Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ανατρέξεις κάποιες σελίδες πίσω θα δεις πως σου είχα προτείνει ψυχολόγο. Το σώμα μας κάνει διάφορα για να αποβάλλει το στρες. Επίσης έχει και μνήμη. @tsofras

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, li@m είπε

Αν ανατρέξεις κάποιες σελίδες πίσω θα δεις πως σου είχα προτείνει ψυχολόγο. Το σώμα μας κάνει διάφορα για να αποβάλλει το στρες. Επίσης έχει και μνήμη. @tsofras

Το θυμάμαι και το έχω και αυτό στη λίστα ένα την φορά για να βλέπω τι γίνεται και να μην πτωχευσω 😂

8 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν κουράζεις καθόλου και ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου σε αυτό το τοπικ που αν και off topic για αρκετούς από εμάς είναι σημαντικότερο από τα αντίστοιχα της αυτοκίνησης.

Για τις μισές συνεδρίες το είπα σε εσάς δεν το ανέφερα στη γιατρό σε περίπτωση που δεν έβλεπα βελτίωση. Έτσι όπως νιώθω σήμερα πάντως θα τις κάνω όλες.

Μου πήρε ιστορικό για εξετάσεις αίματος , νεφρών, θυροειδή , ούρων είχα κάνει πρόσφατα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Τώρα για αυτό που αναφέρεις δεν ξέρω αν θέλει ειδική εξέταση, με ρώτησε αν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας και της είπα ότι δεν έχω γιατί έκανα πρόσφατα αρκετές εξετάσεις.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορώ να βρω την σύνδεση με το άγχος ή γενικά την ψυχολογία.

Πώς γίνεται δλδ να με πιάνει ίλιγγος στην οδήγηση ή στο κολύμπι αν δεν υπάρχει κάτι παθολογικό?

Ακριβώς όπως το είπες δεν έχω πετύχει κάποιον εκτός από τον έναν ορθοπεδικό πού ανέφερα που να κάτσει να μου εξηγήσει ακριβώς το πρόβλημα και τις πιθανές λύσεις.

Πάντως μέχρι στιγμής ο αυχένας μου είναι χαλαρός και δεν έχω ίλιγγο από όταν έφυγα.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σποραδικο γιατί και το κόστος δεν είναι μικρό ( ή τουλάχιστον ας έχει διάρκεια ένα μήνα 🤣 )

Έχεις σχέση με το επάγγελμα μαν?

Οχι, τι σχεση να χω με βελονισμους και τα συναφη; 😂

Θα τη βρεις την ακρη γιατι εχεις 2 φοβερα πλεονεκτηματα. Εισαι ακομπλεξαριστος και επικοινωνεις (και μαλιστα με μεγαλη ακριβεια) αυτο που αισθανεσαι!

• Like 2
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, xgol είπε

Οχι, τι σχεση να χω με βελονισμους και τα συναφη; 😂

Θα τη βρεις την ακρη γιατι εχεις 2 φοβερα πλεονεκτηματα. Εισαι ακομπλεξαριστος και επικοινωνεις (και μαλιστα με μεγαλη ακριβεια) αυτο που αισθανεσαι!

Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη όπως και όλα τα παιδιά .

Λοιπόν σήμερα σηκώθηκα , χαπάκι για τον ίλιγγο δεν έχω πάρει απο εχθές το πρωί.

Ακόμη νιώθω καλύτερα τον αυχένα και τους ώμους και γενικά καλύτερα την ψυχολογία μου.

Θα σας κάνω update το απόγευμα απο την δεύτερη συνεδρία

• Like 6

1 ώρα πριν, xgol είπε

Εισαι ακομπλεξαριστος και επικοινωνεις (και μαλιστα με μεγαλη ακριβεια) αυτο που αισθανεσαι!

Καλά αυτό το χει τερματίσει...εδώ κατάφερε και κράτησε topics 100νταδων σελίδων ενώ βγαίναν διάφοροι ηλίθιοι

και λέγαν την £$%$£$^$ τους

• Like 4

Θωμά, αν ο βελονιστής είναι και χειροπρακτικός πες του να σε σπάσει, αν και υποθέτω θα είχε προτείνει/κάνει κάτι πριν σου βάλει τις βελόνες.

• Like 2

Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Θωμά, αν ο βελονιστής είναι και χειροπρακτικός πες του να σε σπάσει, αν και υποθέτω θα είχε προτείνει/κάνει κάτι πριν σου βάλει τις βελόνες.

Δεν είναι , ο χειροπράκτης είναι ο επόμενος στη λίστα αν δεν βγεί άκρη με τον βελονισμό.

Αν και τον έχω πάρει λίγο απο φόβο γιατί στη τελευταία φυσικοθεραπεία που έκαναν ένα πάτημα στη πλάτη με αποτέλεσμα να μελανιάσω κάτω απο την μασχάλη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο τον πόνο για κανα μήνα

• Sad 1

31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν είναι , ο χειροπράκτης είναι ο επόμενος στη λίστα αν δεν βγεί άκρη με τον βελονισμό.

Αν και τον έχω πάρει λίγο απο φόβο γιατί στη τελευταία φυσικοθεραπεία που έκαναν ένα πάτημα στη πλάτη με αποτέλεσμα να μελανιάσω κάτω απο την μασχάλη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο τον πόνο για κανα μήνα

Οι μ..ίες πληρώνονται..! 😂

Στις 2/6/2021 στις 11:39 ΠΜ, tsofras είπε

Μπήκα μέσα στο Α3 , τα καθίσματα πιο σκληρά και απο του Leon , ποιότητα μέσα αν εξαιρέσεις τις πόρτες που είχε δέρμα-δερματίνη στο χερούλι της πόρτας , σχεδόν σαν του Leon. Βασικά σε κάποια σημεία θεωρώ και χειρότερη. Στο φιλέτο που έχει χαμηλά στην κονσόλα το πάταγα και έτριζε .

Εγω μπηκα μεσα και το ειδα και μου φανηκε πολυ καλο.

Ιδιως σε σχεση με το BMW 1 (αν θυμασαι το θεμα που ειχα ανοιξει τις προαλες) ηταν ανωτερο κατα πολυ.

Λέω ας πάω στη BMW , o Σπανός έχει πιάσει ένα οικοδομικό τετράγωνο και επειδή σέβεται τους πελάτες

Ουτε καν. Μαλλον αναλογα το αμαξι που εχεις. Γιατι οταν πηγαινω εγω με το mini s r56 εχω ακουσει εως και σχολιο: "τενεκες".

Αύριο έχω ραντεβού στην Citroen για το αντιψυκτικό της γυναίκας να δούμε αν έχει κάπου διαρροή , θα πάω να δώ το C4 έτσι απο περιέργεια .

DS3 πολυ καλο. Πολυ πλαστικο ομως. ΑΛΛΑ design top.

Το καλυτερο που επιασα και τα ειχε ολα ηταν το Fiesta ST που μου ειχατε προτεινει ολοι σας. Και ανετο (καθισμα κλπ) και καλο κρατημα (οχι το νευρικο που μου αρεσει στο mini αλλα παταει καλα).

Στις 3/6/2021 στις 5:48 ΜΜ, imr είπε

Με τοσα φτανει σε q3/tiguan

Ειμαι κατα των ψηλων ιδιως για την πολη.

Αλλα το tiguan respect

• Like 1

53 λεπτά πριν, xgol είπε

Οι μ..ίες πληρώνονται..! 😂

Το θέμα είναι ότι την πλήρωσα εγώ , μου ήρθε και ξαφνικό εκεί που μου έκανε μάλλαξη που πετάει ένα πάτημα λες και πέρασα απο πάνω μου τρακτερ.

Αφού άκουσα κρακ και έφυγα διπλωμένος

Τα πρώτα 6 βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ και μετά για ένα μήνα ξύπναγα όταν άλλαζα πλευρό

Κατα τα άλλα όμως δεν πόναγε ο αυχένας - μέση 🤣

20 λεπτά πριν, Doped είπε

Εγω μπηκα μεσα και το ειδα και μου φανηκε πολυ καλο.

Ιδιως σε σχεση με το BMW 1 (αν θυμασαι το θεμα που ειχα ανοιξει τις προαλες) ηταν ανωτερο κατα πολυ.

Ουτε καν. Μαλλον αναλογα το αμαξι που εχεις. Γιατι οταν πηγαινω εγω με το mini s r56 εχω ακουσει εως και σχολιο: "τενεκες".

Εγώ περίμενα να δώ αισθητή διαφορά σε σχέση με το Leon κάτι μου δεν είδα.

Το σχόλιο για τον Σπανό ήταν ειρωνικό :D

• Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Το θέμα είναι ότι την πλήρωσα εγώ , μου ήρθε και ξαφνικό εκεί που μου έκανε μάλλαξη που πετάει ένα πάτημα λες και πέρασα απο πάνω μου τρακτερ.

Αφού άκουσα κρακ και έφυγα διπλωμένος

Τα πρώτα 6 βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ και μετά για ένα μήνα ξύπναγα όταν άλλαζα πλευρό

Κατα τα άλλα όμως δεν πόναγε ο αυχένας - μέση 🤣

Εγώ περίμενα να δώ αισθητή διαφορά σε σχέση με το Leon κάτι μου δεν είδα.

Το σχόλιο για τον Σπανό ήταν ειρωνικό :D

Εβλεπα ενα ντοκιμαντερ στο νετφλιξ. Στην Αμερικη, που ο καθενας μπορει να δηλωνει health practitioner, εναλλακτικός θεραπευτης και λοιπες μπουρδες, ειναι συγκλονιστικο ποσα λεφτα μπορει να πεταξει καποιος ασκοπα. Μια κυρια ειχε δωσει (ο αντρας της βασικα) 2,5 εκατομμυρια δολλαρια, ενω ηταν εμφανες πως επροκειτο για διαταραχη υποχονδριασης!!

Ο μονος σχετικα τιμιος, ενας εναλλακτικος που μιλησε στην καμερα και ειπε πως καμια φορα το να ξεαγχωθει καποιος, αποτελει απο μονο του θεραπεια. 

Αλλα γενικα.. Απολυτη εμπορευματοποιηση της υγειας, κανενας ελεγχος και απλα οι ασθενεις ερμαια των τσαρλατανων.  

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λοιπόν 2η συνεδρία έλαβε τέλος

Έχασα το μέτρημα με τις βελόνες, μου έσκασε μία στο χέρι χτύπησε στιγμιαία νεύρο και μία στον αυχένα και ένιωσα λες και έφαγα τσεκουρια στο εγκέφαλο.

Οι υπόλοιπες εντάξει

Πονάνε τώρα τα κοτσια και στα 2 χέρια, όταν έφυγα δεν έκλειναν καλά τα χέρια αλλά τώρα κομπλέ.

Ίλιγγος με έπιασε με το που βγήκα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ξαφνική αλλαγή του καιρού γιατί πάντα με πιάνει ή φταίει η συνεδρία.

Η γιατρός μου είπε όταν έβαζε τις βελόνες στον αυχένα ότι μαλάκωσε σε σχέση με εχθές.

Επίσης μου είπε ότι είναι αρκετά πιθανό εφόσον δεν έχω ααλλοιώσεις, μετά τις 10 θεραπείες να είμαι μία χαρά.

Αυτά θα σας κρατάω ενήμερους

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το λοιπόν 2η συνεδρία έλαβε τέλος

Έχασα το μέτρημα με τις βελόνες, μου έσκασε μία στο χέρι χτύπησε στιγμιαία νεύρο και μία στον αυχένα και ένιωσα λες και έφαγα τσεκουρια στο εγκέφαλο.

Οι υπόλοιπες εντάξει

Πονάνε τώρα τα κοτσια και στα 2 χέρια, όταν έφυγα δεν έκλειναν καλά τα χέρια αλλά τώρα κομπλέ.

Ίλιγγος με έπιασε με το που βγήκα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ξαφνική αλλαγή του καιρού γιατί πάντα με πιάνει ή φταίει η συνεδρία.

Η γιατρός μου είπε όταν έβαζε τις βελόνες στον αυχένα ότι μαλάκωσε σε σχέση με εχθές.

Επίσης μου είπε ότι είναι αρκετά πιθανό εφόσον δεν έχω ααλλοιώσεις, μετά τις 10 θεραπείες να είμαι μία χαρά.

Αυτά θα σας κρατάω ενήμερους

κλαίω με την τσεκουριά😂😂😂

41 λεπτά πριν, poihths είπε

κλαίω με την τσεκουριά😂😂😂

Εγώ να δεις κλάμα 🤣

Ο ίλιγγος πέρασε έχω τρελή φαγούρα στον αντίχειρα 🤣

Δεν ξέρω αν έχει σχέση απλά είπα να σας το πω χεχε

• Like 1

Βραδινό update

Θα έλεγα χειρότερα από εχθές

Λίγους ιλίγγους, ξαφνικά άρχισε να νιώθω σφίξιμο πάλι στο αυχένα και τους ώμους , με πονάει λίγο ο αριστερός ώμος και κάτω από την μασχάλη και κάτι τσιμπήματα στην αριστερή γάμπα.

Δεν ξέρω αν είναι φάσεις όπως στις φυσικοθεραπείες που την πρώτη εβδομάδα έχω τρελούς πόνους και μετά αρχίζω και στρώνω.

Θα την ρωτήσω αύριο και θα σας πω.

Θα κάνω ένα update αύριο το πρωί

Καλό βράδυ

Υ.Γ. Ελπίζω να μην σας κουράζω με τον σχολιασμό απλά τα γράφω για να έχετε μία ιδέα της διαδικασίας

• Like 3
  • Sad 2

• Δημιουργία νέου...