Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χμμ στο bmw.gr την 118 Sportline την δείχνει 40.000ε

Βγαλε 11000 την προωθητικη που εχει, ε βαλε κ καμια εκπτωση αντιπροσωπείας, πάει μεταξυ 28-29

Δες αυτα που σου ανεβασα, απο το σφακιανακη ειναι κ το λινκ κ το Pdf

(Παιζει κ 28 να βγαινει, εκανα εντιτ τσεκαρε)

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Βγαλε 11000 την προωθητικη που εχει, ε βαλε κ καμια εκπτωση αντιπροσωπείας, πάει μεταξυ 28-29

Δες αυτα που σου ανεβασα, απο το σφακιανακη ειναι κ το λινκ κ το Pdf

(Παιζει κ 28 να βγαινει, εκανα εντιτ τσεκαρε)

Τι λένε τα αυτόματα της BMW απο αξιοπιστία ? Σε περίπτωση που χαλάσει ξέρεις κόστος ? Γιατί κάπου είχα διαβάσει για 8-9000ε για αλλαγή σαζμάν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Τι λένε τα αυτόματα της BMW απο αξιοπιστία ? Σε περίπτωση που χαλάσει ξέρεις κόστος ? Γιατί κάπου είχα διαβάσει για 8-9000ε για αλλαγή σαζμάν

από το 2017 οδηγώ ένα 116d της κοπελιάς αυτόματο. Το κιβώτιο ειναι εξαιρετικό! Φοβερή κλιμάκωση και αλλαγές που δύσκολα καταλαβαίνεις. 100.000χλμ και ούτε κιχ φτου φτου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ειναι αξιοπιστα κ εξαιρετικά στις αλλαγες (για εμενα ανωτερα απο το DSG), ολα αυτα τα χρονια μονο για μια περιπτωση προβληματος ειχα διαβασει σε F20 που κατι πηγε στραβα και τρυπησε το ψυγειο λαδιου και τα τιναξε (οντως 8-9Κ καινουργιο). Αλλα πουθενα αλλου δεν ειχα δει προβληματα... Σε φαση πρεπει να ειναι στα 10000 dsg ισως 1 steptronic.

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Άσε διαβάζω και εξωτερικό τα θέματα που έχουν με dsg και τα υβριδικά που τα επιστρέφουν πίσω , κρίμα .

Δεν ξέρω πάντως αν θα μπορέσω να ξαναπάρω αυτόματο εκτός ηλεκτρικού , βλέπω ότι μου έχει μείνει φοβία , θέλω να πάω και καμία Ιταλία (με το καλό) σε κανα 2 χρόνια οδικώς και θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Μιας και ξεκίνησες τα Test Drive δεν πας να οδηγήσεις και σε κάνα ηλεκτρικό? Όπως λες εκεί θα πας αργά ή γρήγορα (https://www.gazzetta.gr/gmotion/2137698/kinoymai-ilektrika-2-arhizei-o-deyteros-kyklos-epidotisis-me-ekptosi-eos-8000-eyro) αφού θες την άνεση από το αυτόματο και την ησυχία σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzampatzis είπε

Μιας και ξεκίνησες τα Test Drive δεν πας να οδηγήσεις και σε κάνα ηλεκτρικό? Όπως λες εκεί θα πας αργά ή γρήγορα (https://www.gazzetta.gr/gmotion/2137698/kinoymai-ilektrika-2-arhizei-o-deyteros-kyklos-epidotisis-me-ekptosi-eos-8000-eyro) αφού θες την άνεση από το αυτόματο και την ησυχία σου.

Είμαι σε πυλωτή πολυκατοικίας και στο εξοχικό παρκάρω έξω απο την οικία καμία 20αριά μέτρα

Αν δεν είχα τα παραπάνω θέματα θα κοίταγα ηλεκτρικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Είμαι σε πυλωτή πολυκατοικίας και στο εξοχικό παρκάρω έξω απο την οικία καμία 20αριά μέτρα

Αν δεν είχα τα παραπάνω θέματα θα κοίταγα ηλεκτρικό

με την πυλωτη κατι γινεται... αργα ή γρηγορά θα δεις να ξεφυτρώνουν φορτιστές με καλωδιωσεις απο τα διαμερισματα...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ειναι αξιοπιστα κ εξαιρετικά στις αλλαγες (για εμενα ανωτερα απο το DSG), ολα αυτα τα χρονια μονο για μια περιπτωση προβληματος ειχα διαβασει σε F20 που κατι πηγε στραβα και τρυπησε το ψυγειο λαδιου και τα τιναξε (οντως 8-9Κ καινουργιο). Αλλα πουθενα αλλου δεν ειχα δει προβληματα... Σε φαση πρεπει να ειναι στα 10000 dsg ισως 1 steptronic.

Ναι στο mini εχθές μου άρεσε αρκετά ο συνδιασμός του κιβωτίου και του κινητήρα (τα μόνα που μου άρεσαν βασικά και το τιμόνι)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι στο mini εχθές μου άρεσε αρκετά ο συνδιασμός του κιβωτίου και του κινητήρα (τα μόνα που μου άρεσαν βασικά και το τιμόνι)

μη το σκεφτεσαι, πηγαινε παρε μια βολτα την 118, πες τους τον γενικότερο προβληματισμό σου και εαν μπορεις ζητα την για 1,5 μερα (σαββατο μεσημερι πριν κλεισουν με δευτερα πρωι)

To mini ειναι στημενο σαν καρτ ήταν δεδομένο ότι ΔΕ σου κανει... Εδω εμενα κ με ενοχλουσε οταν το οδηγησαμε προ τριετιας που το ηθελε η γυναικα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

τι να το κάνει; :P :P

με τα χλμ που κάνει θα γεμιζει μια φορα το μηνα κ αν..!

Μου κάνεις χαλάστρα Γιώργο ... δε θα ρθεις για Ρεβανί στη Βέροια τώρα που ανοίγει το πρατήριο;;  , θα δεις εσύ 😄

Περίεργη φάση ... ας παει πρώτα αλλού για καλό έλεγχο και μετά τα βάζει κάτω 

(offtopic αν θυμάμαι καλά έχεις iphone ;; στο kamiq το συνδέεις με το infotainment ;; δουλεύει καλά ;; ) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, terry308 είπε

Μου κάνεις χαλάστρα Γιώργο ... δε θα ρθεις για Ρεβανί στη Βέροια τώρα που ανοίγει το πρατήριο;;  , θα δεις εσύ 😄

πω ραβανι βεροιας με παγωτο, κλαιω... ειναι μαλιστα ενας συγκεκριμενος που ειναι τοπ

Περίεργη φάση ... ας παει πρώτα αλλού για καλό έλεγχο και μετά τα βάζει κάτω 

συμφωνω, οι μεγαλες αντιπροσωπείες συνηθως ειναι γτπ

(offtopic αν θυμάμαι καλά έχεις iphone ;; στο kamiq το συνδέεις με το infotainment ;; δουλεύει καλά ;; ) 

Ναι ναι παιζει μια χαρα απλα οχι ασυρματα (αν κ μας υποσχόταν ασυρματα)...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ναι ναι παιζει μια χαρα απλα οχι ασυρματα (αν κ μας υποσχόταν ασυρματα)...

Στο countryman μου είπαν έχετε iphone?

Όχι λέω

Ε θα πάρετε!

Γιατί? Δεν έχει android auto?

Όχι έχει κάνει συμφωνία με την apple και υποστηρίζει μόνο carplay

Οπότε +1000ε στην τιμή  :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Στο countryman μου είπαν έχετε iphone?

Όχι λέω

Ε θα πάρετε!

Γιατί? Δεν έχει android auto?

Όχι έχει κάνει συμφωνία με την apple και υποστηρίζει μόνο carplay

Οπότε +1000ε στην τιμή  :D

καντε μου δωρο ενα βρε πες τους... 🤣

Δημοσ.

Εννοείται είναι αξιόπιστα τα κιβώτια της bmw. 

Θωμά στο Α3 έχει πέσει η ποιότητα των πλαστικών (σε σχέση με το προηγούμενο). Κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία της η σειρά 1 προφανως με μικρή διαφορά από τα λοιπά premium.

Κι εγω πιστεύω οδηγικα είναι ταμάμ για αυτά που θέλεις Θωμά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, john1987 είπε

Εννοείται είναι αξιόπιστα τα κιβώτια της bmw. 

Θωμά στο Α3 έχει πέσει η ποιότητα των πλαστικών (σε σχέση με το προηγούμενο). Κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία της η σειρά 1 προφανως με μικρή διαφορά από τα λοιπά premium.

Κι εγω πιστεύω οδηγικα είναι ταμάμ για αυτά που θέλεις Θωμά.

Η τιμή που έβαλε ο Γιώργος είναι πολύ καλή , ειδικά σε σχέση με ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά

Δεν παύει όμως να είναι ένα κόστος περίπου 9000ε διαφορά (6000ε αν έδινα το δικό μου στα 23000 και κανα 3άρι έξοδα, πινακίδες, τέλη , τόκοι απο το νέο δάνειο)

Θα ήθελα το επόμενο να μην το ξαναπάρω με δάνειο και να πληρώνω πάλι τόκους

Θα δω μήπως κρατήσω το Leon μέχρι να λήξει η εγγύηση και αν έχει βγεί κάτι μέχρι τότε που να νιώθω ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα να πάω να τα δώσω

Ημίμετρο μου φαίνεται πάλι η σειρά 1 εφόσον δεν με ενθουσιάζει

Αν δώσω το Leon πάλι με τον φόβο μήπως βγάλει κάτι (όπως έδωσα και το προηγούμενο) θα μπω πάλι σε κατάσταση πανικού για να δίνω λεφτά.

Είναι και η κατάσταση έτσι δεν ξέρω αν είναι λογική κίνηση τέτοιο άνοιγμα , πρώτη φορά στη ζωή μου που αντί να δίνω όλα τα λεφτά στα αμάξια πλέον έχω λεφτά για να τα πηγαίνω εκδρομές :D

Θα μου κακοφανεί αν πάλι βάλω μεγαλύτερη δόση για άλλο αμάξι

Τέλος με ξέρω είμαι βλάκας αν δεν το γουστάρω το αμάξι 100% πάλι θα το μετανιώσω :D

Τουλάχιστον αυτό έχει επιζήσει 1.5 χρόνο στην κατοχή μου χεχε

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
  • Δημιουργία νέου...