Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το λέω, τα αμάξια δεν είναι άσχημα.  Η ζωή μας είναι ανυπόφορη.

Έφυγε κόσμος από την Αθήνα και αυτομάτως έγινε καλύτερη πόλη.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έδωσαν στην γυναικά στην καινούργια της δουλειά ένα καινούργιο 208 την έκδοση με τα 100 άλογα 1200κυβικα αυτόματο 8ταχυτο.

Δηλωνω πως εχω πάθει πολιτισμικο σοκ. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ πως είναι να οδηγας τόσο ανετα ένα αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι λες και πατάω σε φρέσκο στρωμένο χαλι τόσο ανετο τόσο ομαλο στην κίνηση του είναι λες και σε πάει μόνο του.

Βέβαια δεν εχω και κανενα σοβαρο μετρο σύγκρισης με ένα παλιο yaris και c2 γυρνάγαμε αλλά ούτε και μετρο σύγκρισης σε άλλο αυτόματο, ομως δεν μπορώ να με φανταστώ να αγοράζω καινούργιο αμάξι που είχαμε σκοπο και να μην είναι αυτόματο.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι ότι θέλω να αμφισβητήσω τα γραφόμενα σου αλλά όταν είχα οδηγήσει ένα ακριβώς ίδιο, μου είχε φανεί εντελώς ίδιο στο πόσο κούφιος ήταν ο ημιάκαμπτος με το 207 που είχα. Δηλαδή δεν έκανε φοβερή δουλειά στο να φιλτράρει ανωμαλίες και προσπαθούσα να καταλάβω που έγινε το άλμα που έλεγαν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Το DS3 από την άλλη μεριά https://images.app.goo.gl/EK1diu9etdL4J634A

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

ομως δεν μπορώ να με φανταστώ να αγοράζω καινούργιο αμάξι που είχαμε σκοπο και να μην είναι αυτόματο.

Welcome to the club 😂 Τα 8αρια της zf και της aisin είναι άψογα ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρει η γρήγορη οδήγηση που το dsg κάνει λιγο διαφορά στα κατεβάσματα σε manual mode (οχι ολες του οι παραλλαγές βέβαια)

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, majnun είπε

Όχι ότι θέλω να αμφισβητήσω τα γραφόμενα σου αλλά όταν είχα οδηγήσει ένα ακριβώς ίδιο, μου είχε φανεί εντελώς ίδιο στο πόσο κούφιος ήταν ο ημιάκαμπτος με το 207 που είχα. Δηλαδή δεν έκανε φοβερή δουλειά στο να φιλτράρει ανωμαλίες και προσπαθούσα να καταλάβω που έγινε το άλμα που έλεγαν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Το DS3 από την άλλη μεριά https://images.app.goo.gl/EK1diu9etdL4J634A

Δεν αμφισβητείς τίποτα όλα καλα 😁

Η εμπειρία σου αυτή είναι αλλα ειναι αυτο που λεω ότι όταν το μέτρο σύγκρισης σου είναι yaris και c2 20ετιας αυτο ειναι το αποτέλεσμα 🤣

Καλα τωρα για το ds3 δεν νομίζω ότι υπάρχει καν σύγκριση μιλαμε για άλλο αμαξι που ειναι και από τα αγαπημένα μου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, majnun είπε

Αν δεν κάνω λάθος είναι στην ίδια πλατφόρμα για αυτό και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση.

Στο μεταξύ η KIA θα βελτιώσει το κουκλάκι https://www.autoblog.gr/2022/07/13/h-kia-teasarei-to-facelift-tou-xceed/

Ναι Δευτέρα , το περιμένω και εγώ να δω πως θα είναι

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσο εχει εκτροχιαστει η αγορα μεταχειρισμενου δε λεγεται...

ειναι απιστευτο ολο αυτο που γινεται...

ψαχνω μικρο ηλεκτρικο μεταχειρισμενο πολης σε ελλαδα ιταλια γερμανια βελγιο βουλγαρια και εχουν παντου ακριβως τις ιδιες τιμες (στο bmw i3 μαλιστα υπαρχουν περισσότερες επιλογες στην ελλαδα στα ιδια λεφτα-απο οτι στη γερμανία).

Τι γινεται ρε παιδια... κατι C-zero κλπ στο παρελθον τα εβρισκα με ενα ταλιρο το πολυ, τα Leaf γυρω στα 7Κ και το i3 γυρω στα 8500-δεν υπάρχει τιποτα τετοιο πλεον... 🤔

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το ποσο εχει εκτροχιαστει η αγορα μεταχειρισμενου δε λεγεται...

ειναι απιστευτο ολο αυτο που γινεται...

ψαχνω μικρο ηλεκτρικο μεταχειρισμενο πολης σε ελλαδα ιταλια γερμανια βελγιο βουλγαρια και εχουν παντου ακριβως τις ιδιες τιμες (στο bmw i3 μαλιστα υπαρχουν περισσότερες επιλογες στην ελλαδα στα ιδια λεφτα-απο οτι στη γερμανία).

Τι γινεται ρε παιδια... κατι C-zero κλπ στο παρελθον τα εβρισκα με ενα ταλιρο το πολυ, τα Leaf γυρω στα 7Κ και το i3 γυρω στα 8500-δεν υπάρχει τιποτα τετοιο πλεον... 🤔

Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια που φίλος ήθελε το ηλεκτρικό smart και το είχε βρει με περίπου 10χιλ€ 3ετίας... Τώρα κοιτάω και πάλι 10 έχουν, σημείωση όχι 3ετίας πλέον αλλά 8ετίας... Το κόστος αλλαγής μπαταρίας;

Αν φτάνει τα 15-20χιλ καλύτερα καινούριο με δόσεις τα υπόλοιπα...

Για εσένα κοιτάς;

Υ.Γ. Αυτός ως ηλεκτρολόγος είχε πει ότι όσα κελιά είναι χαλασμένα θα αλλάξει μόνος του. Τελικά πήρε octavia φυσικό αέριο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filarhos είπε

Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια που φίλος ήθελε το ηλεκτρικό smart και το είχε βρει με περίπου 10χιλ€ 3ετίας... Τώρα κοιτάω και πάλι 10 έχουν, σημείωση όχι 3ετίας πλέον αλλά 8ετίας... Το κόστος αλλαγής μπαταρίας;

Αν φτάνει τα 15-20χιλ καλύτερα καινούριο με δόσεις τα υπόλοιπα...

Για εσένα κοιτάς;

Υ.Γ. Αυτός ως ηλεκτρολόγος είχε πει ότι όσα κελιά είναι χαλασμένα θα αλλάξει μόνος του. Τελικά πήρε octavia φυσικό αέριο...

Οχι για συγγενη κοιταω που κανει ~300 χλμ το μηνα κ ειπαμε μηπως παρει κανενα μικρο ηλεκτρικο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οχι για συγγενη κοιταω που κανει ~300 χλμ το μηνα κ ειπαμε μηπως παρει κανενα μικρο ηλεκτρικο

Μπα για 300χλμ τον μήνα καλύτερα ένα βενζίνης...

Αν ήταν 300 την βδομάδα (1200 τον μήνα) και μέσα στην πόλη, ναι τότε αξίζει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filarhos είπε

Μπα για 300χλμ τον μήνα καλύτερα ένα βενζίνης...

Αν ήταν 300 την βδομάδα (1200 τον μήνα) και μέσα στην πόλη, ναι τότε αξίζει...

Δε θελει θερμικό, εχει και ΦΒ στη στεγη ηδη οποτε "θα του βγαινει τσαμπα"...

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλημμα και πρέπει να αποφασίσω άμεσα.Υπαρχουν κάποια διαθέσιμα fiesta st line ετοιμοπαραδοτα στα 20.400

Σκέφτομαι και το Hyundai i20  nline  λίγο πιο φτηνά.Εξωτερικα μου αρέσουν και τα δύο λίγο πιο πολύ το fiesta. Μέσα πιο πολύ το fiesta. Το i20 έρχεται με καλύτερο εξοπλισμό. Καθρέφτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους κάμερα ασύρματο android auto και ψηφιακό πίνακα.Χρονος παράδοσης 6-7 μήνες.

Εγγύηση 2 χρόνια η ford ,5 i20 .

100 άλογα στο i20 ,125 το fiesta.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, seloner είπε

Παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλημμα και πρέπει να αποφασίσω άμεσα.Υπαρχουν κάποια διαθέσιμα fiesta st line ετοιμοπαραδοτα στα 20.400

Σκέφτομαι και το Hyundai i20  nline  λίγο πιο φτηνά.Εξωτερικα μου αρέσουν και τα δύο λίγο πιο πολύ το fiesta. Μέσα πιο πολύ το fiesta. Το i20 έρχεται με καλύτερο εξοπλισμό. Καθρέφτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους κάμερα ασύρματο android auto και ψηφιακό πίνακα.Χρονος παράδοσης 6-7 μήνες.

Εγγύηση 2 χρόνια η ford ,5 i20 .

100 άλογα στο i20 ,125 το fiesta.

To fiesta το θεωρώ καλύτερο σύνολο σχεδόν παντού με εξαίρεση τους χώρους

Δεν δίνει πλέον την 8ετη η ford?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

To fiesta το θεωρώ καλύτερο σύνολο σχεδόν παντού με εξαίρεση τους χώρους

Δεν δίνει πλέον την 8ετη η ford?

Όχι μπορώ βέβαια να κάνω επέκταση εγγύησης με κάποια έκπτωση. Απλά είναι χωρίς κάμερα , ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και ψηφιακό καντράν . Βέβαια έχει θερμενομενα καθίσματα που είναι ψιλό άχρηστα πιστεύω. 

• Δημιουργία νέου...