imr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, seloner είπε Λευκό. Εχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι; Δεν εχω καποιο δυστυχως Το εχω κανει κανα 2 φορες μονος μου
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, seloner είπε Εκλεισα το fiesta τελικα. Το αμαξι ειναι στο τελωνειο απο τον Φεβρουαριο. Τι να προσεξω στην παραδοση; Λογικα σε 10-15 ημέρες θα ειναι ετοιμο. Κεραμικη αξιζει πιστευετε; Άντε με το καλό , έκδοση ? Έβγαλαν επιτέλους τιμές? 1
seloner Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε με το καλό , έκδοση ? Έβγαλαν επιτέλους τιμές? st line 125hp. Τιμή 20.450 Ουσιαστικα δεν εχουν βγαλει τιμες,δηλαδη δεν μπορεις να κανεις παραγγελια. Εδωσε η ford καποια αυτοκινητα σε ολες τις αντιπροσωπιες πολυ λιγα . 3
alejsalonica Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, seloner είπε Εκλεισα το fiesta τελικα. Το αμαξι ειναι στο τελωνειο απο τον Φεβρουαριο. Τι να προσεξω στην παραδοση; Λογικα σε 10-15 ημέρες θα ειναι ετοιμο. Κεραμικη αξιζει πιστευετε; Να τους πεις να μην το καθαρίσουν αυτοί αλλά να το πάνε σε δικής σου επιλογής μαγαζί και πλήρωσέ το εσύ, εμένα το γέμισαν αραχνιές. Μεμβράνες να βάλεις και καλό συναγερμό. Ολική - μερική ασφάλεια. 1
seloner Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Παιδια να ρωτησω κατι,γενικα ποια ειναι η διαδικασια της πληρωμης;Πληρωνεις το ποσο πριν δεις το αυτοκινητο;Η το φερνουν το βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και πληρωνεις μετα;
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, seloner είπε Παιδια να ρωτησω κατι,γενικα ποια ειναι η διαδικασια της πληρωμης;Πληρωνεις το ποσο πριν δεις το αυτοκινητο;Η το φερνουν το βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και πληρωνεις μετα; Αν θυμάμαι όπως το έχει πει ο @paylidis μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν (παρακαταθήκη? ) για να το δείς πριν παραλάβεις 1
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν θυμάμαι όπως το έχει πει ο @paylidis μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν (παρακαταθήκη? ) για να το δείς πριν παραλάβεις Σωστά. Προκαταβολή - ζητας να το φερουν να το δεις οτι ειναι αυτο που παρηγγειλες - υπογραφή δανειοδότησης εαν υπάρχει - εγκρίνεται και καπακι κανεις την εξοφληση του υπολοιπου και σε 4-5 μερες το πολυ πρεπει να εχεις παραλαβει... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
mp123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, seloner είπε st line 125hp. Τιμή 20.450 Ουσιαστικα δεν εχουν βγαλει τιμες,δηλαδη δεν μπορεις να κανεις παραγγελια. Εδωσε η ford καποια αυτοκινητα σε ολες τις αντιπροσωπιες πολυ λιγα . Που εχουν φτασει τα αμαξια ; Πριν τρια χρονια που πηρα στην γυναικα το σουιφτ ειχα δει και το φιεστα αυτο. St line αυτοματο φουλ εξτρα με ηλιοροφη συν χρωμα μου το αφηνε ο σφακιανακης λιγο κατω απο 18κ. Εχουνε ξεφυγει εντελως τωρα οι τιμες. Καλοταξιδο . Για εμενα μην κανεις κεραμικες κλπ. Αστο ενα χρονο και μετα βλεπεις. μια καλη κεραμικη παει απο 800 και πανω συν οτι πρεπει να βρεις καλο μαγαζι. Μονο βαλε με την μια φιμε. Φυσικα ενα τονο πριν το τερμα κλειστο.Εγω αυτο βαζω σε οτι αμαξι παιρνω.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Κεραμικη και εμενα μου ειπαν οχι, και η αντιπροσωπεία και γνωστός μου λαμαρινας... τι κ πως δε ξερω, δεν εκανα τιποτα τελικα.. 1
majnun Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, seloner είπε Εκλεισα το fiesta τελικα. Το αμαξι ειναι στο τελωνειο απο τον Φεβρουαριο. Τι να προσεξω στην παραδοση; Λογικα σε 10-15 ημέρες θα ειναι ετοιμο. Κεραμικη αξιζει πιστευετε; Με γειά ! Φοβερό αμάξι το φιέστα, πολύ το ζηλεύω και θα είναι το αιώνιο απωθημένο μου Να το χαρείς. Μη σκας με κεραμική, θα στο περιποιούνται ανά βδομάδα οι ουγκανοι 2
majnun Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 @paylidis τώρα που ζήλεψα από το φίλο και θέλω φιέστα, θα αναλάβεις να μου πουλήσεις το 500; Έχει και στο χρώμα που θέλω Fiesta :S 1
atrigane Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Το s line είναι που η 1 από τις 2 μπούκες είναι διακοσμητική;!! Και όχι τίποτε άλλο αλλά αν είσαι προσεκτικός το βλέπεις από το πίσω αμάξι. Δεν χρειάζεται να σκύψεις για να το δεις..
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, majnun είπε @paylidis τώρα που ζήλεψα από το φίλο και θέλω φιέστα, θα αναλάβεις να μου πουλήσεις το 500; Έχει και στο χρώμα που θέλω Fiesta :S Φέρτο φέρτο 😎
majnun Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δεν νομίζω ότι πουλιέται πλάκα πλάκα. Τουλάχιστον στα χρήματα που το πήρα δηλαδή (μιας και από τότε πήρε και άλλο)
seloner Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mp123 είπε Που εχουν φτασει τα αμαξια ; Πριν τρια χρονια που πηρα στην γυναικα το σουιφτ ειχα δει και το φιεστα αυτο. St line αυτοματο φουλ εξτρα με ηλιοροφη συν χρωμα μου το αφηνε ο σφακιανακης λιγο κατω απο 18κ. Εχουνε ξεφυγει εντελως τωρα οι τιμες. Καλοταξιδο . Για εμενα μην κανεις κεραμικες κλπ. Αστο ενα χρονο και μετα βλεπεις. μια καλη κεραμικη παει απο 800 και πανω συν οτι πρεπει να βρεις καλο μαγαζι. Μονο βαλε με την μια φιμε. Φυσικα ενα τονο πριν το τερμα κλειστο.Εγω αυτο βαζω σε οτι αμαξι παιρνω. Φιλε ασε ειναι δραμα η κατασταση,αλλα τι να κανω που χρειαζομαι αυτοκινητο αυτην την περιοδο και δεν εβρισκα καλο σε τιμη μεταχειρισμενο . Ευχαριστω παιδια . Συμφωνησαμε 60 % προκατοβολη, το βλεπω και πληρωνω το υπολοιπο. 16 ώρες πριν, majnun είπε Με γειά ! Φοβερό αμάξι το φιέστα, πολύ το ζηλεύω και θα είναι το αιώνιο απωθημένο μου Να το χαρείς. Μη σκας με κεραμική, θα στο περιποιούνται ανά βδομάδα οι ουγκανοι Ασε εμενα θα μου μεινει απωθημενο το mini Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από seloner 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις