Skrobo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Εγώ ξέρω ότι η Ευρώπη το μόνο που παράγει είναι φόροι, μπορείς βέβαια αν θες να με πείσεις για το αντίθετο. Η συζήτηση ειναι αν οι φόροι που πληρώνεις αξίζουν για τα αγαθά που παίρνεις. Αν νομίζεις οτι δεν αξίζουν για "λίγο" μπορείς να προσθήσεις να το αλλάξεις με την ψήφο σου. Αν νομίζεις οτι δεν αξίζουν καθόλου, τα αεροπορικά για Σομαλιλάνδη ειναι αρκετά φθηνά. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από Skrobo 5 1
TuXaKoS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Εγώ ξέρω ότι η Ευρώπη το μόνο που παράγει είναι φόροι, μπορείς βέβαια αν θες να με πείσεις για το αντίθετο. Παράγει και υπηρεσίες, διαφορετικά δεν θα επέλεγες να μείνεις στην Ευρώπη αλλά θα πήγαινες σε μια χώρα που παράγει προιόντα όπως λες (Κίνα, Ινδία, Τουρκιά κτλ) σωστά; 6
_Biohazard_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Παράγει και υπηρεσίες, διαφορετικά δεν θα επέλεγες να μείνεις στην Ευρώπη αλλά θα πήγαινες σε μια χώρα που παράγει προιόντα όπως λες (Κίνα, Ινδία, Τουρκιά κτλ) σωστά; Ε ας πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που παράγουν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Εκτός αν σε αυτό που είπες εννοούσες και την Ελλάδα...θύμισε μου παραγωγή υπηρεσιών; 1
TuXaKoS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Ε ας πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που παράγουν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Εκτός αν σε αυτό που είπες εννοούσες και την Ελλάδα...θύμισε μου παραγωγή υπηρεσιών; Τουρισμός; Δεν είναι για εσένα αυτό παραγωγή υπηρεσιών;
MikeJ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Εδώ και καιρό τα δέματα κάθονται μήνες στο αεροδρόμιο. Όταν εφαρμοστεί και αυτό το μέτρο βλέπω να κάθονται μερικά χρόνια.... 5 2
studiokristo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Για μια μπαταρία στο Ρολόι θα βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Μέχρι τώρα με 99 λεπτά έπαιρνες 10 από αυτές με ταχυδρομείο σ σπίτι σου. Ακόμα και από Ευρωπαϊκες αποθήκες, το κόστος αποστολής των μικροδεμαάτων θα είναι απαγορευτικό.
TuXaKoS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, studiokristo είπε Για μια μπαταρία στο Ρολόι θα βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Μέχρι τώρα με 99 λεπτά έπαιρνες 10 από αυτές με ταχυδρομείο σ σπίτι σου. Ακόμα και από Ευρωπαϊκες αποθήκες, το κόστος αποστολής των μικροδεμαάτων θα είναι απαγορευτικό. Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παράδειγμα). Απλά θα πληρώνεις και ΦΠΑ άρα 99 λεπτά + 24% θα πηγαίνει στο 1.23. Σίγουρα είναι μια αύξηση αλλά όχι κάτι τρελό.
xrist0s4 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ήθελαν 3 μήνες σχεδόν να έρθουν από Κίνα τώρα θα έρχονται του χρόνου τέτοια μερα 1
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παράδειγμα). Απλά θα πληρώνεις και ΦΠΑ άρα 99 λεπτά + 24% θα πηγαίνει στο 1.23. Σίγουρα είναι μια αύξηση αλλά όχι κάτι τρελό. Μακάρι να είναι τόσο απλό και οι περισσότεροι δεν έχουμε πρόβλημα να γίνεται έτσι , αλλά πως θα εισπράττετε ο φπα από την Ελλάδα;; Θα πληρώνουμε στους Κινέζους και θα πως θα τον αποδίδουν και πως το τελωνείο π.χ. θα γνωρίζει ότι έχει πληρωθεί στην Ελλάδα να το αποδεσμεύσει;;
davarisx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η ευρωπαϊκή ένωση θέλει να περιορίσει της εισαγωγές από Κίνα για ιδιώτες. Το πιο ωραίο είναι ότι οι μεγάλοι Κινέζοι έχουν ήδη μεγάλες αποθήκες στην Ευρώπη εδώ και χρόνια οπωτε δεν αλλάζει τίποτα πρακτικά για εμάς. Το όλο θέμα είναι να είχαμε να λέγαμε.
agnostos13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, davarisx είπε Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η ευρωπαϊκή ένωση θέλει να περιορίσει της εισαγωγές από Κίνα για ιδιώτες. Το πιο ωραίο είναι ότι οι μεγάλοι Κινέζοι έχουν ήδη μεγάλες αποθήκες στην Ευρώπη εδώ και χρόνια οπωτε δεν αλλάζει τίποτα πρακτικά για εμάς. Το όλο θέμα είναι να είχαμε να λέγαμε. Βασικά θα παίρνει η ΕΕ το ΦΠΑ της και οι μεγάλοι το κάτι παραπάνω που σου φέρνουν τα προιόντα στην Ευρώπη. Μικροπωλητές σε ali, ebay κλπ θα φάνε πόρτα.
Bax Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 δυστυχώς ξεχνάτε πολλοί το 15ευρω του κόστους εκτελωνισμού. 2 1
Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, Bax είπε δυστυχώς ξεχνάτε πολλοί το 15ευρω του κόστους εκτελωνισμού. Αν δεν αλλάξει αυτό από τα ΕΛΤΑ, τότε μόνο από Ε.Ε. αποθήκες. Μικροδέματα από Κίνα τέλος, μόνο για αξία 100€+ ίσως να έχει νόημα. 1
DrLo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Βασικά θα παίρνει η ΕΕ το ΦΠΑ της και οι μεγάλοι το κάτι παραπάνω που σου φέρνουν τα προιόντα στην Ευρώπη. Μικροπωλητές σε ali, ebay κλπ θα φάνε πόρτα. Για ποιό λόγο θα πρέπει να ενδιαφέρεται η ΕΕ τι θα κάνουν οι μικροπωλητές σε ali, ebay; Αντίθετα, θα πρέπει να την ενιδαφέρει τι θα κάνουν οι μικροπωλητές στην ΕΕ. 13 ώρες πριν, Skrobo είπε Η συζήτηση ειναι τα οι φόροι που πληρώνεις αξίζουν για τα αγαθά που παίρνεις. Αν νομίζεις οτι δεν αξίζουν για "λίγο" μπορείς να προσθήσεις να το αλλάξεις με την ψήφο σου. Αν νομίζεις οτι δεν αξίζουν καθόλου, τα αεροπορικά για Σομαλιλάνδη ειναι αρκετά φθηνά. https://www.tripadvisor.com/CheapFlightsSearchResults-g294440-a_airport0.ATH-a_airport1.MGQ-a_cos.0-a_date0.20210617-a_date1.20210624-a_formImp.4d8c49ea__2D__5be0__2D__4317__2D__ae83__2D__f59181e22ac2__2E__6438-a_nearby0.no-a_nearby1.no-a_nonstop.no-a_pax0.a-a_travelers.1-Mogadishu.html Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από DrLo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα