Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sargus είπε

Μόνο τόσο πάει αυτό; 

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Φαντάζομαι πρώτη έκδοση με τα 148 και την επιδότηση των 8.000ε

^το αυτό

η μεσαια εκδοση παει γυρω στα 35 αν δε κανω λαθος...

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

^το αυτό

η μεσαια εκδοση παει γυρω στα 35 αν δε κανω λαθος...

NYAQ iV 50 148 PS -  37.900
ENYAQ iV 60 180 PS - 42.100
ENYAQ iV 80 204 PS -  48.100
ENYAQ iV 80 204 PS SPORTLINE -  52.900
ENYAQ iV 80x 265 PS 4x4 - € 51.700

Βγάλτε 8000ε σε κάθε έκδοση

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά. Και πάλι αξίζει. Ειδικά όταν χθες σε έκθεση έβλεπα opel astra 1.2 130 manual με 30.000 χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sargus είπε

Μια χαρά. Και πάλι αξίζει. Ειδικά όταν χθες σε έκθεση έβλεπα opel astra 1.2 130 manual με 30.000 χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό...

Όλα έχουν ξεφύγει , η Opel το παράκανε με το Astra όμως

Ειδικά στην εποχή που όλος ο κόσμος παίρνει SUV δεν βγάζει hatchback opel στα 35000 (αυτόματο)

Αλλά μπορεί να είναι ελληνική οπτική αυτή δεν ξέρω

Δημοσ.

Και τώρα που είπα SUV

Ρε παιδιά ειλικρινά , καβάλησα και κάποια

οκ δεν σκύβεις για να μπείς , κερδίζεις και λίγο χώρο στο πορτ μπαγκαζ

Αυτός ο όγκος δεν σας ενοχλεί? Με ενόχλησε σε όσα οδήγησα σε φάση ανασφάλειας , αν εξαιρέσουμε την θέση οδήγησης που δείχνει να μην μου κάνει μετά απο T-Cross, C5 Aircross, Q3, Formentor, Coutryman (τι σκατά κάποιο θα μου έκανε ) προτιμώ χίλιες φορές ένα hatchback για μέσα στην Αθήνα με τον όγκο που έχει

Αν εξαιρέσω το Tcross που είναι μικρότερο , το Q3 δεν μου έδειχνε τον όγκο του , τα άλλα (ειδικά το Formentor) τα ένιωθα σαν διαστημόπλοια . Πολύ "μάτσο" χωρίς λόγο

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι εγώ παράξενος , αλλά δεν μπορούσα να με φανταστώ με κάποιο απο αυτά να ψάχνω για παρκιγκ στα στενά της Καλλιθέας όταν πάω δουλειά , όχι για να παρκάρω αλλά για να μπορώ να στρίψω

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και τώρα που είπα SUV

Ρε παιδιά ειλικρινά , καβάλησα και κάποια

οκ δεν σκύβεις για να μπείς , κερδίζεις και λίγο χώρο στο πορτ μπαγκαζ

Αυτός ο όγκος δεν σας ενοχλεί? Με ενόχλησε σε όσα οδήγησα σε φάση ανασφάλειας , αν εξαιρέσουμε την θέση οδήγησης που δείχνει να μην μου κάνει μετά απο T-Cross, C5 Aircross, Q3, Formentor, Coutryman (τι σκατά κάποιο θα μου έκανε ) προτιμώ χίλιες φορές ένα hatchback για μέσα στην Αθήνα με τον όγκο που έχει

Αν εξαιρέσω το Tcross που είναι μικρότερο , το Q3 δεν μου έδειχνε τον όγκο του , τα άλλα (ειδικά το Formentor) τα ένιωθα σαν διαστημόπλοια . Πολύ "μάτσο" χωρίς λόγο

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι εγώ παράξενος , αλλά δεν μπορούσα να με φανταστώ με κάποιο απο αυτά να ψάχνω για παρκιγκ στα στενά της Καλλιθέας όταν πάω δουλειά , όχι για να παρκάρω αλλά για να μπορώ να στρίψω

Δεν εχουν τοση διαφορα σε ογκο, ειδικα τα μικρα suv και για αυτο εχουν πιασει τοσο πολυ.

Σε μηκος-πλατος ειναι αντιστοιχα με ενα hatchback. Το συνηθιζεις ευκολα. Στην ιδια θεση που θα παρκαρει ενα hatchback παρκαρει και ενα μικρο suv (αντε να θες 5 ποντους παραπανω)

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν εχουν τοση διαφορα σε ογκο, ειδικα τα μικρα suv και για αυτο εχουν πιασει τοσο πολυ.

Σε μηκος-πλατος ειναι αντιστοιχα με ενα hatchback. Το συνηθιζεις ευκολα. Στην ιδια θεση που θα παρκαρει ενα hatchback παρκαρει και ενα μικρο suv (αντε να θες 5 ποντους παραπανω)

Ναι δεν έχεις άδικο όταν γύρισα απο το Formentor μπήκα να δώ διαφορά σε σχέση με το Leon και είναι όντως μικρές. Ένιωσα όμως λες και οδηγούσα θωρηκτό και τα κιλά φαίνονται σε αυτούς τους κινητήρες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ναι δεν έχεις άδικο όταν γύρισα απο το Formentor μπήκα να δώ διαφορά σε σχέση με το Leon και είναι όντως μικρές. Ένιωσα όμως λες και οδηγούσα θωρηκτό και τα κιλά φαίνονται σε αυτούς τους κινητήρες

H όποια διαφορά είναι κατα βάση σε βάρος και κυρίως σε κέντρο βάρους, κοινώς αν δεν μετακινείσαι απλά και έχεις μάθει να στρίβεις με καλοστημένο hatcback δεν νομίζω οτι κάνενα suv ακομα και hardcore εκδοση θα σε ικανοποιήσει...ο όγκος δεν κρύβεται! 

Επεξ/σία από and_64
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oykas2001 είπε

Λίγο φτηνή είναι βλέπω...

Ναι, γι' αυτό την προτείνω. Μπορεί να δώσει το λεόν, το αμάξι της γυναίκας και το ποδήλατό του κάποιο βρεφικό καρότσι αν έχει και ότι μαζέψει θα τα δώσει προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 72 δόσεις. Problem solved 😀

Δημοσ.

Θωμά αν θέλεις τη γνώμη μου, μια χαρά αυτοκίνητο έχεις.

Κανένα mainstream αυτοκίνητο δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Απλά ψάξε και τράβηξε το θέμα το κιβωτίου. Οφείλουν να το ξεψαχνίσουν και να έχεις και εσύ αποδείξεις, αν αργότερα σου βγάλει τπτ.

Έρχεται δύσκολος χειμώνας. Δεν αξίζει να χρεωθείς και να μειώσεις το βιοτικό σου επιπεδο, για να αγοράσεις (αχρείαστα) παρόμοιο αυτοκίνητο. 

Φιλικά.

• Like 6

• Δημιουργία νέου...