Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ ένας φίλος λέει μήπως δεν είναι καθαρά μηχανική η όπισθεν και όταν βάζεις όπισθεν μήπως υπάρχει κάποιος αισθητήρας ο οποίος ουσιαστικά ενεργοποιεί την όπισθεν.

Απ' όσο κατάλαβα πάντως πας για άλλο αμάξι. 😛

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Μέσα στο κιβώτιο εννοούσε

Καλά ας φύγει το αμάξι να μην τους ξαναχρειαστώ και θα τους φτιάξω σε αξιολόγηση

Το θεωρώ μεγάλη αστοχία πάντως να μπαίνουν κουμπωτές όλες οι ταχύτητες έως και επικίνδυνο. Να είσαι σε κανα γκρεμό και αντί για όπισθεν να μπεί πρώτη , είμαστε σοβαροί τώρα?

Σε ενα παλιο BMW X3 το ειχα συναντησει αυτό. Έβαζες ή 1η ή οπισθεν και πήγαινες με την ελπιδα να την εχεις πετύχει

• Sad 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Χμμ ένας φίλος λέει μήπως δεν είναι καθαρά μηχανική η όπισθεν και όταν βάζεις όπισθεν μήπως υπάρχει κάποιος αισθητήρας ο οποίος ουσιαστικά ενεργοποιεί την όπισθεν.

Απ' όσο κατάλαβα πάντως πας για άλλο αμάξι. 😛

Δεν παίζει αυτό μηχανικό είναι , κάτι παίζει μάλλον με την "διχάλα" και περνάει πρώτη αντί για όπισθεν

Αλλά ναι μετά το καλοκαίρι με βλέπω να το στέλνω , ωραίο που το χαζεύω ή το οδηγώ σε εθνική με κλειστά παράθυρα , αλλά αν είναι να μου βγαίνουν τα άντερα , να είμαι με βεντουζες στο κινητό , να κάνει σαν κουδουνίστρα μέσα και έξω και να έχω και τον φόβο μην βάλω πρώτη και τρακάρω να το βράσω

Τώρα τι θα πάρω θα δούμε :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν παίζει αυτό μηχανικό είναι , κάτι παίζει μάλλον με την "διχάλα" και περνάει πρώτη αντί για όπισθεν

Αλλά ναι μετά το καλοκαίρι με βλέπω να το στέλνω , ωραίο που το χαζεύω ή το οδηγώ σε εθνική με κλειστά παράθυρα , αλλά αν είναι να μου βγαίνουν τα άντερα , να είμαι με βεντουζες στο κινητό , να κάνει σαν κουδουνίστρα μέσα και έξω και να έχω και τον φόβο μην βάλω πρώτη και τρακάρω να το βράσω

Αυτό είναι επικίνδυνο δεν είναι κάτι που το παραβλέπεις.. Ίσως έχει να κάνει και με το κλακ-κλακ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, atrigane είπε

Αυτό είναι επικίνδυνο δεν είναι κάτι που το παραβλέπεις.. Ίσως έχει να κάνει και με το κλακ-κλακ;

Δυστυχώς δεν ξέρω αν έχει σχέση

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

το aircross , δεν ξέρω πόσα αμάξια θα αλλάξεις αλλά εκεί θα καταλήξεις 😛

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

το aircross , δεν ξέρω πόσα αμάξια θα αλλάξεις αλλά εκεί θα καταλήξεις 😛

Φοβάμαι ότι θα είναι φραπεδιερα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παρε έναν ασσο και ας μην έχει ηλιοροφη στη χειρότερη…

Κάτσε να καβαλήσω το countryman να δώ και τον άσσο απο κοντά

Δεν υπάρχει και κάτι άλλο να μου αρέσει μέχρι τα 30.000 εκτός VAG ούτως η άλλως

Οπότε θα το σκεφτώ μετά αν με κερδίσει η ομορφιά ή πάω σε κάτι άνετο τουλάχιστον να μην πονάω :D

Την ηλιοροφή μάλλον την ξεχνάω αλλά περνάει σε 2η μοίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα πλέον

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tsofras είπε

Πως τα αγνοουμε ολα αυτα οταν αγοραζουμε και πως θα υπερθεματιζουμε οταν πουλαμε.. ψυχολογια αγορας-πωλησης. Για ολους μας ισχυει αυτο, απλα εδωσες την αφορμη.

Δες το και σε αλλη αντιπροσωπεια, μην απογοητευσε. Και οπως ειπε και ο φιλος email σε μαμα και cc αυτους. Τοσα χρηματα τους εχεις σκασει. Ακομη και να το δωσεις ειμαι αλλιως να νιωθεις οτι βρηκες το δικαιο σου.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Πως τα αγνοουμε ολα αυτα οταν αγοραζουμε και πως θα υπερθεματιζουμε οταν πουλαμε.. ψυχολογια αγορας-πωλησης. Για ολους μας ισχυει αυτο, απλα εδωσες την αφορμη.

Δες το και σε αλλη αντιπροσωπεια, μην απογοητευσε. Και οπως ειπε και ο φιλος email σε μαμα και cc αυτους. Τοσα χρηματα τους εχεις σκασει. Ακομη και να το δωσεις ειμαι αλλιως να νιωθεις οτι βρηκες το δικαιο σου.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες περί ψυχολογίας αλλά αν έχεις διαβάσει τα ποστ μου έχω αναφέρει όλα τα καλά και κακά του αυτοκινήτου 

Όταν αρχίζει να γέρνει η ζυγαριά όμως είναι άλλο πράγμα

Εγώ το αγαπάω το συγκεκριμένο κωλαμαξο , είχα σκοπό να ασχοληθώ με λάστιχα και ανάρτηση να το φέρω στα μέτρα μου

Στο FB club μου είπε κάτοχος ότι δεν μπορεί με πατητη να βάλει όπισθεν. Τι θα κάνω με αυτή την αντιμετώπιση αν γίνει κάτι εκτός εγγύησης?

Όσο για την μαμά σεατ ακόμη περιμένω για το full link, τους βρίζουν και στο εξωτερικό για το κιβώτιο σιγά μην ασχοληθούν

Δημοσ.

Νερά τσέκαρες ? τη στάθμη βασικά , κάτω στο δρόμο δεν πρόκειται να δεις μιας και το πρόβλημα  είναι οτι πάει όλο στο σασμάν

βέβαια άλλα συμπτώματα είχαν (σφύριγμα, ξύσιμο όπισθεν , δεν ξεκούμπωνε αργότερα η 1η,2α ) αλλά αξίζει να το ψάξεις μιας και είναι λεπτομέρεια που δεν τη βρίσκουν εύκολα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Νερά τσέκαρες ? τη στάθμη βασικά , κάτω στο δρόμο δεν πρόκειται να δεις μιας και το πρόβλημα  είναι οτι πάει όλο στο σασμάν

βέβαια άλλα συμπτώματα είχαν (σφύριγμα, ξύσιμο όπισθεν , δεν ξεκούμπωνε αργότερα η 1η,2α ) αλλά αξίζει να το ψάξεις μιας και είναι λεπτομέρεια που δεν τη βρίσκουν εύκολα

Θα τα κοιτάξω μαν ευχαριστώ

• Δημιουργία νέου...