Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με λιγο πιεση θελω να ελπιζω οτι θα λυθουν ολα σου τα προβληματα...

κ κατεληξα φυσικα οτι με την εισαγωγικη μονο βγαινει ακρη... (ή σε ακραίες περιπτώσεις με τη "μαμα" εταιρεία")

αυτα απο προσωπικη πειρα με το ασυρματο carplay κ την κοσμοκαρ..

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

αυτο επρεπε να κανεις εξαρχής θωμα.. οι τυποι που πας φαινεται να μη ξέρουν κ να μην έχουν ορεξη κ να ασχοληθούν...

Δεν ξερουν. Αυτο ειναι. Εγω με 13000 ευρω μηχανη πηγα να μου ισιωσουν τιμονι σε επίσημο της χοντα  και το επαιζαν κινεζοι πως ειμαι ισιο. Τελικα το πηγα σε αλλη παλι επίσημη και το ίσιωσαν ( οχι μπακαλιστικα ). Βασικα ειναι να βρεις την καταλληλη επίσημη.

Τωρα στο θεμα του θωμα ( ρε συ ελεος σε λιγο σε λιγο καιρο θα βαζεις πτην πρωτη για να πηγαινεις οπισθεν ) διαβαζοντας στο ιντερνετ λερι κατι για μια σολινοιντ ( ηλεκτρομαγνιτικη βαλβιδα ) που δινει εντολη για την οπισθεν. Εκει μπορει να εχει το θεμα. Επειδη δεν εχω χρονο εδω στην δουλεια εγω θωμα θα κατεβαζα τα βιβλια σχετικαε το πως λειτουργει το κιβωτιο και θα εβρισκα ακρη. Της δουλειας εισαι και εσυ θα το βρεις τι φταιει.

Παιδακια αυτά εχω να πω παω τωρα γοατι εχω να κανω επιθεωριση σε ενα τουρμπο και να δω κατι υδραυλικα actuator. Κανονιστε κανενα meet up σεπτεμβρη αρχες που ερχομε να σας φερω το παπι.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν ξερουν. Αυτο ειναι. Εγω με 13000 ευρω μηχανη πηγα να μου ισιωσουν τιμονι σε επίσημο της χοντα  και το επαιζαν κινεζοι πως ειμαι ισιο. Τελικα το πηγα σε αλλη παλι επίσημη και το ίσιωσαν ( οχι μπακαλιστικα ). Βασικα ειναι να βρεις την καταλληλη επίσημη.

Ακριβώς , σου δίνουν την εντύπωση ότι εκτός αλλαγής αναλωσίμων και update δεν ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ακριβώς , σου δίνουν την εντύπωση ότι εκτός αλλαγής αναλωσίμων και update δεν ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο

Και επειδη δεν ξερουν δεν περνουν και ευθύνη να το ψαξουν παραπανω

Γενικα μην τους εμπιστευεσαι και για τα σερβις και πηγαινε κατευθειαν καπου αλλου

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.

Αδερφος του ζητανε εξοφληση πριν τον εκτελωνισμο σε suzuki. Του ειπα να ζητησει παρακαταθηκη, για να διαπιστωσει και οτι αυτα που ζητησε τα φοραει το αυτοκινητο. Υπαρχει περιπτωση να αρνηθουν;

το φερνουν αντιπροσωπεια ή πρεπει να παει στο τελωνειο; Και αν το φερνουν; Το φορτωνουν ή το οδηγουν μεχρι την αντιπροσωπεια.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Αδερφος του ζητανε εξοφληση πριν τον εκτελωνισμο σε suzuki. Του ειπα να ζητησει παρακαταθηκη, για να διαπιστωσει και οτι αυτα που ζητησε τα φοραει το αυτοκινητο. Υπαρχει περιπτωση να αρνηθουν;

το φερνουν αντιπροσωπεια ή πρεπει να παει στο τελωνειο; Και αν το φερνουν; Το φορτωνουν ή το οδηγουν μεχρι την αντιπροσωπεια.

Το φερνουν με αυτοκινητάμαξα στην αντιπροσωπεία. Το βλέπει κ πληρώνει καπάκι. 

Θωμα @tsofras σήμερα είχα άδεια κ πήγα να παραδώσω το arona (με το γνωστό χιλιάρι βενζίνης) που είχαμε στην οικογενεια στην εταιρεία leasing  λόγω αφενός συνταξιοδότησης κ αφετέρου λήξης μίσθωσης σε 3 μήνες και θέλοντας να φάω την βενζίνη έκανα οτι δοκιμή μπορείς να φανταστείς. Εάν εξαιρέσεις όταν πήγα να ξεκινήσω από στάση με 3η δε μου έσβησε ρε συ ποτέ μα ποτέ υπό τις συνθήκες που το έκανε σε εσένα το ίδιο μοτέρ. Μήπως στο ιμπιζα υπήρχε κάποιο θέμα; Πραγματικά παίζει να το προσπαθούσα 1.5 ώρα…

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Το φερνουν με αυτοκινητάμαξα στην αντιπροσωπεία. Το βλέπει κ πληρώνει καπάκι. 

Θωμα @tsofras σήμερα είχα άδεια κ πήγα να παραδώσω το arona (με το γνωστό χιλιάρι βενζίνης) που είχαμε στην οικογενεια στην εταιρεία leasing  λόγω αφενός συνταξιοδότησης κ αφετέρου λήξης μίσθωσης σε 3 μήνες και θέλοντας να φάω την βενζίνη έκανα οτι δοκιμή μπορείς να φανταστείς. Εάν εξαιρέσεις όταν πήγα να ξεκινήσω από στάση με 3η δε μου έσβησε ρε συ ποτέ μα ποτέ υπό τις συνθήκες που το έκανε σε εσένα το ίδιο μοτέρ. Μήπως στο ιμπιζα υπήρχε κάποιο θέμα; Πραγματικά παίζει να το προσπαθούσα 1.5 ώρα…

Μάλλον είναι τα κλασικά γνωστά θέματα του "έτσι κάνει είναι φυσιολογικό" που τελικά δεν το κάνει σε όλους, πάντως και αυτό που είχε το Ibiza το έχουν αναφέρει αρκετοί σε όλα τα σκάφη που φοράνε τον χιλιαρη

• Sad 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μάλλον είναι τα κλασικά γνωστά θέματα του "έτσι κάνει είναι φυσιολογικό" που τελικά δεν το κάνει σε όλους, πάντως και αυτό που είχε το Ibiza το έχουν αναφέρει αρκετοί σε όλα τα σκάφη που φοράνε τον χιλιαρη

Τι να πω. Ίσως διαφορετική χαρτογράφηση…

Γιατι κ σε σχέση με το αντίστοιχο troc εκείνης της εποχής, το αρονα ήταν πιο σβέλτο (θεώρησα βέβαια ότι είναι ελαφρύτερο). 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/7/2022 στις 9:23 ΠΜ, paylidis είπε

Εμενα να πω την αληθεια μου άρεσε ιδιαίτερα το νεο Χ1

https://www.carandmotor.gr/agora/apo-36920-eyro-i-nea-bmw-x1-stin-ellada

μου φαινεται μαλιστα οτι δε του λειπει κατι απο το βασικο εξοπλισμο... μηπως ήρθε η ωρα να επιστρεψω στη BMW;

και ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μου φαίνεται καλή επιλογή στα λεφτά αυτά όπως έχουν καταντήσει οι τιμές.

Εμφανισιακά μου αρέσει ειδικά μέσα απεξω δεν τρελάθηκα κιολας.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john1987 είπε

@paylidis

Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά δε τα αξιζει για εμένα τα λεφτά που ζητάει 😕 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Γιατί δε πείθει ως "premium" η Alfa Romeo;

Εδω το Golf 8 έφτασε 30χιλ γελάει ο κόσμος!

Δε θα με ενδιέφερε αν είναι πριμιουμ ρε συ η άλφα γιατί μιλάμε για ένα έργο τέχνης… απλά όταν στη ζυγαριά έχεις στα ίδια (για να μη πω λιγότερα) λεφτά το νέο Χ1 δεν υπάρχει σύγκριση - τουλάχιστον στα μάτια μου… θα προτιμήσω το «πριμιουμ»

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε θα με ενδιέφερε αν είναι πριμιουμ ρε συ η άλφα γιατί μιλάμε για ένα έργο τέχνης… απλά όταν στη ζυγαριά έχεις στα ίδια (για να μη πω λιγότερα) λεφτά το νέο Χ1 δεν υπάρχει σύγκριση - τουλάχιστον στα μάτια μου… θα προτιμήσω το «πριμιουμ»

ακριβοτερο ειναι το x1 στην ιδια εκδοση και πιο "φτωχο" εχω την εντυπωση.

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

ακριβοτερο ειναι το x1 στην ιδια εκδοση και πιο "φτωχο" εχω την εντυπωση.

Γύρω στα 37 μου είπαν τελειωμένη η πολύ πλούσια βασική με μεταλλικο (136 ή 140 ίπποι)

• Δημιουργία νέου...