Al_pacino Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Απο αλι πληρωμένο φπα...... τι εννοει ο ποιητής στην φωτο ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Απο αλι πληρωμένο φπα...... τι εννοει ο ποιητής στην φωτο ;;;; τίποτα περιέργο. Περνάει τελωνείο όπως όλα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πληρώσεις κατι. Πες μας μετά αν τα ΕΛΤΑ σου ζήτησαν να ξαναπληρώσεις το ΦΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaNePi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μου ήρθε mail από dhl on demand ότι πρεπει να επιβεβαιώσω την διεύθυνση σε μια παραγγελία που έχω κάνει. Δν περιμενω κάποια παραγγελια κ μου κανε εντύπωση. Βέβαια είχα ακυρώσει μια παραγγελια από αλι πριν μήνες κ ο πωλητής μου εβαλε τα λεφτά πισω όταν πηρε το αντικείμενο πισω. Είπα όμως να βάλω τη διεύθυνση να δω τι θα βγάλει, μόλις ζήτησε όμως στοιχεία της κάρτας τ ακυρωθεί κατευθείαν. Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ένας αριθμός χρέωσης. Έχει κανείς παρομοιο περιστατικο? Που να απευθυνθώ για να δω τι γντ? Η είναι απάτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MaNePi είπε Είπα όμως να βάλω τη διεύθυνση να δω τι θα βγάλει, μόλις ζήτησε όμως στοιχεία της κάρτας τ ακυρωθεί κατευθείαν. Εννοείς το ακυρώσες και δεν προχώρησες; Πολύ καλά έκανες. Ποια είναι η διεύθυνση αποστολέα; Άσε τι λέει στον τίτλο. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaNePi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Doubt είπε Εννοείς το ακυρώσες και δεν προχώρησες; Πολύ καλά έκανες. Ποια είναι η διεύθυνση αποστολέα; Άσε τι λέει στον τίτλο. Ναι, μόλις είδα ότι θέλει κάρτα δν έβαλα τπτ. Ουτε ενα ψηφίο. Η διευθυνση είναι αυτή [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MaNePi είπε Ναι, μόλις είδα ότι θέλει κάρτα δν έβαλα τπτ. Ουτε ενα ψηφίο. Η διευθυνση είναι αυτή [email protected] Για σκαμ το κόβω. Έχουν έρθει και ς εμένα τέτοια κ από αμαχον κλπ και μάλιστα προτού εχω λογαριασμό αμαζον. Τα δεχόμουν στα σπαμ. Αν έχει όμως τον ίδιο κωδικό παραγγελίας ίσως και να μην είναι. Αλλά για απάτη το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα... Βγηκαν οι τιμες απο τα ΕΛΤΑ... https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2088878/eltapos-diamorfonontai-ta-nea-telh-ektelonismoy-gi.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Βγηκαν οι τιμες απο τα ΕΛΤΑ... https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2088878/eltapos-diamorfonontai-ta-nea-telh-ektelonismoy-gi.html Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 - 08:15.... έχουμε 6 Σεπτεμβρίου τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Βγηκαν οι τιμες απο τα ΕΛΤΑ... https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2088878/eltapos-diamorfonontai-ta-nea-telh-ektelonismoy-gi.html Εάν εφαρμοστεί λογικά εξαφανίζονται αγορές 2-3-5 ευρώ. Γενικά ένα μπάχαλο. Η κάθε εταιρεία κάνει ότι της γουστάρει από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενιαία πολιτική. Ενδεχομένως αυτός ήταν και ο σκοπός τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εάν εφαρμοστεί λογικά εξαφανίζονται αγορές 2-3-5 ευρώ. Γενικά ένα μπάχαλο. Η κάθε εταιρεία κάνει ότι της γουστάρει από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενιαία πολιτική. Ενδεχομένως αυτός ήταν και ο σκοπός τους. Γιατί το λες αυτό? ΜΑΚΑΡΙ κάθε εταιρεία να κάνει ότι της γουστάρει. Αυτό είναι ότι το καλύτερο. Το κακό είναι όταν είναι όλες συννενοημενες ή υπάρχει "market signal" να κάνουν όλες το ίδιο. Πολύ καλά νέα αυτά. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Γιατί το λες αυτό? ΜΑΚΑΡΙ κάθε εταιρεία να κάνει ότι της γουστάρει. Αυτό είναι ότι το καλύτερο. Το κακό είναι όταν είναι όλες συννενοημενες ή υπάρχει "market signal" να κάνουν όλες το ίδιο. Πολύ καλά νέα αυτά. Το λέω από άποψη μικρών αγορων. Αν π.χ. θέλεις να πάρεις 2-3 πραγματάκια 2-3 ευρώ και πρέπει για το καθένα να φας καπέλο 2,5 ευρώ νομίζω ότι δεν συμφέρει και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Το λέω από άποψη μικρών αγορων. Αν π.χ. θέλεις να πάρεις 2-3 πραγματάκια 2-3 ευρώ και πρέπει για το καθένα να φας καπέλο 2,5 ευρώ νομίζω ότι δεν συμφέρει και πολύ. 1. Είχα μείνει ότι ο ελληναρας έμπορος τα πουλάει 10 2. Από πού προκύπτει αυτό, ότι ένα δέμα 2 ευρώ θα παίρνει 2.5 ευρώ? Εγώ διαβάζω: Η νέα διαδικασία, εφόσον τα αντικείμενα αξίας μέχρι 150€ έχουν αποσταλεί από τις χώρες, με ευθύνη του αποστολέα, με όλες τις προβλεπόμενες υποχρεωτικές πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή ή μέσω του καθεστώτος IOSS, δεν θα επιφέρει κάποια επιβάρυνση από τα ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό τους. Ενδεχόμενες χρεώσεις για εργασίες εκτελωνισμού θα υπάρξουν μόνο για όσα αντικείμενα δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες ηλεκτρονικές πληροφορίες και στην περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου, σύμφωνα με τις διαδικασίες που επιβάλλει η ΑΑΔΕ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, DrLo είπε 1. Είχα μείνει ότι ο ελληναρας έμπορος τα πουλάει 10 2. Από πού προκύπτει αυτό, ότι ένα δέμα 2 ευρώ θα παίρνει 2.5 ευρώ? Εγώ διαβάζω: Η νέα διαδικασία, εφόσον τα αντικείμενα αξίας μέχρι 150€ έχουν αποσταλεί από τις χώρες, με ευθύνη του αποστολέα, με όλες τις προβλεπόμενες υποχρεωτικές πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή ή μέσω του καθεστώτος IOSS, δεν θα επιφέρει κάποια επιβάρυνση από τα ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό τους. Ενδεχόμενες χρεώσεις για εργασίες εκτελωνισμού θα υπάρξουν μόνο για όσα αντικείμενα δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες ηλεκτρονικές πληροφορίες και στην περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου, σύμφωνα με τις διαδικασίες που επιβάλλει η ΑΑΔΕ. Πράγματι μάλλον εγώ δεν το διάβασα καλά και έμεινα με την εντύπωση ασχέτως φπα θα έχουν καπέλο 2,5 ευρώ για εκτελωνισμό όλα τα δέματα μέχρι 15 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2021 στις 11:57 ΠΜ, Aurumnus είπε Τελικά πόσο πλήρωσες τότε στην UPS; Τα εχω γραψει σε προηγουμενο post μου. 😁 13 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 - 08:15.... έχουμε 6 Σεπτεμβρίου τώρα... Ο τιμοκαταλογος απ' οτι κατάλαβα, αφορά τα δέματα που δεν έχουν προπληρώσει τον ΦΠΑ μέσω IOSS. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από kolossos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω παραλαβει 2 πραγματα απο Aliexpress με το νεο καθεστως,ολα πηγαν καλα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα