atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Μωρέ και εγώ δεν άκουγα στο προηγούμενο τίποτα και τις 3 φορές που έσπασε Κανα λάδι του έχεις αλλάξει ? Ναι κανονικα τα προβλεπομενα. Μη μου λες τετοια! (Σκοπος ειναι καποια στιγμη να αλλαχτει με dp500) 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, imr είπε Ρε συ αφου θα αρχισεις σε λιγο να πηγαινεις δουλεια, θα κανεις καποιια χιλιομετρα και θα το ευχαριστηθεις. Το οτι καθεται τωρα ειναι προσωρινο. Μολις αρχισεις να πηγαινεις 2-3 φορες στη δουλεια θα δεις οτι θα το χαρεις. Μη παρεις παλι μικρο και χειροκινητο, και αυτο το ιδιο θα καθεται, θα σε κουραζει το ιδιο και δεν θα σου αρεσει. Η δουλειά είναι 6 χιλιόμετρα , φοβάμαι να μην πάρω πάλι κάτι ακριβό και πέσω στη λούμπα ότι το βλέπω να κάθεται (ή και να μην κάθεται το κάνεις 20 χιλιόμετρα την εβδομάδα άντε 40 με καμία βόλτα δεν τα λες και πολλά ) 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Ναι κανονικα τα προβλεπομενα. Μη μου λες τετοια! (Σκοπος ειναι καποια στιγμη να αλλαχτει με dp500) ε εντάξει αν προσέχεις και τα κλασικά που έχουμε πεί (νεκρά σε φανάρι και να περιμένεις κανα 2 δευτερόλεπτα πριν βάλεις όπισθεν στην νεκρά) πιστεύω να είσαι εντάξει 2
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Η δουλειά είναι 6 χιλιόμετρα , φοβάμαι να μην πάρω πάλι κάτι ακριβό και πέσω στη λούμπα ότι το βλέπω να κάθεται (ή και να μην κάθεται το κάνεις 20 χιλιόμετρα την εβδομάδα άντε 40 με καμία βόλτα δεν τα λες και πολλά ) Σε καταλαβαινω παντως, περσι που ημουν και γω βια 5 χιλιομετρα απτο σπιτι, ουτε το υγραεριο δεν προλαβαινε να μπει κ ενιωθα αχρηστο το αμαξι. Βεβαια ηταν η εξαιρεση καθως τα προηγουμενα κ φετος κ τα επομενα χρονια τα 50χιλ/μερα ειναι σιγουρα. Βαλε και 2-3 πηγαινε-ελα Αθηνα. Παντως απο τη μια να λες παλι καλα, κανεις οικονομιαπ τοσο που εχει παει η βενζινη-και που θα φτασει, απτην αλλη ομως ανθρωποι σαν εμας ευχαριστιομαστε κ θελουμε να οδηγαμε. 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Σε καταλαβαινω παντως, περσι που ημουν και γω βια 5 χιλιομετρα απτο σπιτι, ουτε το υγραεριο δεν προλαβαινε να μπει κ ενιωθα αχρηστο το αμαξι. Βεβαια ηταν η εξαιρεση καθως τα προηγουμενα κ φετος κ τα επομενα χρονια τα 50χιλ/μερα ειναι σιγουρα. Βαλε και 2-3 πηγαινε-ελα Αθηνα. Παντως απο τη μια να λες παλι καλα, κανεις οικονομιαπ τοσο που εχει παει η βενζινη-και που θα φτασει, απτην αλλη ομως ανθρωποι σαν εμας ευχαριστιομαστε κ θελουμε να οδηγαμε. Οικονομία με τις τελευταίες αποφάσεις στην αγορά αυτοκινήτου δεν θα το έλεγα ότι κάνω Αλλά ναι όλη αυτή η κατάσταση υπάρχει επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα και δεν μπορώ να αποδεχθώ πλήρως ότι μπορώ να πάρω ότι φθηνότερο υπάρχει για να κάνω την δουλειά μου. Τα έχουμε ξαναπεί μην σας κουράζω , ζορίζομαι όμως να το αποδεχθώ 2
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, imr είπε Ρε συ αφου θα αρχισεις σε λιγο να πηγαινεις δουλεια, θα κανεις καποιια χιλιομετρα και θα το ευχαριστηθεις. Το οτι καθεται τωρα ειναι προσωρινο. Μολις αρχισεις να πηγαινεις 2-3 φορες στη δουλεια θα δεις οτι θα το χαρεις. Μη παρεις παλι μικρο και χειροκινητο, και αυτο το ιδιο θα καθεται, θα σε κουραζει το ιδιο και δεν θα σου αρεσει. Συμφωνώ. Όχι χειροκίνητο! Ένα αξιόπιστο οσο γίνεται αυτόματο νομίζω ότι θες μιας κ με το μανιουαλ πάλι στην κίνηση θα βρίζεις 40 λεπτά πριν, atrigane είπε Ναι ουτε για golf 120 αλογα σπασμενα. Τα 140ρια και πανω. Για την ιστορια να πω οτι δεν ακουω καποιον θορυβο απο το δικο μου αυτοματο. Ειναι dp250 και εχει αρκετα χρονια στην πλατη του. Δε θα ακούσεις. Θα μείνει δυστυχώς. Ούτε εγώ άκουγα όταν έσπασε το δικό μου στο 169 κανε καμία αλλαγή λαδιών όπως λέει κ ο Θωμάς (αν δεν έκανες ήδη) 1
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Οικονομία με τις τελευταίες αποφάσεις στην αγορά αυτοκινήτου δεν θα το έλεγα ότι κάνω Αλλά ναι όλη αυτή η κατάσταση υπάρχει επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα και δεν μπορώ να αποδεχθώ πλήρως ότι μπορώ να πάρω ότι φθηνότερο υπάρχει για να κάνω την δουλειά μου. Τα έχουμε ξαναπεί μην σας κουράζω , ζορίζομαι όμως να το αποδεχθώ Οχι οχι, το αμαξι δεν ειναι απλα ενα οχημα με 4 ροδες για να πηγαινεις απο το ενα μερος στο αλλο. Θα συμφωνησω απολυτα. Τουλαχιστον καποιοι το βλεπουμε ετσι. 1
gxyp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Πως το έχω χάσει αυτό το θέμα;;;; 51 σελίδες!!!!😅😅😅
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε θα ακούσεις. Θα μείνει δυστυχώς. Ούτε εγώ άκουγα όταν έσπασε το δικό μου στο 169 κανε καμία αλλαγή λαδιών όπως λέει κ ο Θωμάς (αν δεν έκανες ήδη) Θα το κοιταξω παιδια και αν χρειαζεται θα ξανακανω. Με αυτα που μου λετε, δεν το αφηνω ετσι. 2
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Θα το κοιταξω παιδια και αν χρειαζεται θα ξανακανω. Με αυτα που μου λετε, δεν το αφηνω ετσι. μία ανα 2 χρόνια νομίζω χρειάζεται οπότε δες πότε το είχες κάνει 3 λεπτά πριν, gxyp είπε Πως το έχω χάσει αυτό το θέμα;;;; 51 σελίδες!!!!😅😅😅 αδιάβαστος ! 1 2
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, gxyp είπε Πως το έχω χάσει αυτό το θέμα;;;; 51 σελίδες!!!!😅😅😅 😂
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, atrigane είπε Οχι οχι, το αμαξι δεν ειναι απλα ενα οχημα με 4 ροδες για να πηγαινεις απο το ενα μερος στο αλλο. Θα συμφωνησω απολυτα. Τουλαχιστον καποιοι το βλεπουμε ετσι. Ακριβώς οπότε προσπαθώ τουλάχιστον να βρώ κάτι που θα γουστάρω έστω σε κάποια σημεία. Όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα μας , εγώ μεγάλωσα μέσα στην κακγουριά απο μικρός και ακόμη και σήμερα περνάω την ώρα μου με throttle , evo , rx-8 , γενικά video περί tuning και σουμπαρούμπες (στο youtube εννοώ ) Δεν μπορώ να με φανταστώ απλά με 4 ρόδες να κάνω την δουλειά μου όσο και αν το προσπαθώ Θα δείξει , αν συνεχίσουν να ακριβαίνουν τα αμάξια και τα μεταχειρισμένα μπορεί να φτάσουμε σε σημείο που να μην αξίζει να δώσω και το δικό μου. Θα το δώσω για να γλυτώσω κανα 6χίλιαρο , αν είναι να το δώσω για να πάω σε μικρότερο με κέρδος 3000ε προφανώς δεν αξίζει Πολύ μπέρδεμα η όλη φάση 2
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα μας , εγώ μεγάλωσα μέσα στην κακγουριά απο μικρός και ακόμη και σήμερα περνάω την ώρα μου με throttle , evo , rx-8 , γενικά video περί tuning και σουμπαρούμπες (στο youtube εννοώ ) 👊 1
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, atrigane είπε Οχι οχι, το αμαξι δεν ειναι απλα ενα οχημα με 4 ροδες για να πηγαινεις απο το ενα μερος στο αλλο. Θα συμφωνησω απολυτα. Τουλαχιστον καποιοι το βλεπουμε ετσι. σωστός , υπάρχουν και τρίκυκλα και μοτοσακό 😁 2
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Ρε θέλετε να έρθετε να μείνετε Αγ. Στέφανο που σας χαλάει να είστε 5χλμ από δουλειά;🙄 Θωμά με τις περσινές εκπτώσεις έπαιρνες με 17.100 καινούριο αυτοματο 95 άλογα. Σιγά μη δώσεις σχεδόν 17κ για μεταχειρισμένο Polo. Εξάλλου για να αξίζει η πώληση του Leon πρέπει να αγοράσεις κάτι φθηνότερο. Έχουν ξεφύγει εντελώς τα μεταχειρισμένα απορώ ποιος αγοράζει με τέτοιες τιμές. 2
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, paylidis είπε Βρε καλά λέω εγώ να το βάλω αγγελία 10% κάτω από τιμοκατάλογο να βγάλω κ κέρδος Είδα το Α5 gtron πανέμορφο αλλά δίλιτρο… Η διαδρομή σας για τα πάτρια εδάφη θα είναι απόλαυση Πέρα από την "πλάκα" , θα το σκεφτόμουν σοβαρά εάν μπορούσα να την υποστηρίξω €€ Οπτικά με χαλάει λίγο ο " μοχλός ταχυτήτων" , μακάρι να ήταν σα του νέου Α3 ... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από terry308 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις