Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι πολυ "κακο" αυτο;

ενας τεχνικος που πηρα τηλ ειπε οτι δεν πειραζει, 1)  ο φουρνος θα συνεχισει να δουλευει,

στο google βλεπω 2) καποιοι το φτιαχνουν ( ; )

και επιλογη 3) το πεταω και αγοραζω αλλον;

εχει κανείς εμπειρια; 

παραλαλω για τις αποψεις σας,

ευχαριστω

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρηκα εναν στο google που τα φτιαχνει, 25 θελει για ελεγχο και 90 για επισκευη, αξιζει αραγε;

viber_image_2021-06-02_16-11-13.jpg

44 minutes ago, cthulhucarbide said:

Άμα έλεγες και που ακριβώς τρύπησε και έβαζες και καμιά φωτογραφία μπορεί και να σε βοήθαγε κάποιος

there you go

@StamTheMan δεν θα ψηθει η σιλικονη στο μαγειρεμα;

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.

100€για επισκευή; Αν πρόκειται για ακριβό μοντέλο φούρνου και γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση μήπως να μιλούσες με κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής σου ώστε να αλλάξεις ολόκληρο το φούρνο εσωτερικά; Ίσως σε συμφέρει καλύτερα. 

Δημοσ.
12 minutes ago, shodan said:

100€για επισκευή; Αν πρόκειται για ακριβό μοντέλο φούρνου και γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση μήπως να μιλούσες με κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής σου ώστε να αλλάξεις ολόκληρο το φούρνο εσωτερικά; Ίσως σε συμφέρει καλύτερα. 

siemens ειναι ο φουρνος, υποτιθεται βαζουν ανοιξειδωτη λαμαρινα,

δεν ηξερα οτι μπορει να αλλαξει ολοκληρος εσωτερικα

Δημοσ.

Ο φούρνος παίζει να μην πάθει και τίποτα και δεν τρέχει τίποτα να το αφήσεις έτσι, εννοείται θα κάνει την δουλειά του. Σημαντικό ρόλο παίζει όμως σε πιο σημείο άνοιξε τρύπα και πόσο μεγάλη είναι αυτή. Αν πχ άνοιξε στο επάνω μέρος που από πάνω είναι οι εστίες και διέρχονται όλα τα καλώδια από τα συστήματα, παίζει να εισέρχονται μέσα υδρατμοί μυρωδιές και θερμότητα, οπότε καλό είναι να επισκευαστεί, αν τρύπησε οπουδήποτε αλλού, η γνώμη μου είναι να το αφήσεις ως έχει.

  • Like 1
Δημοσ.

η λαμαρινα δεν αλλαζει. αυτοι που λενε οτι επισκευαζουν βαζουν δευτερη λαμαρινα απο πανω με πριτσινια. αυτο εχει αποτελεσμα σε λιγο να τρυπαει περισσοτερο λογο των οπων που ανοιγουν και δευτερον  να μειωνεται η ενταση του φουρνου απο την κατω αντισταση λογο της διπλης λαμαρινας. κρατα τον ετσι για κανα 2 χρονια που θα κρατησει ακομα και καποια στιγμη αλλαξε τον. απλα προσεχε μην σου πεφτουν πολλα υγρα μεσα.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με 100 ευρω αγοραζεις μεταχειρισμενη κουζινα που θα σε βγαλει ανετα μια 5ετια ακομα .Εναλακτικα φιλος που το επαθε και δεν ειχε λεφτα για επισκευες και αγορες εκοψε μια λαμαρινα την εβαλε στο πατο και εκανε τη δουλεια του δεν ξερω για ποσο....

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/6/2021 στις 5:06 ΜΜ, naimore είπε

siemens ειναι ο φουρνος, υποτιθεται βαζουν ανοιξειδωτη λαμαρινα,

δεν ηξερα οτι μπορει να αλλαξει ολοκληρος εσωτερικα

Ανοξείδωτη λαμαρίνα δεν εχει κανένας (οικιακός) φούρνος όλοι μεταλλικοί είναι με εμαγιέ επίστρωση. Ανοξείδωτο θα δεις μονο σε (μεγάλο) επαγγελματικό φούρνο.Ο φούρνος στην ουσία είναι ένα "κουτί" μέσα στην κουζίνα το οποίο λύνεται και βγαίνει, το πόσο εύκολα η δύσκολο έχει να κάνει με το εκάστοτε μοντέλο.Αν έβγαινε θα μπορούσες να το πας σε έναν σιδερά η μηχανουργείο και δεν φαινότανε καθόλου το μπάλωμα (θα έβγαινε και θα κοβόταν καινούριο κομμάτι). Το θεμα ειναι ομως πως θα γινόταν μετα η επίστρωση με το εμαγιέ.Υπάρχουν κατι σπρέι αλλα δεν ξερω αν κανουν δουλειά.Αλλο θεμα είναι οτι φυσικά δεν σε συμφέρει να στο κάνει τεχνικός αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

Εγώ θα έβαζα σιδηροστοκο πιστεύω οτι αντέχει σε θερμοκρασίες, (ειχα βάλει παλιά σε εξάτμιση και δεν έφυγε) και μετά θα τον επίστρωνα με σπρέι εμαγιέ. Ποιο πολύ για να κλείσω την τρυπά και να αποτρέψω την περαιτέρω διάβρωση.

Edit: Τελικα υπάρχει και για φούρνο

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάνει κάτι τρυπούλες που περνάει οδοντογλυφιδα

Υπαρχει τρόπος επισκευής; 

Κόστος αν υπάρχει; 

Μπορεί να μπει κάτι πάνω από τον πάτο και πριν τη σχάρα που πατάει το ταψί για ψήσιμο για να μην τυχόν περάσουν λάδια κλπ και μπουν στην αντίσταση που είναι από κάτω ; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

 

Μπορεί να μπει κάτι πάνω από τον πάτο και πριν τη σχάρα που πατάει το ταψί για ψήσιμο για να μην τυχόν περάσουν λάδια κλπ και μπουν στην αντίσταση που είναι από κάτω ;

Αλουμινοχαρτο, στρωσε ολο το πατωμα του φουρνου.

  • Like 1
Δημοσ.

Εγω το χω χρονια ετσι, δεν κουνιεται. Απλα καθε τοσο το αλλαζω.

Βασικο να μενει ο φουρνος ανοιχτος μετα το ψησιμο, να φευγει η υγρασια...

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...