paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, and_64 είπε Οπως και στα dpf αν το πήγαινε πολύ ήσυχα που βουλώνουν για πλάκα αν και αυτό είναι σύμπτωμα κίνησης φουλ σε πόλη συνήθως. καλα ναι το dpf αλλη περιπτωση... Το adblue χαλαει ετσι απλα απο μονο του ανεξαρτητως κινησης/χρήσης... ελαττωμα εργοστασιακο, κοστος επισκευης ειχα διαβασει για 2Κ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Antonis1311 είπε Όπως ανέφερε ο paylidis τα πετρέλαια του ομίλου Stellantis έχουν κατασκευαστικό θέμα με το δοχείο Adblue(κατασκευαστικό από τον προμηθευτή που όταν χαλάσει σου ξανά βάζουν καινούργιο αλλά ίδιο προδιαγραφών)..είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα σκάσει σίγουρα..όσο είσαι στην εγγυηση είσαι εντάξει(εκτός από την ταλαιπωρία να μείνεις και να μην μπορείς να κινηθείς μέχρι να πάει συνεργείο για αντικατάσταση)..εκτός εγγύησης νομίζω είσαι στο 1Κ+ επισκευή https://forum.4troxoi.gr/topic/90121/node-90121/2370?page=119 ..αν θες διάβασε από την λίγο μετά την αρχή της σελίδας τι συμβαίνεις με το Adblue της Stellantis για να πάρεις μια ιδέα…(δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ η παράθεση λινκ από άλλο.Αν δεν επιτρέπεται να διαγραφεί το μήνυμα) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Antonis1311
imr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Το εχω ξαναδει και δεν καταλαβαινω, τι ακριβως μπορει να χαλασει σε ενα δοχειο? Και γιατι να ειναι τοσο ακριβο σαν επισκευη? Δεν χρειαζετε ειδικες αντοχες οπως δεξαμενη αεριου πχ
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, imr είπε Το εχω ξαναδει και δεν καταλαβαινω, τι ακριβως μπορει να χαλασει σε ενα δοχειο? Και γιατι να ειναι τοσο ακριβο σαν επισκευη? Δεν χρειαζετε ειδικες αντοχες οπως δεξαμενη αεριου πχ χαλαει η αντλία που μεταφέρει το adblue στο σύστημα καυσαερίων για να κανει την απορρύπανση οξειδίων αζώτου... περι του υψηλου κόστους δεν εχω ακριβη εικονα αλλα υποθέτω οτι δεν υπαρχει συμβατο ανταλλακτικό στην αγορα παρα μονο γνήσιο 1
Peugeot208 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε @NTC Labs μηπως λόγο gt line? Γιατι κ εμενα πολλα μου φανηκαν.. 1 ώρα πριν, and_64 είπε Η τιμή μάλλον ειναι λόγω έκδοσης Και εμένα gt line είναι Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Peugeot208 1 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Eξαρτάται για ποιο μοντέλο μιλάμε. Το 2019 πουλιόταν και το παλιό το Α9 με 17.300 οπότε η τιμή που το δίνει είναι ακριβή και το νέο P21 με 21.600 οπότε η τιμή είναι καλή Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Nabuko 2
eMike Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Γεια σας ρε παιδιά μετά από καιρό..Ελπίζω να είστε όλοι καλά Διαβάζω τις ανυσηχίες του φίλου Θωμά εδώ και μερικές σελίδες και να πω ότι αύριο και μετά από 18.000 χιλιόμετρα από το Σεπτέμβρη, αποχωρίζομαι την 118 M-Pack (που κάποιοι είδατε) και πάμε για άλλα.. Και ειλικρινά, μόνο καλά έχω να πω για το αμάξι αυτό...το καταευχαριστήθηκα. Μας εξυπηρετησε οικογενειακά, δεν έκανε κιχ, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα... Πραγματικά σούπερ ευχαριστημένος από τη συνολική εμπειρία. Αν θέλετε να σας πω αρνητικά μπορώ, όχι για το αμάξι, αλλά γι αυτό το ρδελομπου που λέγεται Avis... 5 1
oykas2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Για πες, για πες.... Και με τι θα το αντικαταστήσεις.
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Μακάρι να είναι όλα καλά με το αμάξι αλλά ο ιδιοκτήτης είτε είναι αφελής, είτε άγιος ...είτε περίεργος. μαλλον αγιος 9 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Όχι ότι παίζει κανένα τρελό ρόλο, απλα το αναφέρω γιατί μου κάνει εντύπωση. Λογικά είναι το προηγούμενο μοντελο, οπότε το ίδιο αυτοκίνητο έχω και μου φαίνονται πολλά τα 21.000. Σου έδειξε τιμολόγιο; Εγώ έκανα παραγγελία Μάρτιο του '19 και μου βγήκε 18.000. Απλα είναι βενζίνης το δικό μου, όμως τότε είτε βενζίνης, είτε πετρελαίου είχαν την ίδια τιμή. Στη τιμή αυτή περιλαμβάνονται και τα extras, που έβαλα. Πανοραμική, μεταλλικό χρώμα και active city brake. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το παρήγγειλε το '18, να έβαλε αυτόματο παρκάρισμα και να μη του έκαναν καμία εκπτωση... Αλλά και πάλι...... αν εννοεις το προηγουμενο , δεν ειναι αυτο με τα "νυχια, αλλα πριν. ναι ειδα τιμολογιο 20κατι εγραφε δεν θυμαμαι ακριβως. 7/19 9 ώρες πριν, paylidis είπε @NTC Labs φλασια, μιας κ ανεφερες πετρελαιο, πολυ προσοχη στο σύστημα adblue...! πονανε εκει αυτα...! (τα 21Κ κ εμενα μη ρεαλιστικα μου φαινονται αλλα δεν εχει κ ιδιαιτερη σημασια) μηπως λόγο gt line? Γιατι κ εμενα πολλα μου φανηκαν.. το νεο GT line εχετε δει ποσο εχει ρε παιδες? ε τι προσοχη μπορεις να δωσεις στο ad blue? δεν μπορεις να κανεις και κατι. ακυρο, ειδα οτι πολοι λυσανε το θεμα βαζοντας clearnox αντι για απλο adblue. λεω να αρχισω να το βαζω και στην ιουλιεττα αντι για το απλο. προληπτικα 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Eξαρτάται για ποιο μοντέλο μιλάμε. Το 2019 πουλιόταν και το παλιό το Α9 με 17.300 οπότε η τιμή που το δίνει είναι ακριβή και το νέο P21 με 21.600 οπότε η τιμή είναι καλή 21600 νομιζω ειδα στο τιμολογιο. 8 ώρες πριν, and_64 είπε Άμα ειναι 2λιτρο+ ίσως, στο 1.4 δύσκολο, είναι ψόφια<1800 τα περισσότερα! (και πρέπει αλλάζεις σε πιο υψηλές στροφές για να το κάνεις αυτο) Αν θες να το διατηρήσεις μεσα στο εύρος λειτουργίας που δεν καίει και έχει ροπή, πρέπει να εισαι συνεχώς 1500-2500 στροφές και ειδικά σε κινηση και σταμάτα-ξεκίνα είναι τραγικό Οπως και στα dpf αν το πήγαινε πολύ ήσυχα που βουλώνουν για πλάκα αν και αυτό είναι σύμπτωμα κίνησης φουλ σε πόλη συνήθως. Η τιμή μάλλον ειναι λόγω έκδοσης τα χιλιομετρα εχουν γινει εθνικη μονο, καρδιτσα αθηνα. οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα. Τα dpf βουλωνουν για πλακα οταν 1) βαζεις σκουπιδι πετρελαιο,2) δεν βαζεις ποτε καθαριστικο και πιανει μακα,3)οταν κινεισαι αυστηρα σε μποτιλιαρισματα, ακομα και 1 φορα τη βδομαδα να βγαινεις αττικη οδο για λιγο εχω την εντυπωση οτι θα αργηηησει πολυ να σε αφησει. 8 ώρες πριν, paylidis είπε καλα ναι το dpf αλλη περιπτωση... Το adblue χαλαει ετσι απλα απο μονο του ανεξαρτητως κινησης/χρήσης... ελαττωμα εργοστασιακο, κοστος επισκευης ειχα διαβασει για 2Κ κοιτα για τις αλφα δεν εχει ακουστει κατι. ειχα ακουσει για καποια c3 - για το dpf οχι για το ad blue - οποτε λογικα τα ιδιοα εχουν με τα πεζο. Εγγυηση υπαρχει ακομα μεχρι το 24. 7 ώρες πριν, Antonis1311 είπε https://forum.4troxoi.gr/topic/90121/node-90121/2370?page=119 ..αν θες διάβασε από την λίγο μετά την αρχή της σελίδας τι συμβαίνεις με το Adblue της Stellantis για να πάρεις μια ιδέα…(δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ η παράθεση λινκ από άλλο.Αν δεν επιτρέπεται να διαγραφεί το μήνυμα) Ταμαξι εχει 60000 χλμ βλεπω στο φορουμ οτι στους περισοτερους τους αφησε πολυ νωριτερα. τι να πω ας ελπισουμε οτι δεν θα μας αφησει στο μελλον Μηπως οσοι ειχαν θεματα βαζανε οτι ναναι απο οπου ναναι και νομιζανε οτι βαζανε αντμπλου? Το περιεργο ειναι οτι βλεπω παντου ψαχνωντας μονο προβληματα με αντμπλου για τα c3 οχι για τα πεζο. Μηπως αν και PSA γρουπ ειχαν κατι διαφορετικο? ισως λεω... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 2
Peugeot208 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε μαλλον αγιος αν εννοεις το προηγουμενο , δεν ειναι αυτο με τα "νυχια, αλλα πριν. ναι ειδα τιμολογιο 20κατι εγραφε δεν θυμαμαι ακριβως. 7/19 το νεο GT line εχετε δει ποσο εχει ρε παιδες? ε τι προσοχη μπορεις να δωσεις στο ad blue? δεν μπορεις να κανεις και κατι. ακυρο, ειδα οτι πολοι λυσανε το θεμα βαζοντας clearnox αντι για απλο adblue. λεω να αρχισω να το βαζω και στην ιουλιεττα αντι για το απλο. προληπτικα 21600 νομιζω ειδα στο τιμολογιο. τα χιλιομετρα εχουν γινει εθνικη μονο, καρδιτσα αθηνα. οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα. Τα dpf βουλωνουν για πλακα οταν 1) βαζεις σκουπιδι πετρελαιο,2) δεν βαζεις ποτε καθαριστικο και πιανει μακα,3)οταν κινεισαι αυστηρα σε μποτιλιαρισματα, ακομα και 1 φορα τη βδομαδα να βγαινεις αττικη οδο για λιγο εχω την εντυπωση οτι θα αργηηησει πολυ να σε αφησει. κοιτα για τις αλφα δεν εχει ακουστει κατι. ειχα ακουσει για καποια c3 - για το dpf οχι για το ad blue - οποτε λογικα τα ιδιοα εχουν με τα πεζο. Εγγυηση υπαρχει ακομα μεχρι το 24. Ταμαξι εχει 60000 χλμ βλεπω στο φορουμ οτι στους περισοτερους τους αφησε πολυ νωριτερα. τι να πω ας ελπισουμε οτι δεν θα μας αφησει στο μελλον Μηπως οσοι ειχαν θεματα βαζανε οτι ναναι απο οπου ναναι και νομιζανε οτι βαζανε αντμπλου? Το περιεργο ειναι οτι βλεπω παντου ψαχνωντας μονο προβληματα με αντμπλου για τα c3 οχι για τα πεζο. Μηπως αν και PSA γρουπ ειχαν κατι διαφορετικο? ισως λεω... Αν όντως το πλήρωσε 21Κ τον κατέκλεψαν τον άνθρωπο!!! Στα του adblue, υπάρχει σελίδα στο Facebook, νομίζω peugeot208greece λέγεται ή κάπως έτσι, που αναφέρουν τα πάντα για το θέμα. Αν θυμάμαι καλά κάνεις ένα προληπτικό καθαρισμό στις βαλβίδες. Αλλά όπως ανέφερες, επειδή τα km έχουν γίνει σε εθνική, δεν θα έχεις θέμα. Όσον αφορά τη τιμή επειδή, κατα καιρους, παρακολουθώ να δω πόσα πιάνει το δικό μου, τα gt line είναι μεταξύ 13k και 16k. Οπότε, για 3 ετών αυτοκίνητο, με όντως πολύ γεμάτο εξοπλισμό και σε κατάσταση μπιμπελό είναι μια χαρά λεφτά! Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος. Άνετο στο δρόμο και απροβλημάτιστο. Ούτε τα λάστιχα δεν έχουν χάσει αέρα...... χαχαχα. Με το καλό!!! 1
tsofras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς μου το ξαναέκανε, όπισθεν, άνοιξε η κάμερα πήγα μπροστά Άντε να το βάλω στο μυαλό μου να μην σκάσω πουθενά, ίσα ίσα γλύτωσα πάλι παρκαρισμένο μπροστά Έστειλα σε seat international και μου είπαν να γράψω αναλυτικό email στο customer care Ισπανίας,για να δούμε αν θα γίνει τίποτα 8
NTC Labs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, tsofras είπε Δυστυχώς μου το ξαναέκανε, όπισθεν, άνοιξε η κάμερα πήγα μπροστά Άντε να το βάλω στο μυαλό μου να μην σκάσω πουθενά, ίσα ίσα γλύτωσα πάλι παρκαρισμένο μπροστά Έστειλα σε seat international και μου είπαν να γράψω αναλυτικό email στο customer care Ισπανίας,για να δούμε αν θα γίνει τίποτα εγραψες και για την ειρωνικη συμπεριφορα του εμπορου? Μονο με κατι τετοια περνουν χαμπαρι οι εντοπιοι απατεωνισκοι
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε εγραψες και για την ειρωνικη συμπεριφορα του εμπορου? Μονο με κατι τετοια περνουν χαμπαρι οι εντοπιοι απατεωνισκοι Θα τα στείλω όλα όταν κάτσω σε υπολογιστή από αύριο
bkran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 30/7/2022 στις 6:03 ΜΜ, tsofras είπε Δυστυχώς μου το ξαναέκανε, όπισθεν, άνοιξε η κάμερα πήγα μπροστά Άντε να το βάλω στο μυαλό μου να μην σκάσω πουθενά, ίσα ίσα γλύτωσα πάλι παρκαρισμένο μπροστά Έστειλα σε seat international και μου είπαν να γράψω αναλυτικό email στο customer care Ισπανίας,για να δούμε αν θα γίνει τίποτα Σαν να είναι κάποιο θέμα με τον επιλογέα, δεν το έχω ακούσει να συμβαίνει γενικά. Προφανώς η κάμερα ανοίγει γιατί ο αισθητήρας είναι κάπου στο λεβιέ ενώ στην πραγματικότητα δεν κομπλαρει το σωστό γρανάζι. Θα είχε ενδιαφέρον αν καταλάβεις τι ταχύτητα βάζει, βάζει πρώτη ή κάτι άλλο? Ακούγεται πάντως αρκετή δουλειά, αν δεν είναι το σασμάν θα θέλει ξηλωμα το μισό αυτοκίνητο για να το βρουν. Δεν σε πάει ρε συ, στο προηγούμενο έσπαγαν τα αυτόματα, σε αυτό έχει θέμα το manual... Μήπως πρέπει να αλλάξεις group? Ήρθε και η Tonale Με 45κ παίρνεις super μοντέλο 1
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, bkran είπε Σαν να είναι κάποιο θέμα με τον επιλογέα, δεν το έχω ακούσει να συμβαίνει γενικά. Προφανώς η κάμερα ανοίγει γιατί ο αισθητήρας είναι κάπου στο λεβιέ ενώ στην πραγματικότητα δεν κομπλαρει το σωστό γρανάζι. Θα είχε ενδιαφέρον αν καταλάβεις τι ταχύτητα βάζει, βάζει πρώτη ή κάτι άλλο? Ακούγεται πάντως αρκετή δουλειά, αν δεν είναι το σασμάν θα θέλει ξηλωμα το μισό αυτοκίνητο για να το βρουν. Δεν σε πάει ρε συ, στο προηγούμενο έσπαγαν τα αυτόματα, σε αυτό έχει θέμα το manual... Μήπως πρέπει να αλλάξεις group? Ήρθε και η Tonale Με 45κ παίρνεις super μοντέλο Πρώτη βάζει, τι να πω ρε μαν πήγα σε χειροκίνητο και έχω το πιο κουλό πρόβλημα, μπα 45 δεν δίνω για αμάξι δεν είμαι και σε αυτή την κατηγορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις