πουλήσει χωρίς να σέβεται τον πελάτη και μου είπαν τίποτα από όσα αναφέρθηκαν. Πιθανό εκτός ότι θα φύγουν να είναι και επιζημια για την υγεία. Την αφήνω όπως έχει και όσο αντέξει. Μία λαμαρίνα από ταψί στην κάτω κατω υποδοχή και ότι κρατήσει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σχετικό είναι αυτό. Μια καινούρια κουζίνα με ενσωματωμένα μάτια κεραμική αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 500 ευρώ. Τότε πες ότι τίποτα δεν είναι πάνω από την υγεία σου. Το καταλαβαίνω ότι μια καλή κουζίνα κοστίζει, η ζωή σου όμως είναι πάνω απ' όλα. Κοίταξε για μεταχειρισμένα. 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Την αφήνω όπως έχει και όσο αντέξει. Και πολύ καλά θα κάνεις. Ξεκίνα να μαζεύεις χρήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα