paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μου την σπάνε και σε αυτή την αντιπροσωπεία , σου κλείνουν ραντεβού απο το πρωί και σου λένε έλα σε 4 ώρες να το πάρεις Τσεκαρε καμια αλλη, ειδικα σεατ εχει αρκετες καλες απο όσο ξερω (πχ Γιαλενος, Μακρης). Επισης ζητας να παραμεινεις εκει αν θες και να μη το πιλατεουν 4 ωρες για μιση ωρα δουλεια, να κλεισεις δηλαδη 9, να ξεκινησει 9.15 και 10 να εχεις φυγει 1
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Τσεκαρε καμια αλλη, ειδικα σεατ εχει αρκετες καλες απο όσο ξερω (πχ Γιαλενος, Μακρης). Επισης ζητας να παραμεινεις εκει αν θες και να μη το πιλατεουν 4 ωρες για μιση ωρα δουλεια, να κλεισεις δηλαδη 9, να ξεκινησει 9.15 και 10 να εχεις φυγει Με βολεύει μόνο Βελμαρ και Ωτολουξ. Με την 2η είχα μείνει ευχαριστημένος στα μηχανικά , αλλά όταν είχα πάει το προηγούμενο για φανοποιεία και μετά απο 3 φορές μου κόλλησαν με κόλλα τον προφυλακτήρα για να κάτσει σωστά , τους πήρα απο φόβο
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Με βολεύει μόνο Βελμαρ και Ωτολουξ. Με την 2η είχα μείνει ευχαριστημένος στα μηχανικά , αλλά όταν είχα πάει το προηγούμενο για φανοποιεία και μετά απο 3 φορές μου κόλλησαν με κόλλα τον προφυλακτήρα για να κάτσει σωστά , τους πήρα απο φόβο καλα απο θεμα αποστασης σιγουρα αυτες σε βολευουν... μηπως όμως αξιζει να κανεις μερικα χλμ παραπανω; (αν τη παλευεις, εγω κατεβαινω αιγαλεω και δε τη πολυπαλευω αλλα ειμαι ευχαριστημενος για την ωρα)
filarhos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στο δικό μου μόλις έκλεισα 7μιση χιλχλμ ζήτησα από την αντιπροσωπία και μόνο που δεν με έδιωξαν. Με συμβούλεψαν να περιμένω να πάω στα 20χιλχλμ ή να περιμένω να βγει ένδειξη... Πήγα στο εξειδικευμένο συνεργείο που πήγαινα και την Άλφα και τα άλλαξα. Μετά από περίπου 10χιλχλμ πάλι με έδιωξαν και μου είπαν να περιμένω. Τα άλλαξα πάλι στο εξειδικευμένο. Τα 20χιλχλμ τα έκανα στον 1μιση χρόνο (δύο αλλαγές λαδιών). Η ένδειξη μετράει ώρες λειτουργίας και άναψε με περισσότερα από 15χιλχλμ. Οπότε πλέον κάνω αλλαγές κάθε 12χιλχλμ πριν πέσει η απόδοση τους και γεμίσουν πετρέλαια μέσα. Και έτσι κάθε τρίτη 36χιλχλμ κάνω και έναν έλεγχο στα περιφερειακά αναλώσιμα (υγρά φρένων φίλτρα αέρα πετρελαίου, όλα 50-75% του χρόνου ή χλμ αλλαγής που δίνει το εργοστάσιο). Άποψή μου, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις έιναι να αλλάξεις ακόμα και ρουφηχτά από γενικό συνεργείο, με καινούριο φίλτρο πάντα (για να μην ξεβιδώσει τάπα) και πήγαινε όταν έρθει η ώρα στην αντιπροσωπεία. Υ.Γ. Και παρόλο που το συντηρώ, στα 120χιλχλμ βγήκαν τρεις ζημιές μαζί, δυναμό=καινούριο, αντλία πετρελαίου=στεγανοποίηση και τιμόνι = ένας αισθητήρας αλλά θέλει όλο επισκευή. Και μαζί με ένα δίσκο πλατό που έβγαλε με <40χιλχλμ είναι όλες οι βλάβες που έχει βγάλει...
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, filarhos είπε Στο δικό μου μόλις έκλεισα 7μιση χιλχλμ ζήτησα από την αντιπροσωπία και μόνο που δεν με έδιωξαν. Με συμβούλεψαν να περιμένω να πάω στα 20χιλχλμ ή να περιμένω να βγει ένδειξη... Πήγα στο εξειδικευμένο συνεργείο που πήγαινα και την Άλφα και τα άλλαξα. Μετά από περίπου 10χιλχλμ πάλι με έδιωξαν και μου είπαν να περιμένω. Τα άλλαξα πάλι στο εξειδικευμένο. Τα 20χιλχλμ τα έκανα στον 1μιση χρόνο (δύο αλλαγές λαδιών). Μενω στο Bold Εαν σου εβγαζε βλαβη ή εκαιγε λαδια θα σου ελεγαν δεν αλλαζες λαδια στο χρόνο. Μη τους ακουτε, απλά... Και εγω ηθελα να αλλαξω στις 3000 και με εδιωξαν αλλα τους εβαλα κ μου εστειλαν εγγραφως οτι δεν απαιτειται και δεν εχει να προσφερει τιποτα στην συντηρηση και καλη λειτουργια του οχηματος... Οποτε πηγα στο χρόνο (και παω ή με το χρονο ή με χλμ, στο σκοντα μου βγαινει με χλμ στο Audi με το χρονο) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από paylidis 1
filarhos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Μενω στο Bold Εαν σου εβγαζε βλαβη ή εκαιγε λαδια θα σου ελεγαν δεν αλλαζες λαδια στο χρόνο. Μη τους ακουτε, απλά... Και εγω ηθελα να αλλαξω στις 3000 και με εδιωξαν αλλα τους εβαλα κ μου εστειλαν εγγραφως οτι δεν απαιτειται και δεν εχει να προσφερει τιποτα στην συντηρηση και καλη λειτουργια του οχηματος... Οποτε πηγα στο χρόνο (και παω ή με το χρονο ή με χλμ, στο σκοντα μου βγαινει με χλμ στο Audi με το χρονο) Όταν χρειάστηκε η εγγύηση, για το δίσκο πλατό που χάλασαν τα ελατήρια ξεκάθαρα αστοχία στα 35χιλχλμ πριν τα δύο χρόνια, ζήτησα να την ενεργοποιήσουν. Η απάντηση ήταν ότι επειδή είναι υλικά τριβής, σημειώνω ότι τα υλικά τριβής ήταν καινούρια τα ελατήρια στράβωσαν, δεν καλύπτονται αλλά επειδή είναι καινούριο θα μου έκαναν έκπτωση 50% και θα έβγαινε περίπου 600€. Πήγα στο εξειδικευμένο και το επισκεύασα με τα ίδια ανταλλακτικά με 400€ και δεν με ξαναείδαν... Σκέφτηκα να στείλω επιστολή στην Fiat αλλά δεν... 3
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε καλα απο θεμα αποστασης σιγουρα αυτες σε βολευουν... μηπως όμως αξιζει να κανεις μερικα χλμ παραπανω; (αν τη παλευεις, εγω κατεβαινω αιγαλεω και δε τη πολυπαλευω αλλα ειμαι ευχαριστημενος για την ωρα) Ε εντάξει πόσα χλμ να πάω για μία αλλαγή λαδιών
oykas2001 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στου πεθερού μου πάντως το Arona, τον είπαν στην αντιπροσωπεία να αλλάξει στις 5000 χλμ, και πήγε. 1
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Και σε ενα εξουσιοδοτημενο να πας μια χαρα θα εισαι και θα πληρωσεις αρκετα λιγοτερα
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ε εντάξει πόσα χλμ να πάω για μία αλλαγή λαδιών Κοιτά από αυτούς τους δυο που ξέρω εγώ νομίζω σε βολεύει ο Μάκρης στο γαλατσι. Ποσό να είναι; 10-12;
terry308 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Πάνε μέχρι τον κ. Σπύρο (Γιαλενιο) να ξεμουδιασει ο Λέοντας, δε ξέρω βέβαια πόσα χλμ είναι από εσένα 1
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοιτά από αυτούς τους δυο που ξέρω εγώ νομίζω σε βολεύει ο Μάκρης στο γαλατσι. Ποσό να είναι; 10-12; Μόλις τώρα, terry308 είπε Πάνε μέχρι τον κ. Σπύρο (Γιαλενιο) να ξεμουδιασει ο Λέοντας, δε ξέρω βέβαια πόσα χλμ είναι από εσένα Η κίνηση είναι ρε παιδιά όχι τα χιλιόμετρα Αν είναι πάω Πρωί ασπρόπυργο ή γαλάτσι καλύτερα να τα αλλάξω μόνος μου 49 λεπτά πριν, imr είπε Και σε ενα εξουσιοδοτημενο να πας μια χαρα θα εισαι και θα πληρωσεις αρκετα λιγοτερα Μωρέ το ξέρω , αλλά είναι και καραγκιόζηδες στις αντιπροσωπείες και αν τυχόν τύχει καμία στραβή με το αμάξι θα μου το παίζουν ιστορίες που δεν το πήγα εκεί 1
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Η κίνηση είναι ρε παιδιά όχι τα χιλιόμετρα Αν είναι πάω Πρωί ασπρόπυργο ή γαλάτσι καλύτερα να τα αλλάξω μόνος μου Μωρέ το ξέρω , αλλά είναι και καραγκιόζηδες στις αντιπροσωπείες και αν τυχόν τύχει καμία στραβή με το αμάξι θα μου το παίζουν ιστορίες που δεν το πήγα εκεί Για τσεκαρε στο μάκρη. Κάποτε ήταν κ Σάββατο ανοιχτά 1
and_64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εννοείται άλλαξε τα, τα λάδια "τηγανίζονται" σχεδόν καθημερινά εδώ στο Ελλάντα, δεν είναι Γερμανία... Όπως ειπώθηκε ήδη άλλαξε τα έξω κάπου που εμπιστεύεσαι μαζί με ενα φίλτρο και ιδανικά με τα λάδια αγορασμένα απο σενα και τελειώνει η υπόθεση, μην ασχολείσαι καν με τους γκασμάδες της αντιπροσωπείας Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από and_64 1
Ola150 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας που πιάσατε τα λάδια ρε παιδιά και επειδή δεν γνωρίζω από αυτά, πώς γίνεται οι αντιπροσωπείες πλέον (και προφανώς οι μαμάδες εταιρείες) να ζητούν να πηγαίνουμε τα αυτοκίνητα κάθε 20-30 χιλιάδες χιλιόμετρα ή 2 χρόνια (Εσείς δηλαδή, εμένα το puma δεν το κόβω να έρχεται); Απ' όσο γνώριζα, παλιότερα, στον χρόνο πάνω ή στα 10 χιλιάδες τα αλλάζαμε, άλλαξε η ποιότητα του λαδιού; Ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στον κινητήρα; Ο κινητήρας τα διαχειρίζεται καλύτερα; Κρίμα είναι καινούρια αυτοκίνητα να πάθουν το οτιδήποτε από τα λάδια. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Ola150 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις