Nabuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα δεν είναι της Seat, ξεχωριστή μάρκα είναι . Μην κοιτάς που εδώ είναι ίδιος ο αντιπρόσωπος Με μπέρδεψες τώρα 🤔 Θυγατρική της Seat δεν είναι? Μπήκα ξανά εδώ για το κοιτάξω 1
NTC Labs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε μα του είπα κ εγώ να έρθει να κάνουμε τράμπα (εγώ θέλω να μεγαλώσω) κ δε πείθεται 😂😂😂 έχω κ μαλακό λαστιχο! 😜 Εσυ ασε τις ζαντες και πλυνε ταμαξι...βρωμυλε! 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε 🤔 Τα παντα τα ψωνιζει απο φαουβε Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από NTC Labs 1
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Ανηκει στην φαουβε Πολύ μπλέξιμο εκεί μέσα, Τόλμη και γοητεία το κάνανε
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εσυ ασε τις ζαντες και πλυνε ταμαξι...βρωμυλε! Τα παντα τα ψωνιζει απο φαουβε άσε, μάλωσα κ με το πλυντήριο που πήγαινα γιατί δε το έκαναν καλά 4 φορές σερί… 😂 😂 τωρα ψάχνω πλυντήριο στο χέρι κ μέχρι τότε πλένω τοπικά με χλιαρό νερό αν το περιποιηθεί κανένα πουλί Η μλκια είναι ότι έχω όλα τα σύνεργα σφουγγάρια σαπούνια δέρμα κουβάδες πλυστικο με αφροποιητή Κλπ αλλά δεν έχω χώρο να το πλύνω (το κλειστο γκαραζ είναι κοινόχρηστο)
tasoskont Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Για ποια σασια μιλας? Της 159 που η ακαμψια της ξεπετνουσε τους παντες και τα παντα? Της ιουλιεττας που φτιαχτηκε για αυτην εξαρχης και μετα κουμπωσε στο μπραβο και το 500x? Η τοναλε φοραει εξελιξη των firefly και η τοπ με τους 250+ ιππους θαχει δικο της μοτερ που δεν θα φορεθει πουθενα αλλου σε κανενα αμαξι του ομιλου. Τις λες ανθρωπε μου? Επειδη δεν πουλαει εχει να δωσει?σοβαρα? Μονο την αλφα εχει η στελαντις? Για πες μας λοιπον τι το κακο ειχαν οι multijet που ειναι κλασεις ανωτεροι των tdi,dci,hdi? Για βγαλε το φιλτρο λαδιου απο μια Clk ....τυνησια,ινδονησια, θα λεει η κατι τετοιο οπως και των αλφα. Αν σου χαριζανε ιουλια,στελβιο, τοναλε μην την επαιρνες δηλαδη μια εταιρεια πρεπει να χρεοκωπησει για σου αποδειξει οτι ειναι πιστη στις παραδοσεις της επειδη ετσι νομιζεις εσυ. ΕΛπιζω μονο σαν τρομερα μοτερ μην εννοεις τους twin spark που δεν καταφεραν ΠΟΤΕ να δωσουν αυτο που ειχαν υποσχεθει επισης σε χαλαγανε τα διπλα βεμπερ ας πουμε που φορουσαν τα μιραφιορι Καταρχάς για μένα τελευταίες ALFA σε στησιμο μοτερ ηχο ειναι οι 147 ,156,και οι αντιστοιχες GTA απο εκει και μετά παίρνεις FIAT , Peugeot και εχω χασει την μπαλα με περιτύλιγμα Alfa. Tα ίδια σασια πλατφόρμα πες το οπως θες που μιλάω είναι τα Mito -Pundo και Gulietta-Bravo πχ. Όχι πουλάει πολυ γιαυτο πάει απο εξαγορά σε εξαγορά και μέχρι πρόσφατα είχε κόψει και τις εξαγωγές σε Aμερική. Τι κακό έχουν οι multijet?Nα ρωτήσεις τον Ettore Massacesi με το γνωστό No Alfa Romeo will ever be powered by a Fiat engine😄 αλλά πέρα από πλάκα μια χαρά είναι οι multijet απλά δεν είναι Alfa. O twin spark για την εποχή του μια χαρά ηταν και παραπάνω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και ναι μετα τις 5000 στροφές άκουγες alfa romeo. Κοίτα αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Gulietta mito και Μιραφιορι θα επέλεγα Μιραφίορι με κλειστά τα ματιά🙂
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Με μπέρδεψες τώρα 🤔 Θυγατρική της Seat δεν είναι? Μπήκα ξανά εδώ για το κοιτάξω Ναι δίκιο έχεις δεν το είπα σωστά, είναι ανεξάρτητη από την Seat 1
NTC Labs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tasoskont είπε Καταρχάς για μένα τελευταίες ALFA σε στησιμο μοτερ ηχο ειναι οι 147 ,156,και οι αντιστοιχες GTA απο εκει και μετά παίρνεις FIAT , Peugeot και εχω χασει την μπαλα με περιτύλιγμα Alfa. Tα ίδια σασια πλατφόρμα πες το οπως θες που μιλάω είναι τα Mito -Pundo και Gulietta-Bravo πχ. Όχι πουλάει πολυ γιαυτο πάει απο εξαγορά σε εξαγορά και μέχρι πρόσφατα είχε κόψει και τις εξαγωγές σε Aμερική. Τι κακό έχουν οι multijet?Nα ρωτήσεις τον Ettore Massacesi με το γνωστό No Alfa Romeo will ever be powered by a Fiat engine😄 αλλά πέρα από πλάκα μια χαρά είναι οι multijet απλά δεν είναι Alfa. O twin spark για την εποχή του μια χαρά ηταν και παραπάνω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και ναι μετα τις 5000 στροφές άκουγες alfa romeo. Κοίτα αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Gulietta mito και Μιραφιορι θα επέλεγα Μιραφίορι με κλειστά τα ματιά🙂 Αρα για εσενα ιουλια, στελβιο ειναι φιατ....οκ απο εξαγορα σε εξαγορα τι εννοεις? Μια εγινε ολη κιολη απο την φιατ. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από NTC Labs
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 A ξέχασα να σας πω Είδα και Cupra Born , πολύ όμορφο μέσα και έξω, ποιοτικά προσεγμένο αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Ωραία θα ήταν να το έβγαζαν και σε βενζίνη Είδα απέναντι στην Οπελ και το νέο άστρα, ωραίο μπροστά το υπόλοιπο δεν μου άρεσε καθόλου λες και δεν ήξεραν πως να το τελειώσουν, χάλια από το πλάι και πίσω 3
tasoskont Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αρα για εσενα ιουλια, στελβιο ειναι φιατ....οκ απο εξαγορα σε εξαγορα τι εννοεις? Μια εγινε ολη κιολη απο την φιατ. Η Stelvio μόνο στο μοτερ η Gulietta και μοτερ και πλατφορμα🙂 Δεν έχω κάτι με την FIAT ίσα ισα και Punto είχα και 147 είχα και Στελβιο αμα μου χαρίζανε έπαιρνα και Gulietta αν δεν την κοβανε και έβγαινε καινούργια μπορει να έπαιρνα άλλα άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είχα στο μυαλό μου ότι εφυγε από Fiat και πήγε PSA group αλλα τελικά τώρα που το ξαναείδα έγινε συγχώνευση.
apostolos_36 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, tsofras είπε Σε συγχωρώ Την Guilia θα την πλήρωνα 40 πάντως Πάμε τώρα στα του test drive Το λοιπόν Το αμάξι είναι ένα φουσκωμένο Leon και ας λένε κάποιοι reviewers ότι δεν έχει καμία σχέση. Είναι σε κάποια σημεία ποιοτικότερο μέσα όπως στις επενδύσεις στις πόρτες και στο ταμπλό και στα καθίσματα αλλά δεν είδα καμία άλλη διαφορά. Το πήρα παρατημένο απο τον ήλιο και έτριζε στην αρχή μέχρι να πιάσει θερμοκρασία ακριβώς στα ίδια σημεία που τρίζει και το δικό μου. Ανάρτηση : Λίγο πιο άνετο απο το δικό μου , αν αλλάξω ελαστικά που έχω σκληρά παίζει να το φέρω σχεδόν στο ίδιο σημείο Φρένα : Εδώ μπορώ να πώ ότι είδαι αισθητή διαφορά. Έχει καλύτερα φρένα απο το δικό μου , αφού όταν ξαναμπήκα να φύγω κατάλαβα αμέσως την διαφορά με το που τα πάτησα Θέση οδήγησης : Ψηλότερη απο του Leon. Ναι τελικά δεν είμαι για SUV , μπορεί να έχω θέμα στη μέση αλλά δεν με βολεύει αυτή η θέση που έχουν τα SUV. Αν δεν είχα μπάκετ μάλλον θα είχα την ιδανική θέση για τα γούστα μου και το πρόβλημα που έχω. Ορατότητα : Πολύ μάτσο ρε παιδί μου , βλέπεις ένα τεράστιο καπό μπροστά σου χωρίς λόγο και αιτία. Σου προκαλεί μία ανασφάλεια για πιο στενούς δρόμους. Δεν μου άρεσε μπορώ να πω , προτιμώ το Leon Κιβώτιο : Και εδώ πάμε στο ζουμί της υπόθεσης. Με ξέρετε δεν λέω βλακείες τόσο καιρό για το πως νιώθω. Δεν ξέρω αν φταίει ότι ειμαι 1.5 χρόνο με χειροκίνητο , αλλά μάλλον απομυθοποίησα όλο αυτό με το DSG . Αν ήμουν σε κίνηση σίγουρα θα ήταν το ιδανικό , αλλά σε διαδρομή που έκανα (την κάνω σχεδόν καθημερινά) παρατήρησα τα εξής : 1) Ξεκινάει τελικά απότομα ακόμη και στο D 2) Στο S κάνει κομπιάσματα που δεν μου άρεσαν καθόλου 3) Καταλαβαίνεις το lag στο kick down, δεν ξέρω αν το έχω ξεχάσει σε σχέση με αυτό που είχα ή αν είναι πιο αισθητό στα τελευταία μοντέλα 4) Όταν πάρκαρα 2 φορές με έπιασα να σκέφτομαι να βάλω νεκρά , να βάλω όπισθεν , να βάλω νεκρά , να πατήσω το P και να βάλω χειρόφρενο. Έχω μάθει να παρκάρω στο δευτερόλεπτο με το χειροκίνητο χωρίς όλη αυτή την διαδικασία 5) Το έχουν αναφέρει και άλλοι , τελικά με το χειροκίνητο αισθάνεσαι μία σύνδεση με το αμάξι. Αν εξαιρέσεις την κίνηση μπορώ να πώ ότι μου έλειψε κιόλας ή οι μικρο διορθώσεις που είναι ευκολότερες με τον συμπλέκτη . Εν κατακλείδι Είναι απίστευτο το αμάξι , δεν είναι για εμένα , δεν είμαι για τεράστια - ψηλά SUV και μετά το σημερινό δεν ξέρω αν τελικά είμαι και για αυτόματο Όχι πως δεν θα ήθελα αυτόματο , όταν λέω ότι δεν είμαι εννοώ μάλλον δεν αξίζει να δώσω 10.000ε για να κερδίσω τελικά την άνεση στη κίνηση που την πετυχαίνω 4 φορές τον μήνα Τελικά το έχω συνηθίσει το αμάξι μου και ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να το αλλάξω , αν καθόταν το ίδιο ακριβώς σε αυτόματο με 2000ε διαφορά τότε οκ Αυτά απο εμένα Με πρόλαβες ενώ έγραφα Την tonale δεν την έχω δεί , αλλά το Formentor σίγουρα δεν ειναι premium Βάζουν μία επένδυση στην πόρτα και ξαφνικά έγινε premium , δεν πάει έτσι H alfa premium δεν είναι ούτε ήταν όσες δεκαετίες τη θυμάμαι και τη θυμάται ο κόσμος που δεν την αγοράζει ούτε σήμερα. Εκτός από τα club των alfisti που μια ζωή στον κόσμο τους, θα την ανεβάζουν πάνω από Rolls Royce (εξ ου και γελάει ο κόσμος μαζί τους). Τώρα για το Formentor, το πρόβλημα είναι ότι το συγκρίνεις με το Leon που είναι ήδη ένα ποιοτικό αυτοκίνητο. Θα αναθεωρήσεις μόλις δεις και το εσωτερικό του Tonale που το παίζει premium με τα σκληρά πλαστικά. 1 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, apostolos_36 είπε H alfa premium δεν είναι ούτε ήταν όσες δεκαετίες τη θυμάμαι και τη θυμάται ο κόσμος που δεν την αγοράζει ούτε σήμερα. Εκτός από τα club των alfisti που μια ζωή στον κόσμο τους, θα την ανεβάζουν πάνω από Rolls Royce (εξ ου και γελάει ο κόσμος μαζί τους). Τώρα για το Formentor, το πρόβλημα είναι ότι το συγκρίνεις με το Leon που είναι ήδη ένα ποιοτικό αυτοκίνητο. Θα αναθεωρήσεις μόλις δεις και το εσωτερικό του Tonale που το παίζει premium με τα σκληρά πλαστικά. Να φανταστω εσυ δινεις 23000 και παιρνεις πολλαπλων πισω... Τι εννοεις εδωσες 26 και πηρες ημιακαμπτο...η 20 με τασια και ταμπουρα? , τι εννοεις οτι εδωσες 26 ( παραδειγμα φερνω μη το παιρνεις προσωπικα ) και στηριζεις το καπω με ματσουκι ? μην αναφερεσαι σε πλαστικα .... ειπαμε εχουμε δει πολλα παραδοσιακα πριμιουμ που τριζουν σαν τον καναπε της γιαγιας μου της σχωρεμενης. αλφιστα ειμαι , οποιος λεει οτι ειναι καλλιτερες απο ρολς απλα ειναι χαζος, απο την αλλη ομως καποιοι μυθοι περι γερμανικων πριμιουμ καλα κρατουν, πλεον χρησιμοποιουν το πριμιουμ παρελθόν τους για να σου πουλησουν φυκια. η αλφα ηταν πριμιουμ , ομως κατω απο μερκ και πεμβε. Δεν ηταν πεζο, δεν ηταν ρενω ( μπλιαχ) ,δεν ηταν ντατσουν , δεν ηταν χουνται, δεν ηταν σουτζουκι. ο κοσμος που δεν την αγοραζει ειναι ο ιδιος κοσμος που πληρωνει το ΙΔΙΟ τιμονι της μερκ με της ιουλιας 80€ πανω σαν ανταλλακτικο μονο και μονο επειδη εχει το αστερι. Ειναι ο ιδιος κοσμος που επερνε megane γτ τα ιταλικα ηταν ζημιαρικα αλλα ολως τυχαιως εκεινους έβλεπα ζωη πανω σε οδικη.Να με συγχωρεις αυτον τον κοσμο δεν θα τον παρω ποτε στα σοβαρα 330i 2 ετων ( με φροντιδα οσο δε πηγαινε ) .... Γερμανικη πριμιουμ ποιοτητα.... Αλλα σας χαλασαν οι αλφα Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από NTC Labs 1
apostolos_36 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Να φανταστω εσυ δινεις 23000 και παιρνεις πολλαπλων πισω... Τι εννοεις εδωσες 26 και πηρες ημιακαμπτο...η 20 με τασια και ταμπουρα? , τι εννοεις οτι εδωσες 26 ( παραδειγμα φερνω μη το παιρνεις προσωπικα ) και στηριζεις το καπω με ματσουκι ? μην αναφερεσαι σε πλαστικα .... ειπαμε εχουμε δει πολλα παραδοσιακα πριμιουμ που τριζουν σαν τον καναπε της γιαγιας μου της σχωρεμενης. αλφιστα ειμαι , οποιος λεει οτι ειναι καλλιτερες απο ρολς απλα ειναι χαζος, απο την αλλη ομως καποιοι μυθοι περι γερμανικων πριμιουμ καλα κρατουν, πλεον χρησιμοποιουν το πριμιουμ παρελθόν τους για να σου πουλησουν φυκια. η αλφα ηταν πριμιουμ , ομως κατω απο μερκ και πεμβε. Δεν ηταν πεζο, δεν ηταν ρενω ( μπλιαχ) ,δεν ηταν ντατσουν , δεν ηταν χουνται, δεν ηταν σουτζουκι. ο κοσμος που δεν την αγοραζει ειναι ο ιδιος κοσμος που πληρωνει το ΙΔΙΟ τιμονι της μερκ με της ιουλιας 80€ πανω σαν ανταλλακτικο μονο και μονο επειδη εχει το αστερι. Ειναι ο ιδιος κοσμος που επερνε megane γτ τα ιταλικα ηταν ζημιαρικα αλλα ολως τυχαιως εκεινους έβλεπα ζωη πανω σε οδικη.Να με συγχωρεις αυτον τον κοσμο δεν θα τον παρω ποτε στα σοβαρα 330i 2 ετων ( με φροντιδα οσο δε πηγαινε ) .... Γερμανικη πριμιουμ ποιοτητα.... Αλλα σας χαλασαν οι αλφα κάποια επεισόδια έχω χάσει... τί εννοείς; εγώ αγοράζω; πήρα ημιάκαμπτο; έχουμε γνωριστεί και με ξέρεις; χμμμ... κλασική αλφίστι συμπεριφορά για την ιστορία premium ποτέ δεν ήταν η αλφα, μόνο εσείς οι αλφίστι βρίσκετε τις αλφα το υπέρτατο στα πάντα (premium, ποιότητα, ομορφιά, τεχνολογία κλπ κλπ) αυτό που ήταν η alfa, ήταν σε μικρογραφία του positioning που σήμερα είναι η VW στο vag, κάτι στο πάνω ράφι του mainstream δηλαδή (κι αυτό χωρίς τα νούμερα των πωλήσεων) και premium στον όμιλο ήταν η Lancia και η κουβέντα για την alfa δήθεν premium έγινε από ένα trend τα τελευταία χρόνια ελέω promotion από top gear και Clarkson που είναι από παλιά γνωστός λάτρης (ο άνθρωπος έβλεπε τις 145 και έλιωνε) η πραγματικά premium Lancia, η δύστυχη, την πλήρωσε εξαιτίας αυτού του trend, για να αναβαθμιστεί η αλφα σε ένα ρόλο που δεν έχει το βάρος και αποδεικνύεται στις πωλήσεις από την αγορά όσο για τα πλαστικά, ας τα κάνετε κρεμαστάρια, απλά πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας να κάνετε κρεμαστάρια πότε το ένα πότε το άλλο - σκληρά πλαστικά έχει και η Dacia να ξέρεις, αλλά premium δεν είπε ότι είναι... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από apostolos_36
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, apostolos_36 είπε κάποια επεισόδια έχω χάσει... τί εννοείς; εγώ αγοράζω; πήρα ημιάκαμπτο; έχουμε γνωριστεί και με ξέρεις; χμμμ... κλασική αλφίστι συμπεριφορά για την ιστορία premium ποτέ δεν ήταν η αλφα, μόνο εσείς οι αλφίστι βρίσκετε τις αλφα το υπέρτατο στα πάντα (premium, ποιότητα, ομορφιά, τεχνολογία κλπ κλπ) αυτό που ήταν η alfa, ήταν σε μικρογραφία του positioning που σήμερα είναι η VW στο vag, κάτι στο πάνω ράφι του mainstream δηλαδή (κι αυτό χωρίς τα νούμερα των πωλήσεων) και premium στον όμιλο ήταν η Lancia και η κουβέντα για την alfa δήθεν premium έγινε από ένα trend τα τελευταία χρόνια ελέω promotion από top gear και Clarkson που είναι από παλιά γνωστός λάτρης (ο άνθρωπος έβλεπε τις 145 και έλιωνε) η πραγματικά premium Lancia, η δύστυχη, την πλήρωσε εξαιτίας αυτού του trend, για να αναβαθμιστεί η αλφα σε ένα ρόλο που δεν έχει το βάρος και αποδεικνύεται στις πωλήσεις από την αγορά όσο για τα πλαστικά, ας τα κάνετε κρεμαστάρια, απλά πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας να κάνετε κρεμαστάρια πότε το ένα πότε το άλλο - σκληρά πλαστικά έχει και η Dacia να ξέρεις, αλλά premium δεν είπε ότι είναι... μου αρεσει που σου λεω μη το περνεις προσωπικα παραδειγμα φερνω για την νοοτροπια των περισσοτερων (πληρωσανε 23 και νομιζαν οτι πηραν αμαξαρα πολο με ημιακαμπτο) και εσυ το περνεις προσαωπικα. Οι πωλησεις δεν λενε απολυτως τιποτα. "όνο εσείς οι αλφίστι βρίσκετε τις αλφα το υπέρτατο στα πάντα (premium, ποιότητα, ομορφιά, τεχνολογία κλπ κλπ)" μακρια απο εμενα αυτο. ουτε καν ανεφερα ποτε κατι τετοιο ουτε το πιστευω. Ανεφερα τα πλαστικα γτ εσυ τα ανεφερες σαν επιχειρημα στην τοναλε. Οταν λοιπον δινω 60 και 70000 για να παρω γερμανικο πριμιουμ αρχηγε μου απαιτω να εχει και την αντιστοιχη ποιοτητα. Και την αντιστοιχη αντιμετωπιση απο τον κατασκευαστη και οχι να λεει σε 2 ετων αμαξι δεν το καλυπτουμε στην εγγυηση λογω κακης χρησης... που το αμαξι περναγε εσωτερικη φροντιδα καθε τριμηνο.....κακη χρηση. Μονο και μονο για αυτη την αντιμετωπιση μονο πριμιουμ δεν θα επρεπε να θεωρουνται πλεον. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από NTC Labs
seloner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Peugeot 208 Allure Plus αυτόματο 26κ πολλά λετε ετσι;Και αν οχι τοτε τι; Μονο i20/swift βλεπω σαν εναλλακτικη ; fabia δεν μου αρέσει
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, seloner είπε Peugeot 208 Allure Plus αυτόματο 26κ πολλά λετε ετσι;Και αν οχι τοτε τι; Μονο i20/swift βλεπω σαν εναλλακτικη ; fabia δεν μου αρέσει πλακα κανεις; εχουν ξεφυγει τελειως;;; αυτοματο θες οπως κ να εχει; μεγεθος; SUV ή hatch; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις