tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Εκδρομή - Θωμάς | 2-0 Αύριο έκλεισα ραντεβού για βελονισμό θα σας πω εντυπώσεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Εκδρομή - Θωμάς | 2-0 Αύριο έκλεισα ραντεβού για βελονισμό θα σας πω εντυπώσεις Έχω κάνει τοπικό;-πως λέγεται-όχι εκτεταμένο τέλος πάντων-σε φυσικοθεραπευτή η προσωπική μου εμπειρία ήταν λυτρωτική, λύθηκαν κόμποι χρόνων που είχαν προκληθεί από τα βάρη και ένιωσα σα να μου πήραν ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, atrigane είπε Έχω κάνει τοπικό;-πως λέγεται-όχι εκτεταμένο τέλος πάντων-σε φυσικοθεραπευτή η προσωπική μου εμπειρία ήταν λυτρωτική, λύθηκαν κόμποι χρόνων που είχαν προκληθεί από τα βάρη και ένιωσα σα να μου πήραν ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους Δεν ξέρω μου το έχουν προτείνει τουλάχιστον 2 γιατροί αλλά δεν το είχα πάρει απόφαση ποτέ ( είναι και ακριβά) Τώρα που νιώθω χειρότερα και είμαι πιο άνετος οικονομικά είπα να το δοκιμάσω και ας μην κάτσει. Ειδικά ο τελευταίος γιατρός μου είπε ότι είχε άλλον έναν ασθενή ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα με εμένα και τα ίδια αποτελέσματα εξετάσεων και ότι με βελονισμό έγινε άλλος άνθρωπος. Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτω Και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι από τα πράγματα που δεν ξέρεις αν θα έχουν αποτέλεσμα. Όντως μπορεί να σε κάνουν άλλο άνθρωπο ή απλά να μην αγγίξουν καν(που το απεύχομαι). Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να βάλεις στο πρόγραμμα ένα-δυο μασάζ το μήνα αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Μόνο καλό θα δεις. Όλα αυτά βέβαια μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του βελονισμού. Απλά έχε το σαν υποσημείωση στο μυαλό σου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω μου το έχουν προτείνει τουλάχιστον 2 γιατροί αλλά δεν το είχα πάρει απόφαση ποτέ ( είναι και ακριβά) Τώρα που νιώθω χειρότερα και είμαι πιο άνετος οικονομικά είπα να το δοκιμάσω και ας μην κάτσει. Ειδικά ο τελευταίος γιατρός μου είπε ότι είχε άλλον έναν ασθενή ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα με εμένα και τα ίδια αποτελέσματα εξετάσεων και ότι με βελονισμό έγινε άλλος άνθρωπος. Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτω Πάντως μην θεωρείς τον Βελονισμό αμπελοφιλοσοφία ή τίποτα κομπογιαννήτικο! Μπορεί να έχει αποτελέσματα που δεν φαντάζεσαι τώρα. Όπως όλες οι θεραπείες θέλει χρόνο, και φυσικά μόνο αν αυτός που τον εφαρμόσει ξέρει τι κάνει (και πως το κάνει). Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από skritikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Θωμά εγώ θα σου πρότεινα αυτόν εδώ https://bodysolutions.gr/ . Πήγα μέσω κοινού γνωστού γιατί μετά απο χειρουργείο στον ώμο είχε στραβώσει και η μέση μου. Θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια και το ίδιο έχω κάνει και σε γνωστούς. Το παιδί ειναι γυμναστής και ασχολείται ατομικά με τον καθένα για τα όποια μυοσκελετικά ζητήματα έχει ο καθένας. Πριν σε βάλει σε πρόγραμμα θα σου ζητήσει τις γνωματεύσεις από ιατρούς για να δει αν μπορεί να σε αναλάβει. Ειλικρινά αν ήμασταν κολλητοί θα σε έπαιρνα σηκωτό και θα σε πήγαινα εκεί. Αν θέλεις κάποιο επιπλέον info μη δυστάσεις να μου στείλεις pm. υ.γ για όλα τα προβλήματα που διαβάζω Θωμά δεν φταίει ούτε το αυτοκίνητο, ούτε ο αυχένας. Φταίει η δουλειά που κάνουμε που είναι καθιστική, το σώμα δεν εχει μάθει να κάθεται πιο πολύ από όσο περπατάει. Είμαι κγω της πληροφορικής (σε άλλο τομέα ΙΤ) και σε καταλαβαίνω απόλυτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, poihths είπε Θωμά εγώ θα σου πρότεινα αυτόν εδώ https://bodysolutions.gr/ . Πήγα μέσω κοινού γνωστού γιατί μετά απο χειρουργείο στον ώμο είχε στραβώσει και η μέση μου. Θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια και το ίδιο έχω κάνει και σε γνωστούς. Το παιδί ειναι γυμναστής και ασχολείται ατομικά με τον καθένα για τα όποια μυοσκελετικά ζητήματα έχει ο καθένας. Πριν σε βάλει σε πρόγραμμα θα σου ζητήσει τις γνωματεύσεις από ιατρούς για να δει αν μπορεί να σε αναλάβει. Ειλικρινά αν ήμασταν κολλητοί θα σε έπαιρνα σηκωτό και θα σε πήγαινα εκεί. Αν θέλεις κάποιο επιπλέον info μη δυστάσεις να μου στείλεις pm. υ.γ για όλα τα προβλήματα που διαβάζω Θωμά δεν φταίει ούτε το αυτοκίνητο, ούτε ο αυχένας. Φταίει η δουλειά που κάνουμε που είναι καθιστική, το σώμα δεν εχει μάθει να κάθεται πιο πολύ από όσο περπατάει. Είμαι κγω της πληροφορικής (σε άλλο τομέα ΙΤ) και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω ! Μόλις είδα ότι είναι στον Γέρακα Edit: Α έχει και remote ok Προφανώς και δεν φταίει το αμάξι επειδή έχω πρόβλημα ζορίζομαι . Τώρα για τον αυχένα θα πω ότι φταίει γιατί το επάγγελμα άρχισα να το εξασκώ στα 24 , τα προβλήματα όμως έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά απο τα 18 και τα περισσότερα απο τα 20 . Σίγουρα όμως χειροτέρεψαν τον τελευταίο χρόνο που κάθομαι 22 ώρες την μέρα (δουλειά , ύπνος , καναπές) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, poihths είπε Θωμά εγώ θα σου πρότεινα αυτόν εδώ https://bodysolutions.gr/ . Πήγα μέσω κοινού γνωστού γιατί μετά απο χειρουργείο στον ώμο είχε στραβώσει και η μέση μου. Θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια και το ίδιο έχω κάνει και σε γνωστούς. Το παιδί ειναι γυμναστής και ασχολείται ατομικά με τον καθένα για τα όποια μυοσκελετικά ζητήματα έχει ο καθένας. Πριν σε βάλει σε πρόγραμμα θα σου ζητήσει τις γνωματεύσεις από ιατρούς για να δει αν μπορεί να σε αναλάβει. Ειλικρινά αν ήμασταν κολλητοί θα σε έπαιρνα σηκωτό και θα σε πήγαινα εκεί. Αν θέλεις κάποιο επιπλέον info μη δυστάσεις να μου στείλεις pm. υ.γ για όλα τα προβλήματα που διαβάζω Θωμά δεν φταίει ούτε το αυτοκίνητο, ούτε ο αυχένας. Φταίει η δουλειά που κάνουμε που είναι καθιστική, το σώμα δεν εχει μάθει να κάθεται πιο πολύ από όσο περπατάει. Είμαι κγω της πληροφορικής (σε άλλο τομέα ΙΤ) και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα τι γνωση εχει καποιος γυμναστης να προσφερει υπηρεσιες υγειας; Πως μπορει να κρινει γνωματευσεις ιατρων και να δει αν μπορει να τον αναλαβει; Εγω δε μιλαω κατα της μεθοδου (ουτε υπερ βεβαια) αλλα προσεξτε σε τι ατομα εμπιστευεστε την υγεια σας! Μπροστα στο βωμο του κερδους ο καθε ασχετος δε θα διστασει να σας καταστρεψει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, xgol είπε Συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα τι γνωση εχει καποιος γυμναστης να προσφερει υπηρεσιες υγειας; Πως μπορει να κρινει γνωματευσεις ιατρων και να δει αν μπορει να τον αναλαβει; Εγω δε μιλαω κατα της μεθοδου (ουτε υπερ βεβαια) αλλα προσεξτε σε τι ατομα εμπιστευεστε την υγεια σας! Μπροστα στο βωμο του κερδους ο καθε ασχετος δε θα διστασει να σας καταστρεψει. Δεν είναι σύμβουλος υγείας ίσως θα έπρεπε να διαβάσεις το προφίλ του πρώτα. Είναι γυμναστής και αυτό πρεσβεύει. Μπορείς και να διαβάσεις το προφίλ του εδώ : https://bodysolutions.gr/poios-eimai/ Anyway ο καθένας κρίνει και πορεύεται.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Εντάξει να πάει 1-2 φορές και μετά να κρίνει δεν είναι κακό. Δεν θεωρώ ότι θα τον σακατέψει κι όλας. Από την άλλη ο xgol έχει δίκιο που είναι επιφυλακτικός και το αναφέρει γιατί πρέπει ο φίλος tsofras να τα έχει όλα αυτά υπόψην του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, poihths είπε Δεν είναι σύμβουλος υγείας ίσως θα έπρεπε να διαβάσεις το προφίλ του πρώτα. Είναι γυμναστής και αυτό πρεσβεύει. Μπορείς και να διαβάσεις το προφίλ του εδώ : https://bodysolutions.gr/poios-eimai/ Anyway ο καθένας κρίνει και πορεύεται.. Μα δεν ειπα οτι ειναι συμβουλος υγειας. Λεω με ποιο σκεπτικο μπορει να διαβασει ιατρικες γνωματευσεις, και πως μπορει να ασκησει μια πραξη που μπορει να ειναι τουλαχιστον αμφιλεγομενη αλλα προυποθετει γνωσεις ιατρικης! Και που και παλι, κατα την αποψη μου υπαρχουν σοβαρα ερωτηματικα. Ο καλυτερος γνωστης νευροανατομιας και μυολογιας να εισαι, ο καλυτερος ιατρος, ας μου πει αντικειμενικα ενας πως μπορεις απλα και μονο επισκοπικά να διακρινεις που ειναι τα νευρα, ποσο βαθια να εισχωρησει η βελονα, πως θα μπλοκαρεις τις ινες τυπου C χωρις να τραυματισεις το νευρο και ποια η παθοφυσιολογια του να μπλοκαρουν αυτες οι ινες επι διετιας ενω υπαρχει υπαρκτο μυοσκελετικο προβλημα! 10 λεπτά πριν, atrigane είπε Εντάξει να πάει 1-2 φορές και μετά να κρίνει δεν είναι κακό. Δεν θεωρώ ότι θα τον σακατέψει κι όλας. Από την άλλη ο xgol έχει δίκιο που είναι επιφυλακτικός και το αναφέρει γιατί πρέπει ο φίλος tsofras να τα έχει όλα αυτά υπόψην του Θα διαφωνησω. Δυστυχως, είναι. Και δυστυχως ο ελληνας ασθενεις βομβαρδιζεται απο τσαρλατανους και ειναι ο μονος που δε φταιει. Ποσοι εκει εξω προωθουν τα ομοιοπαθητικα; Τις «εναλλακτικες» θεραπειες; Τους βιοσυντονισμους; Τις αρωματοθεραπειες; Τα βοτανα; Και μετα αναρωτιωμαστε σαν μωρες παρθενες, μα γιατι δεν εμβολιαζεται ο κοσμος; Γιατι δεν εμπιστευεται την Ιατρικη Επιστημη; Βεβαια υπαρχουν και χειροτερα. Δειτε τι γινεται στην Ινδια. Με τον γκουρου που ανατρεπει κυβερνησεις και τους ιατρους που εχουν φαει το ξυλο της ζωης τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, xgol είπε Μα δεν ειπα οτι ειναι συμβουλος υγειας. Λεω με ποιο σκεπτικο μπορει να διαβασει ιατρικες γνωματευσεις, και πως μπορει να ασκησει μια πραξη που μπορει να ειναι τουλαχιστον αμφιλεγομενη αλλα προυποθετει γνωσεις ιατρικης! Και που και παλι, κατα την αποψη μου υπαρχουν σοβαρα ερωτηματικα. Ο καλυτερος γνωστης νευροανατομιας και μυολογιας να εισαι, ο καλυτερος ιατρος, ας μου πει αντικειμενικα ενας πως μπορεις απλα και μονο επισκοπικά να διακρινεις που ειναι τα νευρα, ποσο βαθια να εισχωρησει η βελονα, πως θα μπλοκαρεις τις ινες τυπου C χωρις να τραυματισεις το νευρο και ποια η παθοφυσιολογια του να μπλοκαρουν αυτες οι ινες επι διετιας ενω υπαρχει υπαρκτο μυοσκελετικο προβλημα! Θα διαφωνησω. Δυστυχως, είναι. Και δυστυχως ο ελληνας ασθενεις βομβαρδιζεται απο τσαρλατανους και ειναι ο μονος που δε φταιει. Ποσοι εκει εξω προωθουν τα ομοιοπαθητικα; Τις «εναλλακτικες» θεραπειες; Τους βιοσυντονισμους; Τις αρωματοθεραπειες; Τα βοτανα; Και μετα αναρωτιωμαστε σαν μωρες παρθενες, μα γιατι δεν εμβολιαζεται ο κοσμος; Γιατι δεν εμπιστευεται την Ιατρικη Επιστημη; Βεβαια υπαρχουν και χειροτερα. Δειτε τι γινεται στην Ινδια. Με τον γκουρου που ανατρεπει κυβερνησεις και τους ιατρους που εχουν φαει το ξυλο της ζωης τους. Τί γίνεται όταν η ιατρική δεν μπορεί να δώσει λύση και ουσιαστικά η ποιότητα ζωής πάει περίπατο; Και μιλάμε για ένα νέο άνθρωπο. Αν δεν βρει μια λύση πως θα είναι σε 10 χρόνια; Μη λειτουργικός; Θα δεχόσουν εσύ κάτι τέτοιο ή θα το πάλευες όπως μπορούσες προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σου; Ο ξάδερφός μου έχει νόσο του κρομ, παραλίγο να πεθάνει από σαπισμένο έντερο και κυκλοφορεί με παροχέτευση. Παρ'όλα αυτά πηγαίνει στη δουλειά του και εργάζεται πολλές ώρες για να ζήσει 4μελή οικογένεια. Η ποιότητα ζωής του; Ανύπαρκτη. Έχει μείνει 55κιλά, χλωμός καμπουριασμένος και φαίνεται για 60 χρονών. Παίρνει ένα σωρό πανάκριβα φάρμακα, οι εξετάσεις του είναι στον ουρανό και η γιατρός του του λέει αφού μπορείς και ζεις δεν έχω κάτι άλλο να σου κάνω, σε όλη τη βιβλιογραφία της νόσου του κρομ δεν έχουν υπάρξει τόσο χάλια εξετάσεις. Συνέχισε και βλέπουμε. Δυο πρώην συνεργάτες του -αδέρφια- που είχαν την ίδια νόσο(πιθανόν πιο ελαφριά;) πήγαν σε ομοιοπαθητικό και μετά από χρόνια που τους είδε δεν τους αναγνώρισε, γυμνασμένοι, γεμάτοι ενέργεια, αισιοδοξία για τη ζωή και χωρίς απολύτως κανένα φάρμακο. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα δουλέψει σε όλους, όμως μπορείς να τους κατηγορήσεις που μες την απελπισία τους -και όταν οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση- στράφηκαν αλλού; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, xgol είπε Μα δεν ειπα οτι ειναι συμβουλος υγειας. Λεω με ποιο σκεπτικο μπορει να διαβασει ιατρικες γνωματευσεις, και πως μπορει να ασκησει μια πραξη που μπορει να ειναι τουλαχιστον αμφιλεγομενη αλλα προυποθετει γνωσεις ιατρικης! Και που και παλι, κατα την αποψη μου υπαρχουν σοβαρα ερωτηματικα. Ο καλυτερος γνωστης νευροανατομιας και μυολογιας να εισαι, ο καλυτερος ιατρος, ας μου πει αντικειμενικα ενας πως μπορεις απλα και μονο επισκοπικά να διακρινεις που ειναι τα νευρα, ποσο βαθια να εισχωρησει η βελονα, πως θα μπλοκαρεις τις ινες τυπου C χωρις να τραυματισεις το νευρο και ποια η παθοφυσιολογια του να μπλοκαρουν αυτες οι ινες επι διετιας ενω υπαρχει υπαρκτο μυοσκελετικο προβλημα! Θα διαφωνησω. Δυστυχως, είναι. Και δυστυχως ο ελληνας ασθενεις βομβαρδιζεται απο τσαρλατανους και ειναι ο μονος που δε φταιει. Ποσοι εκει εξω προωθουν τα ομοιοπαθητικα; Τις «εναλλακτικες» θεραπειες; Τους βιοσυντονισμους; Τις αρωματοθεραπειες; Τα βοτανα; Και μετα αναρωτιωμαστε σαν μωρες παρθενες, μα γιατι δεν εμβολιαζεται ο κοσμος; Γιατι δεν εμπιστευεται την Ιατρικη Επιστημη; Βεβαια υπαρχουν και χειροτερα. Δειτε τι γινεται στην Ινδια. Με τον γκουρου που ανατρεπει κυβερνησεις και τους ιατρους που εχουν φαει το ξυλο της ζωης τους. δε διαφωνεί κανένας με αυτά που λες έχεις δίκιο. Απλά γενικολογείς και τα αφορίζεις όλα. Ο κάθενας μπορεί να κρίνει αν του κάνει η όποια θεραπεία. Και ναι ο γιατρός πρεπει να σε κατευθύνει. Απλά δεν είναι η ιατρική μαθηματικά. Ενας φυσικοθεραπευτής μεγάλου νοσοκομείου μου είπε κάποτε "το 80% των περιστατικών που μας έρχονται από τα χειρουργεία θα μπορούσε να έχουν αποφευχθεί με σωστή φυσικοθεραπεία"- προφανώς εννοούσε ότι πολλοί γιατροί σε βάζουν χειρουργείο που πολλές φορές δεν χρειάζεται. Παρόλα αυτά δεν γενικολογούμε υπάρχουν και οι σοβαροί σε κάθε επάγγελμα και πιστεύω ότι ειναι πλειοψηφία είτε λέγεται γιατρός είτε μαθηματικός είτε γυμναστης κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, atrigane είπε Τί γίνεται όταν η ιατρική δεν μπορεί να δώσει λύση και ουσιαστικά η ποιότητα ζωής πάει περίπατο; Και μιλάμε για ένα νέο άνθρωπο. Αν δεν βρει μια λύση πως θα είναι σε 10 χρόνια; Μη λειτουργικός; Θα δεχόσουν εσύ κάτι τέτοιο ή θα το πάλευες όπως μπορούσες προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σου; Ο ξάδερφός μου έχει νόσο του κρομ, παραλίγο να πεθάνει από σαπισμένο έντερο και κυκλοφορεί με παροχέτευση. Παρ'όλα αυτά πηγαίνει στη δουλειά του και εργάζεται πολλές ώρες για να ζήσει 4μελή οικογένεια. Η ποιότητα ζωής του; Ανύπαρκτη. Έχει μείνει 55κιλά, χλωμός καμπουριασμένος και φαίνεται για 60 χρονών. Παίρνει ένα σωρό πανάκριβα φάρμακα, οι εξετάσεις του είναι στον ουρανό και η γιατρός του του λέει αφού μπορείς και ζεις δεν έχω κάτι άλλο να σου κάνω, σε όλη τη βιβλιογραφία της νόσου του κρομ δεν έχουν υπάρξει τόσο χάλια εξετάσεις. Συνέχισε και βλέπουμε. Δυο πρώην συνεργάτες του -αδέρφια- που είχαν την ίδια νόσο(πιθανόν πιο ελαφριά;) πήγαν σε ομοιοπαθητικό και μετά από χρόνια που τους είδε δεν τους αναγνώρισε, γυμνασμένοι, γεμάτοι ενέργεια, αισιοδοξία για τη ζωή και χωρίς απολύτως κανένα φάρμακο. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα δουλέψει σε όλους, όμως μπορείς να τους κατηγορήσεις που μες την απελπισία τους -και όταν οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση- στράφηκαν αλλού; Μωρέ δίκιο έχει ο @xgol γιατί προφανώς υπάρχει κόσμος που τα κάνει ανάποδα , πρώτα γιατροσόφια και μετά σοβαρές εξετάσεις. Που μπαίνει όμως ταβάνι ? Προσωπικά εχω δει 2 νευροχειρούργους , 3 ΩΡΛ , 4 Φυσικοθεραπευτές πάνω απο 10 Ορθοπεδικούς Εκτός απο 2 ορθοπεδικούς όλοι οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια Εδώ είχα γυρίσει σε κάποια φάση 3 ορθοπεδικούς γιατί με πόναγαν πολύ οι φτέρνες , με έβαλα αγόρασα ανατομικά παπούτσια , έκανα 3 εβδομάδες φυσικοθεραπείες με πάγους και κρουστικά για αχίλλειο , πέρναγαν οι μήνες και δεν μου πέρναγε ο πόνος. Πήγα σε έναν άλλο ορθοπεδικό και μετά την εξέταση και το ιστορικό μου λέει απλά σκύβε κάθε μέρα (διάταση) να ακουμπάς τα χέρια στο πάτωμα. Και μου πέρασε ο πόνος σε μία εβδομάδα μετά απο τόσους μήνες. Δυστυχώς έφυγε εξωτερικό άντε να ξαναβρείς τέτοιο γιατρό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Έχω και άλλη περίπτωση να διηγηθώ, πιο προσωπική που την έζησα από πολύ κοντά. Η σύζηγος, ιερολαγονίτιδα, της είπαν το ισχίο κρέμεται από 1 κλωστή. Πόονο να δεις. Να βελάζει. Χρόοονια φάρμακα, μιλάμε για φάρμακα που τα πας μήνα παρά μήνα για να μην σου τινάξουν το συκώτι. Και να τα 150ρια σε γιατρούς, όλη την αττική γυρίσαμε. Φτάσαμε σε σημείο λίγο πριν μπει σε πειραματική θεραπεία με φάρμακα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Και μας λέει ο γιατρός, ε να, έχε υπόψην σου ότι μπορεί να σου κάνουν και κανά καρκίνο σε 20 χρόνια.. Μείναμε μ@λάκες. Έ πήγαμε και σε ένα γιατρό τελείως τυχαία, μπαίνουμε μέσα, τον κοιτάω. Ένας κυριούλης, παππουδάκος, ούτε που μου γέμισε το μάτι. Με τη ζακετούλα του, το τσαγάκι του-είχαμε μάθει σε "κορυφαίους" γιατρούς, απρόσυτους και με ύφος. Κοιτάει τις εξετάσεις, την κοιτάει στα μάτια και της λέει: κοψε τα φαρμακα, ξεκίνα κολύμπι, και όταν δυναμώσει το πόδι, κάνει όποια γυμναστική σου αρέσει. Και δεν θα με ξαναδείς. Έχει να πονέσει 7 χρόνια. Γιατρός αυτός, γιατροί και όλοι οι άλλοι. Άντε βγάλε άκρη. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις