Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chriskourou είπε

ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ!

image.png.7a4e4bde83d112c547a277ad823fd5d3.pngimage.png.deb05a464aae7805885706975ae3f009.pngimage.png.f66a5eb114d961fddbcc76782e78ddf9.png

ουτε εμενα ακουσε για τον άσσο...

θα ειχε τωρα κουκλι αυτοματακι και με carplay :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σωστά.. στην 3η φωτό και η δική μου πρόταση ο άσσος της ΒΜW ήταν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά..  για τον @tsofras βέβαια το σωστό είναι "Ποτέ δεν είναι νωρίς" 🤣

Επεξ/σία από chriskourou
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν ήμουν σε φάση να δώσω τότε ρε μαν 30000ε αν θυμάσαι και το Leon υπέρβαση το θεωρούσα στα 25 και κλαιγόμουν τελικά ότι έδωσα πολλά για την χρήση.

Άσχετα που μου βγήκε το εκδρομικό στοιχείο μετά την καραντίνα και έχω φτάσει τα 8000 χλμ

Μόλις τώρα, chriskourou είπε

Σωστά.. στην 3η φωτό και η δική μου πρόταση ο άσσος της ΒΜW ήταν, αλλά  ποτέ δεν είναι αργά..  για τον @tsofras βέβαια το σωστό είναι "Ποτέ δεν είναι νωρίς" 🤣

Αν ήταν οι τιμές του τότε που είχε βγεί η προσφορά στα 28500 η 118 Sportline παίζει να την είχα πάρει ήδη απο τον προηγούμενο μήνα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Δεν ήμουν σε φάση να δώσω τότε ρε μαν 30000ε αν θυμάσαι και το Leon υπέρβαση το θεωρούσα στα 25 και κλαιγόμουν τελικά ότι έδωσα πολλά για την χρήση.

Άσχετα που μου βγήκε το εκδρομικό στοιχείο μετά την καραντίνα και έχω φτάσει τα 8000 χλμ

Οχι ρε καπου 27 εβγαινε τοτε οπως την ηθελες η 118 με ηλιοροφες κλπ, τωρα ισως εχει πιασει 30...

(βασικα τοτε κ τα 25 δεν ηθελες να δωσεις κ εκανες την υπερβαση ;) )

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Οχι ρε καπου 27 εβγαινε τοτε οπως την ηθελες η 118 με ηλιοροφες κλπ, τωρα ισως εχει πιασει 30...

(βασικα τοτε κ τα 25 δεν ηθελες να δωσεις κ εκανες την υπερβαση ;) )

Δεν έβγαινε τόσο χαμηλά Γιώργο , χωρίς ηλιοροφή θυμάμαι προσφορά στα 28500 την Sportline

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν έβγαινε τόσο χαμηλά Γιώργο , χωρίς ηλιοροφή θυμάμαι προσφορά στα 28500 την Sportline

Τόσο λάθος λες να κάνω; Αναφέρομαι στη περίοδο που η 116 advantage είχε 22 τελική. Καβάλαγε 3-3.5 χιλιάρικα η 118 με το αυτόματο και 1000καρι η ηλιοροφή…

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τόσο λάθος λες να κάνω; Αναφέρομαι στη περίοδο που η 116 advantage είχε 22 τελική. Καβάλαγε 3-3.5 χιλιάρικα η 118 με το αυτόματο και 1000καρι η ηλιοροφή…

Δεν ξέρω δεν την πέτυχα ποτέ τότε προ διετίας που έψαχνα

• Like 1
Δημοσ.

Το Δεν πήρα αυτόματο για να μην έχω κουλά προβλήματα

Πήγα ΙΚΕΑ σήμερα για ένα γραφείο ( έχω άλλο θέμα για αυτό χαχα)

Φεύγω από το σπίτι με πρώτη και ξαφνικά ανοίγει η κάμερα και δείχνει κανονικά τον δρόμο όπως οδηγώ, μέχρι και οι αισθητήρες βαραγαν. Την κλείνω από το ηχοσύστημα και δεν δίνω σημασία

Φτάνω ΙΚΕΑ και εδώ γίνεται το περίεργο:

Παρκάρω και βάζω όπισθεν να πάω το αμάξι λίγο πιο πίσω, ευτυχώς δεν πάτησα πολύ γκάζι γιατί το αμάξι απλά πήγε μπροστά!!!!

Βγάζω ταχύτητα, κουμπωνω όπισθεν, ανοίγει η κάμερα και πάλι το αμάξι τσουλαει μπροστά σαν να έχει πρώτη.

Το έκανα άλλες 4 φορές μέχρι και την γυναίκα μου έβαλα να την κουμπώσει.

Με τα πολλά έσβησα, έβαλα πάλι μπρος και μετά έκανα όπισθεν Πως

σκατα μπορεί να έγινε αυτο? Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά δεν είχα δώσει σημασία είπα δεν την έχω βάλει καλά

• Confused 5
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φεύγω από το σπίτι με πρώτη και ξαφνικά ανοίγει η κάμερα και δείχνει κανονικά τον δρόμο όπως οδηγώ, μέχρι και οι αισθητήρες βαραγαν. Την κλείνω από το ηχοσύστημα και δεν δίνω σημασία

Παρκάρω και βάζω όπισθεν να πάω το αμάξι λίγο πιο πίσω, ευτυχώς δεν πάτησα πολύ γκάζι γιατί το αμάξι απλά πήγε μπροστά!!!!

Βγάζω ταχύτητα, κουμπωνω όπισθεν, ανοίγει η κάμερα και πάλι το αμάξι τσουλαει μπροστά σαν να έχει πρώτη.

σκατα μπορεί να έγινε αυτο? Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά δεν είχα δώσει σημασία είπα δεν την έχω βάλει καλά

Να το πεις στην αντιπροσωπεία αυτό, τέρμα κουλό πάντως.

Πώς σκατά γίνεται να βάλεις όπισθεν και αυτό να πηγαίνει μπροστά; Τι σόι χειροκίνητο κιβώτιο είναι αυτό;  😛

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Πώς σκατά γίνεται να βάλεις όπισθεν και αυτό να πηγαίνει μπροστά; Τι σόι χειροκίνητο κιβώτιο είναι αυτό;  😛

Βυζανιστές, εμπρός πίσω και πίσω εμπρός 😂

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Δεν ξέρω ρε μαν πολύ παράξενο μου φάνηκε, οκ αυτόματο είχα αλλά οδηγώ 22 χρόνια χειροκίνητο.

Αν δεν μπει καλά θα κλοτσισει, θα γτατζουνισει, είναι και κουμπωτη πως σκατα ενώ είχε κουμπώσει έμπαινε πρώτη δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ

• Like 1
Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι η όπισθεν είναι "πατητή" και αριστερά , το ένιωθες να έχει αντίσταση στο πάτημα του λεβιέ ; 

μήπως έφυγε από κάτι πχ κανα ποντικι , καμια γατα ξερω γω , το "δαχτυλίδι" απτο κιβώτιο ;

πολύ κουλό όντως

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Το περίεργο είναι ότι η όπισθεν είναι "πατητή" και αριστερά , το ένιωθες να έχει αντίσταση στο πάτημα του λεβιέ ; 

μήπως έφυγε από κάτι πχ κανα ποντικι , καμια γατα ξερω γω , το "δαχτυλίδι" απτο κιβώτιο ;

πολύ κουλό όντως

Επειδή πάντα έμπαινε εύκολα η όπισθεν δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό θα δω μήπως μπορέσω να πεταχτω αύριο να το δουν

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ξεκινησαν οι βλαβες και στα χειροκινητα;; Δεν σε θελει, πρεπει να παρεις ηλεκτρικο να ησυχασεις απο σασμαν.

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...