Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filarhos είπε

Ε τότε αφού θέλεις το προηγούμενο, και φαίνεται, πάρτο απόφαση ότι θα πας πίσω. Θα βάλεις στην άκρη 6χιλ (μείον ότι έχασες από τις αλλαγές) και κάποια στιγμή θα βάλεις το αυτόματο και τέλος...

Με τα χλμ που κάνεις σε 15 χρόνια θα έχεις πιάσει τα 100χιλχλμ και το αυτοκίνητο θα είναι ακόμα καινούριο.

Υ.Γ.1 Ξέρω τι λέω για τα χλμ, το passat μου είναι του '06 και έχει μόνο 85χιλχλμ. Μπήκε ένας φίλος προχθές, γιατί ψάχνει μεγάλο αυτοκίνητο, και μετά με ρωτούσε αν έβγαινε μέχρι το '15... Άσε που όλο και γίνονται όλο και πιο φτινιάρικα μέσα... Μετά είσαι σίγουρος ότι δεν θα κοιτάς πάλι το καινούριο;;;

Υ.Γ.2 Εγώ πάλι είμαι ακριβώς το αντίθετο, ακόμα κοιτάω τα σορέντα και απόφαση δεν παίρνω... Έπεσαν και κάτι απρόβλεπτα έξοδα κοντά στην τιμή αγοράς ενός και έχουν μπει τα σχέδια λίγο στον πάγο για κανένα χρόνο...

Ειλικρινά το καινούριο μου αρέσει περισσότερο μόνο σχεδιαστικά στο εξωτερικό και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Σε όλα τα υπόλοιπα προτιμώ το προηγούμενο (και αυτό το έλεγα πάντα)

Δεν θα μου λείψει κάτι πέραν του WoW factor που έχει το καινούριο και του πίσω τεμπέλη που τον γουστάρουν τα παιδιά

Ουσιαστικά ανταλλάζεις καινούριο σχεδιασμό και φηφιακό καντράν με

Φυσικούς διακόπτες για κλίμα και start stop

ACC

Android Auto

Αισθητήρες βροχής

Εσωτερικό φωτισμό (που δεν έχω εγώ τώρα εκτός απο default άσπρο στις πόρτες)

6000 στη τσέπη

Μακάρι να μου κάτσει γιατί έχω ψηθεί πολύ άσχημα

• Like 3
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ειλικρινά το καινούριο μου αρέσει περισσότερο μόνο σχεδιαστικά στο εξωτερικό και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Δεν θα μου λείψει κάτι πέραν του WoW factor που έχει το καινούριο και του πίσω τεμπέλη που τον γουστάρουν τα παιδιά

ACC

Android Auto

Αισθητήρες βροχής

6000 στη τσέπη

Ψηφιακά όργανα Θωμά δεν μπορείς να βάλεις ? Νομίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει για το μοντέλο σου. Οπότε μόνο εξωτερικά έχει αβαντάζ το νυν σου.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Ψηφιακά όργανα Θωμά δεν μπορείς να βάλεις ? Νομίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει για το μοντέλο σου. Οπότε μόνο εξωτερικά έχει αβαντάζ το νυν σου.

Ναι μπαίνουν με 1000ε αλλά οκ δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι μπαίνουν με 1000ε αλλά οκ δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος

εχει κ αλιεξπρες με 3-4 κατοστάρικα ;) 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Εαν πάρει θα πρέπει να βάλει κάτι κάλο και πιστοποιημενο, όχι Ali και Banggood .  

ε εαν βγει εκτος εγγυησης τι διαφορα κανει; ουτως ή αλλιως τα περισσότερα ειναι ΟΕΜ κινεζικα.. (πλην του γνησιου)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

ε εαν βγει εκτος εγγυησης τι διαφορα κανει; ουτως ή αλλιως τα περισσότερα ειναι ΟΕΜ κινεζικα.. (πλην του γνησιου)

Αδερφέ μάλλον έχεις δίκιο, και εγώ στο A4 κινέζικο είχα βάλει , μια χαρά έπαιζε άλλα  έναν φόβο μην με "αφήσει" τον είχα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Αδερφέ μάλλον έχεις δίκιο, και εγώ στο A4 κινέζικο είχα βάλει , μια χαρά έπαιζε άλλα  έναν φόβο μην με "αφήσει" τον είχα.

επειδη στο Bmw ειχα βαλει κινεζικη πηγη τυπου ΟΕΜ εχω να πω ότι η εργοστασιακη professional που ειχα δεν ηταν καν τοσο αξιοπιστη 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι για προηγούμενο χειροκίνητο

Εντάξει, δε θα τελειώσει ποτέ το σήριαλ.

Το προηγούμενο Λεόν ήταν πιο μικρό πάντως.
Μικρότερο μεταξόνιο, μικρότεροι χώροι στο σαλόνι ειδικά πίσω.

Επίσης, πεντάστερο της προηγούμενης γενιάς δεν είναι απαραίτητα ισοδύναμο σε ασφάλεια με πεντάστερο της τωρινής γενιάς.

Και δε συγκρίνεται η γοητεία του καινούριου με την ανασφάλεια του μεταχειρισμένου.

Για να πας σε χειροκίνητο κιόλας.
Μην πεις για μετατροπές, γιατί μεατροπές* αν θες κάνεις σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

*όπου μετατροπές δεν είναι μόνο το DSG, αλλά και εξοπλισμός

1 ώρα πριν, tsofras είπε

ACC

Android Auto

Αισθητήρες βροχής

6000 στη τσέπη

Θα το μετανιώσεις.
Κάτσε στα αυγά σου (επιτέλους).

Φταίω εγώ που λέω ότι ακόμα και στις αγγελίες αναποφάσιστος είσαι να τις ανεβάζεις και να τις κατεβάζεις.

Επεξ/σία από nemom
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου έλεγα ότι πάρεις  να είναι με αυτόματο. Άμα χαλάσει πας και βάζεις του υγρού τύπου και είσαι κομπλε. 

Αφού έχεις οδική πάντως θα σου καλύψει γερανό και ταξί οπότε δεν θα έπρεπε να το φοβάσαι τοσο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι δεν το σκοτώνω γιατί η λογική είναι να μην χάσω πολλά. Αν είναι να τα χάσω απο την πώληση για να γλυτώσω 4000ε με την αλλαγή αντί για 6000 δεν με συμφέρει

Έχω βρεί στα 17.000 , το ίδιο κιβώτιο που είχα και εγώ έχουν εκτός αν πας σε Cupra

Πως γίνεται αυτή η τιμή?? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315243975-seat-leon

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είναι το απλό από τεστ ντραιβ φαντάζομαι

και οταν λεει ΑΠΟ παντοτε εχει τουλαχιστον αλλο ενα χιλιαρικο στο σβέρκο.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemom είπε

Εντάξει, δε θα τελειώσει ποτέ το σήριαλ.

Το προηγούμενο Λεόν ήταν πιο μικρό πάντως.
Μικρότερο μεταξόνιο, μικρότεροι χώροι στο σαλόνι ειδικά πίσω.

Επίσης, πεντάστερο της προηγούμενης γενιάς δεν είναι απαραίτητα ισοδύναμο σε ασφάλεια με πεντάστερο της τωρινής γενιάς.

Και δε συγκρίνεται η γοητεία του καινούριου με την ανασφάλεια του μεταχειρισμένου.

Για να πας σε χειροκίνητο κιόλας.
Μην πεις για μετατροπές, γιατί μεατροπές* αν θες κάνεις σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

*όπου μετατροπές δεν είναι μόνο το DSG, αλλά και εξοπλισμός

Θα το μετανιώσεις.
Κάτσε στα αυγά σου (επιτέλους).

Φταίω εγώ που λέω ότι ακόμα και στις αγγελίες αναποφάσιστος είσαι να τις ανεβάζεις και να τις κατεβάζεις.

Τι να κάνω ρε μαν είναι στη μέση το οικονομικό άγχος αλλιώς δεν θα ξανα έμπαινα στην διαδικασία.

Όλος ο κόσμος αναποφάσιστος είναι για πολλά πράγματα στη ζωή , απλά εγώ τα λέω δημόσια σε ένα φορουμ και για κάποιους μπορεί να φαίνεται παράξενο

Δεν έχεις άδικο πάντως σε αυτό που λες , απλά ψάχνω την χρυσή τομή του - έχω αμάξι που γουστάρω και δεν το πληρώνω πολύ ταυτόχρονα.

Για αυτό λέω την μία το πουλάω και την άλλη το κρατάω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Τι να κάνω ρε μαν είναι στη μέση το οικονομικό άγχος αλλιώς δεν θα ξανα έμπαινα στην διαδικασία.

Όλος ο κόσμος αναποφάσιστος είναι για πολλά πράγματα στη ζωή , απλά εγώ τα λέω δημόσια σε ένα φορουμ και για κάποιους μπορεί να φαίνεται παράξενο

Δεν έχεις άδικο πάντως σε αυτό που λες , απλά ψάχνω την χρυσή τομή του - έχω αμάξι που γουστάρω και δεν το πληρώνω πολύ ταυτόχρονα.

Για αυτό λέω την μία το πουλάω και την άλλη το κρατάω

πρέπει να καταλάβεις ότι πάω να βοηθήσω εσένα, κανέναν άλλο

το οικονομικό άγχος θα το έχεις αν αγοράσεις μεταχειρισμένο,
όχι αν κρατήσεις το δικό σου που είναι άφθαρτο καινούριο με εγγύηση,  ξέρεις το ιστορικό του και είναι πρώτο χέρι

από τις μεταπτώσεις παντός τύπου,, είχες και θα έχεις τυχόν
χασούρα

απλά δεν το παίρνεις απόφαση ότι ένα αυτοκίνητο είναι παθητικό κεφάλαιο
και ότι τα λεφτά τα τοποθέτησες ήδη στο 80% και κολλάς στο 20%

κι αν το κάνεις γιατί ξύνεσαι τόσο με μετατροπές,
πάρε να κάνεις ένα retrofit τα φυσικά χειριστήρια του climatronic
είτε από προηγούμενο Leon-Golf-Octavia-A3
είτε από τωρινό Α3
και κάτι μου λέει θα έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις και θα γουστάρεις κιόλας

• Like 1
  • Thanks 1
  • Δημιουργία νέου...