Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tsofras είπε

Μπήκα και στην 118 , meh δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, ποιοτικότερο από το δικό μου σε κάποια σημεία αλλά δεν ένιωσα να αξίζει τα παραπάνω λεφτά

δε τον οδηγησες τον άσσο; ποσο βγαινει πηρες τιμη; (υποθετω όχι για να μη πας στο συμβουλο πωλησεων)

16 ώρες πριν, turbat0s είπε

Λοιπόν Θωμά άκου τί τραβάει φίλος που παρέλαβε καινούριο καμίκ 1,5 dsg τον Απρίλη.

Δεν πρόλαβε να κλείσει 10 μέρες το αμάξι και ένα βράδυ που επέστρεφε από ούζα στη Ραφήνα ανάβουν όλα τα λαμπάκια και σβήνει εν κινήσει στην ανηφόρα πριν βγεί στα φανάρια της Μαραθώνος. Δοκίμασε να το βάλει μπρος ... τίποτα, νεκρό. Ξεφορτώνει τη φαμίλια, τους ανεβάζει σε ταξί και περιμένει γερανό. Έρχεται ο γερανός και το πάει στην αντιπροσωπεία στην άνοδο της Μεσογείων. Την άλλη μέρα το πρωί πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά και εν τέλει έμεινε μέσα το αμάξι καμιά βδομάδα διότι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν πρόβλημα. 

Του το επιστρέφουν λοιπόν και μετά από μερικές μέρες φεύγει για βόλτα στο Τολό. Το απόγευμα που ετοιμάζεται για την επιστροφή μπαίνει η φαμίλια στο αμάξι και κατευθείαν .... λαμπάκια! Νεκρό για άλλη μία φορά. Τρελά νεύρα λοιπόν, ξεφόρτωμα, φόρτωμα σε ταξί, Ναύπλιο, ΚΤΕΛ, Αθήνα. Αργά βράδυ φτάνει και το καμίκ στην Μεσογείων όπου και παραμένει συνεχόμενα σχεδόν ένα μήνα (ενδιάμεσα πήγε και "στα κεντρικά στην Ελευσίνα") για περαιτέρω ελέγχους.

Τελικά, το παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να μπορούν να του δώσουν σαφείς εξηγήσεις για το τί φταίει, τί διορθώθηκε και αν διορθώθηκε οριστικά. Έστειλε και ένα mail στην κοσμοκάρ μπας και μπορούν αυτοί να του εξηγήσουν τί συμβαίνει - για να δούμε...

Ευτυχώς του έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης όλο αυτόν τον καιρό για να κάνει και τις διακοπές του. 

Καινούριο αμάξι - μη σου τύχει, ελπίζει να μην υπάρξει συνέχεια.

Παραπονιόταν για το golf 4 ότι βγάζει ζημιές αλλά ουδέποτε έμεινε στον τόπο.:rolleyes:

Τέλος πάντων θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

εχω διαβασει το ιδιο στορυ για καινουργιο γκολφ καπου, απιστευτα πραγματα... στο τελος του άλλαξαν σχεδόν οτιδήποτε ηλεκτρονικο υπηρχε στο αμαξι αλλα δε ξερω τι συνεχεια (αν διορθωθηκε δλδ) καθως δε θυμαμαι που το ειχα διαβασει (νομιζω 4troxoi)

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

δε τον οδηγησες τον άσσο; ποσο βγαινει πηρες τιμη; (υποθετω όχι για να μη πας στο συμβουλο πωλησεων)

εχω διαβασει το ιδιο στορυ για καινουργιο γκολφ καπου, απιστευτα πραγματα... στο τελος του άλλαξαν σχεδόν οτιδήποτε ηλεκτρονικο υπηρχε στο αμαξι αλλα δε ξερω τι συνεχεια (αν διορθωθηκε δλδ) καθως δε θυμαμαι που το ειχα διαβασει (νομιζω 4troxoi)

Δεν το οδήγησα όχι ούτε τιμές ρώτησα γιατί δεν ενθουσιάστηκα

Άσε διαβάζω και εξωτερικό τα θέματα που έχουν με dsg και τα υβριδικά που τα επιστρέφουν πίσω , κρίμα .

Δεν ξέρω πάντως αν θα μπορέσω να ξαναπάρω αυτόματο εκτός ηλεκτρικού , βλέπω ότι μου έχει μείνει φοβία , θέλω να πάω και καμία Ιταλία (με το καλό) σε κανα 2 χρόνια οδικώς και θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν το οδήγησα όχι ούτε τιμές ρώτησα γιατί δεν ενθουσιάστηκα

Άσε διαβάζω και εξωτερικό τα θέματα που έχουν με dsg και τα υβριδικά που τα επιστρέφουν πίσω , κρίμα .

Δεν ξέρω πάντως αν θα μπορέσω να ξαναπάρω αυτόματο εκτός ηλεκτρικού , βλέπω ότι μου έχει μείνει φοβία , θέλω να πάω και καμία Ιταλία (με το καλό) σε κανα 2 χρόνια οδικώς και θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Σε νιωθω απολυτα... Για εμενα εαν ειναι να αλλαξεις βρες καποιο με ανετα καθισματα και ηρεμη κυλιση-μετριες προς μαλακες αναρτησεις και ας ειναι κ χειροκινητο να τελειωνεις...

Ξερω οτι δε σου αρεσουν τα suv αλλα ισως ενα kamiq troc taigo να σε βολευε εν τέλει... μικρότερη κατηγορία απο το λεον αλλα παρόμοιοι χώροι... κ ας ειναι κ χιλιαρι, τι το κανεις σαμπως το 1.5...; (κ ξερεις οτι στα λεω ως κατοχος και 1.0 και 1.5)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε νιωθω απολυτα... Για εμενα εαν ειναι να αλλαξεις βρες καποιο με ανετα καθισματα και ηρεμη κυλιση-μετριες προς μαλακες αναρτησεις και ας ειναι κ χειροκινητο να τελειωνεις...

Ξερω οτι δε σου αρεσουν τα suv αλλα ισως ενα kamiq troc taigo να σε βολευε εν τέλει... μικρότερη κατηγορία απο το λεον αλλα παρόμοιοι χώροι... κ ας ειναι κ χιλιαρι, τι το κανεις σαμπως το 1.5...; (κ ξερεις οτι στα λεω ως κατοχος και 1.0 και 1.5)

Ρε Γιώργο ο χιλιάρης σβήνει στις χαμηλές , ο 1.5 πιθανών να έχει ίδιο κιβώτιο με το δικό μου. Δεν υπάρχει επιλογή σε VAG

Οκ δεν τρέχω αλλά 1000 κυβικά σε τέτοια αυτοκίνητα φορτωμένα με κλίμα τα θεωρώ λίγα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε Γιώργο ο χιλιάρης σβήνει στις χαμηλές , ο 1.5 πιθανών να έχει ίδιο κιβώτιο με το δικό μου. Δεν υπάρχει επιλογή σε VAG

Οκ δεν τρέχω αλλά 1000 κυβικά σε τέτοια αυτοκίνητα φορτωμένα με κλίμα τα θεωρώ λίγα

οχι ρε συ δε μου εχει σβησει ποτε μα ποτε ο χιλιαρης*... ο 1.5 αντιθετα επειδη με ξεγελαει νομίζοντας οτι εχει ροπη, καμια δεκαρια φορες μου εχει σβησει με 3η-4η σε χαμηλες στροφές (οποτε δεν εχει και τη ροπη μου περιμενα 😛 σιγουρα λιγοτερη απο τα ατμοσφαιρικα Bmw που είχα συνηθισει)

*βεβαια το gtec βγαζει τη ροπη του χαμηλότερα, αλλα εχει λιγότερους ιππους απο της βενζίνης

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

οχι ρε συ δε μου εχει σβησει ποτε μα ποτε ο χιλιαρης*... ο 1.5 αντιθετα επειδη με ξεγελαει νομίζοντας οτι εχει ροπη, καμια δεκαρια φορες μου εχει σβησει με 3η-4η σε χαμηλες στροφές (οποτε δεν εχει και τη ροπη μου περιμενα 😛 σιγουρα λιγοτερη απο τα ατμοσφαιρικα Bmw που είχα συνηθισει)

*βεβαια το gtec βγαζει τη ροπη του χαμηλότερα, αλλα εχει λιγότερους ιππους απο της βενζίνης

Καβάλα τον χιλιάρη σε βενζίνη και πες μου αν θα σου σβήσει ή όχι :D

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καβάλα τον χιλιάρη σε βενζίνη και πες μου αν θα σου σβήσει ή όχι :D

To troc που ειχα κανει TD τωρα που το λες μου ειχε σβησει αλλα λογω της κλασσικης καφριλας μου να ξεκιναω απο σταση με 2α... τόσο χαλια ομως ρε γμτ;

Ε στη χειροτερη παρε ενα Gtec :P 

Δημοσ.

Θωμά σου έλεγε ο Γιώργος να πάρεις την σειρά 1 δεν ήθελες 😇

Το μόνο που υστερεί είναι η κατανάλωση (+1 λίτρο σε σχέση με την κατηγορία) κατά τα άλλα full extra (χωρίς ηλιοροφη οκ θα ζήσεις) και με κορυφαία ποιότητα εσωτερικού.

Λέτε για τον κινητήρα του προηγούμενου Polo που έσβηνε εν κινησει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε του άρεσε... Προσωπικά θεωρώ οτι στο δρόμο θα του άρεσε... κ περισσότερο μάλιστα απο το λεον...

(και τα λεω αυτα εχοντας μια απεχθεια στον νέο ασσο λόγω εμφανισης-εμπρόσθιας ψησταριάς και FWD)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, john1987 είπε

Θωμά σου έλεγε ο Γιώργος να πάρεις την σειρά 1 δεν ήθελες 😇

Το μόνο που υστερεί είναι η κατανάλωση (+1 λίτρο σε σχέση με την κατηγορία) κατά τα άλλα full extra (χωρίς ηλιοροφη οκ θα ζήσεις) και με κορυφαία ποιότητα εσωτερικού.

Λέτε για τον κινητήρα του προηγούμενου Polo που έσβηνε εν κινησει;

Αυτή την κορυφαία ποιότητα πάντως που λένε όλοι για την σειρά 1 ή το Α3 ειλικρινά ενώ έχω μπει σε όλα δυσκολεύομαι πολύ να την δω . Προφανώς δεν λέω ότι είναι καλύτερο το Leon αλλά απλά βλέπεις μικρές διαφορές σε κάποια σημεία.

Πίεσα το πλαστικό κάλυμα του ηχείου στη πόρτα της σειράς 1 και μία χαρά έτριζε , το ίδιο πλαστικό με του Leon ήταν κάτω στη κονσόλα που ακουμπάει το πόδι

Λίγο ανώτερα ποιοτικά απο κατηγορία Leon είναι , κορυφαία δεν είναι

Λέμε για τον χιλιάρη του VAG που με χαμηλές στροφές και ενώ ρολάρει το αμάξι σβήνει

7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε του άρεσε... Προσωπικά θεωρώ οτι στο δρόμο θα του άρεσε... κ περισσότερο μάλιστα απο το λεον...

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν οδηγήσεις ένα αμάξι δεν μπορείς να έχεις άποψη , επειδή με καλύπτει όμως οδηγικά το δικό μου , αν δεν μου κάνει "WOW" το εσωτερικό γιατί να μπω στον κόπο να δώσω 10000ε για να αλλάξω? Οπότε αποφάσισα να μην το δω καν οδηγικά

Εκτός αν αναφέρεσαι στον τομέα "'άνεση" Γιώργο

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν οδηγήσεις ένα αμάξι δεν μπορείς να έχεις άποψη , επειδή με καλύπτει όμως οδηγικά το δικό μου , αν δεν μου κάνει "WOW" το εσωτερικό γιατί να μπω στον κόπο να δώσω 10000ε για να αλλάξω? Οπότε αποφάσισα να μην το δω καν οδηγικά

Βρε 10Κ δεν ειναι, η 118 sportline advanced αυτοματη με μεταλλικο κ καθως πρεπει εξοπλισμο στα 28-29 ειναι (εχει προωθητικη -11000€), κανενα 5-6αρι θα βαλεις σε σχεση με το λεοντα...

επισης βλεπω παιζει ακομα η 116 advantage χειροκινητη με 22350, κανεις τη δουλεια σου κ σου μενουν κ ρεστα (βαζεις κ ενα προγραμμα κ πας στα 170 αλογα χωρις να εχεις πληρωσει τη διαφορα μονο για το σηματακι κ το διαφορετικο tuning)

https://www.bmw-sfakianakis.gr/bmw-series-1.html

BMW 118i Sport Line Advanced.pdf

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε στη χειροτερη παρε ενα Gtec :P 

Πωλείται Ibiza tgi fr 😉😊

Για tgi - Gtec το είχα πει.... Στο Ibiza ακόμα... 😎

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εκτός αν αναφέρεσαι στον τομέα "'άνεση" Γιώργο

σαφως, στο εμφανισιακο πλεον δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες, ολα τα συγχρονα αμαξια ειναι λιγο πολυ ομορφα... την ανεση των 3 μεγάλων ομως δε τη φτανουν ευκολα τα αμαξια "της σειράς"

Μόλις τώρα, terry308 είπε

Πωλείται Ibiza tgi fr 😉😊

Για tgi - Gtec το είχα πει.... 

τι να το κάνει; :P :P 

με τα χλμ που κάνει θα γεμιζει μια φορα το μηνα κ αν..!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Βρε 10Κ δεν ειναι, η 118 sportline advanced αυτοματη με μεταλλικο κ καθως πρεπει εξοπλισμο στα 29 καρφι ειναι (εχει προωθητικη -11000€), κανενα 5-6αρι θα βαλεις σε σχεση με το λεοντα...

επισης βλεπω παιζει ακομα η 116 advantage χειροκινητη με 22350, κανεις τη δουλεια σου κ σου μενουν κ ρεστα (βαζεις κ ενα προγραμμα κ πας στα 170 αλογα χωρις να εχεις πληρωσει τη διαφορα μονο για το σηματακι κ το διαφορετικο tuning)

https://www.bmw-sfakianakis.gr/bmw-series-1.html

Χμμ στο bmw.gr την 118 Sportline την δείχνει 40.000ε

• Δημιουργία νέου...