Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σε διαβάζω και φαντάζομαι την ψυχολογία σου με τόσο μπερδεμένες σκέψεις. 🙂Και ξέρεις θεωρώ ότι έχεις πέσει στη χειρότερη περίπτωση από την μεταπολίτευση για επιλογή νέου αυτοκινήτου. Καύσιμα στα ύψη , ηλεκτροκίνητο , βενζινοκίνητο , πετρελαιοκίνητο , υγραέριο ή cnc;;;;  Καινούργιο η μεταχειρισμένο;;; Τι θα γίνει αύριο;; Ποιος ή τι θα επικρατήσει;; Τι θα συμφέρει μετά από ένα χρόνο;; 

Η πιο καλή λύση κάθεσαι στο leon τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη που λένε ότι μπορεί να  κάτσει ο κουρνιαχτός που έχουν δημιουργήσει (αν και δεν το φαντάζομαι γιατί τους βολεύει) βλέπεις μετά και αποφασίζεις.

Βασικά νομίζω βρήκα την καλύτερη λύση (την έχουμε ξανασυζητήσει), για να μην σας ζαλίζω αν κάτσει θα σας ενημερώσω :)

• Like 2
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Βασικά νομίζω βρήκα την καλύτερη λύση (την έχουμε ξανασυζητήσει), για να μην σας ζαλίζω αν κάτσει θα σας ενημερώσω :)

ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!

😅

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!

😅

Άντε επειδή σας αρέσουν οι ίντριγκες

Είχα πάει τα κορίτσια δραστηριότητες και όταν επέστρεφα είχαν θαμπώσει τα τζάμια, για να έβαζα το κλίμα να ξεθολώσει απο το infotainment αντίο ζωή , άνοιξα παράθυρα άκουγα το σαζμαν

Λέω αστα διάλα

Η χρυσή τομή για να έχω μεγάλο αμάξι , να μου αρέσει και να έχει και αντίστοιχη δύναμη με λιγότερα λεφτά είναι ......

Το προηγούμενο Leon!

Αν δώσω το δικό μου στην τιμή που θέλω , αγοράζω ένα σαν το δικό μου , χειροκίνητο με LED και ηλιοροφή και κερδίζω :

1) Φυσικούς διακόπτες

2) Full Linlk

3) Σωστές ποτηροθήκες

4) Άνετη ανάρτηση με 17αρες

5) Τον ήχο του σαζμάν (θα το τσεκάρω προφανώς μην πέσω σε ίδιο)

6) 6.000ε

Θα χάσω

1) Ό,τι είναι νεότερο μοντέλο (κλάιν αν καταφέρω και το κρατήσω)

2) Τεμπέλη στα πίσω καθίσματα

3) Κάποια συστήματα ασφαλείας , αλλά και το προηγούμενο ήταν 5αστερο οπότε μόνο το αυτόνομο φρενάρισμα με απασχολεί

Για την ομορφιά , οκ το νέο το θεωρώ ομορφότερο αλλά και το προηγούμενο μου αρέσει πολύ , εσωτερικά προτιμώ το παλιό

Οπότε αν μου κάτσει το παραπάνω θα έχω όλο το πακέτο + τα λεφτά που θα γλυτώσω για να μου φύγει και αυτό το άγχος

Έχω βρει ήδη κανα 2 , ξανα έβαλα αγγελία περιμένω να δώ τι θα γίνει με το δικό μου και θα προβώ σε αγορά του mk3 (αν υπάρχουν ακόμη αυτά που έχω βρεί)

• Like 2
Δημοσ.

Αρα λες προηγουμενο + χειροκινητο;

Μη το σκοτώσεις το τωρινο... όλα εχουν ανεβει...

Περα απο τη πλακα τωρα, το ξαναλεω, δε κοιτας κατι πιο ψηλο; φαση tiguan?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Αρα λες προηγουμενο + χειροκινητο;

Μη το σκοτώσεις το τωρινο... όλα εχουν ανεβει...

Δεν το σκοτώνω γιατί μίλησα με τον πωλητή και θα πάρουν αύξηση και τα Seat.

Ναι για προηγούμενο χειροκίνητο , παίζει και ένα DSG 150αρι με 26.000χλμ στα 19Κ αλλά πρώτον δεν θέλω να δώσω τόσα και δεύτερον δεν θέλω να ξανα μπλέξω τελικά. Όσο και αν μου λείπει το φοβάμαι το ρημάδι

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν το σκοτώνω γιατί μίλησα με τον πωλητή και θα πάρουν αύξηση και τα Seat.

Ναι για προηγούμενο χειροκίνητο , παίζει και ένα DSG 150αρι με 26.000χλμ στα 19Κ αλλά πρώτον δεν θέλω να δώσω τόσα και δεύτερον δεν θέλω να ξανα μπλέξω τελικά. Όσο και αν μου λείπει το φοβάμαι το ρημάδι

Δε ξερω ποσο το εβαλες αλλα με δεδομενο οτι όλοι παζαρευουν και την όλη κατασταση θα το εβαζα στα 23.5 για να φυγει 23... πιο κατω ουτε ευρω ειναι αμαρτια, καινουργιο αμαξι τουμπανο ειναι...

θα τα παρεις...

αν αποφασισεις να το δώσεις (πραγμα που διαφωνω λιγο), θα τα παρεις ειτε σε μια εβδομαδα ειτε σε 1 μηνα...

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε ξερω ποσο το εβαλες αλλα με δεδομενο οτι όλοι παζαρευουν και την όλη κατασταση θα το εβαζα στα 23.5 για να φυγει 23... πιο κατω ουτε ευρω ειναι αμαρτια, καινουργιο αμαξι τουμπανο ειναι...

θα τα παρεις...

αν αποφασισεις να το δώσεις (πραγμα που διαφωνω λιγο), θα τα παρεις ειτε σε μια εβδομαδα ειτε σε 1 μηνα...

Γιατί διαφωνείς ρε George ?

Εγώ το βρίσκω ως χρυσή τομή γιατί θα γλυτώσω 6.000ε και θα έχω αμάξι με όλα αυτά που θέλω (LED , Ηλιοροφή, 4κύλινδρο , Full link) με εγγύηση και aftermarket λύσεις για ότι γουστάρεις ως παλαιότερο μοντέλο στην αγορά

Και δεν θα θυσιάσω χώρους και οδηγική απόλαυση

Δημοσ.

Εγώ και μόνο για το αυτόματο φρενάρισμα δεν θα το έδινα...

Είναι "μικρό" το ποσό τα 6χιλ€ για να το σκέφτεσαι. Κι αφού θα το κρατήσεις χρόνια για εμένα δεν αξίζει να το δώσεις... (μακριά από εμάς, αλλά ένα πιο αργό φρενάρισμα και να τα μισά)

Στα δικά μου το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι το αυτόματο φρενάρισμα (και το να στρίβει μέσα στις λωρίδες μόνο του) και ίσως το αυτόματο κιβώτιο. Κι αυτό γιατί δοκίμασα του πατέρα μου που τα έχει και ανεβάζει αρκετά την ασφάλεια. Αλλά όπως έχω πει έχω ορίζοντα 10ετίας για τα δικά μου...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιατί διαφωνείς ρε George ?

Εγώ το βρίσκω ως χρυσή τομή γιατί θα γλυτώσω 6.000ε και θα έχω αμάξι με όλα αυτά που θέλω (LED , Ηλιοροφή, 4κύλινδρο , Full link) με εγγύηση και aftermarket λύσεις για ότι γουστάρεις ως παλαιότερο μοντέλο στην αγορά

Και δεν θα θυσιάσω χώρους και οδηγική απόλαυση

Δε διαφωνω με το μοντέλο, απλα πιστευω ότι λόγω τιμής δεν αξίζει το πισογύρισμα (αν πχ παρεις ενα στα 17Κ, ναι οκ θα εχεις σωσει 5-6 χιλιάρικα αλλα δε παυει να είναι ενα παλιοτερο μοντέλο ήδη απαξιωμένο λόγω αλλαγης μοντέλου).

Απο όσα σε ενοχλούν καταλαβαινω την αγανάκτηση σου παντως με το Full Link κ εν μερει με την απουσια φυσικων διακοπτων, το κιβωτιο δε μπορώ να πω οτι θα με ενοχλουσε τοσο (ισως υπάρχει κ λυση για αυτο αλλα δεν εχει βρεθει). Αλλα το carplay/andr. auto το θεωρω απαραδεκτο να μη παιζει....

Σιγουρα θα κανεις τη δουλειά σου, δε διαφωνω σε αυτό, αλλα δε θα εχει το ιδιο wow effect ουτε τις ιδιες τεχνολογίες και ανεσεις.. Αυτα και μονο θεωρω οτι μετράνε...

Πιο πολυ θα συμφωνουσα φερ ειπειν στο να πας σε ένα αυτοματο φοκους αν βρεις γυρω στα 18 κατι καλο

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filarhos είπε

Εγώ και μόνο για το αυτόματο φρενάρισμα δεν θα το έδινα...

Είναι "μικρό" το ποσό τα 6χιλ€ για να το σκέφτεσαι. Κι αφού θα το κρατήσεις χρόνια για εμένα δεν αξίζει να το δώσεις... (μακριά από εμάς, αλλά ένα πιο αργό φρενάρισμα και να τα μισά)

Στα δικά μου το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι το αυτόματο φρενάρισμα (και το να στρίβει μέσα στις λωρίδες μόνο του) και ίσως το αυτόματο κιβώτιο. Κι αυτό γιατί δοκίμασα του πατέρα μου που τα έχει και ανεβάζει αρκετά την ασφάλεια. Αλλά όπως έχω πει έχω ορίζοντα 10ετίας για τα δικά μου...

Αυτά που βλέπω έχουν αυτόματο φρενάρισμα , lane assist και στο ένα γράφει και ACC (δεν ξέρω αν ισχύει)

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Δε διαφωνω με το μοντέλο, απλα πιστευω ότι λόγω τιμής δεν αξίζει το πισογύρισμα (αν πχ παρεις ενα στα 17Κ, ναι οκ θα εχεις σωσει 5-6 χιλιάρικα αλλα δε παυει να είναι ενα παλιοτερο μοντέλο ήδη απαξιωμένο λόγω αλλαγης μοντέλου).

Απο όσα σε ενοχλούν καταλαβαινω την αγανάκτηση σου παντως με το Full Link κ εν μερει με την απουσια φυσικων διακοπτων, το κιβωτιο δε μπορώ να πω οτι θα με ενοχλουσε τοσο (ισως υπάρχει κ λυση για αυτο αλλα δεν εχει βρεθει). Αλλα το carplay/andr. auto το θεωρω απαραδεκτο να μη παιζει....

Σιγουρα θα κανεις τη δουλειά σου, δε διαφωνω σε αυτό, αλλα δε θα εχει το ιδιο wow effect... Αυτο θεωρω οτι μετράει...

Πιο πολυ θα συμφωνουσα φερ ειπειν στο να πας σε ένα αυτοματο φοκους αν βρεις γυρω στα 18 κατι καλο

Δεν ξέρω ρε Γιώργο έχω φάει σκάλωμα με το Leon , εκτός απο το Leon mk3,mk4 και το Ibiza που είναι μία μικρογραφία αυτών , ειλικρινά δεν μου αρέσει κανένα άλλο (σε αυτά τα λεφτά πάντα)

Focus αυτόματο στα 18 ούτε για αστείο δεν παίζει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν ξέρω ρε Γιώργο έχω φάει σκάλωμα με το Leon , εκτός απο το Leon mk3,mk4 και το Ibiza που είναι μία μικρογραφία αυτών , ειλικρινά δεν μου αρέσει κανένα άλλο (σε αυτά τα λεφτά πάντα)

Ε (ξανα-)βαλτο μια αγγελια τοτε 23.5* κ βλεποντας κ κανοντας, αν πιασει καλα λεφτα τα παιρνεις και με ηρεμια τα ζυγιζεις για το τι αξιζει τελικά... το θέμα ειναι να μη σε τρώει όλο αυτό, ειτε τώρα είτε αφότου το δωσεις (μη μπεις δλδ στη διαδικασια οτι δεν επρεπε να το δώσεις μετα..)

*Με μια ματια που έριξα με ΤΤ πινακιδες κλπ κλπ πρεπει να ξεπερνάει πλεον τα 25 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

*Με μια ματια που έριξα με ΤΤ πινακιδες κλπ κλπ πρεπει να ξεπερνάει πλεον τα 25 

Το δικό μου ?

24090 είναι τώρα

Οπότε με πινακίδες + χρώμα + PDI πρέπει να αγγίζει τα 25.000ε

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το δικό μου ?

24090 είναι τώρα

Οπότε με πινακίδες + χρώμα + PDI πρέπει να αγγίζει τα 25.000ε

Και λογικα κατι ακομα θα τσιμπησει όπου να ναι οπως λες...

Οποτε μη το σκοτώσεις το καημενο, 23+ θα ελεγα 

Δημοσ.

Συμφωνώ το 23 είναι το χαμηλότερο και αν βρίσκεις με 18 το προηγούμενο (με όλα τα περί ασφάλειας).

Δεν θυμάμαι στο προηγούμενο μπαίνει κανένα αξιόπιστο αυτόματο, αύριο μεθαύριο;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και λογικα κατι ακομα θα τσιμπησει όπου να ναι οπως λες...

Οποτε μη το σκοτώσεις το καημενο, 23+ θα ελεγα 

Ναι δεν το σκοτώνω γιατί η λογική είναι να μην χάσω πολλά. Αν είναι να τα χάσω απο την πώληση για να γλυτώσω 4000ε με την αλλαγή αντί για 6000 δεν με συμφέρει

21 λεπτά πριν, filarhos είπε

Συμφωνώ το 23 είναι το χαμηλότερο και αν βρίσκεις με 18 το προηγούμενο (με όλα τα περί ασφάλειας).

Δεν θυμάμαι στο προηγούμενο μπαίνει κανένα αξιόπιστο αυτόματο, αύριο μεθαύριο;

Έχω βρεί στα 17.000 , το ίδιο κιβώτιο που είχα και εγώ έχουν εκτός αν πας σε Cupra

• Δημιουργία νέου...