paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, terry308 είπε Η διαδρομή σας για τα πάτρια εδάφη θα είναι απόλαυση Πέρα από την "πλάκα" , θα το σκεφτόμουν σοβαρά εάν μπορούσα να την υποστηρίξω €€ Οπτικά με χαλάει λίγο ο " μοχλός ταχυτήτων" , μακάρι να ήταν σα του νέου Α3 ... Δυστυχως δε μπορώ να δικαιολογήσω ουτε την αγορά αλλα ουτε και τη κατοχή του, ειμαι ηδη με τα τεκμηρια ως το λαιμο... Στα πολυ αρνητικά του επίσης το μολις 7 λιτρων ντεπονιζο βενζίνης (ενω θα μπορουσαν να το πάνε ως τα 14.5 εφόσον 15 είναι το όριο για monofuel). 100 χλμ με το ζόρι εχεις... Εδω το καημενο το καμικ εχει 9 ονομαστικα που στην πραξη παιρνει περιπου 10... που πα ρε καραμητρο με 7 λιτρα... 😅 Νομιζω το πιο ωραίο μεγάλο CNG παραμενει το E200 NGT (1800κ.ε. 163 άλογα), αλλα ειναι ~10 χρονων μοντέλο οποτε μπαγιάτικο (το βρισκεις σε καλη κατασταση κ με νορμαλ χλμ απο Γερμανία περιπου στα 13Κ)... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 2
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Νομιζω το πιο ωραίο μεγάλο CNG παραμενει το E200 NGT (1800κ.ε. 163 άλογα), αλλα ειναι ~10 χρονων μοντέλο οποτε μπαγιάτικο (το βρισκεις σε καλη κατασταση κ με νορμαλ χλμ απο Γερμανία περιπου στα 13Κ)... + το επίσης παλιό passat με τους 150 ίππους +31λτρ βενζίνης αλλα η Ε είναι κούκλα , όπως και λίγες τελευταιες Β class Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από terry308 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, c-max είπε Αλλιως να σου δωσω το δικο μου focus active να εισαι και ανετος 🤣 εντυπωσεις απο focus active?? ηταν απο τα αγαπημενα μου μαζι με xceed οταν ημουν στη γυρα test drive για αγορα τον Ιανουαριο! 1
c-max Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε εντυπωσεις απο focus active?? ηταν απο τα αγαπημενα μου μαζι με xceed οταν ημουν στη γυρα test drive για αγορα τον Ιανουαριο! Γενικα, ειμαι ευχαριστημενος, στα θετικα οι χωροι , η πολυ καλη εργονομια στα χειριστηρια, καλη αναρτηση που κλινει προς την σπιρτοζικη μερια και αθορυβη στη λειτουργεια, οικονομικο στα χερια μου με μεση καταναλωση στα 17000χλμ 6,7 λ/100 πραγματικη (γενικα δεν το κυνηγαω). Μιλαω για τον 1.0 125 Στα αρνητικα, καποιοι μικροτριγμοι που και που, και ισως ο θορυβος απο τα λαστιχα σε κακο οδοστρωμα. Ενω γενικα ειναι αθορυβο, ουτε ο κινητηρας ουτε περιεργοι αεριδες ακουγονται. Τωρα ποσο ακουγετε, αναλογα με τι το συνγκρινεις, πχ σε σχεση με το c-max τοιυ 2005 που ειχα ειναι πολυ μπροστα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από c-max 1 1
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες μάλλον θα την κατεβάσω την αγγελία Πρώτον με έχει κουράσει όλη αυτή η ψυχολογική κούραση με την συνεχή αναζήτηση αυτοκινήτου και δεύτερον πιστεύω ό,τι και να πάρω δεν θα με καλύπτει. Χαλάλι τα παραπάνω λεφτά , τα θεματάκια που με χαλάνε με το αμάξι ελπίζω να τα λύσω με κάποιον τρόπο κάποια στιγμή. Τελειώνει το δάνειο της ανακαίνισης σε ένα μήνα οπότε θα είμαι +400ε και της γυναίκας σε ένα χρόνο Δεν νομίζω ότι μπορώ να γυρίσω σε μικρότερο , πάλι θα με χαλάει, τουλάχιστον τώρα έχω χώρους , ασφάλεια και έναν δυνατό κινητήρα Επειδή είμαι και χαζός , αν πούλαγα το αμάξι στα 23000ε που το έχω βάλει , το πιθανότερο είναι να πήγαινα να το ξαναπάρω σε αυτόματο Είμαι Leonakias τελικά τι να κάνουμε , δεν μου πάει η καρδιά το έχω αγαπήσει άσχετα αν κλαίγομαι Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από tsofras 12
jaguar13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Έλεγα να σου το πω εδώ και κάποιες μέρες, θυμάσαι που είχες πει ότι η σύζυγος σου είπε να την κατεβάσεις την αγγελία; Ε, να την ακούς τη γυναίκα, έχει διαίσθηση!!! 2
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Πρέπει να βρούμε για τιμωρία για τι Θωμά έτσι και ξαναβάλει το Leon για πώληση😁 1
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, jaguar13 είπε Έλεγα να σου το πω εδώ και κάποιες μέρες, θυμάσαι που είχες πει ότι η σύζυγος σου είπε να την κατεβάσεις την αγγελία; Ε, να την ακούς τη γυναίκα, έχει διαίσθηση!!! Ένιωθα και εγώ μία δυσφορία αν δεν το κάνεις επειδή το θες πραγματικά το καταλαβαίνεις 59 λεπτά πριν, john1987 είπε Πρέπει να βρούμε για τιμωρία για τι Θωμά έτσι και ξαναβάλει το Leon για πώληση😁 Χεχε θα το βγάλω αύριο είπα να μην το κάνω τώρα και το έχει παρκάρει κανας καμενος και πλακώσει τα τηλέφωνα βραδιάτικα Το έχουν παρκάρει 23 άτομα, βέβαια ένας πήρε τηλέφωνο μόνο φαντάζομαι οι άλλοι περιμένουν να πέσει η τιμή 2
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, tsofras είπε Ένιωθα και εγώ μία δυσφορία αν δεν το κάνεις επειδή το θες πραγματικά το καταλαβαίνεις Χεχε θα το βγάλω αύριο είπα να μην το κάνω τώρα και το έχει παρκάρει κανας καμενος και πλακώσει τα τηλέφωνα βραδιάτικα Το έχουν παρκάρει 23 άτομα, βέβαια ένας πήρε τηλέφωνο μόνο φαντάζομαι οι άλλοι περιμένουν να πέσει η τιμή Βαλε DNS Block στο car.gr στο ρουτερ σου να ησυχάσεις 1
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Βαλε DNS Block στο car.gr στο ρουτερ σου να ησυχάσεις Χαχαχα Καλημέρα η αγγελία κατέβηκε 6 2
korakios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, tsofras είπε Καλημέρα η αγγελία κατέβηκε τον άλλον μήνα πάλι, καλά να είμαστε 😁
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε τον άλλον μήνα πάλι, καλά να είμαστε 😁 Απλά την έκρυψα για παν ενδεχόμενο (μην τα ξαναγράφω ) 2
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 @Nabuko (και λοιποί )τελικά κατέληξα ότι δεν θέλω να αποχωριστώ το αμάξι. Με κάλεσε εχθές ένας να μου πεί ότι στα 22500 (καλή τιμή πιστεύω) το παίρνει άμεσα και να μιλάγαμε σήμερα να κανονίσουμε. Αφού πονοκεφάλιασα εχθές στις σκέψεις αποφάσισα ότι δεν θέλω να το αποχωριστώ γιατί πάλι αυτό θα θέλω και ας έχει τα θεματάκια του. Θα κοιτάξω αν μπορώ να τα βελτιώσω στο μέλλον (αναρτήσεις , android auto , κιβώτιο) Η αγγελία διαγράφτηκε Τελικά όταν φτάνεις να το δώσεις καταλαβαίνεις αν το θέλεις Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη , θα το κρατήσω μέχρι να σαπίσει Υ.Γ. Nabuko σε έκανα mention για το σχόλιο περί τηλεφώνου 7
atrigane Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε (αναρτήσεις , android auto , κιβώτιο) Koni, ΦΠΕ και dq250 και δεν θα το αποχωρίζεσαι λεπτό. Σιγά-σιγά. Εξάλλου η διαδρομή μετράει. Έχεις αμάξι με καλή βάση για ωραία πράγματα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από atrigane 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις