Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έχω να σας δηλώσω ότι μετά από την αντιπροσωπεία για το CC που μου είπε ότι αντί για Χριστούγεννα θα έρθει Μάρτιο, το ακύρωσα και παρήγγειλα.... Cupra Leon 1.5 etsi.

• Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, polyvios είπε

Λοιπόν, έχω να σας δηλώσω ότι μετά από την αντιπροσωπεία για το CC που μου είπε ότι αντί για Χριστούγεννα θα έρθει Μάρτιο, το ακύρωσα και παρήγγειλα.... Cupra Leon 1.5 etsi.

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ηλιοροφούμπα ? Χρώμα ? Δώσε λεπτομέρειες

• Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ηλιοροφούμπα ? Χρώμα ? Δώσε λεπτομέρειες

Χαχαχαχα...

Σκούρο γκρι, χωρίς ηλιοροφή, dsg και στα χέρια μου το πολύ σε 1 μήνα.

Σήμερα το έκανα test drive γύρω στα 40-50 χλμ. Τρελαααααααα ήταν!

Ένιωσα σαν να οδηγώ το παλιό μου Audi σε αίσθηση τιμονιού 

Του ηπια στην αρχή το αίμα, επιτάχυνση πολύ ικανοποιητική!

Επεξ/σία από polyvios
  • Like 2

10 λεπτά πριν, polyvios είπε

Χαχαχαχα...

Σκούρο γκρι, χωρίς ηλιοροφή, dsg και στα χέρια μου το πολύ σε 1 μήνα.

Σήμερα το έκανα test drive γύρω στα 40-50 χλμ. Τρελαααααααα ήταν!

Ένιωσα σαν να οδηγώ το παλιό μου Audi σε αίσθηση τιμονιού 

Του ηπια στην αρχή το αίμα, επιτάχυνση πολύ ικανοποιητική!

Magnetic Tech λοιπόν , άντε με το καλό ρε μαν μπράβο καημό το είχες

• Thanks 1

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Magnetic Tech λοιπόν , άντε με το καλό ρε μαν μπράβο καημό το είχες

Ευχαριστώ φίλε... Ναι πράγματι το είχα καημό.

Σωστά το magnetic grey.

Εννοείται ότι όταν το πάρω θα βάλω φωτογραφίες 

• Like 2

Μόλις τώρα, polyvios είπε

Ευχαριστώ φίλε... Ναι πράγματι το είχα καημό.

Σωστά το magnetic grey.

Εννοείται ότι όταν το πάρω θα βάλω φωτογραφίες 

Και ότι απορία έχεις μου λες

Δε μου αρεσει να γινομαι αρνητικός ή υπερβολικος αλλα επειδη εχω 10 μηνες ξηρου με τον ιδιο κινητηρα νιωθω 99% σιγουρος οτι καποια στιγμή αργα η γρηγορα θα σπασει με τις ενδειξεις που μου δινει...σε σημειο που μετανιωσα οικτρα την επιλογη μου (κ ευτυχως δεν το εχω αγορασει γτ θα το ειχα ηδη πουλησει the tsofras way)

• Haha 3

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Δε μου αρεσει να γινομαι αρνητικός ή υπερβολικος αλλα επειδη εχω 10 μηνες ξηρου με τον ιδιο κινητηρα νιωθω 99% σιγουρος οτι καποια στιγμή αργα η γρηγορα θα σπασει με τις ενδειξεις που μου δινει...σε σημειο που μετανιωσα οικτρα την επιλογη μου (κ ευτυχως δεν το εχω αγορασει γτ θα το ειχα ηδη πουλησει the tsofras way)

Ξέρω τι εννοείς. Διόρθωσαν πάντως το θέμα με τον συμπλέκτη και την πίεση λαδιού(πιο χαμηλή, όχι στα κόκκινα που δούλευε η αντλία του) τώρα τα υπόλοιπα θα φανεί 

Φροντίδα και προδερμ ή ζώνη και βουρδουλια.

• Like 1

αυτο... κ προσευχη... ιδιως μετα την εγγυηση 😅

Παντως επειδη ειμαι ακριβοδικαιος (παρολο που καποια στιγμή εχω κατηγορηθει οτι ειμαι υπερμαχος των VAG-ενω ειμαι απο τους πρωτους που τα κατακρινουν) και ειχα ταξει review, θα πρεπει να πω οτι ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος απο τα σκοντα που ειχα και ειμαι ακομα αρκετά ευχαριστημενος με το Q3, αποτι με το τροκ το οποιο για εμενα ειναι η απολυτη απογοητευση...

εχουμε ηδη, ξεβαμενος προφυλακτηρας (το ασημι διακοσμητικό)-πρεπει να παω για ΠΙΘΑΝΗ καλυψη εγγυησης δε προλαβαινω

κιβωτιο κρακ κρουκ/σφυριγματα και σε χαμηλες ταχυτητες στο γαμο του καραγκιοζη (παιζει με 11-12 χαω να εχει 3η μεσα, στη καλυτερη 2α, με αποτελεσμα να θελει kickdown για να ξεκινησω στα στοπ). Πολυ συχνα παιζω στο σπορτ γιατι δεν αντεχεται στο D

μοτερ υαλοκαθαριστηρων χαλασμένο ψεκαζω μπροστα και παει λιγο νερο κ πισω και σφυριζει σα τραινο (πρεπει να παω για καλυψη εγγυησης επισης δε προλαβαινω)

ηλεκτρικα παραθυρα επισης στο γαμο του καραγκιοζη, ωρες ωρες απο μισανοιχτα παω να τα κλεισω και ανοιγουν αντι να κλεισουν/δεν ανταποκρινονται σωστά στην εντολή (το εχει κανει 3-4 φορες)

το infotainment οτι να ναι - αισθητά βελτιωμένο απο του Q αλλα και παλι με bugs, τo front assist επισης οτι να ναι βλεπει φαντασματα...

σα χωροι αστειο-τραγικο, ειχαμε προσφατως κουβεντα εδω μεσα για το αν ειναι B suv ή C suv, ειναι ξεκαθαρα B suv και με στενη καμπινα (αλλα decent χωρο αποσκευων)

Τέλος, ειναι το μονο SUV που εχω παρει εως τωρα που μου εδωσε την αισθηση του body roll.

Συμπερασματικά και επειδη το καθετι εγω το κρινω με βαση την αξια του, στα 33500 που κοστιζει αυτη η εκδοση δεν τα αξιζει με τη καμία. ΙΣΩΣ εως τα 22-23 να τα εδινα για VW και οτι επαιρνα με αυτα τα λεφτα, παραπανω ουτε για αστειο. Ειμαι απαιτητικός με τις ρόδες μου και οριακά μπορώ να πω οτι αυτο το αμαξι εχει το χειροτερο VFM απο οσα εχω αλλαξει. Τα πιο τιμια απο την άλλη ηταν τα σκοντα, και εαν αυριο πρωι επαιρνα αμαξι θα επαιρνα αβλεπι ενα kodiaq...!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 4

13 λεπτά πριν, paylidis είπε

αυτο... κ προσευχη... ιδιως μετα την εγγυηση 😅

Παντως επειδη ειμαι ακριβοδικαιος (παρολο που καποια στιγμή εχω κατηγορηθει οτι ειμαι υπερμαχος των VAG-ενω ειμαι απο τους πρωτους που τα κατακρινουν) και ειχα ταξει review, θα πρεπει να πω οτι ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος απο τα σκοντα που ειχα και ειμαι ακομα αρκετά ευχαριστημενος με το Q3, αποτι με το τροκ το οποιο για εμενα ειναι η απολυτη απογοητευση...

εχουμε ηδη, ξεβαμενος προφυλακτηρας (το ασημι διακοσμητικό)-πρεπει να παω για ΠΙΘΑΝΗ καλυψη εγγυησης δε προλαβαινω

κιβωτιο κρακ κρουκ/σφυριγματα και σε χαμηλες ταχυτητες στο γαμο του καραγκιοζη (παιζει με 11-12 χαω να εχει 3η μεσα, στη καλυτερη 2α, με αποτελεσμα να θελει kickdown για να ξεκινησω στα στοπ). Πολυ συχνα παιζω στο σπορτ γιατι δεν αντεχεται στο D

μοτερ υαλοκαθαριστηρων χαλασμένο ψεκαζω μπροστα και παει λιγο νερο κ πισω και σφυριζει σα τραινο (πρεπει να παω για καλυψη εγγυησης επισης δε προλαβαινω)

ηλεκτρικα παραθυρα επισης στο γαμο του καραγκιοζη, ωρες ωρες απο μισανοιχτα παω να τα κλεισω και ανοιγουν αντι να κλεισουν/δεν ανταποκρινονται σωστά στην εντολή (το εχει κανει 3-4 φορες)

το infotainment οτι να ναι - αισθητά βελτιωμένο απο του Q αλλα και παλι με bugs, τo front assist επισης οτι να ναι βλεπει φαντασματα...

σα χωροι αστειο-τραγικο, ειχαμε προσφατως κουβεντα εδω μεσα για το αν ειναι B suv ή C suv, ειναι ξεκαθαρα B suv και με στενη καμπινα (αλλα decent χωρο αποσκευων)

Τέλος, ειναι το μονο SUV που εχω παρει εως τωρα που μου εδωσε την αισθηση του body roll.

Συμπερασματικά και επειδη το καθετι εγω το κρινω με βαση την αξια του, στα 33500 που κοστιζει αυτη η εκδοση δεν τα αξιζει με τη καμία. ΙΣΩΣ εως τα 22-23 να τα εδινα για VW και οτι επαιρνα με αυτα τα λεφτα, παραπανω ουτε για αστειο. Ειμαι απαιτητικός με τις ρόδες μου και οριακά μπορώ να πω οτι αυτο το αμαξι εχει το χειροτερο VFM απο οσα εχω αλλαξει. Τα πιο τιμια απο την άλλη ηταν τα σκοντα, και εαν αυριο πρωι επαιρνα αμαξι θα επαιρνα αβλεπι ενα kodiaq...!

Κοίτα, θα μπορούσα να πω και γω για το Sportage που είχα του 23 ότι είναι vfm. Δεν είναι, κακά τα ψέματα. Αν και δεν πρόλαβα να δω φθορές και προβλήματα.

Γενικά με το Audi που είχα δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, μόνο ότι άλλαζα πιο συχνά πολλαπλασιαστές.

Γενικά όλα βγάζουν προβλήματα και και μιλάω τώρα για τα VAG.

Με τίποτα δεν θα πήγαινα σε VW, όπως προτίμησα και τώρα είτε Cupra, είτε Skoda.

Θα κάνω λιτανείες από την στιγμή που θα το πάρω στα χέρια μου. 😁

• Like 3

• Δημιουργία νέου...