Greg9 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν βάλατε το κωδικό, σας είπε τίποτα για 12? Λέει μόνο το 3+3 τώρα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Greg9
billsnake21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρασα τον 2ο κωδικό κατευθείαν και μου έβγαλε μόνο για 2 + 2 πάντως..το 10αρακι στην τρίτη παραγγελία δεν το αναφέρει edit: μάλλον ισχύει ότι ισχύει και για το πρώτο κουπόνι, γράψτε άκυρο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από billsnake21
fysikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Έβαλα τον κωδικό June έκανα την πρώτη παραγγελία αλλά στην δεύτερη που προσπαθώ να περάσω, δεν μου εμφανίζει έκπτωση.πρεπει να γίνει σε αλλο 24ωρο;
comfuzio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fysikos είπε Έβαλα τον κωδικό June έκανα την πρώτη παραγγελία αλλά στην δεύτερη που προσπαθώ να περάσω, δεν μου εμφανίζει έκπτωση.πρεπει να γίνει σε αλλο 24ωρο; Την παρέλαβες την πρώτη όμως πριν κάνεις την 2η; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από comfuzio
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, fysikos είπε Έβαλα τον κωδικό June έκανα την πρώτη παραγγελία αλλά στην δεύτερη που προσπαθώ να περάσω, δεν μου εμφανίζει έκπτωση.πρεπει να γίνει σε αλλο 24ωρο; Πρέπει να περάσει λίγη ώρα από την παραλαβη. Έτσι μπερδευτηκα κ εγώ τις προάλλες κ νόμιζα ότι χάθηκε αλλά μπήκε μετά από λίγο.
fysikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, comfuzio είπε Την παρέλαβες την πρώτη όμως πριν κάνεις την 2η; Όχι,την προγραμμάτισα για απόψε και ήθελα να βάλω την 2η για αυριο
christs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Λοιπόν.... έβαλα τον 1ο κωδικο, πηρα την εκπτωση των 3 ευρω, πηρα και το δευτερο κουπονι των 3 ευρω για την επομενη παραγγελια. Προσπαθησα να βαλω και τον 2ο κωδικο αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να ξοδεψω το υπάρχον κουπόνι. Επειδή όμως η παραγγελία με το 2ον κωδικό πρεπει να γινει μεχρι αυριο τη 1 το μεσημερι, φανταζομαι οτι μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να "ξεμπερδευω" με τα 3 ευρω του 1ου κωδικου ωστε να βαλω τον 2ο κωδικο και να προλάβω το deadline. Την επομενη φορα ας τα δινουν ενα ενα
SilentVoice Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, christs είπε Λοιπόν.... έβαλα τον 1ο κωδικο, πηρα την εκπτωση των 3 ευρω, πηρα και το δευτερο κουπονι των 3 ευρω για την επομενη παραγγελια. Προσπαθησα να βαλω και τον 2ο κωδικο αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να ξοδεψω το υπάρχον κουπόνι. Επειδή όμως η παραγγελία με το 2ον κωδικό πρεπει να γινει μεχρι αυριο τη 1 το μεσημερι, φανταζομαι οτι μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να "ξεμπερδευω" με τα 3 ευρω του 1ου κωδικου ωστε να βαλω τον 2ο κωδικο και να προλάβω το deadline. Την επομενη φορα ας τα δινουν ενα ενα Φαντάζομαι κανείς δεν έχει παραλάβει 2 παραγγελίες σήμερα. Αύριο θα μάθουμε όλοι.
lion2486 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 hour ago, SilentVoice said: Φαντάζομαι κανείς δεν έχει παραλάβει 2 παραγγελίες σήμερα. Αύριο θα μάθουμε όλοι. Γατάκια, έκανα την 2η πριν λίγο, έβαλα και τον δεύτερο κωδικό και έχω τους καφέδες μου για αύριο.
amak268 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Ισχύουν και οι δύο κωδικοί τελείωσα την μία με τα 2€ και τώρα πέρασα την άλλη με τα 3€😆😆😆
safridia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, lion2486 είπε Γατάκια, έκανα την 2η πριν λίγο, έβαλα και τον δεύτερο κωδικό και έχω τους καφέδες μου για αύριο. Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα την πλατφορμα μπορεις να δωσεις πληροφοριες πως το εκανες; Εβαλες παραγγελια πχ δυο καφεδες και πληρωνεις -3ευρω στην τιμη; Φερνουν απο καποιο ποσο και πανω; Ειναι αναλογα το καταστημα;
alexiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Πήγα στην εφαρμοφή profile --> enter promo code και δεν παίζει κανένας από τους δύο κωδικούς. Τι κάνω λάθος;
li@m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Απ ότι φαίνεται δεν δουλεύει σε όλους. Πάντως μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναφέρει πως πήρε το 10αρικο ή το 12ευρω 1
amak268 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, li@m είπε Απ ότι φαίνεται δεν δουλεύει σε όλους. Πάντως μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναφέρει πως πήρε το 10αρικο ή το 12ευρω 16 Ιουνίου θα μπουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις