Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ξέρετε φαντάζομαι πως όταν μπαίνουν έξτρα στρώσεις στη βάση, ψιλοακυρώνετε την κάτω αντίσταση (για ψησίματα εκτός αέρα)...

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοιο για υψηλές θερμοκρασίες θα έκανε κάτι; 

https://www.skroutz.gr/s/42209955/Bison-Aytokolliti-Tainia-Alouminiou-Gri-50mmx20m.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Πολλά μαυραδια είναι από το χρώμα που έχει φύγει 

20241211_161237.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αν δεν ήμουν σίγουρος ότι το προϊόν είναι για φούρνο (δηλαδή για μέρος που ψήνονται τρόφιμα), δεν θα το έβαζα.

πχ η συγκεκριμένη ταινία έχει κόλλα. Όταν αυτή θερμαίνεται/καίγεται, ποιος μπορεί να πει τι γίνεται με τις αναθυμιάσεις κλπ. Επίσης δεν λέει καν τι θερμοκρασίες αντέχει ή για τι εφαρμογές προορίζεται.

• Like 1
Δημοσ.
47 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Υπάρχει στη γειτονιά μου μαγαζί με χρώματα κλπ που τους θεωρώ σοβαρούς και αξιόπιστους. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. 

Πες μας όταν καταλήξεις... 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis72 είπε

Αυτά μάλλον θέλουν τεχνίτη για τοποθέτηση και πιθανόν μειώνουν την δύναμη της αντίστασης που είναι από κάτω 

Δημοσ.

Ο φούρνος στο εσωτερικό του πρέπει να έχει ολόκληρος εμαγιέ επίστρωση, είτε μαύρη γυαλιστερή είτε γκρί σκούρο ματ, όπως είναι από το εργοστάσιο. Οταν η επίστρωση αυτή ξεφλουδίζει, δεν σημαίνει ότι απλά χάνει την προστασία της η λαμαρίνα αλλά ότι είναι ακατάλληλη πλέον η χρήση του θαλάμου για μαγείρεμα. Η συσκευή δεν επισκευάζεται, ούτε με στόκους ούτε με χρώματα, ούτε με πατέντες. Οταν το δάπεδο έχει αφαιρεθεί η προστασία και η λαμαρίνα έχει δείγματα ότι έχει αρχίσει να σκουριάζει τότε είναι καλύτερο να αντικατασταθεί ο φούρνος με έναν καινούριο παρά να έχειτε στο φαγητό σας χημικά (εαν έχετε βάψει, στοκάρει κλπ) ή σκουριές. Μην το ρισκάρετε .. δεν αξίζει τον κόπο  

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, costas_ είπε

Μην το ρισκάρετε .. δεν αξίζει τον κόπο  

Σχετικό είναι αυτό. Μια καινούρια κουζίνα με ενσωματωμένα μάτια κεραμική αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 500 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα ελεγα να κοιταξεις και σιδηροστοκο η ειδικες κονιες που υπαρχουν. απαραιτητα να αντεχουν τουλαχιστον 300 βαθμους.

Επεξ/σία από xsterg
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σχετικό είναι αυτό. Μια καινούρια κουζίνα με ενσωματωμένα μάτια κεραμική αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 500 ευρώ. 

Πόσο σχετικό είναι όταν είναι 100% ανθυγιεινό?  

• Like 1
Δημοσ.

Σε ερώτηση μου σε τεχνικό μεγάλης εταιρείας για να αποφύγουμε τυχόν τρύπημα του φούρνου μου απάντησε οτι θα πρέπει πάντα να ανοίγουμε την πόρτα μετά από κάθε ψήσιμο ώστε να μην υπάρχουν υδρατμοί και αφού κρυώσει λίγο να ελέγχουμε αν υπάρχει νερό για να το σκουπίσουμε.

Επίσης μου είπε να προτιμούμε τους φούρνους με πυρόλυση γιατι αντέχουν πολύ περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πήγα σε μαγαζί που προανέφερα που δεν θέλει σώνει και καλά να πουλήσει χωρίς να σέβεται τον πελάτη και μου είπαν τίποτα από όσα αναφέρθηκαν. 

Πιθανό εκτός ότι θα φύγουν να είναι και επιζημια για την υγεία. 

Την αφήνω όπως έχει και όσο αντέξει. 

Μία λαμαρίνα από ταψί στην κάτω κατω υποδοχή και ότι κρατήσει. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τότε πες ότι τίποτα δεν είναι πάνω από την υγεία σου.

Το καταλαβαίνω ότι μια καλή κουζίνα κοστίζει, η ζωή σου όμως είναι πάνω απ' όλα.

Κοίταξε για μεταχειρισμένα.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Την αφήνω όπως έχει και όσο αντέξει. 

Και πολύ καλά θα κάνεις. Ξεκίνα να μαζεύεις χρήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...