paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ! ουτε εμενα ακουσε για τον άσσο... θα ειχε τωρα κουκλι αυτοματακι και με carplay 1
chriskourou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε ουτε εμενα ακουσε για τον άσσο... θα ειχε τωρα κουκλι αυτοματακι και με carplay Σωστά.. στην 3η φωτό και η δική μου πρόταση ο άσσος της ΒΜW ήταν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.. για τον @tsofras βέβαια το σωστό είναι "Ποτέ δεν είναι νωρίς" 🤣 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από chriskourou 1
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε ουτε εμενα ακουσε για τον άσσο... θα ειχε τωρα κουκλι αυτοματακι και με carplay Δεν ήμουν σε φάση να δώσω τότε ρε μαν 30000ε αν θυμάσαι και το Leon υπέρβαση το θεωρούσα στα 25 και κλαιγόμουν τελικά ότι έδωσα πολλά για την χρήση. Άσχετα που μου βγήκε το εκδρομικό στοιχείο μετά την καραντίνα και έχω φτάσει τα 8000 χλμ Μόλις τώρα, chriskourou είπε Σωστά.. στην 3η φωτό και η δική μου πρόταση ο άσσος της ΒΜW ήταν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.. για τον @tsofras βέβαια το σωστό είναι "Ποτέ δεν είναι νωρίς" 🤣 Αν ήταν οι τιμές του τότε που είχε βγεί η προσφορά στα 28500 η 118 Sportline παίζει να την είχα πάρει ήδη απο τον προηγούμενο μήνα
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Δεν ήμουν σε φάση να δώσω τότε ρε μαν 30000ε αν θυμάσαι και το Leon υπέρβαση το θεωρούσα στα 25 και κλαιγόμουν τελικά ότι έδωσα πολλά για την χρήση. Άσχετα που μου βγήκε το εκδρομικό στοιχείο μετά την καραντίνα και έχω φτάσει τα 8000 χλμ Οχι ρε καπου 27 εβγαινε τοτε οπως την ηθελες η 118 με ηλιοροφες κλπ, τωρα ισως εχει πιασει 30... (βασικα τοτε κ τα 25 δεν ηθελες να δωσεις κ εκανες την υπερβαση )
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Οχι ρε καπου 27 εβγαινε τοτε οπως την ηθελες η 118 με ηλιοροφες κλπ, τωρα ισως εχει πιασει 30... (βασικα τοτε κ τα 25 δεν ηθελες να δωσεις κ εκανες την υπερβαση ) Δεν έβγαινε τόσο χαμηλά Γιώργο , χωρίς ηλιοροφή θυμάμαι προσφορά στα 28500 την Sportline
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Δεν έβγαινε τόσο χαμηλά Γιώργο , χωρίς ηλιοροφή θυμάμαι προσφορά στα 28500 την Sportline Τόσο λάθος λες να κάνω; Αναφέρομαι στη περίοδο που η 116 advantage είχε 22 τελική. Καβάλαγε 3-3.5 χιλιάρικα η 118 με το αυτόματο και 1000καρι η ηλιοροφή… Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από paylidis
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, paylidis είπε Τόσο λάθος λες να κάνω; Αναφέρομαι στη περίοδο που η 116 advantage είχε 22 τελική. Καβάλαγε 3-3.5 χιλιάρικα η 118 με το αυτόματο και 1000καρι η ηλιοροφή… Δεν ξέρω δεν την πέτυχα ποτέ τότε προ διετίας που έψαχνα 1
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Το Δεν πήρα αυτόματο για να μην έχω κουλά προβλήματα Πήγα ΙΚΕΑ σήμερα για ένα γραφείο ( έχω άλλο θέμα για αυτό χαχα) Φεύγω από το σπίτι με πρώτη και ξαφνικά ανοίγει η κάμερα και δείχνει κανονικά τον δρόμο όπως οδηγώ, μέχρι και οι αισθητήρες βαραγαν. Την κλείνω από το ηχοσύστημα και δεν δίνω σημασία Φτάνω ΙΚΕΑ και εδώ γίνεται το περίεργο: Παρκάρω και βάζω όπισθεν να πάω το αμάξι λίγο πιο πίσω, ευτυχώς δεν πάτησα πολύ γκάζι γιατί το αμάξι απλά πήγε μπροστά!!!! Βγάζω ταχύτητα, κουμπωνω όπισθεν, ανοίγει η κάμερα και πάλι το αμάξι τσουλαει μπροστά σαν να έχει πρώτη. Το έκανα άλλες 4 φορές μέχρι και την γυναίκα μου έβαλα να την κουμπώσει. Με τα πολλά έσβησα, έβαλα πάλι μπρος και μετά έκανα όπισθεν Πως σκατα μπορεί να έγινε αυτο? Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά δεν είχα δώσει σημασία είπα δεν την έχω βάλει καλά 5
Grim Ripper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, tsofras είπε Το Δεν πήρα αυτόματο για να μην έχω κουλά προβλήματα Πήγα ΙΚΕΑ σήμερα για ένα γραφείο ( έχω άλλο θέμα για αυτό χαχα) Φεύγω από το σπίτι με πρώτη και ξαφνικά ανοίγει η κάμερα και δείχνει κανονικά τον δρόμο όπως οδηγώ, μέχρι και οι αισθητήρες βαραγαν. Την κλείνω από το ηχοσύστημα και δεν δίνω σημασία Φτάνω ΙΚΕΑ και εδώ γίνεται το περίεργο: Παρκάρω και βάζω όπισθεν να πάω το αμάξι λίγο πιο πίσω, ευτυχώς δεν πάτησα πολύ γκάζι γιατί το αμάξι απλά πήγε μπροστά!!!! Βγάζω ταχύτητα, κουμπωνω όπισθεν, ανοίγει η κάμερα και πάλι το αμάξι τσουλαει μπροστά σαν να έχει πρώτη. Το έκανα άλλες 4 φορές μέχρι και την γυναίκα μου έβαλα να την κουμπώσει. Με τα πολλά έσβησα, έβαλα πάλι μπρος και μετά έκανα όπισθεν Πως σκατα μπορεί να έγινε αυτο? Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά δεν είχα δώσει σημασία είπα δεν την έχω βάλει καλά Να το πεις στην αντιπροσωπεία αυτό, τέρμα κουλό πάντως. Πώς σκατά γίνεται να βάλεις όπισθεν και αυτό να πηγαίνει μπροστά; Τι σόι χειροκίνητο κιβώτιο είναι αυτό; 😛
Ola150 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Να το πεις στην αντιπροσωπεία αυτό, τέρμα κουλό πάντως. Πώς σκατά γίνεται να βάλεις όπισθεν και αυτό να πηγαίνει μπροστά; Τι σόι χειροκίνητο κιβώτιο είναι αυτό; 😛 Βυζανιστές, εμπρός πίσω και πίσω εμπρός 😂
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Να το πεις στην αντιπροσωπεία αυτό, τέρμα κουλό πάντως. Πώς σκατά γίνεται να βάλεις όπισθεν και αυτό να πηγαίνει μπροστά; Τι σόι χειροκίνητο κιβώτιο είναι αυτό; 😛 Δεν ξέρω ρε μαν πολύ παράξενο μου φάνηκε, οκ αυτόματο είχα αλλά οδηγώ 22 χρόνια χειροκίνητο. Αν δεν μπει καλά θα κλοτσισει, θα γτατζουνισει, είναι και κουμπωτη πως σκατα ενώ είχε κουμπώσει έμπαινε πρώτη δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 1
terry308 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Το περίεργο είναι ότι η όπισθεν είναι "πατητή" και αριστερά , το ένιωθες να έχει αντίσταση στο πάτημα του λεβιέ ; μήπως έφυγε από κάτι πχ κανα ποντικι , καμια γατα ξερω γω , το "δαχτυλίδι" απτο κιβώτιο ; πολύ κουλό όντως
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Το περίεργο είναι ότι η όπισθεν είναι "πατητή" και αριστερά , το ένιωθες να έχει αντίσταση στο πάτημα του λεβιέ ; μήπως έφυγε από κάτι πχ κανα ποντικι , καμια γατα ξερω γω , το "δαχτυλίδι" απτο κιβώτιο ; πολύ κουλό όντως Επειδή πάντα έμπαινε εύκολα η όπισθεν δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό θα δω μήπως μπορέσω να πεταχτω αύριο να το δουν 1
bjj-p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Το Δεν πήρα αυτόματο για να μην έχω κουλά προβλήματα Πήγα ΙΚΕΑ σήμερα για ένα γραφείο ( έχω άλλο θέμα για αυτό χαχα) Φεύγω από το σπίτι με πρώτη και ξαφνικά ανοίγει η κάμερα και δείχνει κανονικά τον δρόμο όπως οδηγώ, μέχρι και οι αισθητήρες βαραγαν. Την κλείνω από το ηχοσύστημα και δεν δίνω σημασία Φτάνω ΙΚΕΑ και εδώ γίνεται το περίεργο: Παρκάρω και βάζω όπισθεν να πάω το αμάξι λίγο πιο πίσω, ευτυχώς δεν πάτησα πολύ γκάζι γιατί το αμάξι απλά πήγε μπροστά!!!! Βγάζω ταχύτητα, κουμπωνω όπισθεν, ανοίγει η κάμερα και πάλι το αμάξι τσουλαει μπροστά σαν να έχει πρώτη. Το έκανα άλλες 4 φορές μέχρι και την γυναίκα μου έβαλα να την κουμπώσει. Με τα πολλά έσβησα, έβαλα πάλι μπρος και μετά έκανα όπισθεν Πως σκατα μπορεί να έγινε αυτο? Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά δεν είχα δώσει σημασία είπα δεν την έχω βάλει καλά Ξεκινησαν οι βλαβες και στα χειροκινητα;; Δεν σε θελει, πρεπει να παρεις ηλεκτρικο να ησυχασεις απο σασμαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις