Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, seloner είπε

Λευκό.

Εχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι;

Δεν εχω καποιο δυστυχως

Το εχω κανει κανα 2 φορες μονος μου

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seloner είπε

Εκλεισα το fiesta  τελικα. Το αμαξι  ειναι στο τελωνειο απο τον Φεβρουαριο. Τι να προσεξω στην παραδοση; Λογικα σε 10-15 ημέρες θα ειναι ετοιμο. 

Κεραμικη αξιζει πιστευετε;

Άντε με το καλό , έκδοση ?

Έβγαλαν επιτέλους τιμές?

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άντε με το καλό , έκδοση ?

Έβγαλαν επιτέλους τιμές?

st line  125hp.

Τιμή 20.450

Ουσιαστικα δεν εχουν βγαλει τιμες,δηλαδη δεν μπορεις να κανεις παραγγελια. Εδωσε η ford καποια αυτοκινητα σε ολες τις αντιπροσωπιες πολυ λιγα .

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, seloner είπε

Εκλεισα το fiesta  τελικα. Το αμαξι  ειναι στο τελωνειο απο τον Φεβρουαριο. Τι να προσεξω στην παραδοση; Λογικα σε 10-15 ημέρες θα ειναι ετοιμο. 

Να τους πεις να μην το καθαρίσουν αυτοί αλλά να το πάνε σε δικής σου επιλογής μαγαζί και πλήρωσέ το εσύ, εμένα το γέμισαν αραχνιές.

Μεμβράνες να βάλεις και καλό συναγερμό. Ολική - μερική ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι,γενικα ποια ειναι η διαδικασια της πληρωμης;Πληρωνεις το ποσο πριν δεις το αυτοκινητο;Η το φερνουν το βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και πληρωνεις μετα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seloner είπε

Παιδια να ρωτησω κατι,γενικα ποια ειναι η διαδικασια της πληρωμης;Πληρωνεις το ποσο πριν δεις το αυτοκινητο;Η το φερνουν το βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και πληρωνεις μετα;

Αν θυμάμαι όπως το έχει πει ο @paylidis μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν (παρακαταθήκη? ) για να το δείς πριν παραλάβεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν θυμάμαι όπως το έχει πει ο @paylidis μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν (παρακαταθήκη? ) για να το δείς πριν παραλάβεις

Σωστά.

Προκαταβολή - ζητας να το φερουν να το δεις οτι ειναι αυτο που παρηγγειλες - υπογραφή δανειοδότησης εαν υπάρχει - εγκρίνεται και καπακι κανεις την εξοφληση του υπολοιπου και σε 4-5 μερες το πολυ πρεπει να εχεις παραλαβει...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, seloner είπε

st line  125hp.

Τιμή 20.450

Ουσιαστικα δεν εχουν βγαλει τιμες,δηλαδη δεν μπορεις να κανεις παραγγελια. Εδωσε η ford καποια αυτοκινητα σε ολες τις αντιπροσωπιες πολυ λιγα .

Που εχουν φτασει τα αμαξια ;

Πριν τρια χρονια που πηρα στην γυναικα το σουιφτ ειχα δει και το φιεστα αυτο. St line αυτοματο φουλ εξτρα με ηλιοροφη συν χρωμα  μου το αφηνε ο σφακιανακης λιγο κατω απο 18κ. Εχουνε ξεφυγει εντελως τωρα οι τιμες.

Καλοταξιδο .

Για εμενα μην κανεις κεραμικες κλπ. Αστο ενα χρονο και μετα βλεπεις. μια καλη κεραμικη παει απο 800 και πανω συν οτι πρεπει να βρεις καλο μαγαζι. Μονο βαλε με την μια φιμε. Φυσικα ενα τονο πριν το τερμα κλειστο.Εγω αυτο βαζω σε οτι αμαξι παιρνω.

Δημοσ.

Κεραμικη και εμενα μου ειπαν οχι, και η αντιπροσωπεία και γνωστός μου λαμαρινας... τι κ πως δε ξερω, δεν εκανα τιποτα τελικα..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, seloner είπε

Με γειά !

Φοβερό αμάξι το φιέστα, πολύ το ζηλεύω και θα είναι το αιώνιο απωθημένο μου :D

Να το χαρείς. Μη σκας με κεραμική, θα στο περιποιούνται ανά βδομάδα οι ουγκανοι

• Like 2
Δημοσ.

@paylidis τώρα που ζήλεψα από το φίλο και θέλω φιέστα, θα αναλάβεις να μου πουλήσεις το 500;

Έχει και στο χρώμα που θέλω Fiesta :S

• Like 1
Δημοσ.

Το s line είναι που η 1 από τις 2 μπούκες είναι διακοσμητική;!! Και όχι τίποτε άλλο αλλά αν είσαι προσεκτικός το βλέπεις από το πίσω αμάξι.  Δεν χρειάζεται να σκύψεις για να το δεις..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, majnun είπε

@paylidis τώρα που ζήλεψα από το φίλο και θέλω φιέστα, θα αναλάβεις να μου πουλήσεις το 500;

Έχει και στο χρώμα που θέλω Fiesta :S

Φέρτο φέρτο 😎

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πουλιέται πλάκα πλάκα. 

Τουλάχιστον στα χρήματα που το πήρα δηλαδή (μιας και από τότε πήρε και άλλο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mp123 είπε

Που εχουν φτασει τα αμαξια ;

Πριν τρια χρονια που πηρα στην γυναικα το σουιφτ ειχα δει και το φιεστα αυτο. St line αυτοματο φουλ εξτρα με ηλιοροφη συν χρωμα  μου το αφηνε ο σφακιανακης λιγο κατω απο 18κ. Εχουνε ξεφυγει εντελως τωρα οι τιμες.

Καλοταξιδο .

Για εμενα μην κανεις κεραμικες κλπ. Αστο ενα χρονο και μετα βλεπεις. μια καλη κεραμικη παει απο 800 και πανω συν οτι πρεπει να βρεις καλο μαγαζι. Μονο βαλε με την μια φιμε. Φυσικα ενα τονο πριν το τερμα κλειστο.Εγω αυτο βαζω σε οτι αμαξι παιρνω.

Φιλε ασε ειναι δραμα η κατασταση,αλλα τι να κανω που χρειαζομαι αυτοκινητο αυτην την περιοδο και δεν εβρισκα καλο σε τιμη  μεταχειρισμενο .

Ευχαριστω παιδια .

Συμφωνησαμε 60 % προκατοβολη, το βλεπω και πληρωνω το υπολοιπο.

16 ώρες πριν, majnun είπε

Με γειά !

Φοβερό αμάξι το φιέστα, πολύ το ζηλεύω και θα είναι το αιώνιο απωθημένο μου :D

Να το χαρείς. Μη σκας με κεραμική, θα στο περιποιούνται ανά βδομάδα οι ουγκανοι

Ασε εμενα θα μου μεινει απωθημενο το mini :D

Επεξ/σία από seloner
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...