majnun Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μην το σκέφτεσαι άλλο. Θα το χαρεις όταν θα το βρεις καμία μέρα κωλο από κάνα γίδι, οπότε θα το κάνεις και αυτό μουλάρι και θα πηγαίνεις παντού με αυτό. Άρα αν περάσεις μια κρίσιμη διετία, μετά θα μπορεσεις να το χαρείς.😂 Επειδή έχω την ίδια λόξα, από όλα τα αμάξια έχω ευχαριστηθεί περισσότερο αυτό που στοίχισε τα λιγότερα, γιατί το έχω αξιοποιήσει περισσότερο γιατί το έχω λυπηθεί λιγότερο. Η αλήθεια βρίσκεται στο σταρχιδισμο, γκεγκε; 4
tsofras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, majnun είπε Μην το σκέφτεσαι άλλο. Θα το χαρεις όταν θα το βρεις καμία μέρα κωλο από κάνα γίδι, οπότε θα το κάνεις και αυτό μουλάρι και θα πηγαίνεις παντού με αυτό. Άρα αν περάσεις μια κρίσιμη διετία, μετά θα μπορεσεις να το χαρείς.😂 Επειδή έχω την ίδια λόξα, από όλα τα αμάξια έχω ευχαριστηθεί περισσότερο αυτό που στοίχισε τα λιγότερα, γιατί το έχω αξιοποιήσει περισσότερο γιατί το έχω λυπηθεί λιγότερο. Η αλήθεια βρίσκεται στο σταρχιδισμο, γκεγκε; Μη μου λες τέτοια θα πάθω εγκεφαλικό. Νομίζω ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω αμάξι "εργάτη"
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μη μου λες τέτοια θα πάθω εγκεφαλικό. Νομίζω ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω αμάξι "εργάτη" Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα αμαξια μου ούτε τρώω ούτε τίποτα και τα σέβομαι απόλυτα. Αλλά στα τελευταία του το προηγούμενο του ήπια το αίμα. Κάποια στιγμή το είχα φορτώσει 600 κιλά ξυλα είχε κάτσει το καημένο αν δεν ήταν πισωκίνητο θα είχε σηκωθεί σούζα για πλάκα 😂 ε μετά από αυτό το φόρτωσα και πλακάκια κ εργαλεία κ από όλα κ έμπαινα κ σε στροφές Με τις πάντες κ πολύ απλά δε με ένοιαζε… τότε το δούλεψα πραγματικά… σύνολο 3-4 μέρες στα ~9.5 χρόνια
tsofras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα αμαξια μου ούτε τρώω ούτε τίποτα και τα σέβομαι απόλυτα. Αλλά στα τελευταία του το προηγούμενο του ήπια το αίμα. Κάποια στιγμή το είχα φορτώσει 600 κιλά ξυλα είχε κάτσει το καημένο αν δεν ήταν πισωκίνητο θα είχε σηκωθεί σούζα για πλάκα 😂 ε μετά από αυτό το φόρτωσα και πλακάκια κ εργαλεία κ από όλα κ έμπαινα κ σε στροφές Με τις πάντες κ πολύ απλά δε με ένοιαζε… τότε το δούλεψα πραγματικά… σύνολο 3-4 μέρες στα ~9.5 χρόνια Εντάξει το θέμα με το φαί κάπως το έχω ξεπεράσει με τα παιδιά, απλά επειδή συνήθως ξέρω ότι θα έρθει η στιγμή που θα το πουλήσω θέλω να είναι προσεγμένο. Βέβαια και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να βλέπω ούτε γρατζουνιά ακόμη και στο εσωτερικό
majnun Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τι διάολο, δεν παρκάρετε στο δρόμο; Εγώ κάθε μέρα βρίσκω και ένα σημάδι νέο. Εννοείται ότι δεν είμαι καφρος επί τούτου, ούτε τρώω ούτε καπνίζω. Αλλά το παίρνω παντού χωρίς να στεναχωριέμαι 1
tsofras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, majnun είπε Τι διάολο, δεν παρκάρετε στο δρόμο; Εγώ κάθε μέρα βρίσκω και ένα σημάδι νέο. Εννοείται ότι δεν είμαι καφρος επί τούτου, ούτε τρώω ούτε καπνίζω. Αλλά το παίρνω παντού χωρίς να στεναχωριέμαι Οκ εγώ πλέον δεν πολυ παρκάρω εκτός , όπου πηγαίνω προσπαθώ να βρώ όσο πιο άνετο δρόμο γίνεται
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, majnun είπε Τι διάολο, δεν παρκάρετε στο δρόμο; Εγώ κάθε μέρα βρίσκω και ένα σημάδι νέο. Εννοείται ότι δεν είμαι καφρος επί τούτου, ούτε τρώω ούτε καπνίζω. Αλλά το παίρνω παντού χωρίς να στεναχωριέμαι Το τωρινό δεν έχει παρκάρει στο δρόμο. Από Πάρκιν σε Πάρκιν πάει… ο εργάτης (καμικ) είναι στο δρόμο… 1
NTC Labs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 36 λεπτά πριν, paylidis είπε Το τωρινό δεν έχει παρκάρει στο δρόμο. Από Πάρκιν σε Πάρκιν πάει… ο εργάτης (καμικ) είναι στο δρόμο… εσυ εισαι δικος μου 1
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 9:40 ΠΜ, tsofras είπε Καλημέρες Μόλις επέστρεψα από Seat , το κάναμε βόλτα πάλι παρέα , μου είπε τα ίδια περί τζόγων κιβωτίου - διαφορικού και ότι με 17αρες μπορεί να μην ακουγότανε τόσο. Στο μέλλον μπορεί να βγεί κάποια οδηγία που να διορθώνει κάτι, αν δεν βγει θεωρείται φυσιολογική λειτουργία από το εργοστάσιο. Είχε ένα άσπρο Leon FR απο service εκεί με 7500χλμ και με έβαλε και κάναμε βόλτα και με αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχω αποφασίσει ακόμη) έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο σε σημείο που δεν μπόρεσα καν να πώ ότι το δικό μου κάνει χειρότερο. Ήταν ακριβώς ο ίδιος. Πήρα χαρτί με υπογραφή για την διάγνωση από τον έλεγχο και την στείλαμε και στα κεντρικά. Αυτά ήρεμος ο @tsofras κάτσε να του βάλω φυτιλιές 😁 Διαφορετικό απο αυτό που περιγράφεις μιας και είναι σφύριγμα και όχι μεταλλικός θόρυβος στην αλλαγή σε leon χειροκίνητα , διάβασα οτι σε κάποια παίζει αστοχία στη τρόμπα νερού και στάζει (ελάχιστα) στο σασμάν&δισκοπλατό , άρα δες καμια στάθμη που και που ΥΓ. περίμενα να το αναφέρω όταν κατασταλάξεις 2
tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, korakios είπε ήρεμος ο @tsofras κάτσε να του βάλω φυτιλιές 😁 Διαφορετικό απο αυτό που περιγράφεις μιας και είναι σφύριγμα και όχι μεταλλικός θόρυβος στην αλλαγή σε leon χειροκίνητα , διάβασα οτι σε κάποια παίζει αστοχία στη τρόμπα νερού και στάζει (ελάχιστα) στο σασμάν&δισκοπλατό , άρα δες καμια στάθμη που και που ΥΓ. περίμενα να το αναφέρω όταν κατασταλάξεις Ηρέμησα για να ισιώσω Πήγα και μία εκδρομούλα, ωραίο είναι το αμάξι στην οδήγηση δεν έχω παράπονο , μέχρι που θόλωσε το τζάμι και για να μην σκοτωθώ με το να βάλω να φυσάει ο αέρας (fail 1 ) άνοιξα το παράθυρο και άκουσα το γκρακ-γκρουκ που το είχα ξεχάσει λόγω χειμώνα (fail 2) Το αμάξι όταν το είχα βάλει αγγελία πριν κανα δίμηνο είχε 3220 χιλιόμετρα και για μην το ανανέωνα είχα γράψει ότι είχε 3300χλμ. Τα πάτησα όντως τα 3300 πριν κάτι ημέρες ούτε 80 χλμ σε 2 μήνες έλεος Την στάθμη την είχα κοιτάξει φυσιολογικά ήταν αλλά αφού το λες θα ρίξω πάλι ένα βλέφαρο 2
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, korakios είπε ήρεμος ο @tsofras κάτσε να του βάλω φυτιλιές 😁 Διαφορετικό απο αυτό που περιγράφεις μιας και είναι σφύριγμα και όχι μεταλλικός θόρυβος στην αλλαγή σε leon χειροκίνητα , διάβασα οτι σε κάποια παίζει αστοχία στη τρόμπα νερού και στάζει (ελάχιστα) στο σασμάν&δισκοπλατό , άρα δες καμια στάθμη που και που ΥΓ. περίμενα να το αναφέρω όταν κατασταλάξεις Κ αε κάποια σκοντα έχει παρατηρηθεί αυτό που λες. Εμένα μου έβγαλε μια φορά χαμηλή στάθμη κ πήρε 100 γραμμάρια αλλά δε φάνηκε να υπάρχει θέμα, τους έβαλα στο σέρβις και το έλεγξαν ενδελεχώς 2
mp123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, tsofras είπε Μία φρέσκια Για να βοσκήσει το έβαλες στο γρασίδι ; Ελα πλάκα κάνω. Τελικά μου πέρασε η τρελλα να πάρω σμαρτακι. Που να τρέχω τωρα να βρω καλό μτχ και να είμαι μέσα στο άγχος. Τελικά έκλεισα ένα μικρό σκουτερακι πόλης για τα κοντινά , τσιγάρα , ψώνια , γυμναστήριο για να μην κουράζω το μεγάλο που θα το έχω μόνο για μεγάλες βόλτες. 1
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Για να βοσκήσει το έβαλες στο γρασίδι ; Ελα πλάκα κάνω. Τελικά μου πέρασε η τρελλα να πάρω σμαρτακι. Που να τρέχω τωρα να βρω καλό μτχ και να είμαι μέσα στο άγχος. Τελικά έκλεισα ένα μικρό σκουτερακι πόλης για τα κοντινά , τσιγάρα , ψώνια , γυμναστήριο για να μην κουράζω το μεγάλο που θα το έχω μόνο για μεγάλες βόλτες. Να νιώσει και αυτό λίγη φύση Ε εντάξει μωρέ αν δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη το 2ο αμάξι καλά έκανες
mp123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, tsofras είπε Να νιώσει και αυτό λίγη φύση Ε εντάξει μωρέ αν δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη το 2ο αμάξι καλά έκανες Ναι. Καθησα σκεφτικα τι να το εκανα το δεύτερο αμάξι για 5 μηνεσ Τον χρόνο που είμαι Ελλάδα.Ενώ μια δεύτερη μηχανή για την πόλη θα βολέψει περισσότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις