Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ola150 είπε

Μιας που πιάσατε τα λάδια ρε παιδιά και επειδή δεν γνωρίζω από αυτά, πώς γίνεται οι αντιπροσωπείες πλέον (και προφανώς οι μαμάδες εταιρείες) να ζητούν να πηγαίνουμε τα αυτοκίνητα κάθε 20-30 χιλιάδες χιλιόμετρα ή 2 χρόνια (Εσείς δηλαδή, εμένα το puma δεν το κόβω να έρχεται); Απ' όσο γνώριζα, παλιότερα, στον χρόνο πάνω ή στα 10 χιλιάδες τα αλλάζαμε, άλλαξε η ποιότητα του λαδιού; Ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στον κινητήρα; Ο κινητήρας τα διαχειρίζεται καλύτερα; Κρίμα είναι καινούρια αυτοκίνητα να πάθουν το οτιδήποτε από τα λάδια. 

Εχει βελτιωθει γενικα και η τεχνολογια των λιπαντικων και των μεταλλων αλλα αυτα τα 20-30 ειναι σε ιδανικες συνθηκες και σε καμια περιπτωση για Ελλαδα με τις υψηλες θερμοκρασιες και τις μικρες αποστασεις

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, imr είπε

Εχει βελτιωθει γενικα και η τεχνολογια των λιπαντικων και των μεταλλων αλλα αυτα τα 20-30 ειναι σε ιδανικες συνθηκες και σε καμια περιπτωση για Ελλαδα με τις υψηλες θερμοκρασιες και τις μικρες αποστασεις

Το θέμα είναι κατα πόσο είναι υπερβολή π.χ. εγώ που κάνω 4500χλμ τον χρόνο αν όντως θέλουν αλλαγή

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το θέμα είναι κατα πόσο είναι υπερβολή π.χ. εγώ που κάνω 4500χλμ τον χρόνο αν όντως θέλουν αλλαγή

Φίλος μου μηχανικός μου λέει και 100 χλμ να κανείς άλλαξε τα στο χρόνο… (κ δε τον πληρώνω σκεψου όποτε δεν έχει να βγάλει κάτι)

• Like 4
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, tsofras είπε

15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Φίλος μου μηχανικός μου λέει και 100 χλμ να κανείς άλλαξε τα στο χρόνο… (κ δε τον πληρώνω σκεψου όποτε δεν έχει να βγάλει κάτι)

Ναι στον χρονο τα αλλαζεις ασχετα με τα χιλιομετρα που εχεις κανει

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επειδή κάνεις λίγα χλμ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να τα αλλάζεις κάθε χρόνο

• Like 2
Δημοσ.

Για το σχετικά αστείο κόστος που έχουν τα αλλάζεις γιατί είναι το πιο ζωτικό υγρό του κινητήρα

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υπενθυμίσω ότι εάν το κόστος σου φαίνεται υψηλό έχεις το δικαίωμα να πάρεις εσυ τα Λαδια με τις σωστές προδιαγραφες και το γνήσιο φίλτρο και να πληρώσεις μόνο εργατικά στην αντιπροσωπεία. 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

Να υπενθυμίσω ότι εάν το κόστος σου φαίνεται υψηλό έχεις το δικαίωμα να πάρεις εσυ τα Λαδια με τις σωστές προδιαγραφες και το γνήσιο φίλτρο και να πληρώσεις μόνο εργατικά στην αντιπροσωπεία. 

όχι μωρέ σιγά το κόστος , περισσότερο την ταλαιπωρια βαριέμαι , αλλά θα πάρω να κλείσω την άλλη εβδομάδα να τα αλλαξω

Αν δεν ήταν το θέμα εγγύησης και να φαίνεται στο service book τα άλλαζα και στο βενζινάδικο

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tsofras είπε

όχι μωρέ σιγά το κόστος , περισσότερο την ταλαιπωρια βαριέμαι , αλλά θα πάρω να κλείσω την άλλη εβδομάδα να τα αλλαξω

Αν δεν ήταν το θέμα εγγύησης και να φαίνεται στο service book τα άλλαζα και στο βενζινάδικο

Αμα πας σε εξουσιοδοτημενο θα σου σφραγισουν κανονικα το βιβλιο. Θα γλυτωσεις και λεφτα και λογικα ολο και καποιο αξιολογο θα ειναι πιο κοντα σου απο αντιπροσωπεια

• Like 2
Δημοσ.

Το λάδι με το που βγει από το δοχείο έρχεται σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και ξεκινά η οξείδωση. Γι αυτό ανεξαρτήτως χιλιομέτρων πάντα αλλαγή στον χρόνο 

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Μια που λέτε για λάδια, είναι λογικό καινούργια αγορασμενα λάδια να έχουν στο μπουκάλι ημερομηνία κατασκευής 11/19???

Ναι, είναι αεροστεγώς κλεισμένα οπότε δε χαλάνε τόσο γρήγορα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Αμα πας σε εξουσιοδοτημενο θα σου σφραγισουν κανονικα το βιβλιο. Θα γλυτωσεις και λεφτα και λογικα ολο και καποιο αξιολογο θα ειναι πιο κοντα σου απο αντιπροσωπεια

Απλά αν στραβώσει κάτι με την εγγύηση θα τρεχει στα δικαστήρια μπας και βρει το δίκιο του… δεν αξίζει με τίποτα το ρίσκο…

(άσε που πλέον δεν έχει βιβλία τα περνάνε ηλεκτρονικά)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Απλά αν στραβώσει κάτι με την εγγύηση θα τρεχει στα δικαστήρια μπας και βρει το δίκιο του… δεν αξίζει με τίποτα το ρίσκο…

(άσε που πλέον δεν έχει βιβλία τα περνάνε ηλεκτρονικά)

Αυτό σκέφτομαι και εγώ για αυτό είπα για αντιπροσωπεία

Αν και δεν μου γεμίζουν το μάτι αυτοί , είπα για όσο έχω εγγύηση να το πηγαίνω εκεί για τα πάντα, γιατί αν κάτσει καμία στραβή μην το παίζουν κινέζοι και με ζορίσουν

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό σκέφτομαι και εγώ για αυτό είπα για αντιπροσωπεία

Αν και δεν μου γεμίζουν το μάτι αυτοί , είπα για όσο έχω εγγύηση να το πηγαίνω εκεί για τα πάντα, γιατί αν κάτσει καμία στραβή μην το παίζουν κινέζοι και με ζορίσουν

Σε διαβεβαιώ για το ότι θα κάνουν τους κινέζους με την εγγύηση αν δε το συντηρείς σε αντιπροσωπεία. Απλά οπως σου πρότεινα, βρες κάποια που να εμπιστεύεσαι και ας φας μια ώρα στο δρόμο. Μια φορά το χρόνο είναι 

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...