Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βάλατε το κωδικό, σας είπε τίποτα για 12? Λέει μόνο το 3+3 τώρα

Επεξ/σία από Greg9
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασα τον 2ο κωδικό κατευθείαν και μου έβγαλε μόνο για 2 + 2 πάντως..το 10αρακι στην τρίτη παραγγελία δεν το αναφέρει 

edit: μάλλον ισχύει ότι ισχύει και για το πρώτο κουπόνι, γράψτε άκυρο :P 

Επεξ/σία από billsnake21
Δημοσ.

Έβαλα τον κωδικό June έκανα την πρώτη παραγγελία αλλά στην δεύτερη που προσπαθώ να περάσω, δεν μου εμφανίζει έκπτωση.πρεπει να γίνει σε αλλο 24ωρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, fysikos είπε

Έβαλα τον κωδικό June έκανα την πρώτη παραγγελία αλλά στην δεύτερη που προσπαθώ να περάσω, δεν μου εμφανίζει έκπτωση.πρεπει να γίνει σε αλλο 24ωρο;

Την παρέλαβες την πρώτη όμως πριν κάνεις την 2η; 

Επεξ/σία από comfuzio
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fysikos είπε

Πρέπει να περάσει λίγη ώρα από την παραλαβη. Έτσι μπερδευτηκα κ εγώ τις προάλλες κ νόμιζα ότι χάθηκε αλλά μπήκε μετά από λίγο. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Την παρέλαβες την πρώτη όμως πριν κάνεις την 2η; 

Όχι,την προγραμμάτισα για απόψε και ήθελα να βάλω την 2η για αυριο

Δημοσ.

Λοιπόν.... έβαλα τον 1ο κωδικο, πηρα την εκπτωση των 3 ευρω, πηρα και το δευτερο κουπονι των 3 ευρω για την επομενη παραγγελια.

Προσπαθησα να βαλω και τον 2ο κωδικο αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να ξοδεψω το υπάρχον κουπόνι. Επειδή όμως η παραγγελία με το 2ον κωδικό πρεπει να γινει μεχρι αυριο τη 1 το μεσημερι, φανταζομαι οτι μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να "ξεμπερδευω" με τα 3 ευρω του 1ου κωδικου ωστε να βαλω τον 2ο κωδικο και να προλάβω το deadline.

Την επομενη φορα ας τα δινουν ενα ενα :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christs είπε

Λοιπόν.... έβαλα τον 1ο κωδικο, πηρα την εκπτωση των 3 ευρω, πηρα και το δευτερο κουπονι των 3 ευρω για την επομενη παραγγελια.

Προσπαθησα να βαλω και τον 2ο κωδικο αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να ξοδεψω το υπάρχον κουπόνι. Επειδή όμως η παραγγελία με το 2ον κωδικό πρεπει να γινει μεχρι αυριο τη 1 το μεσημερι, φανταζομαι οτι μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να "ξεμπερδευω" με τα 3 ευρω του 1ου κωδικου ωστε να βαλω τον 2ο κωδικο και να προλάβω το deadline.

Την επομενη φορα ας τα δινουν ενα ενα :P

Φαντάζομαι κανείς δεν έχει παραλάβει 2 παραγγελίες σήμερα. Αύριο θα μάθουμε όλοι.

Δημοσ.
1 hour ago, SilentVoice said:

Φαντάζομαι κανείς δεν έχει παραλάβει 2 παραγγελίες σήμερα. Αύριο θα μάθουμε όλοι.

Γατάκια, έκανα την 2η πριν λίγο, έβαλα και τον δεύτερο κωδικό και έχω τους καφέδες μου για αύριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lion2486 είπε

Γατάκια, έκανα την 2η πριν λίγο, έβαλα και τον δεύτερο κωδικό και έχω τους καφέδες μου για αύριο.

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα την πλατφορμα μπορεις να δωσεις πληροφοριες πως το εκανες; Εβαλες παραγγελια πχ δυο καφεδες και πληρωνεις -3ευρω στην τιμη; Φερνουν απο καποιο ποσο και πανω; Ειναι αναλογα το καταστημα;

Δημοσ.

Πήγα στην εφαρμοφή profile --> enter promo code και δεν παίζει κανένας από τους δύο κωδικούς. Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται δεν δουλεύει σε όλους. Πάντως μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναφέρει πως πήρε το 10αρικο ή το 12ευρω 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, li@m είπε

Απ ότι φαίνεται δεν δουλεύει σε όλους. Πάντως μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναφέρει πως πήρε το 10αρικο ή το 12ευρω 

16 Ιουνίου θα μπουν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...