Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/11/2024 στις 11:12 ΠΜ, tsofras είπε

E τα γαλλικά έχουν καλή φήμη όσον αφορά την άνεση.

Το C3 είναι καλή λύση και ειδικά σε μεταχειρισμένο έχει καλή αναρτησούλα και είναι απο τα ψηλά hatchback. Το δικό μας μετά από 5 χρόνια δεν έχει βγάλει και κανένα πρόβλημα

-------------------------------------------------

Σε άλλα νέα έκλεισα 13 μήνες και 5500χλμ με το Formentor.

Χαίρομαι γιατί δεν έχω καμία διάθεση για αλλαγή αυτοκινήτου αφού είμαι πολύ ευχαριστημένος στο σύνολο με το αμάξι

Το άφησα σήμερα συνεργείο για αλλαγή λαδιών (275Ε με 96Ε την εργατοώρα)

Είδα και το νέο Formentor σε VZ (καθισματάρες) , όμορφο εξωτερικά τελικά , χάνει στις φωτογραφίες , εσωτερικά μικρές αλλαγές με την μεγαλύτερη οθόνη , μου αρέσει η προσθήκη της δερματίνης στην κονσόλα ειδικά εκεί που ακουμπάει και το πόδι

Μπήκα και στην Leonara μου φάνηκε αρκετά χαμηλό πλέον :D , πλέον μετά απο 1 χρόνο δεν ξέρω αν θα ξαναγύρναγα στο Leon (οδηγικά σίγουρα αλλά απο πλευράς άνεσης μάλλον όχι )

Πέτυχα και την νέα σειρά 1 , meh δεν τρελάθηκα κιόλας  , σκεφτόμουν και τα 300 λίτρα πορτμπαγκαζ και έτυχε να πάω για ψώνια με την οικογένεια για ρούχα μέχρι και χριστουγεννιάτικο δέντρο έβαλα και είπα που να γυρίσεις πάλι σε μικρότερο πορτ μπαγκαζ

Κοινώς χαίρομαι που βαρέθηκα να ψάχνομαι και τελικά καταστάλαξα , ελπίζω να μην μου εμφανίσει τίποτα θέματα και με ξενερώσει το αμάξι γιατί θέλω να το κρατήσω

Αν δεν έχανα λεφτά άνετα έπαιρνα το καινούριο με ηλιοροφή :)

σε 13 μηνες μονο 5500?

Εμεις σε 11 καταφεραμε και καναμε 16.000 :P

Το πηγαμε για σερβις, και το βρηκαν αψογο. Ασε που μας το φορτισαν κιολας :P 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

σε 13 μηνες μονο 5500?

Εμεις σε 11 καταφεραμε και καναμε 16.000 :P

Το πηγαμε για σερβις, και το βρηκαν αψογο. Ασε που μας το φορτισαν κιολας :P 

Δεν κάνω χιλιόμετρα μαν

12χλμ πήγαινε - έλα είναι η δουλειά και πάω μία φορά την εβδομάδα

Τα υπόλοιπα είναι εκδρομές - ταξίδια και δραστηριότητες των παιδιών

100χλμ τον μήνα να κάνω αν εξαιρέσεις εκδρομές

• Like 1

Πάνω που γράφαμε για το C3 η γυναίκα ήταν να το πάει το αμάξι αύριο για το service των 6 ετών (52.000χλμ)

Την άφησε εχθές το βράδυ η μπαταρία οπότε αφού πήγα και το βάλαμε μπρος το αφήσαμε στο συνεργείο

Πέρασα σήμερα το πρωί και μίλησα με τον μάστορα

Ιμάντας σχεδόν σάπιος (το γνωστό θέμα των 1.2 του PSA group)

Είχε μείνει στον κινητήρα σχεδόν 1λίτρο λάδι (1 χρόνο πριν τα είχαμε αλλάξει δεν ξέρω που πήγε το υπόλοιπο)

Φρένα - Λάδια - Φίλτρα - Μπουζί - Ιμάντας - Μπαταρία σύνολο 760ε

Με τις υγείες μας , για να μην λέμε λαδιέρες μόνο τα γερμανικά :D

• Confused 2
  • Sad 5
  • Haha 1

1 hour ago, tsofras said:

Πάνω που γράφαμε για το C3 η γυναίκα ήταν να το πάει το αμάξι αύριο για το service των 6 ετών (52.000χλμ)

Την άφησε εχθές το βράδυ η μπαταρία οπότε αφού πήγα και το βάλαμε μπρος το αφήσαμε στο συνεργείο

Είχε μείνει στον κινητήρα σχεδόν 1λίτρο λάδι (1 χρόνο πριν τα είχαμε αλλάξει δεν ξέρω που πήγε το υπόλοιπο)

Α τόσο καλά... Πόσο παίρνει σύνολο μέσα; Δεν είχε λαμπάκι για χαμηλή στάθμη;; 

27 λεπτά πριν, and_64 είπε

Α τόσο καλά... Πόσο παίρνει σύνολο μέσα; Δεν είχε λαμπάκι για χαμηλή στάθμη;; 

Δεν είχε ανάψει , 3κάτι παίρνει δεν ξέρω ακριβώς

• Confused 2

1 λιτρο λάδι και δεν είχε ανάψει ο κινητήρας και το λαμπάκι; Είτε υπερβάλει ο μάστορας είτε εχει θέμα με τις ενδείξεις. Δεν χάνεται έτσι τη λάδι.

δηλαδη απλά έβαλαν και άλλο λάδι και δεν μιλήσατε να το κοιτάξετε με κάποιο τρόπο ως πρόβλημα;

• Like 2

5 ώρες πριν, tsofras είπε

απλά μπαρούφες σου είπε για το λάδι , θα είχε ανάψει λαμπάκι ...

όσο για τα λεφτά , νορμάλ με σημερινές τιμές αντιπροσωπίας ,ούτε τα μισά υποθέτω αν τα έπαιρνες ο ίδιος και το πήγαινες αλλού (δεν ξέρω για τον ιμάντα πόση ώρα θέλει)

• Like 1

Σε άλλα νέα, η εισαγωγική της Cupra κατεβάζει την τιμή του Formentor από 38.000€ στα 35.000€.

Εγώ που παρήγγειλα το Leon στα 34.000€ φταίω να πάω και να κάνω φασαρία ή αλλαγή;

https://enkinisi.gr/seat-cupra-me-nees-pio-chamiles-times-sta-montela-tous/

Από ότι καταλαβαίνετε βράζω από νεύρα!

Επεξ/σία από polyvios

16 λεπτά πριν, polyvios είπε

Σε άλλα νέα, η εισαγωγική της Cupra κατεβάζει την τιμή του Formentor από 38.000€ στα 35.000€.

Εγώ που παρήγγειλα το Leon στα 34.000€ φταίω να πάω και να κάνω φασαρία ή αλλαγή;

Με παρόμοιο εξοπλισμό;

8 λεπτά πριν, atrigane είπε

Με παρόμοιο εξοπλισμό;

Ναι μάλλον γιατί και στο leon και στο formentor βγάζει 2 εκδόσεις, την απλή και την VZ που είναι η πιο πλούσια.

Αυτό όμως θα το μάθω αύριο στην αντιπροσωπεία 

• Like 1

1 ώρα πριν, polyvios είπε

Πάρε αύριο να μάθεις

Στο άρθρο παρατήρησα και το teramar με 1.5 νόμιζα ότι είναι μόνο ηλεκτρικό, αν και μεγάλο πολύ όμορφο που το είδα

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Πάρε αύριο να μάθεις

Στο άρθρο παρατήρησα και το teramar με 1.5 νόμιζα ότι είναι μόνο ηλεκτρικό, αν και μεγάλο πολύ όμορφο που το είδα

Δεν θα πάρω τηλέφωνο, θα πάω από κοντά!

Βασικά το teramar είναι σαν το tiguan και στην αρχή νόμιζα και εγώ ότι είναι μόνο σαν ηλεκτρικό, αλλά το βγάζουν και με θερμικό.

12 ώρες πριν, dstilio είπε

1 λιτρο λάδι και δεν είχε ανάψει ο κινητήρας και το λαμπάκι; Είτε υπερβάλει ο μάστορας είτε εχει θέμα με τις ενδείξεις. Δεν χάνεται έτσι τη λάδι.

δηλαδη απλά έβαλαν και άλλο λάδι και δεν μιλήσατε να το κοιτάξετε με κάποιο τρόπο ως πρόβλημα;

11 ώρες πριν, korakios είπε

απλά μπαρούφες σου είπε για το λάδι , θα είχε ανάψει λαμπάκι ...

όσο για τα λεφτά , νορμάλ με σημερινές τιμές αντιπροσωπίας ,ούτε τα μισά υποθέτω αν τα έπαιρνες ο ίδιος και το πήγαινες αλλού (δεν ξέρω για τον ιμάντα πόση ώρα θέλει)

Καλημέρες

Δίκιο έχετε το έγραψα λάθος εκ παραδρομής :D , έτσι μου είπε η γυναίκα μου όταν την πήρε τηλέφωνο ο μάστορας.

Όταν πήγα να πάρω το αμάξι μου είπε ότι 1 λίτρο περίπου είχε χάσει και ότι και αυτό είναι γνωστό θέμα του κινητήρα

11 ώρες πριν, polyvios είπε

Δεν θα πάρω τηλέφωνο, θα πάω από κοντά!

Βασικά το teramar είναι σαν το tiguan και στην αρχή νόμιζα και εγώ ότι είναι μόνο σαν ηλεκτρικό, αλλά το βγάζουν και με θερμικό.

Το μπερδεψες με το Tavascan.

Το terramar ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το formentor Παντως.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...