Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μία πραγματική ανησυχία:

Όλοι όσοι έχετε ένα νέο αυτοκίνητο αξίας έστω 20.000 ευρώ και άνω, έχετε άγχος για τη χρήση του, το που παρκάρετε κλπ;

Είναι κάτι που δε μπορώ να αποβάλω με τα αυτοκίνητα μου, το οποίο με εμποδίζει από να τα ζήσω περισσότερο.

Έχω άγχος αν θα με τρακάρουν, αν θα μου το γρατσουνίσουν ή βανδαλίσουν σταθμευμένο.

Το ίδιο είχα και με το προηγούμενο καινούργιο, σε ένα βαθμό το ίδιο με ένα μεταχειρισμένο που ακολούθησε, το ίδιο και με το τωρινό καινούργιο.

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, majnun είπε

Όλοι όσοι έχετε ένα νέο αυτοκίνητο αξίας έστω 20.000 ευρώ και άνω, έχετε άγχος για τη χρήση του, το που παρκάρετε κλπ;

Είναι κάτι που δε μπορώ να αποβάλω με τα αυτοκίνητα μου, το οποίο με εμποδίζει από να τα ζήσω περισσότερο.

Έχω άγχος αν θα με τρακάρουν, αν θα μου το γρατσουνίσουν ή βανδαλίσουν σταθμευμένο.

Το ίδιο είχα και με το προηγούμενο καινούργιο, σε ένα βαθμό το ίδιο με ένα μεταχειρισμένο που ακολούθησε, το ίδιο και με το τωρινό καινούργιο.

τεράστιο αγχος... ακομα και κουτσουλια να δω εχω μπουκαλακι νερο μεσα στο αμαξι για να την καθαρισω άμεσα.

Αποφευγω επισης συγκεκριμένες περιοχές όπου επικρατουν υπανακτυκτοι μπονόμπο σε μεγαλο ποσοστό ή και ακομα και συγκεκριμένους δρόμους που κανουν μλκς οι οδηγοι...

Το αμαξι παει μονο απο παρκιν σε παρκιν, παιζει να το εχω αφησει "εκτος" 4-5 φορες το πολυ στα 2 χρονια...

η γυναίκα μου απο την αλλη ειναι πολυ πιο κουλ...

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, majnun είπε

Κοίτα να το χαρείς και οτι είναι να γίνει θα γίνει , κάνε μια μεικτή αν θες για να καλύψεις το οικονομικό κομμάτι, σίδερα είναι φτιάχνονται , αρκετά άγχη έχουμε ήδη στη ζωή μας

• Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

τεράστιο αγχος... ακομα και κουτσουλια να δω εχω μπουκαλακι νερο μεσα στο αμαξι για να την καθαρισω άμεσα.

Αποφευγω επισης συγκεκριμένες περιοχές όπου επικρατουν υπανακτυκτοι μπονόμπο σε μεγαλο ποσοστό ή και ακομα και συγκεκριμένους δρόμους που κανουν μλκς οι οδηγοι...

Το αμαξι παει μονο απο παρκιν σε παρκιν, παιζει να το εχω αφησει "εκτος" 4-5 φορες το πολυ στα 2 χρονια...

Μου φαίνεται ανέφικτο και πανάκριβο εκτός και αν είναι μόνο διαδρομή σπίτι Γραφείο. Ακόμα και έτσι, κάποιος θα παρκάρει δίπλα σου, μια χαρά μπορεί να σε κοπανησει μπαίνοντας/βγαινοντας ή με την πόρτα. Από την άλλη σε πάρκινγκ έξω στα περισσότερα ζητάνε κλειδια που ΔΕΝ.

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Κοίτα να το χαρείς και οτι είναι να γίνει θα γίνει , κάνε μια μεικτή αν θες για να καλύψεις το οικονομικό κομμάτι, σίδερα είναι φτιάχνονται , αρκετά άγχη έχουμε ήδη στη ζωή μας

Μωρέ μεικτή του έχω αλλά και πάλι δε φεύγει η αγωνία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, majnun είπε

Μου φαίνεται ανέφικτο και πανάκριβο εκτός και αν είναι μόνο διαδρομή σπίτι Γραφείο. Ακόμα και έτσι, κάποιος θα παρκάρει δίπλα σου, μια χαρά μπορεί να σε κοπανησει μπαίνοντας/βγαινοντας ή με την πόρτα. Από την άλλη σε πάρκινγκ έξω στα περισσότερα ζητάνε κλειδια που ΔΕΝ.

Μωρέ μεικτή του έχω αλλά και πάλι δε φεύγει η αγωνία.

Δε δινω ποτε κλειδια, δε παρκαρω σε αμφιβολα παρκιν (πχ για κεντρο παω μονο πολις παρκ και αεροδρομιο μονο σε συγκεκριμενο εδω και 7+ χρονια), κ κατα 98% οι διαδρομές μου ειναι σπιτι δουλεια σπιτι. Τωρα εαν δω χτυπημα σε πορτα κλπ υπαρχουν καμερες στα σοβαρα παρκιν, θα αναλάβει η νομικη προστασια. Φυσικα παντα και μικτή... 

Αυτο που λεει βεβαια ο θωμας ειναι αληθεια, οσο πιο πολυ ασχολεισαι τοσο περισσότερα αγχη...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majnun είπε

24k Ford Puma εδώ, άσχετα με την καθυστέρηση που έφαγα λόγω modem στο αυτοκίνητο, δεν θα πάω να το παραλάβω μέχρι να βρω parking να το βάζω κάθε μέρα. (Αν έχει κανείς γνωστό που μπορώ να βρω parking στα σύνορα Μελλισίων - Αμαρουσίου θα το ήθελα, γιατί στο ίντερνετ το πιο κοντινό είναι στα 800m)

Νομίζω πως το άγχος δεν φεύγει ποτέ, όταν έμενα Ζωγράφου οκ δεν είχα άγχος για το hyundai Atos το οποίο ούτως ή άλλως το είχα παραλάβει με γρατζουνιές αλλά όποτε το έβλεπα με νέες γρατζουνιές (κάθε μέρα δηλαδή) με στεναχωρούσε. Στο καινούριο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα το χτυπήσουν :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ola150 είπε

24k Ford Puma εδώ, άσχετα με την καθυστέρηση που έφαγα λόγω modem στο αυτοκίνητο, δεν θα πάω να το παραλάβω μέχρι να βρω parking να το βάζω κάθε μέρα. (Αν έχει κανείς γνωστό που μπορώ να βρω parking στα σύνορα Μελλισίων - Αμαρουσίου θα το ήθελα, γιατί στο ίντερνετ το πιο κοντινό είναι στα 800m)

κεντρο μαρουσι θες; ισως εχω κατι κατα νου... εδινα ενα πενηνταρι μεχρι πριν καποια χρονια...

υγ το πηγες σε άαααλλλο λεβελ... εδω που ειμαστε εμεις τουλαχιστον (συνορα παλι αλλα μαρουσι βριλήσσια) ειναι πολυ κουλ, η γυναικα μου το εχει αφησει α) ξεκλειδωτο (αρκετες φορές) β) με ανοιχτο παραθυρο οδηγου (3 μερες, τη μια εκανε κ κακοκαιρια, ευτυχως ειχα βαλει λαστιχενια πατακια και μαζεψαν το πολυ νερο) γ) με την πορτοφολα της πανω στο καθισμα του συνοδηγου ενα ολοκληρο ΣΚ, και δε το πειραξε κανεις! :P 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, paylidis είπε

κεντρο μαρουσι θες; ισως εχω κατι κατα νου... εδινα ενα πενηνταρι μεχρι πριν καποια χρονια...

υγ το πηγες σε άαααλλλο λεβελ... εδω που ειμαστε εμεις τουλαχιστον (συνορα παλι αλλα μαρουσι βριλήσσια) ειναι πολυ κουλ, η γυναικα μου το εχει αφησει α) ξεκλειδωτο (αρκετες φορές) β) με ανοιχτο παραθυρο οδηγου (3 μερες, τη μια εκανε κ κακοκαιρια, ευτυχως ειχα βαλει λαστιχενια πατακια και μαζεψαν το πολυ νερο) γ) με την πορτοφολα της πανω στο καθισμα του συνοδηγου ενα ολοκληρο ΣΚ, και δε το πειραξε κανεις! :P 

Κοντά στο tennis square είμαι εγώ.

Εμένα πάλι πριν 2 χρόνια κάποιος είδε ότι είχα ξεχάσει το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, άνοιξε την πόρτα, έκατσε μέσα κι έκανε κάποια τσιγάρα (κανονικά ευτυχώς με βάση τις γόπες) έψαξε όλο το αυτοκίνητο για να δει αν έχω μέσα χρήματα αλλά δεν πήρε τίποτα άδειες κλπ κι έφυγε 😂 έπαθα σοκ όταν το συνειδητοποίησα 😂 στην αρχή νόμιζα ότι απλά άνοιξα το συρτάρι κάτω από το κάθισμα του οδηγού για να ψάξω κάτι και τα έκανα χάλια ασυναίσθητα αλλά όταν είδα και τα τσιγάρα (ενώ δεν καπνίζω) κατάλαβα τι έγινε 😂

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είναι πως θα σου τύχει. Εμένα στο Μαρούσι με έχουν ψάξει στα κουδούνια για να μου δώσουν πορτοφόλι με 500ευρω που είχα για το ενοίκιο και ειχε πέσει έξω από το αμάξι αλλά στο ίδιο σημείο μου σήκωσαν το νισαν ολοκληρο

Έχω ξεχάσει πλατεία Βικτωρίας, το σιροκο με ορθάνοιχτα παράθυρα για κάνα 2ωρο και δεν έγινε τίποτα, μάλλον γενικά είμαι τυχερός 🤣

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.

Βικτώρια επειδή μένει φίλος δεν ακουμπάνε τα αμάξια γιατί θεωρούν ότι είναι πελατών των στούντιο και δε θέλουν να διώξουν την πελατεία 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Κοντά στο tennis square είμαι εγώ.

Πίσω από το Γερμανό στην κηφισιας (εκεί που σκάει η Πεντέλης) είναι αυτό που έλεγα. Είναι μακρυά κακά τα ψέματα, εκτός εάν πηγαίνεις ξέρω γώ κ αφήνεις κανενα μηχανάκι κ παίρνεις το Αμαξι αλλά μλκια

26 λεπτά πριν, imr είπε

Είναι πως θα σου τύχει. Εμένα στο Μαρούσι με έχουν ψάξει στα κουδούνια για να μου δώσουν πορτοφόλι με 500ευρω που είχα για το ενοίκιο και ειχε πέσει έξω από το αμάξι αλλά στο ίδιο σημείο μου σήκωσαν το νισαν ολοκληρο

Έχω ξεχάσει πλατεία Βικτωρίας, το σιροκο με ορθάνοιχτα παράθυρα για κάνα 2ωρο και δεν έγινε τίποτα, μάλλον γενικά είμαι τυχερός 🤣

Σε ποιο σημείο περίπου σήκωσαν το νισαν! Για καταλύτες είχα ακούσει κάνα δυο περιπτώσεις όχι ολόκληρο Αμαξι!!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πίσω από το Γερμανό στην κηφισιας (εκεί που σκάει η Πεντέλης) είναι αυτό που έλεγα. Είναι μακρυά κακά τα ψέματα, εκτός εάν πηγαίνεις ξέρω γώ κ αφήνεις κανενα μηχανάκι κ παίρνεις το Αμαξι αλλά μλκια

Σε ποιο σημείο περίπου σήκωσαν το νισαν! Για καταλύτες είχα ακούσει κάνα δυο περιπτώσεις όχι ολόκληρο Αμαξι!!

Πολύ δύσκολο να παρκάρει κάπου και να παίρνει άλλο μέσο...

Εδώ εγώ που είχα για το μάζντα και δεν πήγαινα ποτέ, σε απόσταση με τα πόδια... (σε ένα χρόνο οι ζημιές ήταν σε πόρτα, εμπρός πίσω προφυλακτήρας και κεραία... τον επόμενο καμία)

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλά κι αυτό που βρήκα εγώ (δεν ξέρω αν είναι ακόμα διαθέσιμο, κοντά στα νεκροταφεία ήταν πάντως) είναι κανένα δεκάλεπτο με τα πόδια. Έκανα μια γύρα μήπως έβλεπα κάποια πολυκατοικία να έχει χώρο αλλά δεν. Δεν υπάρχει και κάποιο μηχανάκι :P

3 λεπτά πριν, filarhos είπε

Πολύ δύσκολο να παρκάρει κάπου και να παίρνει άλλο μέσο...

Εδώ εγώ που είχα για το μάζντα και δεν πήγαινα ποτέ, σε απόσταση με τα πόδια... (σε ένα χρόνο οι ζημιές ήταν σε πόρτα, εμπρός πίσω προφυλακτήρας και κεραία... τον επόμενο καμία)

Απλά 😢 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Καλά κι αυτό που βρήκα εγώ (δεν ξέρω αν είναι ακόμα διαθέσιμο, κοντά στα νεκροταφεία ήταν πάντως) είναι κανένα δεκάλεπτο με τα πόδια. Έκανα μια γύρα μήπως έβλεπα κάποια πολυκατοικία να έχει χώρο αλλά δεν. Δεν υπάρχει και κάποιο μηχανάκι :P

Απλά 😢 

Μπα δύο μέρες με ενόχλησε μετά βγήκα βόλτα και έκαψα 20λίτρα με το πλάι και ίσιωσα... Μετά ήθελα λάστιχα αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...

Μετά από ένα εξάμηνο τα έβαψα και ενάμιση χρόνο μετά το έδωσα...

Τώρα απλώς δεν με ενδιαφέρει, σε κάθε πλύσιμο βρίσκω και καινούριες ζημιές... Έχω το χρώμα και το βερνίκι και κάποια στιγμή θα βάλω τον αερογράφο να το μπαλώσω...

• Sad 1
Δημοσ.

Πάντως και η δική μου εμπειρία λέει ότι κάθε φορά που παρκάρει έξω υπάρχει ένα νέο σημάδι. Κάθε φορά.

Τώρα ειλικρινά ή θα φάω το αγγούρι και θα γίνει τενεκές σε δύο χρόνια ή θα το χρησιμοποιήσω πολύ λιγότερο από ότι πρέπει. Η μαλακια είναι ότι αν θελήσεις να το δώσεις θα το κοιτάνε όλοι, α εδώ έχει ένα σημάδι, εκεί το εβαψες τοπικά κλπ

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...