Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

πλακα κανεις; εχουν ξεφυγει τελειως;;;

αυτοματο θες οπως κ να εχει; μεγεθος; SUV ή hatch;

Οχι δεν καιγομαι για το αυτοματο,θελω κατι στην κατηγορια fiesta/swift/208

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, seloner είπε

Οχι δεν καιγομαι για το αυτοματο,θελω κατι στην κατηγορια fiesta/swift/208

Κανενα Ι20Ν ειδες; ή καμια Γκολφω/λεον; (λιγο μεγαλυτερη κατηγορια αλλα why not-οταν ζητανε τοσα λεφτα για το 208 καλυτερα λεον)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κανενα Ι20Ν ειδες; ή καμια Γκολφω/λεον; (λιγο μεγαλυτερη κατηγορια αλλα why not-οταν ζητανε τοσα λεφτα για το 208 καλυτερα λεον)

Μου φαινονται υπερβολικο για τις αναγκες μου το i20n .Δεν ξερω δεν με τρελαινει να παω σε μεγαλυτερη κατηγορια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, seloner είπε

Μου φαινονται υπερβολικο για τις αναγκες μου το i20n .Δεν ξερω δεν με τρελαινει να παω σε μεγαλυτερη κατηγορια.

Για εμενα ριξε μια ματια σε μεγαλυτερη κατηγορια, προσωπικά σχεδόν παντοτε επαιρνα μεγαλυτερο αμαξι απο ότι χρειαζόμουν... ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συμφέρουν, δυστυχώς, πλέον τα super mini (fabia/fiesta/swift/208).

Τα έχουν τιμολογήσει κοντά στα 20 και στα 22 αγοράζεις την μικρομεσαίο (leon, golf)...

Δεν έχουν βέβαια και άδικο... Όταν το κόστος κατασκευής, κάποια έρευνα είχα διαβάσει που το έλεγε, είναι σχεδόν το ίδιο ότι μεγέθους αυτοκίνητο και να κατασκευάσεις...

9 λεπτά πριν, seloner είπε

Δες το Leon σε καλή έκδοση είσαι στα 22..

Υ.Γ. Περί AR την ιδέα και την ψευδαίσθηση του premium την "ανακάλυψαν" και την επέβαλαν οι γερμανικές εταιρίες για να δικαιολογήσουν το +10% +20% στο ίδιο προιόν. Έχω παραδείγματα premium με μη-premium μοντέλα με μεγάλη διαφορά στην τιμή αλλά όχι κάτι που το καταλαβαίνεις. Ένα παράδειγμα θα δώσω που "παρατήρησα" βγάζοντας την οροφή του passat b6 πριν λίγες μέρες. Έχει μόνωση μεταξύ της λαμαρίνας και της οροφής. Επιπλέον έχει κομμάτια μόνωσης σε όλα τα κολωνάκια a,b και c pillar... Κάτι το οποίο μου έκανε μεγάλη εντύπωση ξέροντας ότι κάνει μεγάλη διαφορά , γιατί στην AR μου όταν επισκεύασα την οροφή έβαλα κι εγώ. Στο αντίστοιχο golf της εποχής από ότι έχω δει δεν έβαζαν. Κανένα από αυτά τα αυυτοκίνητα δεν είναι premium, αλλά και σε ΜΒ c δεν είχε μόνωση στα κολωνάκια (+10χιλ€ από το passat)... 

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, paylidis είπε

πλακα κανεις; εχουν ξεφυγει τελειως;;;

αυτοματο θες οπως κ να εχει; μεγεθος; SUV ή hatch;

Ουτε καν το gt line ετσι? Που με 26 επαιρνες veloce ..,οποτε για τους συναλφιστι γνωστους μου που κλαινε για την τιμη της τοναλε εγω πιστευω οτι ΟΡΘΟΤΑΤΑ εχει τοποθετηθει εκει που εχει τοποθετηθει τιμολογιακα. Το οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουμε να την οαρουμε δεν φταιει η στελαντις :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ουτε καν το gt line ετσι? Που με 26 επαιρνες veloce ..,οποτε για τους συναλφιστι γνωστους μου που κλαινε για την τιμη της τοναλε εγω πιστευω οτι ΟΡΘΟΤΑΤΑ εχει τοποθετηθει εκει που εχει τοποθετηθει τιμολογιακα. Το οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουμε να την οαρουμε δεν φταιει η στελαντις :)

Γενικα πολυ κακη εποχη για αγορα αυτοκινητου, 4000 επανω πηγε το καμικ (και χωρις τα δωρα που ειχα παρει)...!!

αστα αυτα, κανενα πλυντηριο στα ΒΠ θα προτεινεις τωρα; ξερεις φροντιδα κ προδερμ ομως, οχι τιποτα βαρβαρους!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Γενικα πολυ κακη εποχη για αγορα αυτοκινητου, 4000 επανω πηγε το καμικ (και χωρις τα δωρα που ειχα παρει)...!!

To θεμα ειναι οτι οπως φαινεται ετσι θα συνεχισει. Σε λιγο καιρο που μειωθουν οι τιμες στα ηλεκτρικα ,θα μπουν περισσοτεροι φορτιστες και θα αυξηθει η αυτονομια θα στραφουμε ολοι εκει. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seloner είπε

To θεμα ειναι οτι οπως φαινεται ετσι θα συνεχισει. Σε λιγο καιρο που μειωθουν οι τιμες στα ηλεκτρικα ,θα μπουν περισσοτεροι φορτιστες και θα αυξηθει η αυτονομια θα στραφουμε ολοι εκει. 

Μη πας μακρυα, πλεον παιρνεις κτηνος SUV, Skoda ENYAQ στα 29000 με την κρατικη επιδότηση... ευκολα καποια στιγμή στη προσεχη τριετία θα ερθει στην ιδια τιμή με τα θερμικά (παραμένει βεβαια το θεμα της αστειας αυτονομίας αλλα δε μπορεις να τα εχεις όλα)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

αστα αυτα, κανενα πλυντηριο στα ΒΠ θα προτεινεις τωρα; ξερεις φροντιδα κ προδερμ ομως, οχι τιποτα βαρβαρους!

Οχι γτ δε το πηγα ποτε σε πλυντηριο ( εκτος απο 1 φορα βουρτσα θεσαλλονικη τον ορωτο χρονο γτωπηγαιναμε σε γαμο και εκλαιγα μετα....)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Οχι γτ δε το πηγα ποτε σε πλυντηριο ( εκτος απο 1 φορα βουρτσα θεσαλλονικη τον ορωτο χρονο γτωπηγαιναμε σε γαμο και εκλαιγα μετα....)

η επομενη μαζωξη στη πυλωτη σου....!! θα φερω και εγω τα συμπραγμαλα (πλυστικο κλπ), καποιος να φερει τιποτα ξανθιες με μαγιω να κανουμε καμια φωτογραφηση 

Car Wash. Two Women Washes Car Stock Photo, Picture And Royalty Free Image.  Image 86050842.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

η επομενη μαζωξη στη πυλωτη σου....!! θα φερω και εγω τα συμπραγμαλα (πλυστικο κλπ), καποιος να φερει τιποτα ξανθιες με μαγιω να κανουμε καμια φωτογραφηση 

Car Wash. Two Women Washes Car Stock Photo, Picture And Royalty Free Image.  Image 86050842.

+1 για τι κοπέλες

-1 για το αμάξι. Ρε φίλε δεν μπορούσες να βρείς να πλένουν τίποτα άλλο :D

@NTC Labs Το ότι έχει φτάσει 27.000ε ένα 208 , 35.000 ένα Opel Astra , 37.000 ένα C5 Aircross και 40.000 η Tonale δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τα 40 η tonale σε σχέση με τα προηγούμενα απλά δεν κάνει αυτόματα premium κανένα απο αυτά.

Ούτως η άλλως προσωπικά ποτέ δεν θεώρησα premium τα μικρά - φθηνότερα μοντέλα των premium εταιρειών.

Μπήκα και στο νέο Golf , A3 , τα οδήγησα κιόλας ....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

-1 για το αμάξι. Ρε φίλε δεν μπορούσες να βρείς να πλένουν τίποτα άλλο :D

ελα ντε; τουοτα; μα τουοτα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχουμε πει ρε θα ντυσουμε τον τσοφρα

33 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πυλωτη δεν χωρατε μονο αν μπουν στη ραμπα πισω απτο δικο μου :)

• Like 1

• Δημιουργία νέου...