Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, john1987 είπε

β) έχω κάτι αποχρωματισμους στον πάνω μερος του αυτοκινήτου (από κουτσουλιές κλπα) - ακόμα δε βλέπω να έχει σκουριάσει. Να τις διορθώσω τώρα (200 ευρώ κόστος) ή να περιμένω λετε;

θυμισε μου, καινουργιο ειναι; πιο αμαξι;

δες μηπως με ενα γυαλισμα στρωσει για αρχη..

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλημέρα σε όλους έχω δύο ερωτήσεις!

α) ο Θωμάς αναφέρεται στο Leon ότι βγάζει προβλήματα ή σε αλλο;

β) έχω κάτι αποχρωματισμους στον πάνω μερος του αυτοκινήτου (από κουτσουλιές κλπα) - ακόμα δε βλέπω να έχει σκουριάσει. Να τις διορθώσω τώρα (200 ευρώ κόστος) ή να περιμένω λετε;

β) Διωρθωσε τες ΧΤΕΣ. μπορει να ειναι απλα θαμπωμα. αν το αφησεις θα χειροτερεψει. την κουτσουλια την πρωτη στιγμη που την βλεπουμε την βγαζουμε.

59 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλημέρα σε όλους έχω δύο ερωτήσεις!

α) ο Θωμάς αναφέρεται στο Leon ότι βγάζει προβλήματα ή σε αλλο;

200 €? γτ τοσα πολλα? τοση μεγαλη ζημια εχει γινει?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

θυμισε μου, καινουργιο ειναι; πιο αμαξι;

δες μηπως με ενα γυαλισμα στρωσει για αρχη..

Golf VII Σεπτέμβριος 2015.

Έχει σε 4 σημεία σαν στάμπες μαύρες ακόμα δεν έχει σκουριά. Ολική βαφή ουρανού θέλει ναι. Δεν φτιάχνεται ούτε με αλοιφές ούτε με γυάλισμα.

• Sad 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, john1987 είπε

Golf VII Σεπτέμβριος 2015.

Έχει σε 4 σημεία σαν στάμπες μαύρες ακόμα δεν έχει σκουριά. Ολική βαφή ουρανού θέλει ναι. Δεν φτιάχνεται ούτε με αλοιφές ούτε με γυάλισμα.

Τότε δε τη γλυτωνεις τη βαφή… για εμένα αν είναι να βάψεις καντο προς Σεπτέμβριο μη το αφήσεις για χειμώνα κ παντοτε ανεξάρτητα εάν μπήκε σε φούρνο κλπ 3-4 μέρες καλό είναι να μείνει σε κλειστο χώρο χωρίς σκόνη. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω test drive το countryman σήμερα , θέλει να έρθει και η οικογένεια για να το δουν όλοι :D

Θα σας ενημερώσω βραδάκι

Πάντως αν δεν είναι κάτι συγκλονιστικό δεν με βλέπω να αλλάζω, δεν έχω καν την ψυχική διάθεση να μπλέξω με αγοραπωλησίες , να δώσω κανα δεκαχίλιαρο παραπάνω και φοβάμαι μην φτάσω πάλι σε σημείο να το μετανιώσω.

Έχει τα μειονεκτήματα του το δικό μου , αλλά κάτι με κέρδισε από την αρχή. Πιθανών επειδή είμαι και άνθρωπος της συνήθειας επειδή μου θυμίζει αρκετά το προηγούμενο.

Δεν με τραβάει τίποτα άλλο εκτός από αυτό και το formentor (που δεν έχω ανάγκη τόσο μεγάλο αμάξι) , προφανώς σε αυτά τα χρήματα

Θα μπω μία και στην σειρά 1 που θα την έχει εκεί να δω πως θα μου κάτσει (δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει εξωτερικά όπως το δικό μου , αλλά θέλω να δω την αίσθηση μέσα)

Αντί να σκέφτομαι την μέση μου σκέφτομαι την ομορφιά του αυτοκινήτου , ξέρω είμαι καθυστερημένος :D 

Αν δεν κάτσει κάτι απο αυτά θα το πάω για έλεγχο τουλάχιστον κάπου αλλού

Αλήθεια εγώ είμαι βλάκας , εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Έτσι κουβέντα να γίνεται

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Έτσι κουβέντα να γίνεται

Το αμάξι σε χαλάει(και φτου φτου μακρυά, πιθανόν να χαλάει). Νιώθω ότι με το ζόρι ψάχνεις να βρεις τι σου αρέσει σε αυτό για να μην το αλλάξεις. Για διάφορους λόγους, οικονομικό, συνήθειας, βαρεμάρας,  δεν ξέρω τι άλλο.) Αν είχα τη δυνατότητα και τρωγόμουν μήνες τώρα,  το αλλάζω δεν το αλλάζω, σημαίνει ότι δεν το θέλω και θα το άλλαζα.  ΡΕ ΜΑΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ. Τελείως φιλικά

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, atrigane είπε

Το αμάξι σε χαλάει(και φτου φτου μακρυά, πιθανόν να χαλάει). Νιώθω ότι με το ζόρι ψάχνεις να βρεις τι σου αρέσει σε αυτό για να μην το αλλάξεις. Για διάφορους λόγους, οικονομικό, συνήθειας, βαρεμάρας,  δεν ξέρω τι άλλο.) Αν είχα τη δυνατότητα και τρωγόμουν μήνες τώρα,  το αλλάζω δεν το αλλάζω, σημαίνει ότι δεν το θέλω και θα το άλλαζα.  ΡΕ ΜΑΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ. Τελείως φιλικά

Βασικά το ζουμί είναι ότι μου αρέσει το σουλούπι και η αίσθηση οδήγησης , δεν έχω αποφασίσει αν θα τα θυσίαζα για ένα πιο ουδέτερο αμάξι οδηγικά και σε εμφάνιση για να κερδίσω σε άνεση (κιβώτιο , ανάρτηση , κάθισμα)

Για αυτό κρέμομαι και στο αλλάζω δεν το αλλάζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν Θωμά άκου τί τραβάει φίλος που παρέλαβε καινούριο καμίκ 1,5 dsg τον Απρίλη.

Δεν πρόλαβε να κλείσει 10 μέρες το αμάξι και ένα βράδυ που επέστρεφε από ούζα στη Ραφήνα ανάβουν όλα τα λαμπάκια και σβήνει εν κινήσει στην ανηφόρα πριν βγεί στα φανάρια της Μαραθώνος. Δοκίμασε να το βάλει μπρος ... τίποτα, νεκρό. Ξεφορτώνει τη φαμίλια, τους ανεβάζει σε ταξί και περιμένει γερανό. Έρχεται ο γερανός και το πάει στην αντιπροσωπεία στην άνοδο της Μεσογείων. Την άλλη μέρα το πρωί πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά και εν τέλει έμεινε μέσα το αμάξι καμιά βδομάδα διότι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν πρόβλημα. 

Του το επιστρέφουν λοιπόν και μετά από μερικές μέρες φεύγει για βόλτα στο Τολό. Το απόγευμα που ετοιμάζεται για την επιστροφή μπαίνει η φαμίλια στο αμάξι και κατευθείαν .... λαμπάκια! Νεκρό για άλλη μία φορά. Τρελά νεύρα λοιπόν, ξεφόρτωμα, φόρτωμα σε ταξί, Ναύπλιο, ΚΤΕΛ, Αθήνα. Αργά βράδυ φτάνει και το καμίκ στην Μεσογείων όπου και παραμένει συνεχόμενα σχεδόν ένα μήνα (ενδιάμεσα πήγε και "στα κεντρικά στην Ελευσίνα") για περαιτέρω ελέγχους.

Τελικά, το παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να μπορούν να του δώσουν σαφείς εξηγήσεις για το τί φταίει, τί διορθώθηκε και αν διορθώθηκε οριστικά. Έστειλε και ένα mail στην κοσμοκάρ μπας και μπορούν αυτοί να του εξηγήσουν τί συμβαίνει - για να δούμε...

Ευτυχώς του έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης όλο αυτόν τον καιρό για να κάνει και τις διακοπές του. 

Καινούριο αμάξι - μη σου τύχει, ελπίζει να μην υπάρξει συνέχεια.

Παραπονιόταν για το golf 4 ότι βγάζει ζημιές αλλά ουδέποτε έμεινε στον τόπο.:rolleyes:

Τέλος πάντων θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Sad 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Βασικά το ζουμί είναι ότι μου αρέσει το σουλούπι και η αίσθηση οδήγησης , δεν έχω αποφασίσει αν θα τα θυσίαζα για ένα πιο ουδέτερο αμάξι οδηγικά και σε εμφάνιση για να κερδίσω σε άνεση (κιβώτιο , ανάρτηση , κάθισμα)

Για αυτό κρέμομαι και στο αλλάζω δεν το αλλάζω

Δεν υπάρχει κάτι σε παρόμοιο σουλούπι; Όσο για την αίσθηση οδήγησης(σπορτ υποθέτω) θα βρεις αρκετά. Άλλα σε ενοχλούν και όχι τόσο η άνεση νομίζω, ήχος κιβωτίου, που είναι χειροκίνητο, τώρα αυτό που έβγαλε αν δεν είναι κάτι απλό να φτιαχτεί με καμιά αναβάθμιση, θα προστεθεί στα μείον 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Έχω test drive το countryman σήμερα , θέλει να έρθει και η οικογένεια για να το δουν όλοι :D

Θα σας ενημερώσω βραδάκι

Πάντως αν δεν είναι κάτι συγκλονιστικό δεν με βλέπω να αλλάζω, δεν έχω καν την ψυχική διάθεση να μπλέξω με αγοραπωλησίες , να δώσω κανα δεκαχίλιαρο παραπάνω και φοβάμαι μην φτάσω πάλι σε σημείο να το μετανιώσω.

Έχει τα μειονεκτήματα του το δικό μου , αλλά κάτι με κέρδισε από την αρχή. Πιθανών επειδή είμαι και άνθρωπος της συνήθειας επειδή μου θυμίζει αρκετά το προηγούμενο.

Δεν με τραβάει τίποτα άλλο εκτός από αυτό και το formentor (που δεν έχω ανάγκη τόσο μεγάλο αμάξι) , προφανώς σε αυτά τα χρήματα

Θα μπω μία και στην σειρά 1 που θα την έχει εκεί να δω πως θα μου κάτσει (δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει εξωτερικά όπως το δικό μου , αλλά θέλω να δω την αίσθηση μέσα)

Αντί να σκέφτομαι την μέση μου σκέφτομαι την ομορφιά του αυτοκινήτου , ξέρω είμαι καθυστερημένος :D 

Αν δεν κάτσει κάτι απο αυτά θα το πάω για έλεγχο τουλάχιστον κάπου αλλού

Αλήθεια εγώ είμαι βλάκας , εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Έτσι κουβέντα να γίνεται

Χωρίς να θέλω να κάνω κουμάντο στα οικονομικά σου, θα εστίαζα σε 2 τομείς: 1) Μπορείς να πάρεις άλλο χωρίς να σκέφτεσαι μετά αν θα μπορείς να βγάλεις άνετα δόσεις/διακοπές κλπ; Αν όχι, προσπάθησε να δεις κάτι το οποίο να βγαίνει στα ίδια χρήματα με το δικό σου. Αν ναι:

2) Βρες ότι σου αρέσει πραγματικά και πήγαινε πάρε το. Formentor; Formentor. X5; X5! Απλά προσπάθησε να τα έχεις σίγουρα κάποιες μέρες για να δεις τα οποία στραβά θεωρείς για εσένα ενοχλητικά.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Χωρίς να θέλω να κάνω κουμάντο στα οικονομικά σου, θα εστίαζα σε 2 τομείς: 1) Μπορείς να πάρεις άλλο χωρίς να σκέφτεσαι μετά αν θα μπορείς να βγάλεις άνετα δόσεις/διακοπές κλπ; Αν όχι, προσπάθησε να δεις κάτι το οποίο να βγαίνει στα ίδια χρήματα με το δικό σου. Αν ναι:

2) Βρες ότι σου αρέσει πραγματικά και πήγαινε πάρε το. Formentor; Formentor. X5; X5! Απλά προσπάθησε να τα έχεις σίγουρα κάποιες μέρες για να δεις τα οποία στραβά θεωρείς για εσένα ενοχλητικά.

Μπορώ να φτάσω στα 30 χωρίς να πιεστω τώρα αν αξίζει είναι άλλο καπέλο.

Γύρισα απογοήτευση το countryman θα σας γράψω αναλυτικά το βράδυ, ξαναμπήκα στο Leon και το ευχαριστήθηκα περισσότερο 😂

Μπήκα και στην 118 , meh δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, ποιοτικότερο από το δικό μου σε κάποια σημεία αλλά δεν ένιωσα να αξίζει τα παραπάνω λεφτά

Μάλλον έχω φτάσει στη φάση της ζωής μου που αν δεν σκάσω καμία πενηντάρα όλα μου φαίνονται σχεδόν ίδια 😂

Επίσης δεν βρίσκω λόγο σε όλο αυτό τον όγκο ενός SUV

Καλά θα σας τα γράψω Καθόλου άνετο, χάλια κάθισμα σκληρό χωρίς οσφυϊκή υποστήριξη, σκληρή ανάρτηση σαν το δικό μου στις λακούβες.

Ωραίο κιβώτιο, τιμόνι, ωραίο στις στροφές.

Πολύ απλό εσωτερικό, καντράν σαν κινητό, δεν με βόλεψε η θέση οδήγησης, ελλειπής εξοπλισμός στα 30.000€

Δεν πήγα καν στον σύμβουλο πωλήσεων

• Like 2
Δημοσ.

Για αρχή να πας σε άλλο service για να το κοιτάξουν, κρίμα είναι εφόσον σου αρέσει τόσο το αμάξι.

Το Civic δεν έχεις δει πανάθεμα σε. 😛 (ναι οκ καγκούρικο)

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, terry308 είπε

DS4 είπες όχι ; 

Στην τιμή λέω όχι :D

30 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Για αρχή να πας σε άλλο service για να το κοιτάξουν, κρίμα είναι εφόσον σου αρέσει τόσο το αμάξι.

Το Civic δεν έχεις δει πανάθεμα σε. 😛 (ναι οκ καγκούρικο)

Το νέο μου αρέσει , το προηγούμενο όχι τόσο αν και δεν το έχω οδηγήσει

Πάντως αν εξαιρέσω κάποιες φορές που έχω κολλήσει και βλαστημάω για το κιβώτιο , πιστεύω ότι η "καΐλα" μου έχει μείνει απλά λόγω συνήθειας να κλαίγομαι για το κιβώτιο :D

Τόσο καιρό κοίταγα μόνο επιλογές για αυτόματο , θα ρίξω μία ματιά και σε χειροκίνητα

• Like 1

• Δημιουργία νέου...