tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Θωμά αν θέλεις τη γνώμη μου, μια χαρά αυτοκίνητο έχεις. Κανένα mainstream αυτοκίνητο δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Απλά ψάξε και τράβηξε το θέμα το κιβωτίου. Οφείλουν να το ξεψαχνίσουν και να έχεις και εσύ αποδείξεις, αν αργότερα σου βγάλει τπτ. Έρχεται δύσκολος χειμώνας. Δεν αξίζει να χρεωθείς και να μειώσεις το βιοτικό σου επιπεδο, για να αγοράσεις (αχρείαστα) παρόμοιο αυτοκίνητο. Φιλικά. Αυτά σκέφτομαι και εγώ, αν με την διαφορά έπαιρνα κάτι πολύ ανώτερο σαν σύνολο άντε να τα δώσω Όχι ότι δεν είναι ανώτερη η σειρά 1 αλλά δεν χρειάζεται να χρεωθώ αλλά 10κ για το γούστο Ας βγάλω τουλάχιστον την 4ετια και βλέπουμε Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από tsofras 1
NTC Labs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το λοιπον παλουκαρια, αφου 2 μηνες ειμαστε στο ψαξιμο για μεταχειρο για την γυναικαρα μου το αννουλι μου την ψυχη της ψηχης μου την ομορφια μου την μητερα - ελπιζω καποια στιγμη - των παιδιων μου και κατοπινων αλφιστι - ξανα ελπιζω -, και αφου ειχαμε απελπιστει με τους αρπακωλες και τα εισαγωμενα σαπακια σκαει περιπτωσαρα. 208 Gt Line του 19 ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο ΙΔΙΩΤΗ με 60000 χλμ, δερματινα ,ΠΙΠΙΛΑ, κλεισμενο σε γκαραζ γτ μετακινειται με μηχανακι, ΟΛΑ τα χλμ αθηνα-καρδιτσα, μας το εχει δωσει να το παμε στο μηχανικο μας και να το ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ για να το δοκιμασουμε, ΟΥΤΕ προκαταβολη δεν δεχτηκε, δεν δεχτηκε επισης να το πουλησει ακριβοτερα σε αλλον γτ ειμασταν οι πρωτοι πυ τον πηραμε τηλ. Το αμαξι ειναι πραγματικα πιπιλωτο να πουμε - με βαση τα στανταρ τα δικα μου - και το παλουκαρ ξηγημενος σε ειπεδο αθωωτητας! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 8
tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Το λοιπον παλουκαρια, αφου 2 μηνες ειμαστε στο ψαξιμο για μεταχειρο για την γυναικαρα μου το αννουλι μου την ψυχη της ψηχης μου την ομορφια μου την μητερα - ελπιζω καποια στιγμη - των παιδιων μου και κατοπινων αλφιστι - ξανα ελπιζω -, και αφου ειχαμε απελπιστει με τους αρπακωλες και τα εισαγωμενα σαπακια σκαει περιπτωσαρα. 208 Gt Line του 19 ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο ΙΔΙΩΤΗ με 60000 χλμ, δερματινα ,ΠΙΠΙΛΑ, κλεισμενο σε γκαραζ γτ μετακινειται με μηχανακι, ΟΛΑ τα χλμ αθηνα-καρδιτσα, μας το εχει δωσει να το παμε στο μηχανικο μας και να το ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ για να το δοκιμασουμε, ΟΥΤΕ προκαταβολη δεν δεχτηκε, δεν δεχτηκε επισης να το πουλησει ακριβοτερα σε αλλον γτ ειμασταν οι πρωτοι πυ τον πηραμε τηλ. Το αμαξι ειναι πραγματικα πιπιλωτο να πουμε - με βαση τα στανταρ τα δικα μου - και το παλουκαρ ξηγημενος σε ειπεδο αθωωτητας! Αισχος να της πάρεις mito 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Το λοιπον παλουκαρια, αφου 2 μηνες ειμαστε στο ψαξιμο για μεταχειρο για την γυναικαρα μου το αννουλι μου την ψυχη της ψηχης μου την ομορφια μου την μητερα - ελπιζω καποια στιγμη - των παιδιων μου και κατοπινων αλφιστι - ξανα ελπιζω Έλα πες την αλήθεια ή κουτσούκελα έχεις κάνει ή διαβάζει ινσο ή θες να πάρεις κάτι ακριβότερο 😂 καλη περίπτωση χτυπησες παντως (για το 208 λέω ΕΕ μη παρεξηγηθώ κ χαλάσω οικογένειες 😂😂😂) 1
Peugeot208 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Το λοιπον παλουκαρια, αφου 2 μηνες ειμαστε στο ψαξιμο για μεταχειρο για την γυναικαρα μου το αννουλι μου την ψυχη της ψηχης μου την ομορφια μου την μητερα - ελπιζω καποια στιγμη - των παιδιων μου και κατοπινων αλφιστι - ξανα ελπιζω -, και αφου ειχαμε απελπιστει με τους αρπακωλες και τα εισαγωμενα σαπακια σκαει περιπτωσαρα. 208 Gt Line του 19 ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο ΙΔΙΩΤΗ με 60000 χλμ, δερματινα ,ΠΙΠΙΛΑ, κλεισμενο σε γκαραζ γτ μετακινειται με μηχανακι, ΟΛΑ τα χλμ αθηνα-καρδιτσα, μας το εχει δωσει να το παμε στο μηχανικο μας και να το ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ για να το δοκιμασουμε, ΟΥΤΕ προκαταβολη δεν δεχτηκε, δεν δεχτηκε επισης να το πουλησει ακριβοτερα σε αλλον γτ ειμασταν οι πρωτοι πυ τον πηραμε τηλ. Το αμαξι ειναι πραγματικα πιπιλωτο να πουμε - με βαση τα στανταρ τα δικα μου - και το παλουκαρ ξηγημενος σε ειπεδο αθωωτητας! Πόσο στο δίνει;
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αισχος να της πάρεις mito αγαπαει πεζο και θελει 4 πορτες Εχει δηλωσει αν εβγαινε με 4 - ιεροσυλια! - θα την επερνε. 55 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Πόσο στο δίνει; 15500, 21000 ειχε καινουριο τοτενες. ο τυπος το εχει του κουτιου. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Έλα πες την αλήθεια ή κουτσούκελα έχεις κάνει ή διαβάζει ινσο ή θες να πάρεις κάτι ακριβότερο 😂 καλη περίπτωση χτυπησες παντως (για το 208 λέω ΕΕ μη παρεξηγηθώ κ χαλάσω οικογένειες 😂😂😂) ουτε καν Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 2
and_64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε αγαπαει πεζο και θελει 4 πορτες Εχει δηλωσει αν εβγαινε με 4 - ιεροσυλια! - θα την επερνε. 15500, 21000 ειχε καινουριο τοτενες. ο τυπος το εχει του κουτιου. ουτε καν Καλή φάση ακούγεται όντως! Μοτέρ/κιβώτιο; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από and_64
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, and_64 είπε Καλή φάση ακούγεται όντως! Μοτέρ/κιβώτιο; το κλασικο ντιζελ με τα 100 μουλαρια, 6ταχυτο. καμερα, κλιμα, δερματινα καθισματα μπρος πισω, bucket 17αρες, pilot sport 3 καινουρια, και τα λοιπα και τα λοιπα φτου φτου μη το ματιαξω αυριον θα πεσει παραγγελια το μπουκαλακι με το χρωμα απο τα εξωτερικα να διορθωσω τα κλασσικα πετραδακιαν... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 3
and_64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ντάξει πολύ σωστό...θα έβαζα ενα προγραμματάκι προσωπικά να πάρει λιγο τα πόδια του το πετρέλαιο και να πέσει και 0.5 λιτρο η κατανάλωση αλλά ντίζελ και χειροκίνητο επειδή το ζω καθημερινά με της δουλειάς ούτε στον εχθρό μου 😝
korakios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, and_64 είπε Ντάξει πολύ σωστό...θα έβαζα ενα προγραμματάκι προσωπικά να πάρει λιγο τα πόδια του το πετρέλαιο και να πέσει και 0.5 λιτρο η κατανάλωση αλλά ντίζελ και χειροκίνητο επειδή το ζω καθημερινά με της δουλειάς ούτε στον εχθρό μου 😝 αντίθετα με το πετρέλαιο γλυτώνεις καμια αλλαγή ταχύτητας λόγω ροπής, χειρότερα είναι με βενζίνη 2
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, NTC Labs είπε το κλασικο ντιζελ με τα 100 μουλαρια, 6ταχυτο. καμερα, κλιμα, δερματινα καθισματα μπρος πισω, bucket 17αρες, pilot sport 3 καινουρια, και τα λοιπα και τα λοιπα φτου φτου μη το ματιαξω αυριον θα πεσει παραγγελια το μπουκαλακι με το χρωμα απο τα εξωτερικα να διορθωσω τα κλασσικα πετραδακιαν... πολυ καλη περιπτωση, καλοταξιδο να ειναι! 1
Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, NTC Labs είπε Το λοιπον παλουκαρια, αφου 2 μηνες ειμαστε στο ψαξιμο για μεταχειρο για την γυναικαρα μου το αννουλι μου την ψυχη της ψηχης μου την ομορφια μου την μητερα - ελπιζω καποια στιγμη - των παιδιων μου και κατοπινων αλφιστι - ξανα ελπιζω -, και αφου ειχαμε απελπιστει με τους αρπακωλες και τα εισαγωμενα σαπακια σκαει περιπτωσαρα. 208 Gt Line του 19 ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο ΙΔΙΩΤΗ με 60000 χλμ, δερματινα ,ΠΙΠΙΛΑ, κλεισμενο σε γκαραζ γτ μετακινειται με μηχανακι, ΟΛΑ τα χλμ αθηνα-καρδιτσα, μας το εχει δωσει να το παμε στο μηχανικο μας και να το ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ για να το δοκιμασουμε, ΟΥΤΕ προκαταβολη δεν δεχτηκε, δεν δεχτηκε επισης να το πουλησει ακριβοτερα σε αλλον γτ ειμασταν οι πρωτοι πυ τον πηραμε τηλ. Το αμαξι ειναι πραγματικα πιπιλωτο να πουμε - με βαση τα στανταρ τα δικα μου - και το παλουκαρ ξηγημενος σε ειπεδο αθωωτητας! Μακάρι να είναι όλα καλά με το αμάξι αλλά ο ιδιοκτήτης είτε είναι αφελής, είτε άγιος ...είτε περίεργος. 1
Peugeot208 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, NTC Labs είπε 15500, 21000 ειχε καινουριο τοτενες. ο τυπος το εχει του κουτιου. Όχι ότι παίζει κανένα τρελό ρόλο, απλα το αναφέρω γιατί μου κάνει εντύπωση. Λογικά είναι το προηγούμενο μοντελο, οπότε το ίδιο αυτοκίνητο έχω και μου φαίνονται πολλά τα 21.000. Σου έδειξε τιμολόγιο; Εγώ έκανα παραγγελία Μάρτιο του '19 και μου βγήκε 18.000. Απλα είναι βενζίνης το δικό μου, όμως τότε είτε βενζίνης, είτε πετρελαίου είχαν την ίδια τιμή. Στη τιμή αυτή περιλαμβάνονται και τα extras, που έβαλα. Πανοραμική, μεταλλικό χρώμα και active city brake. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το παρήγγειλε το '18, να έβαλε αυτόματο παρκάρισμα και να μη του έκαναν καμία εκπτωση... Αλλά και πάλι......
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 @NTC Labs φλασια, μιας κ ανεφερες πετρελαιο, πολυ προσοχη στο σύστημα adblue...! πονανε εκει αυτα...! (τα 21Κ κ εμενα μη ρεαλιστικα μου φαινονται αλλα δεν εχει κ ιδιαιτερη σημασια) 2 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Όχι ότι παίζει κανένα τρελό ρόλο, απλα το αναφέρω γιατί μου κάνει εντύπωση. μηπως λόγο gt line? Γιατι κ εμενα πολλα μου φανηκαν.. 1
and_64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, korakios είπε αντίθετα με το πετρέλαιο γλυτώνεις καμια αλλαγή ταχύτητας λόγω ροπής, χειρότερα είναι με βενζίνη Άμα ειναι 2λιτρο+ ίσως, στο 1.4 δύσκολο, είναι ψόφια<1800 τα περισσότερα! (και πρέπει αλλάζεις σε πιο υψηλές στροφές για να το κάνεις αυτο) Αν θες να το διατηρήσεις μεσα στο εύρος λειτουργίας που δεν καίει και έχει ροπή, πρέπει να εισαι συνεχώς 1500-2500 στροφές και ειδικά σε κινηση και σταμάτα-ξεκίνα είναι τραγικό 1 ώρα πριν, paylidis είπε @NTC Labs φλασια, μιας κ ανεφερες πετρελαιο, πολυ προσοχη στο σύστημα adblue...! πονανε εκει αυτα...! (τα 21Κ κ εμενα μη ρεαλιστικα μου φαινονται αλλα δεν εχει κ ιδιαιτερη σημασια) μηπως λόγο gt line? Γιατι κ εμενα πολλα μου φανηκαν.. Οπως και στα dpf αν το πήγαινε πολύ ήσυχα που βουλώνουν για πλάκα αν και αυτό είναι σύμπτωμα κίνησης φουλ σε πόλη συνήθως. Η τιμή μάλλον ειναι λόγω έκδοσης Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από and_64 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις