tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Να προσθέσω ότι τελικά όλα μία συνήθεια είναι , παρόλη την κλαψα τελικά το συνήθισα το κιβώτιο και δεν με απασχολεί πλέον για την χρήση που κάνω 10
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε Να προσθέσω ότι τελικά όλα μία συνήθεια είναι , παρόλη την κλαψα τελικά το συνήθισα το κιβώτιο και δεν με απασχολεί πλέον για την χρήση που κάνω Spoiler 1
majnun Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, tsofras είπε Να προσθέσω ότι τελικά όλα μία συνήθεια είναι , παρόλη την κλαψα τελικά το συνήθισα το κιβώτιο και δεν με απασχολεί πλέον για την χρήση που κάνω https://images.app.goo.gl/97ogxG2vwX2UwNyE7
mp123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 9:13 ΠΜ, tsofras είπε Να προσθέσω ότι τελικά όλα μία συνήθεια είναι , παρόλη την κλαψα τελικά το συνήθισα το κιβώτιο και δεν με απασχολεί πλέον για την χρήση που κάνω Τωρα σε πιστέψαμε .
tsofras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Τωρα σε πιστέψαμε . Σταματήστε ρε όλοι πέσατε να με φάτε 🤣 Αλήθεια λέω , δεν είπα ότι δεν θα προτιμούσα το αυτόματο , είπα ότι σταμάτησε να με απασχολεί για την χρήση που κάνω αυτό το διάστημα 3
mp123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, tsofras είπε Σταματήστε ρε όλοι πέσατε να με φάτε 🤣 Αλήθεια λέω , δεν είπα ότι δεν θα προτιμούσα το αυτόματο , είπα ότι σταμάτησε να με απασχολεί για την χρήση που κάνω αυτό το διάστημα Οκ δες το από την καλή πλευρά.Γυμνάζεις πόδια ( αριστερό πόδι μόνο ) και δεξί χέρι τρικεφαλο. , λίγο πήχη , λιγο ώμο.. Δεν είναι κακό το μανουαλ κιβώτιο τελικά. 1
tsofras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, mp123 είπε Οκ δες το από την καλή πλευρά.Γυμνάζεις πόδια ( αριστερό πόδι μόνο ) και δεξί χέρι τρικεφαλο. , λίγο πήχη , λιγο ώμο.. Δεν είναι κακό το μανουαλ κιβώτιο τελικά. Θα πάρω και ένα δεξιοτιμονο να γυμνάζω και την αντίθετη πλευρά
mp123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν επανερχομε για τα λάστιχα που φοράει το μίνι. Φοράει μαμά τα Hankook. Με το που τα είδα λέω αστα να πάνε την πάτησα τον χειμώνα με τις βροχές θα τα αλλάξω. Στο στεγνό καλοκαίρι είναι μια χαρά που τα δοκίμασα 180 200 πατάνε καλά. Τωρα λείπω και με τις βροχές ρωτάω την γυναίκα πως Πάνε τα λάστιχα αν έχει παραπονο να πάει να τα αλλάξει να βάλει κοντινενταλ. Δεν έχει παραπονο κρατάνε μια χαρά. και αν τα αλλάξουμε σε δυο χρόνια πάλι τα ίδια να βάλουμε κρατάνε πολυ καλά στην βροχή.Έλεγα πως ειναι μάπα αλλά επιφυλάσσομε με αυτά που άκουσα. Θα τα δω και Εγω Φυσικα τον Φλεβάρη που θα γυρίσω. Λετε να έχω πέσει τόσο έξω για τα Χάνκοκ ;
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, mp123 είπε Λοιπόν επανερχομε για τα λάστιχα που φοράει το μίνι. Φοράει μαμά τα Hankook. Με το που τα είδα λέω αστα να πάνε την πάτησα τον χειμώνα με τις βροχές θα τα αλλάξω. Στο στεγνό καλοκαίρι είναι μια χαρά που τα δοκίμασα 180 200 πατάνε καλά. Τωρα λείπω και με τις βροχές ρωτάω την γυναίκα πως Πάνε τα λάστιχα αν έχει παραπονο να πάει να τα αλλάξει να βάλει κοντινενταλ. Δεν έχει παραπονο κρατάνε μια χαρά. και αν τα αλλάξουμε σε δυο χρόνια πάλι τα ίδια να βάλουμε κρατάνε πολυ καλά στην βροχή.Έλεγα πως ειναι μάπα αλλά επιφυλάσσομε με αυτά που άκουσα. Θα τα δω και Εγω Φυσικα τον Φλεβάρη που θα γυρίσω. Λετε να έχω πέσει τόσο έξω για τα Χάνκοκ ; Ίσως έπεσες όντως έξω. Κ εγώ τα είχα του πεταματού αλλά δεν είναι καθόλου άσχημα… παίζει ρολο βέβαια κ ο συνδυασμός με το Αμαξι, πχ τα falken σε άλλο Αμαξι που τα έχω είναι αψογα ενώ στο Audi είναι για κλάμματα 2
mp123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, paylidis είπε Ίσως έπεσες όντως έξω. Κ εγώ τα είχα του πεταματού αλλά δεν είναι καθόλου άσχημα… παίζει ρολο βέβαια κ ο συνδυασμός με το Αμαξι, πχ τα falken σε άλλο Αμαξι που τα έχω είναι αψογα ενώ στο Audi είναι για κλάμματα Μου το είχε πει ένα παιδί εδώ πως ήταν καλά και δεν τον πίστεψα. Τωρα βέβαια η γυναίκα το πολυ 80 πάει στην ευθεία και στις στροφές 60 πάλι αμφιβολιεσ έχω .Θα τους κάνω το τεστ όταν γυρίσω σε στροφές να δω. Αμα μείνω ευχαριστημένος θα γλύτωσω το 400 500 ευρώ που πάνε τα λάστιχα.Αν όχι θα βάλω τα Κόντι και τέλος. 1
imr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε Μου το είχε πει ένα παιδί εδώ πως ήταν καλά και δεν τον πίστεψα. Τωρα βέβαια η γυναίκα το πολυ 80 πάει στην ευθεία και στις στροφές 60 πάλι αμφιβολιεσ έχω .Θα τους κάνω το τεστ όταν γυρίσω σε στροφές να δω. Αμα μείνω ευχαριστημένος θα γλύτωσω το 400 500 ευρώ που πάνε τα λάστιχα.Αν όχι θα βάλω τα Κόντι και τέλος. Στο λεγαμε από τότε. Τα hancook είναι γενικά ΑΑ λάστιχα αντίστοιχα με continental κτλ. Σε στροφές δεν είναι να κάνεις τεστ και δοκιμές. Γενικά ο δρόμος δεν είναι για τεστ και δοκιμές. Αν θέλεις να δεις τι κάνει το αμαξι σου πήγαινε σε ένα track day και λιωστο. Όχι σε δημόσιο δρομο 3
mp123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 5:19 ΜΜ, imr είπε Στο λεγαμε από τότε. Τα hancook είναι γενικά ΑΑ λάστιχα αντίστοιχα με continental κτλ. Σε στροφές δεν είναι να κάνεις τεστ και δοκιμές. Γενικά ο δρόμος δεν είναι για τεστ και δοκιμές. Αν θέλεις να δεις τι κάνει το αμαξι σου πήγαινε σε ένα track day και λιωστο. Όχι σε δημόσιο δρομο Φυσικα εχεισ Δικιο αλλά ότι τεστ κάνω το κάνω πάντα βράδυ σε άδειο δρόμο. Ξέρω πάντα τι οδηγάω και πως θα μπω. Δεν το πιέζω στα όρια.ακριβως εκεί που το νοιωθω ότι πατάει. 1
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Hello παίδες , κλείνω χρόνο σε λίγες ημέρες και ενώ η SEAT λέει αλλαγή λαδιών στα 2 χρόνια ή 30.000χλμ (γελάνε και οι πέτρες) , λέω να αλλάξω τα λαδάκια. 4500χλμ έχω κάνει αλλά έχω ακόμη τα πρώτα. Τι λέτε ? Καλύτερα δεν είναι να τα αλλάξω? Και αν ναι , πού ? Να πάω αντιπροσωπεία ? Σε εξουσιοδοτημένο? 1
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Hello παίδες , κλείνω χρόνο σε λίγες ημέρες και ενώ η SEAT λέει αλλαγή λαδιών στα 2 χρόνια ή 30.000χλμ (γελάνε και οι πέτρες) , λέω να αλλάξω τα λαδάκια. 4500χλμ έχω κάνει αλλά έχω ακόμη τα πρώτα. Τι λέτε ? Καλύτερα δεν είναι να τα αλλάξω? Και αν ναι , πού ? Να πάω αντιπροσωπεία ? Σε εξουσιοδοτημένο? Εννοειται οτι θα τα αλλαξεις (και μαλιστα ειναι καλη εποχη, πριν αρχισουν οι ζεστες...) Αντιπροσωπεια βεβαιως βεβαιως... 2
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Εννοειται οτι θα τα αλλαξεις (και μαλιστα ειναι καλη εποχη, πριν αρχισουν οι ζεστες...) Αντιπροσωπεια βεβαιως βεβαιως... Μου την σπάνε και σε αυτή την αντιπροσωπεία , σου κλείνουν ραντεβού απο το πρωί και σου λένε έλα σε 4 ώρες να το πάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις