bkran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Πρώτη βάζει, τι να πω ρε μαν πήγα σε χειροκίνητο και έχω το πιο κουλό πρόβλημα, μπα 45 δεν δίνω για αμάξι δεν είμαι και σε αυτή την κατηγορία Μήπως ένα βίντεο την ώρα που το κάνει? Αν έχεις περιθώριο, μόλις το κάνει να τραβήξεις από το κινητό την όλη φάση, να πιστουν οι άπιστοι. Το βλέπω να σου αλλάζουν κιβώτιο πάντως, μακάρι να γλιτώσεις κι από τον άλλο θόρυβο 1
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, bkran είπε Μήπως ένα βίντεο την ώρα που το κάνει? Αν έχεις περιθώριο, μόλις το κάνει να τραβήξεις από το κινητό την όλη φάση, να πιστουν οι άπιστοι. Το βλέπω να σου αλλάζουν κιβώτιο πάντως, μακάρι να γλιτώσεις κι από τον άλλο θόρυβο Δύσκολο με το βίντεο, θα πρέπει οπότε κάνω όπισθεν να τραβάω ότι την έβαλα, άνοιξε η κάμερα και πάω μπροστά Για αρχή θα ρωτήσω στην σεατ Ισπανίας αν είναι λογικό που μπαίνει πατητη η πρώτη, σύμφωνα με κατόχους δεν μπαίνει
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Δύσκολο με το βίντεο, θα πρέπει οπότε κάνω όπισθεν να τραβάω ότι την έβαλα, άνοιξε η κάμερα και πάω μπροστά Για αρχή θα ρωτήσω στην σεατ Ισπανίας αν είναι λογικό που μπαίνει πατητη η πρώτη, σύμφωνα με κατόχους δεν μπαίνει Για δες και σε κάποιον άλλον αντιπρόσωπο μήπως το κοιτάξουν σωστα Είναι από τα προβλήματα πάντως που δεν θα σε αφήσει στον δρόμο οπ ς τα dsg οπότε μην αγχώνεσαι πολύ, απλά να το βρεις τι φταίει. Από Σεπτέμβρη άφησε το μεχρι να το λύσουν και ζητά αυτόκινητο αντικαταστασης
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, imr είπε Για δες και σε κάποιον άλλον αντιπρόσωπο μήπως το κοιτάξουν σωστα Είναι από τα προβλήματα πάντως που δεν θα σε αφήσει στον δρόμο οπ ς τα dsg οπότε μην αγχώνεσαι πολύ, απλά να το βρεις τι φταίει. Από Σεπτέμβρη άφησε το μεχρι να το λύσουν και ζητά αυτόκινητο αντικαταστασης Ναι θα πάω και αλλού, οκ δεν αγχώνομαι μην με αφήσει απλά μην ξεχαστω και πατήσω παραπάνω γκάζι και πάω μπροστά
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 τι γκαντεμια σε κυνηγαει ρε Θωμα... και ποδήλατο χωρις ταχύτητες να παρεις θα σου βγει η αλυσίδα 😅 πολυ περιεργο παντως αυτο που αναφερεις
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, paylidis είπε τι γκαντεμια σε κυνηγαει ρε Θωμα... και ποδήλατο χωρις ταχύτητες να παρεις θα σου βγει η αλυσίδα 😅 πολυ περιεργο παντως αυτο που αναφερεις Εχω ρωτήσει σε fb clubs , σε forums σε κανέναν δεν έχει τύχει . Τι να πω ρε Γιώργο, θα πάρω ένα σαν τους flintstones να ηρεμήσω Μόλις έστειλα αναλυτικό email σε Seat Ισπανίας για να δούμε 3
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Τελικά σε άλλο φόρουμ μου έγραψαν ότι το έχουν πάθει και άλλοι, ο ένας γύρω στα 8000χλμ που μου το εμφάνισε και εμένα. Είναι γνωστό θέμα λένε σε φόρουμ εξωτερικού πάλι το γκρούπ το παίζει Κινέζος. Ρε τελικά μήπως έχουν δίκιο όσοι το βρίζουν? 4
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Τελικά σε άλλο φόρουμ μου έγραψαν ότι το έχουν πάθει και άλλοι, ο ένας γύρω στα 8000χλμ που μου το εμφάνισε και εμένα. Είναι γνωστό θέμα λένε σε φόρουμ εξωτερικού πάλι το γκρούπ το παίζει Κινέζος. Ρε τελικά μήπως έχουν δίκιο όσοι το βρίζουν? Τα σύγχρονα αμαξια έχουν σε κάθε σχέση αισθητήρα - προφανως κάτι την ακούει εκεί κ είναι μάλλον ηλεκτρονικό το θέμα. Δε περιμένουν δηλαδή τη φούσκα της όπισθεν για να πάρει εντολή η κάμερα, ξέρει διαρκως τι σχέση εχεις στο κιβώτιο… Οφείλουν να το λύσουν… (Δυστυχώς δε τα φέρνει η κοσμοκαρ-θα είχα να σου δώσω μια κατεύθυνση για να βρεις κάποια άκρη..) Μια που το θυμήθηκα, συζητάγαμε αν παίρνει ρεζέρβα το Q3, το τσέκαρα παίρνει κανονικά απλά βγαίνουν τα φελιζόλ με το κιτ επισκευης κ πιθανότατα μπαίνουν αλλά φελιζόλ μαζί με το γρύλο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μόλις μου απάντησαν απο Seat Official Ισπανίας ότι επικοινώνησαν με την Ελληνική αντιπροσωπεία , θα επικοινωνήσουν μαζί μου απο την Τεχνοκαρ και θα παρακολουθούν και αυτοί την εξέλιξη . Όχι πως θα γίνει κάτι αν είναι να ξαναπάω απο εκεί , αλλά αν με πάρουν απο Τεχνοκαρ θα τους πω ότι θέλω να πάω σε άλλο συνεργείο για έλεγχο. 6
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις μου απάντησαν απο Seat Official Ισπανίας ότι επικοινώνησαν με την Ελληνική αντιπροσωπεία , θα επικοινωνήσουν μαζί μου απο την Τεχνοκαρ και θα παρακολουθούν και αυτοί την εξέλιξη . Όχι πως θα γίνει κάτι αν είναι να ξαναπάω απο εκεί , αλλά αν με πάρουν απο Τεχνοκαρ θα τους πω ότι θέλω να πάω σε άλλο συνεργείο για έλεγχο. αυτο επρεπε να κανεις εξαρχής θωμα.. οι τυποι που πας φαινεται να μη ξέρουν κ να μην έχουν ορεξη κ να ασχοληθούν... 2
tsofras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, paylidis είπε αυτο επρεπε να κανεις εξαρχής θωμα.. οι τυποι που πας φαινεται να μη ξέρουν κ να μην έχουν ορεξη κ να ασχοληθούν... E απλά επειδή το πήρα απο εκεί συνέχισα να πηγαίνω , ούτε για λάδια δεν ξαναπάω Μου έγραψαν στο email ότι τους μίλησαν για τις τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουν , κρατάω μικρό καλάθι, αλλά τώρα έχω τουλάχιστον γραπτώς ticket στην Seat Ισπανίας 2
atrigane Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε E απλά επειδή το πήρα απο εκεί συνέχισα να πηγαίνω , ούτε για λάδια δεν ξαναπάω Μου έγραψαν στο email ότι τους μίλησαν για τις τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουν , κρατάω μικρό καλάθι, αλλά τώρα έχω τουλάχιστον γραπτώς ticket στην Seat Ισπανίας Θα βρεθεί λύση 2
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε E απλά επειδή το πήρα απο εκεί συνέχισα να πηγαίνω , ούτε για λάδια δεν ξαναπάω Μου έγραψαν στο email ότι τους μίλησαν για τις τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουν , κρατάω μικρό καλάθι, αλλά τώρα έχω τουλάχιστον γραπτώς ticket στην Seat Ισπανίας 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Θα βρεθεί λύση και εγω πιστευω οτι πλεον θα λυθει χθες... χεσε λιγο κ τη τεχνοκαρ... πες τους κ ποσα σεατ εχεις παρει κ ποσο τα εχουν σκατωσει... ριξε κ ενα μπινελικι στο τελος για το fullink 2
atrigane Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε χεσε λιγο κ τη τεχνοκαρ... πες τους κ ποσα σεατ εχεις παρει κ ποσο τα εχουν σκατωσει... ριξε κ ενα μπινελικι στο τελος για το fullink σωστοοος 1
tsofras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε και εγω πιστευω οτι πλεον θα λυθει χθες... χεσε λιγο κ τη τεχνοκαρ... πες τους κ ποσα σεατ εχεις παρει κ ποσο τα εχουν σκατωσει... ριξε κ ενα μπινελικι στο τελος για το fullink Στο email που τους έγραψα τους είπα : 1) Για τον θόρυβο του σαζμαν 2) Πρόβλημα με την όπισθεν 3) Ειρωνεία απο τον τεχνικό σύμβουλο στην αναφορά του προβλήματος και ότι στο τέλος έβαλε και αυτός όπισθεν και απο εκεί που έλεγε ότι δεν γίνεται μου είπε ότι είναι φυσιολογικό 4) Αναφορά απο αντιπροσωπεία ότι θα είχα full link και μετά απο 1.5 χρόνο τίποτα 5) Να βγάλουν κάποιο update που να μην βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι έληξε το Seat Connect γιατί πήγα να πατήσω άνθρωπο Τέλος ότι είναι το 3ο μου Seat 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις