paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Βάζε λίγο πιο δυνατά τη μουσικούλα και κάνε υπομονή, γιατί τώρα δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις χωρίς μεγάλη χασούρα. Εκτός αν δίνει κοψοχρονια το Q3 ο @paylidis..... xaxaxa Σατανά..... Μη μου βάζεις ιδέες… άσε που δε θα το θέλει, είναι manual… 😂
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μη μου βάζεις ιδέες… άσε που δε θα το θέλει, είναι manual… 😂 Και σου έλεγα πάρτο DSG Θα κάναμε τραμπα, Q3 εγώ Q4 εσύ
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Και σου έλεγα πάρτο DSG Θα κάναμε τραμπα, Q3 εγώ Q4 εσύ Άσε να μου λειπει. Θα έχανα τον ύπνο μου μη μείνω… (Βασικά το να μη πληρώνω ήταν κατά βάση το θέμα μου..οχι το να μείνω)
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Άσε να μου λειπει. Θα έχανα τον ύπνο μου μη μείνω… (Βασικά το να μη πληρώνω ήταν κατά βάση το θέμα μου..οχι το να μείνω) Τα πάθη πληρώνονται ΓιώργοΤα αμάξια θα μας φάνε 😂
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Τα πάθη πληρώνονται ΓιώργοΤα αμάξια θα μας φάνε 😂 Για αυτό έκανα κρατει, γιατί βαρέθηκα να πληρώνω κερατιατικα… κ πηρα τόσο οσο και ο θεός βοηθός… (την ηλιοροφή πχ ακόμα τη σκεφτομαι κ ψιλομετανιωνω αλλά η λογική έπρεπε να επικράτησει για αυτό έφαγε Χ-σε μια ενδεχομενη ζημιά ξεκινάγαμε από 7-8 κατοστάρικα για επισκευή κ βλέπουμε)
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Για αυτό έκανα κρατει, γιατί βαρέθηκα να πληρώνω κερατιατικα… κ πηρα τόσο οσο και ο θεός βοηθός… (την ηλιοροφή πχ ακόμα τη σκεφτομαι κ ψιλομετανιωνω αλλά η λογική έπρεπε να επικράτησει για αυτό έφαγε Χ-σε μια ενδεχομενη ζημιά ξεκινάγαμε από 7-8 κατοστάρικα για επισκευή κ βλέπουμε) Ναι αλλά σε βλέπω και εσένα, σε τρώει ο ποπος σου 😂 Εγώ δεν ξέρω αν θα καταφέρω να γλυτώσω το formentor πάντως Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από tsofras
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι αλλά σε βλέπω και εσένα, σε τρώει ο ποπος σου 😂 Εγώ δεν ξέρω αν θα καταφέρω να γλυτώσω το formentor πάντως Με τρώει λίγο. Μετα βλέπω τις τιμές κ μου περνάει… 😅 ήδη έχω υπερβολικό (σε όλα του) αυτοκινητο για τις ανάγκες μου… 23 μήνες 13000 χλμ κ πίσω έχει κάτσει άνθρωπος 3 ή 4 φορές σύνολο. 😅
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Με τρώει λίγο. Μετα βλέπω τις τιμές κ μου περνάει… 😅 ήδη έχω υπερβολικό (σε όλα του) αυτοκινητο για τις ανάγκες μου… 23 μήνες 13000 χλμ κ πίσω έχει κάτσει άνθρωπος 3 ή 4 φορές σύνολο. 😅 Cabrio it is then 😅 13 λεπτά πριν, chriskourou είπε O Χριστός και η Παναγία. Δλδ τι περίμενες σε αυτό το ποστ?
chriskourou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δλδ τι περίμενες σε αυτό το ποστ? Υπήρχε μια σχετική ανυδρία και υπέθεσα ότι κατευνάστηκαν οι ανησυχίες 😄 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από chriskourou
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, chriskourou είπε Υπήρχε μια διαρκής ανυδρία και υπέθεσα ότι κατευνάστηκαν οι ανησυχίες 😄 Μπα, υποθέσεις από το επόμενο αμάξι 😆
tsofras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Χμμμ Αν εξαιρέσουμε το αυτόματο, τι επιλογές έχουμε σε άνεση , σπορ look και κιβώτιο της προκοπής σε manual ? Τώρα βρήκαν να ανέβουν οι τιμές ? Μου χάλασε το hobby
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Χμμμ Αν εξαιρέσουμε το αυτόματο, τι επιλογές έχουμε σε άνεση , σπορ look και κιβώτιο της προκοπής σε manual ? Τώρα βρήκαν να ανέβουν οι τιμές ? Μου χάλασε το hobby bmw... Κ παρτο κ αυτοματο! 😅 να πω και εγω την αληθεια...; BMWακιας ειμαι κατεληξα*... απλα να ειναι καποιο RWD... *οδηγησα τις προαλλες ενα παλιο E46 διλιτρο για λιγο και θυμηθηκα ποσο fun2drive αμαξια ειναι και ποσο τιμονι πιστολι εχουν... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε bmw... Κ παρτο κ αυτοματο! 😅 να πω και εγω την αληθεια...; BMWακιας ειμαι κατεληξα... απλα να ειναι καποιο RWD... αν έτρεχε ακόμη η προσφορά που είχε μπορεί και να πήγαινα να το χτυπήσω έχω ακόμη και την καγκουριά μέσα μου ρε γμτ οπότε είναι και λίγα αυτά που με ενθουσιάζουν. 1
imr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Χμμμ Αν εξαιρέσουμε το αυτόματο, τι επιλογές έχουμε σε άνεση , σπορ look και κιβώτιο της προκοπής σε manual ? Τώρα βρήκαν να ανέβουν οι τιμές ? Μου χάλασε το hobby Leon FR ?🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις