Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, 1 εβδομάδα συμβίωσης με το C-HR. Ακόμα το βλέπω και σκάω χαμόγελο, κάθε φορα σκέφτομαι οτι ειναι κ@υλα εξωτερικά ειδικά σε αυτό το χρώμα. Ευτυχώς δεν πήγα σε XCeed ή Leon που κοίταζα γιατί θα μου είχε μείνει απωθημένο να το πάρω και ας έδωσα κάτι παραπάνω. Εσωτερικά η ποιότητα μου φαίνεται αρκετά καλή. θα μπορούσε και καλύτερα για τα λεφτά που δίνεις αλλα δεν με ενοχλεί γιατί καταλαβαίνω οτι τα πολλά λεφτα τα δίνεις για το μηχανικό σύνολο. Ωστόσο υπάρχουν παντού μαλακά πλασικά όπου φτάνει το χέρι και ίσως παρακάτω απο οτι περιμένεις. Πίσω τα πράγματα είναι κάπως στενάχωρα καθώς δεν έχει ούτε περσίδες κλιματισμού ούτε υποβραχιόνιο που προσφέρουν σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές, ειδικά στα σχεδόν 40k. Μικρό το κακό βεβαια οταν δεν έχει οικογενεια και για αυτό δεν του έδωσα σημασια. Απο την θέση του οδηγού τα ελέγχεις όλα πολύ ευκολα χωρίς πολλές κινήσεις. Η οθονάρα είναι αρκετα γρήγορη και πολύ φωτεινή ακόμα και κάτω απο τον ήλιο μέρα μεσημέρι. Η συνοδυγός ενώ είχε εκφράσει έναν προβληματισμό για μια λωρίδα πλαστικού που μας χωρίζει κατα το TD, όταν μπήκε και ταξιδέψαμε για Άργος πρώτη μέρα ανέφερε οτι τελικά δεν είναι πρόβλημα καθώς ούτε που ακουμπάει το πόδι της. Εγώ έχω ένα θέμα ίσως και λόγω ύψους (1,86) ίσως γιατί κάτι δεν έχω βρεί στον καθρέφτη (που δεν φαινεται να παει πιο ψηλα) για πίσω και πρέπει να έχω την θέση οδήγησης αρκετά χαμηλα για να βλέπω άνετα με αυτόν τα αυτοκίνητα απο πίσω μου αλλιως βλεπω μισο τζάμι μισο ουρανο. Κατα τα άλλα απο θέμα εργονομίας και μικροχώρων για μπουκάλια, καφέδες (εεεπ εχει προστιμο!) κτλπ είναι μια άψογο. Και το πορτ παγκαζ μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο απο τα specs και διάβαζα μάλιστα ένα review στην autotriti που λέει οτι το μετρήσαν 420 σε σχεση με τα ~390 που λεει η Toyota. Απο άποψη κατανάλωσης έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Έφυγα για Άργος την ίδια μέρα που το πήρα και έκαψα (με AC σχεδόν σε όλη την διαδρομή ανοιχτό αλλα χαμηλά ) 5.2 και στην επιστροφή 5.0 που ήμασταν και +1 άτομο και πιο πολύ AC γιατί είχε την πολύ ζεστη την Κυριακή. Απο Δευτέρα που πήγα και δουλειά παίζω στο πήγαινε κάτω απο 3,5 και στο έλα κάτω απο 5,0. Μένω Γουδί και παώ όρια Ελληνικου - Αργυρουπολη μέσω Κατεχάκης οποτε με το που ανέβω στο βουνο μετα κατεβαίνω χωρις να ξαναμπεί μπρος ο θερμικός πλην ελάχιστων σημείων για να μην είμαι ο μ@λ@κ@ς που παει με 35 ενω θα επρεπε να πηγαινει με 50 ας πουμε. Την Παρασκευη που το πρωτοπήρα και έκανα ενα Ηλιουπολη -> Γλυφαδα το έκανα με 1,5 και γελαγα γιατι μου φαινοταν αστείο. Η ηλιοροφή οτι πρεπει για την Ελλαδα, μερα μεσημερι και δεν καταλαβαινεις τίποτα. Εχει πολυ δυνατη προστασια, βεβαια αυτο οδηγει στο βράδυ να μην βλεπεις πολλά οταν κοιτας ψηλα αλλα δεν ενοχλει προς το παρον. 2 φωτο που τράβηξα πρόχειρα, δε βοηθάει και το forum με τα 2mb να ανεβάσουμε και πολλές. Θα βάλω και απο μέσα μετά απο κάποιο πλύσιμο. Προτείνεται και καποιον καλό είτε κέντρο είτε νότια να μην μας γεμίζει το αμαξι χαρακιες. Και εδώ οι καταναλώσεις που σας αναφέρω απο το App. Ακόμα δεν έχω βάλει βενζίνη για να δώ και τι απόκλιση έχει με το app, αρχές της εβδομάδας θα βάλω σίγουρα. Μέσος όρος οκτωβρίου: και εδώ ένα πήγαινε - έλα στην δουλειά: ΥΓ: Σορρυ για τις φωτο αλλα για κάποιον λόγο δέν μπορώ να κάνω το spoiler να δουλέψει. [spoiler] & [/spoiler] δεν είναι? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Αλεξανδρος A.92 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου @Αλεξανδρος A.92 Καλορίζικο , καλοτάξιδο και να είστε καλά να το χαρείτε μαν , κούκλα είναι Φωτό μπορείς να τις ανεβάσεις σε κάποιο image hoster και να γλυτώσεις το compress για το forum 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλησπέρα, 1 εβδομάδα συμβίωσης με το C-HR. Ακόμα το βλέπω και σκάω χαμόγελο, κάθε φορα σκέφτομαι οτι ειναι κ@υλα εξωτερικά ειδικά σε αυτό το χρώμα. Ευτυχώς δεν πήγα σε XCeed ή Leon που κοίταζα γιατί θα μου είχε μείνει απωθημένο να το πάρω και ας έδωσα κάτι παραπάνω. Εσωτερικά η ποιότητα μου φαίνεται αρκετά καλή. θα μπορούσε και καλύτερα για τα λεφτά που δίνεις αλλα δεν με ενοχλεί γιατί καταλαβαίνω οτι τα πολλά λεφτα τα δίνεις για το μηχανικό σύνολο. Ωστόσο υπάρχουν παντού μαλακά πλασικά όπου φτάνει το χέρι και ίσως παρακάτω απο οτι περιμένεις. Πίσω τα πράγματα είναι κάπως στενάχωρα καθώς δεν έχει ούτε περσίδες κλιματισμού ούτε υποβραχιόνιο που προσφέρουν σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές, ειδικά στα σχεδόν 40k. Μικρό το κακό βεβαια οταν δεν έχει οικογενεια και για αυτό δεν του έδωσα σημασια. Απο την θέση του οδηγού τα ελέγχεις όλα πολύ ευκολα χωρίς πολλές κινήσεις. Η οθονάρα είναι αρκετα γρήγορη και πολύ φωτεινή ακόμα και κάτω απο τον ήλιο μέρα μεσημέρι. Η συνοδυγός ενώ είχε εκφράσει έναν προβληματισμό για μια λωρίδα πλαστικού που μας χωρίζει κατα το TD, όταν μπήκε και ταξιδέψαμε για Άργος πρώτη μέρα ανέφερε οτι τελικά δεν είναι πρόβλημα καθώς ούτε που ακουμπάει το πόδι της. Εγώ έχω ένα θέμα ίσως και λόγω ύψους (1,86) ίσως γιατί κάτι δεν έχω βρεί στον καθρέφτη (που δεν φαινεται να παει πιο ψηλα) για πίσω και πρέπει να έχω την θέση οδήγησης αρκετά χαμηλα για να βλέπω άνετα με αυτόν τα αυτοκίνητα απο πίσω μου αλλιως βλεπω μισο τζάμι μισο ουρανο. Κατα τα άλλα απο θέμα εργονομίας και μικροχώρων για μπουκάλια, καφέδες (εεεπ εχει προστιμο!) κτλπ είναι μια άψογο. Και το πορτ παγκαζ μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο απο τα specs και διάβαζα μάλιστα ένα review στην autotriti που λέει οτι το μετρήσαν 420 σε σχεση με τα ~390 που λεει η Toyota. Απο άποψη κατανάλωσης έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Έφυγα για Άργος την ίδια μέρα που το πήρα και έκαψα (με AC σχεδόν σε όλη την διαδρομή ανοιχτό αλλα χαμηλά ) 5.2 και στην επιστροφή 5.0 που ήμασταν και +1 άτομο και πιο πολύ AC γιατί είχε την πολύ ζεστη την Κυριακή. Απο Δευτέρα που πήγα και δουλειά παίζω στο πήγαινε κάτω απο 3,5 και στο έλα κάτω απο 5,0. Μένω Γουδί και παώ όρια Ελληνικου - Αργυρουπολη μέσω Κατεχάκης οποτε με το που ανέβω στο βουνο μετα κατεβαίνω χωρις να ξαναμπεί μπρος ο θερμικός πλην ελάχιστων σημείων για να μην είμαι ο μ@λ@κ@ς που παει με 35 ενω θα επρεπε να πηγαινει με 50 ας πουμε. Την Παρασκευη που το πρωτοπήρα και έκανα ενα Ηλιουπολη -> Γλυφαδα το έκανα με 1,5 και γελαγα γιατι μου φαινοταν αστείο. Η ηλιοροφή οτι πρεπει για την Ελλαδα, μερα μεσημερι και δεν καταλαβαινεις τίποτα. Εχει πολυ δυνατη προστασια, βεβαια αυτο οδηγει στο βράδυ να μην βλεπεις πολλά οταν κοιτας ψηλα αλλα δεν ενοχλει προς το παρον. 2 φωτο που τράβηξα πρόχειρα, δε βοηθάει και το forum με τα 2mb να ανεβάσουμε και πολλές. Θα βάλω και απο μέσα μετά απο κάποιο πλύσιμο. Προτείνεται και καποιον καλό είτε κέντρο είτε νότια να μην μας γεμίζει το αμαξι χαρακιες. Και εδώ οι καταναλώσεις που σας αναφέρω απο το App. Ακόμα δεν έχω βάλει βενζίνη για να δώ και τι απόκλιση έχει με το app, αρχές της εβδομάδας θα βάλω σίγουρα. Μέσος όρος οκτωβρίου: και εδώ ένα πήγαινε - έλα στην δουλειά: ΥΓ: Σορρυ για τις φωτο αλλα για κάποιον λόγο δέν μπορώ να κάνω το spoiler να δουλέψει. [spoiler] & [/spoiler] δεν είναι? Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα ! ωραίο πράγματι και απολαυστικό στο δρόμο (είτε ταξίδι είτε κίνηση). το έχω οδηγήσει μερικές φορές. και κυρίως μακράν καλύτερο από τον προκάτοχο του σε όλα και ειδικά στην ηχομόνωση ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ΥΓ: Σορρυ για τις φωτο αλλα για κάποιον λόγο δέν μπορώ να κάνω το spoiler να δουλέψει. [spoiler] & [/spoiler] δεν είναι? Δεν δουλεύει από χτες. Έχουν αφαιρέσει και το κουμπί. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, zanskou είπε το έχω οδηγήσει μερικές φορές. και κυρίως μακράν καλύτερο από τον προκάτοχο του σε όλα και ειδικά στην ηχομόνωση Προσπαθω να πεισω εναν συναδελφο οτι δεν εχουν σχεση (ειχε το προηγουμενο με Leasing και με ειχε φαει να το προσεξω κτλπ), συντομα θα παμε βολτα να το δει να μου κανει την συγκριση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μικρό update: Σχετικά με την σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου μεταξύ της αγοράς που κάναμε id3 και του id4 που δεν επιλέξαμε. (Τότε ίδια τιμή άλλες εκδόσεις) Έτυχε να πάμε το σκ στο golden Hall που είχε τα 50χρονια golf. Σημείωση είχε ένα κάμπριο 1ης γενιάς και ένα 2ης απλό σε άψογη κατάσταση. Μόνο αυτά άξιζαν την βόλτα. Είχε και το 4 όπου το περιεργάστηκα ενδελεχώς, έχοντας το 3 παραπάνω από χρόνο. Το σαλόνι είναι μια ιδέα μεγαλύτερο αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στο Πορτ παγκαζ +200 λίτρα κανονικά και τουλάχιστον άλλα τόσα αν βγάλεις την εταζερα. Τελικά καλά κάναμε και πήραμε το 3, εξωτερικές διαστάσεις ότι πρέπει για το 90% της χρήσης του και για ταξίδια φουσκωτές μπάρες που και με το 4 δεν θα τις γλιτωναμε... Ανησυχία: Επόμενη αγορά οοοοταν, ένα Dacia bigster hybrid κάτω από 30 (αν είχε και 4χ4 ακόμα καλύτερα). Για όταν πάμε χωριό που μεταφέρουμε όλο το νοικοκυριό και πολλά εργαλεία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Πήγα από πλαίσιο σήμερα, παρκάρω έξω στο parking μου λέει ένας κύριος καλύτερα μην το βάλεις εκεί είναι γωνία θα σε φάνε. Δίκιο έχετε το λέω πάω και το βάζω ποιο μέσα δίπλα σε ένα άσπρο Tesla Αποτέλεσμα Είχε κάμερα αφού έχω μικτή είπα ας πάει στο διάολο μην τρέχω Μαλακες Θα βάλω καμία αλοιφή να δω τι έχει μείνει 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου τι άμπαλος κόσμος που υπάρχει ρε παιδιά Θωμά μη βάλεις αλοιφή. Πάρε ένα πολύ μαλακό πανί, ψέκασε το με brake cleaner και τριψε το σημείο. θα τα εξαφανίσει όλα στο δευτερόλεπτο χωρίς να πειράξει το χρώμα. και ετσι θα δεις ακριβώς τι έχει μεινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polyvios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Πήγα από πλαίσιο σήμερα, παρκάρω έξω στο parking μου λέει ένας κύριος καλύτερα μην το βάλεις εκεί είναι γωνία θα σε φάνε. Δίκιο έχετε το λέω πάω και το βάζω ποιο μέσα δίπλα σε ένα άσπρο Tesla Αποτέλεσμα Είχε κάμερα αφού έχω μικτή είπα ας πάει στο διάολο μην τρέχω Μαλακες Θα βάλω καμία αλοιφή να δω τι έχει μείνει Μπορεί να καλυτερέψει με την αλοιφή αλλά σίγουρα θα έχεις κάτι ακόμα. Σε πληροφορω ότι εχθές έκανα teat drive το καινούριο formentor.... 🙉🙉🙉 Ακόμα το μυαλό μου είναι εκεί.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 17 minutes ago, polyvios said: Μπορεί να καλυτερέψει με την αλοιφή αλλά σίγουρα θα έχεις κάτι ακόμα. Σε πληροφορω ότι εχθές έκανα teat drive το καινούριο formentor.... 🙉🙉🙉 Ακόμα το μυαλό μου είναι εκεί.... Πόσο πάει το μαλλί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polyvios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Ola150 είπε Πόσο πάει το μαλλί; Το 1.5 150 άλογα 37.500€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι αν εχει κάποιος ασχοληθεί , αυτοκίνητο phev που δεν θα το βάλεις συχνά στην πρίζα για να τκ εκμεταλλευθείς στο έπακρο, αφορτιστα λειτουργεί ως hev ή ως θερμικό σε κατανάλωση; Ή εξαρτάται απο το αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 hours ago, tsofras said: Πήγα από πλαίσιο σήμερα, παρκάρω έξω στο parking μου λέει ένας κύριος καλύτερα μην το βάλεις εκεί είναι γωνία θα σε φάνε. Δίκιο έχετε το λέω πάω και το βάζω ποιο μέσα δίπλα σε ένα άσπρο Tesla Αποτέλεσμα Είχε κάμερα αφού έχω μικτή είπα ας πάει στο διάολο μην τρέχω Μαλακες Θα βάλω καμία αλοιφή να δω τι έχει μείνει Αυτό το σημείο είναι το πιο συνηθισμένο για γρατζουνιές, σίγουρα επειδή είναι το πρώτο πονάει περισσότερο βέβαια. Έχει φύγει το χρώμα? Αν είναι απλά από τεσλα με αλοιφή και τρίψιμο θα έρθει πολύ καλά. Αν έχει φύγει το χρώμα δοκίμασε και με ένα πινελάκι να δεις πως θα έρθει. Το τεσλα εντωμεταξύ με τόσα ραντάρ και καμερες πως κατάφερε και σε χτύπησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, imr είπε Αυτό το σημείο είναι το πιο συνηθισμένο για γρατζουνιές, σίγουρα επειδή είναι το πρώτο πονάει περισσότερο βέβαια. Έχει φύγει το χρώμα? Αν είναι απλά από τεσλα με αλοιφή και τρίψιμο θα έρθει πολύ καλά. Αν έχει φύγει το χρώμα δοκίμασε και με ένα πινελάκι να δεις πως θα έρθει. Το τεσλα εντωμεταξύ με τόσα ραντάρ και καμερες πως κατάφερε και σε χτύπησε? Έλα ντε αυτό σκεφτόμουν και εγώ Το καθάρισα έφυγε η περισσότερη ασπρίλα , έχει μία βαθιά γρατζουνιά , θα το αφήσω ώς έχει και αν μαζέψει και άλλη αργότερα πάω και το φτιάχνω Αφού δεν είναι σε λαμαρίνα να φοβάμαι σκουριά δεν με πειράζει τόσο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, polyvios είπε Το 1.5 150 άλογα 37.500€ Νομίζω σε αυτό το ποσό υπάρχουν καλύτερες επιλογές… 1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι αν εχει κάποιος ασχοληθεί , αυτοκίνητο phev που δεν θα το βάλεις συχνά στην πρίζα για να τκ εκμεταλλευθείς στο έπακρο, αφορτιστα λειτουργεί ως hev ή ως θερμικό σε κατανάλωση; Ή εξαρτάται απο το αμάξι; Οσα έχω δει ως τώρα αν δε τα φορτισεις λειτουργούν καθαρα ως θερμικό. Δεν είναι όπως τα κανονικά υβριδικά που φορτίζει με τη κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις