tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εχουμε πει ρε θα ντυσουμε τον τσοφρα Θα γδύσουμε μάλλον 🤣 Τώρα και με τις μπύρες έχω γίνει όπως πρέπει
majnun Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέσα και εγώ για πλύσιμο στου NTC. Έχω και όχημα που εγκρίνει σε αντίθεση με των υπολοίπων 😋
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, majnun είπε Μέσα και εγώ για πλύσιμο στου NTC. Έχω και όχημα που εγκρίνει σε αντίθεση με των υπολοίπων 😋 Ενας ενας παιδια γτωβλεπω να με πετανε απτο σπιτι οι υπολοιποι
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε Ενας ενας παιδια γτωβλεπω να με πετανε απτο σπιτι οι υπολοιποι Έχεις αμαξάρα για ύπνο βρε , μην τα σκέφτεσαι αυτά , τι τα πήραμε
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έχεις αμαξάρα για ύπνο βρε , μην τα σκέφτεσαι αυτά , τι τα πήραμε Μπορω να κανω κληρωσεη ποιος θελει το μεθεπομενο σαββατο ναρθει ( υποψην θα μας φαει τουλαχιστον διωρο το εξω, μεσα δεν θα κανουμε ) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 1
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Μπορω να κανω κληρωσεη ποιος θελει το μεθεπομενο σαββατο ναρθει Να νοικιάσουμε ένα χωρο με παροχή νερού 1
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Να νοικιάσουμε ένα χωρο με παροχή νερού εχω χωρο τσαμπα, τον προηγουμενο... κ νερο κ ρευμα για το karcher τωρα οσο προλαβαινετε πριν μπουν οι φοιτητομπατσοι 🤣 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, paylidis είπε εχω χωρο τσαμπα, τον προηγουμενο... κ νερο κ ρευμα για το karcher τωρα οσο προλαβαινετε πριν μπουν οι φοιτητομπατσοι 🤣 Και αφου εχεις γτ δε το πλενεις το δικο σου τοσο καιρο? ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΙΙΙΣ! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από NTC Labs
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Και αφου εχεις γτ δε το πλενεις το δικο σου τοσο καιρο? ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΙΙΙΣ! Εννοεί εκεί που κάναμε την μάζωξη #1 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Εννοεί εκεί που κάναμε την μάζωξη #1 Εχει εκει νερο και ρευμα? Θα μας παρουν στο κυνηγι ρε
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εχει εκει νερο και ρευμα? Θα μας παρουν στο κυνηγι ρε οτι θελουμε εχει αμα λαχει...
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εμενα να πω την αληθεια μου άρεσε ιδιαίτερα το νεο Χ1 https://www.carandmotor.gr/agora/apo-36920-eyro-i-nea-bmw-x1-stin-ellada μου φαινεται μαλιστα οτι δε του λειπει κατι απο το βασικο εξοπλισμο... μηπως ήρθε η ωρα να επιστρεψω στη BMW; και ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
imr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Εμενα να πω την αληθεια μου άρεσε ιδιαίτερα το νεο Χ1 https://www.carandmotor.gr/agora/apo-36920-eyro-i-nea-bmw-x1-stin-ellada μου φαινεται μαλιστα οτι δε του λειπει κατι απο το βασικο εξοπλισμο... μηπως ήρθε η ωρα να επιστρεψω στη BMW; και ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 36 ομως για καθαρα θερμικο για μενα ειναι πολλα αυτην την εποχη. Τουλαχιστον plug in που λογικα ομως θα φτασει 50ρι, λεφτα για τεσλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις