imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Πίσω από το Γερμανό στην κηφισιας (εκεί που σκάει η Πεντέλης) είναι αυτό που έλεγα. Είναι μακρυά κακά τα ψέματα, εκτός εάν πηγαίνεις ξέρω γώ κ αφήνεις κανενα μηχανάκι κ παίρνεις το Αμαξι αλλά μλκια Σε ποιο σημείο περίπου σήκωσαν το νισαν! Για καταλύτες είχα ακούσει κάνα δυο περιπτώσεις όχι ολόκληρο Αμαξι!! Σε έναν πεζόδρομο λίγο πάνω από τον σταθμό στο Μαρούσι. Ήσυχη περιοχή γενικά, απλά μάλλον το είχαν παραγγελία για ανταλλακτικά. 1
seloner Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Και εγω που θελω να προβω σε αγορα καινουριου φοβαμαι οτι θα το σκεφτομαι ολη την ωρα αυτο με το parking. Ok σπίτι δεν έχω θέμα αλλά στην δουλειά δεν έχω τέτοια πολυτέλεια εκτός και αν το βάζω στο leroy merlin που είναι δίπλα .
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, seloner είπε Και εγω που θελω να προβω σε αγορα καινουριου φοβαμαι οτι θα το σκεφτομαι ολη την ωρα αυτο με το parking. Ok σπίτι δεν έχω θέμα αλλά στην δουλειά δεν έχω τέτοια πολυτέλεια εκτός και αν το βάζω στο leroy merlin που είναι δίπλα . Και εγώ σε κωλο στενά το παρκάρω στη δουλειά Βρε πάρε ότι θέλεις να το ευχαριστηθείς
tasoskont Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, majnun είπε Πάντως και η δική μου εμπειρία λέει ότι κάθε φορά που παρκάρει έξω υπάρχει ένα νέο σημάδι. Κάθε φορά. Τώρα ειλικρινά ή θα φάω το αγγούρι και θα γίνει τενεκές σε δύο χρόνια ή θα το χρησιμοποιήσω πολύ λιγότερο από ότι πρέπει. Η μαλακια είναι ότι αν θελήσεις να το δώσεις θα το κοιτάνε όλοι, α εδώ έχει ένα σημάδι, εκεί το εβαψες τοπικά κλπ σε 2 μήνες μέσα :1)δεξί φτερό χαρακια κλειδι ,2)καπο χαρακια κλειδι μεγάλη,3)κατω απο την χαρακια βαθούλωμα καπό(έφυγε και φλυδα από χρώμα) ,4)κάτω απο το βαθούλωμα καπό μικρότερο βαθούλωμα καπό και 5) τέλος πίσω πορτμπαγκαζ μικρό βαθούλωμα.Όλα αυτά δώρο από καλόπαιδα ,για κάποιο διάστημα το πάρκαρα 3 τετράγωνα μακριά από εκει που έμενα. 1
seloner Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, tasoskont είπε σε 2 μήνες μέσα :1)δεξί φτερό χαρακια κλειδι ,2)καπο χαρακια κλειδι μεγάλη,3)κατω απο την χαρακια βαθούλωμα καπό(έφυγε και φλυδα από χρώμα) ,4)κάτω απο το βαθούλωμα καπό μικρότερο βαθούλωμα καπό και 5) τέλος πίσω πορτμπαγκαζ μικρό βαθούλωμα.Όλα αυτά δώρο από καλόπαιδα ,για κάποιο διάστημα το πάρκαρα 3 τετράγωνα μακριά από εκει που έμενα. Σε καινουριο αυτοκινητο;Τα φτιαχνεις μετα;
tasoskont Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, seloner είπε Σε καινουριο αυτοκινητο;Τα φτιαχνεις μετα; 12 μήνες το είχα,δεν έχω φτιάξει τίποτα ακόμα.Μόνος μου μόνο τις χαρακίες με πινελάκι στο ίδιο χρώμα για να μη πολυφαίνονται και το βλέπω.Θα τα ΄κανω κάποια στιγμή όλα μαζί.φαντάσου να τα είχα φτιάξει και μετα να είχα πάλι τα ίδια.Άσε που στο καπό εκεί που έχει φύγει φλύδα δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τοπικά και το λυπάμαι να βάψω όλο το καπό σε αμάξι ούτε 2 ετών 1
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, imr είπε Σε έναν πεζόδρομο λίγο πάνω από τον σταθμό στο Μαρούσι. Ήσυχη περιοχή γενικά, απλά μάλλον το είχαν παραγγελία για ανταλλακτικά. Όντως παραγγελία θα ήτανε 1
majnun Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tasoskont είπε σε 2 μήνες μέσα :1)δεξί φτερό χαρακια κλειδι ,2)καπο χαρακια κλειδι μεγάλη,3)κατω απο την χαρακια βαθούλωμα καπό(έφυγε και φλυδα από χρώμα) ,4)κάτω απο το βαθούλωμα καπό μικρότερο βαθούλωμα καπό και 5) τέλος πίσω πορτμπαγκαζ μικρό βαθούλωμα.Όλα αυτά δώρο από καλόπαιδα ,για κάποιο διάστημα το πάρκαρα 3 τετράγωνα μακριά από εκει που έμενα. Γιατί τέτοιο μένος ειλικρινά; Ήταν πολύ όμορφο και αυτοί πολύ μικροτσουτσουνοι; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από majnun 2
tasoskont Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, majnun είπε Γιατί τέτοιο μένος ειλικρινά; Ήταν πολύ όμορφο και αυτοί πολύ μικροτσουτσουνοι; Δεν ξέρω πραγματικά και να πεις ότι το πάρκαρα μπροστά από είσοδο σπιτιών ή πάνω σε πεζοδρόμια και ενοχλούσα, τέσπα. Δυστυχώς Αθήνα και καινούργιο αμάξι θες γκαράζ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειχα ανησυχία να παρω σμαρτ μου περασε , 6500 για 10ετιας μτχ με τιποτα , μετα ελεγα να δωσω το μινι να παρω το μινι s αλλα το εχουμε μονο ενα χρονο ,μου περασε . Τωρα εχω μπανισει αυτο. Ο μπομπος της χοντα 2022 ειναι. Το ειχα δει στην χοντα οταν πηρα την μηχανη τον απριλη και επαθα κατι. Οκ 4250 εχει με τα χαρτια παει 4350 για μενα ομως 4000 μπορει και 3900. Ειμαι στο τσακ να το κλεισω . Αρχη αυγουστου θα δω. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από mp123 2
Peugeot208 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, mp123 είπε Ειχα ανησυχία να παρω σμαρτ μου περασε , 6500 για 10ετιας μτχ με τιποτα , μετα ελεγα να δωσω το μινι να παρω το μινι s αλλα το εχουμε μονο ενα χρονο ,μου περασε . Τωρα εχω μπανισει αυτο. Ο μπομπος της χοντα 2022 ειναι. Το ειχα δει στην χοντα οταν πηρα την μηχανη τον απριλη και επαθα κατι. Οκ 4250 εχει με τα χαρτια παει 4350 για μενα ομως 4000 μπορει και 3900. Ειμαι στο τσακ να το κλεισω . Αρχη αυγουστου θα δω. Σε ορθοπεδικό και φυσιοθεραπευτή θα έχεις έκπτωση; 😉
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Σε ορθοπεδικό και φυσιοθεραπευτή θα έχεις έκπτωση; 😉 Τι αισιόδοξος ανθρωπος εισαι. Να μην ξεχασω να σε καλεσω την πρωτοχρονια να σπασεις το ροδι σπιτι μου για να μου φερεις γουρι. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από mp123
seloner Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, mp123 είπε Ειχα ανησυχία να παρω σμαρτ μου περασε , 6500 για 10ετιας μτχ με τιποτα , μετα ελεγα να δωσω το μινι να παρω το μινι s αλλα το εχουμε μονο ενα χρονο ,μου περασε . Τωρα εχω μπανισει αυτο. Ο μπομπος της χοντα 2022 ειναι. Το ειχα δει στην χοντα οταν πηρα την μηχανη τον απριλη και επαθα κατι. Οκ 4250 εχει με τα χαρτια παει 4350 για μενα ομως 4000 μπορει και 3900. Ειμαι στο τσακ να το κλεισω . Αρχη αυγουστου θα δω. Άμα δίνεις το mini ενδιαφέρομαι 😆
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, seloner είπε Άμα δίνεις το mini ενδιαφέρομαι 😆 Οπως εχουν φτασει οι τιμες στα αυτοκινητα αυτο θα το κρατησω αλλα 3 χρονια που εχει εγγυηση 1 1
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Για να λέμε και τίποτα καλό για το αμάξι, μπορεί να έχει τα κακα του αλλά έχει και τα καλά του. Με μουσικουλα, δροσουλα ανοιχτή ηλιοροφή απολαμβάνω τις βραδινές βόλτες χωρίς να σκέφτομαι τα κλακ κλουκ , αν είναι αυτόματο και όλα τα σχετικά Οδηγικά με καλύπτει αφάνταστα αυτό το αμάξι 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις