Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα γινεται και τον 2ο κωδικο να εξαργυρωσουμε ? αν κανουμε 3-3 και αλλα 2-2 μέχρι 15 του μήνα μετά θα γίνει 12+10?

και ο 1ος κωδικος εχει μεχρι αυριο νομιζω διωρια και ο 2ος εχει διωρια?

Επεξ/σία από nikpap2000
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikpap2000 είπε

τελικα γινεται και τον 2ο κωδικο να εξαργυρωσουμε ? αν κανουμε 3-3 και αλλα 2-2 μέχρι 15 του μήνα μετά θα γίνει 12+10?

Λογικά θα πρέπει να ισχύει αυτό.Κανείς δεν έχει φτάσει μέχρι εκει. Όποιος φτάσει, ας μας ενημερώσει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikpap2000 είπε

και ο 1ος κωδικος εχει μεχρι αυριο νομιζω διωρια και ο 2ος εχει διωρια?

Τον πρωτο κωδικο εως τις 15-06 λεει μπορεις να τον εξαργυρωσεις

Δεν ειναι μονο μεχρι αυριο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikpap2000 είπε

Εμενα μ λεει αυτο

20210602_164536.jpg

Η εισαγωγη του κωδικου στο σαιτ.

Οχι η εξαργυρωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, makhs5 είπε

Η εισαγωγη του κωδικου στο σαιτ.

Οχι η εξαργυρωση.

ναι αλλα ο 2οσ κωδικος έχει περιθώριο εισαγωγής η πρέπει πρώτα να "φάμε τα 3-3" για να βαλουμε τον αλλον με τα 2-2?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpap2000 είπε

ναι αλλα ο 2οσ κωδικος έχει περιθώριο εισαγωγής η πρέπει πρώτα να "φάμε τα 3-3" για να βαλουμε τον αλλον με τα 2-2?

Για τον δευτερο κωδικο δεν ξερω να σου απαντησω, γιατι ακομη δεν εχω εξαργυρωση τον πρωτο, και δεν μου τον δεχεται τον δευτερο χωρις εξαργυρωση του πρωτου

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε μένα δεν περνάει κανεις λέει σφάλμα 4891 (φαίνεται ότι έχεις ήδη κουπόνια και μπορείς να το χρησιμοποιήσω αφού εξαργυρωσω). 

Ενώ δεν έχω τπτ. Τι φάση 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, costacurta είπε

Σε μένα δεν περνάει κανεις λέει σφάλμα 4891 (φαίνεται ότι έχεις ήδη κουπόνια και μπορείς να το χρησιμοποιήσω αφού εξαργυρωσω). 

Ενώ δεν έχω τπτ. Τι φάση 

Στείλε στο support. Οπότε τους χρειάστηκα ήταν αρκετά βοηθητικοί. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, li@m είπε

Στείλε στο support. Οπότε τους χρειάστηκα ήταν αρκετά βοηθητικοί. 

Έστειλα λέει είναι πρωωθητικη προσφορά μόνο για χρήστες Πάτρας/Λάρισας και όχι Θεσσαλονίκη. Wtf. Δηλ σε όσους πέρασε είναι από εκεί? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costacurta είπε

Έστειλα λέει είναι πρωωθητικη προσφορά μόνο για χρήστες Πάτρας/Λάρισας και όχι Θεσσαλονίκη. Wtf. Δηλ σε όσους πέρασε είναι από εκεί? 

προφανώς κ οχι

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costacurta είπε

Εντωμεταξύ το έβαλα στον αδερφό μου και πέρασε. (Που είναι στο διπλανό δωμάτιο) Ότι να ναι 

Mηπως συγκατοικει με ατομο απο Λαρισα/Πατρα;

Δημοσ.

Κάποιο κόλλημα στο σύστημα θα είναι και στην εξυπηρέτηση μάλλον μου έστειλε φιξ απάντηση. Δεν ξέρω τεσπα ενημερώνω αν το βγάλει και σε κάποιον άλλο το ίδιο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...