Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Οικονομικοτεχνικά είναι πιο λογική η λύση Toyota. Στο άλλο θα πας λόγω παρόρμησης. Είναι πιο όμορφο πιο επιθετικό και επιβλητικό. Το Q3 το ανέφερα γιατί αναρωτήθηκες αν έχει φορμεντορ ο paylidis. Q3 έχει από όσο θυμάμαι. Παρολο που εχω το formentor, στη θεση σου στο toyota θα πηγαινα. Θεωρω πως θα εχει και μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια. Επισης θα εγραφα κανονικα τους γειτονες και θα εβαζα φορτιστη Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Ntinaras 1
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Άσχετο αλλά γιατί θεωρείται πολύπλοκος ο 1.0 της Φορντ; Έχουν ή είχαν σχεδιαστικό θέμα με αποτέλεσμα να σκάνε σαν πεπόνια.😄 Αν θυμάμαι καλά από τον κολλητό μου που είναι και μηχανικός, όταν έσπασαν καδένες και βρήκαν ροικές αστοχίες, ήθελε ειδικά εργαλεία που αναγκάστηκαν να τα αγοράσουν για να επισκευάσουν. Οι καινούριοι 1000άρηδες δεν έχουν μεγάλες αλλαγές. Έβαλαν το τούρμο από πίσω από τον κινητήρα, ενώ στην αρχή ήταν μπροστά. Λένε ότι έβαλαν πιο χοντρή καδένα, αλλά δεν το ξέρω αυτό. 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε C-HR 1.8 Στην αρχή πήγαινα και εγώ για CHR, αλλά λόγω οικογένειας, δεν με χωράει. 4 άτομα πλέον και επειδή έχω μωρό ημερών, θα ξεκινήσουν και τα καρότσια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, polyvios είπε Στην αρχή πήγαινα και εγώ για CHR, αλλά λόγω οικογένειας, δεν με χωράει. 4 άτομα πλέον και επειδή έχω μωρό ημερών, θα ξεκινήσουν και τα καρότσια. Ναι με τιποτα δεν ειναι για 2 παιδια. Αντε με 1 θα την παλεβες. Εγω δεν εχω κανενα και παω χαλαρα. Αλλιως το Corolla Cross θα ηταν μονοδρομος. 1
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Παρολο που εχω το formentor, στη θεση σου στο toyota θα πηγαινα. Θεωρω πως θα εχει και μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια. Επισης θα εγραφα κανονικα τους γειτονες και θα εβαζα φορτιστη Εμ γιατί πήγες για Formentor και όχι Toyota? Παρορμητικές ενέργειες??? 😋 Καλά τους γείτονες τους γράφω, αλλά είμαι ή υβριδικού ή τελείως ηλεκτρικού. Δεν μου αρέσει η ιδέα του plug-in hybrid.
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, polyvios είπε Εμ γιατί πήγες για Formentor και όχι Toyota? Παρορμητικές ενέργειες??? 😋 Καλά τους γείτονες τους γράφω, αλλά είμαι ή υβριδικού ή τελείως ηλεκτρικού. Δεν μου αρέσει η ιδέα του plug-in hybrid. Χαχαχα, εμενα ειναι leasing, και ειχα μια πολυ μικρη λιστα επιλογων να επιλεξω.
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Χαχαχα, εμενα ειναι leasing, και ειχα μια πολυ μικρη λιστα επιλογων να επιλεξω. Σωστά. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτήν την περίπτωση, άλλες συμφωνίες με την δουλειά!
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, polyvios είπε Επειδή είχα AUDI A4 B7 1.8T Quattro. Τα αναλώσιμά του δεν ήταν ακριβά. Αλλά μετά από χρόνια που έρχονταν μαζεμένες βλάβες, έβγαιναν μεγάλα νούμερα. Ως προς τα 1000άρια ECOBOOST, να ξέρεις ότι τα ονομάζουν ECOBOOM. Ένας λόγος που είναι ακριβότερα στο FORD(λογικά PUMA από ότι καταλαβαίνω) είναι η πολυπλοκότητα του κινητήρα. Εκτός και αν εννοείς μόνο ως προς τα αναλώσιμα, λάδια, φίλτρα κλπ. Παντοτε μιλαω για συντηρηση, καινουργια αμαξια ειναι δε προλαβαν να βγαλουν βλαβες ακομα τι στο καλο Και στις υπολοιπες μαρκες οι ζημιες πλεον θα ειναι ακριβες, καποτε ηταν στις "πριμιουμ" δεδομενου οτι ηταν πιο πολυπλοκης κατασκευης σε σχεση με τις μαρκες της σειράς, πλεον ολες εχουνε γινει τανα-που κ κοστιζουν στη ζημια... Παντως μετά απο τον 20VT κ quattro πως αντεχεις σε κατωτερα μοτερ/μοντέλα; Εγω ακομα να ξεπερασω την Ε60 (που δεν εβαζε κ φωτια με τα 170 αλογα αλλα 2200 εξακυλινδρο πισωκινητο ηταν απολαυση). Ωρες ωρες σκεφτομαι να παω να παρω μια αλλα δε τη παλευω με το 800αρι τελη Επεξ/σία 23 Αυγούστου από paylidis
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Παντοτε μιλαω για συντηρηση, καινουργια αμαξια ειναι δε προλαβαν να βγαλουν βλαβες ακομα τι στο καλο Και στις υπολοιπες μαρκες οι ζημιες πλεον θα ειναι ακριβες, καποτε ηταν στις "πριμιουμ" δεδομενου οτι ηταν πιο πολυπλοκης κατασκευης σε σχεση με τις μαρκες της σειράς, πλεον ολες εχουνε γινει τανα-που κ κοστιζουν στη ζημια... Παντως μετά απο τον 20VT κ quattro πως αντεχεις σε κατωτερα μοτερ/μοντέλα; Εγω ακομα να ξεπερασω την Ε60 (που δεν εβαζε κ φωτια με τα 170 αλογα αλλα 2200 εξακυλινδρο πισωκινητο ηταν απολαυση) O 1000άρης δεν είναι ολοκαίνουριος κινητήρας. Και όμως σε 60-70χιλ. χλμ έβγαλαν σοβαρές βλάβες. Μου έχει κακοφανεί από τον 20βάλβιδο σε μικρότερους κινητήρες, πόσο περισσότερο που είχα και τετρακίνηση, αλλά συμβιβάστηκα. Είχα πάει στο Sportage που ναι δεν έβαζε καθόλου φωτιά στον δρόμο, αλλά άλλαξαν τα θέλω μου με την οικογένεια. Διαφορετικά την είχα συνηθισμένη και την γυναίκα μου. 1
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, polyvios είπε O 1000άρης δεν είναι ολοκαίνουριος κινητήρας. ναι ο χιλιαρης παιζει καμια δεκαετια αλλα σε σχεση με τη πρωτη γενια που ηταν ecoboom οπως λες, οντως διορθωθηκε (θεωρητικά)... προσωπικά θα τον φοβομουν ακομα, αν κ με 8 χρονια εγγυηση που δινει (ή εδινε) η ford λες εχω το κεφαλι μου σχετικα ησυχο
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι ο χιλιαρης παιζει καμια δεκαετια αλλα σε σχεση με τη πρωτη γενια που ηταν ecoboom οπως λες, οντως διορθωθηκε (θεωρητικά)... προσωπικά θα τον φοβομουν ακομα, αν κ με 8 χρονια εγγυηση που δινει (ή εδινε) η ford λες εχω το κεφαλι μου σχετικα ησυχο Αν το κάνουν όπως στην STELLANTIS που ενώ πας για αλλαγή καδένα χρονισμού και σου λένε πρέπει να αλλάξει και εκκεντροφόρο, ε ούτε εγγύηση ούτε τίποτα. Συγνώμη, αλλά δεν θα πάρω. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Διαφορετικά το καλοκοιτούσα και το PUMA. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από polyvios 1
tsofras Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 11 ώρες πριν, polyvios είπε Τώρα να την πω την μαλακία μου... Μόλις ήρθε το καινούριο FORMENTOR εδώ Θεσσαλονίκη και μου έπεσαν τα σαγόνια. Ακυρώνω τώρα το Corolla Cross να πάω στο Formentor 1.5 κλασσικό???? Να άλλη μία ανησυχία. Ξέρω. χάνω το υβριδικό σύστημα, αλλά.... Όπα έσκασε μύτη ? Να πάω να το δώ Σου αρέσει περισσότερο απο το προηγούμενο ? Ότι είπε και ο Αλέξανδρος πάντως η κατανάλωση δεν είναι το δυνατό του στοιχείο , στην Άνδρο με ταχύτητες 30 -60 σε στροφιλίκια και ανηφόρες κατηφόρες ήμουν με 10.1 κατανάλωση ( το οποίο το υπολόγισα και στο γέμισμα και το trip computer το έδειξε ακριβώς) 3 1
polyvios Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Όπα έσκασε μύτη ? Να πάω να το δώ Σου αρέσει περισσότερο απο το προηγούμενο ? Ότι είπε και ο Αλέξανδρος πάντως η κατανάλωση δεν είναι το δυνατό του στοιχείο , στην Άνδρο με ταχύτητες 30 -60 σε στροφιλίκια και ανηφόρες κατηφόρες ήμουν με 10.1 κατανάλωση ( το οποίο το υπολόγισα και στο γέμισμα και το trip computer το έδειξε ακριβώς) Ναιαιαι... μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο. Το έφερε ο Κατάκης Θεσσαλονίκη και το είδα και από κοντά. Ναι, ως προς τις καταναλώσεις το ξέρω... Θα είναι μέρα με την νύχτα ειδικά με τα Toyota Corolla Cross. 3
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Στις 23/8/2024 στις 12:09 ΜΜ, tsofras είπε Όπα έσκασε μύτη ? Να πάω να το δώ Να κάτσεις φρόνιμα εσυ!! Χαχαχαχ 🤣 3
polyvios Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Να κάτσεις φρόνιμα εσυ!! Χαχαχαχ 🤣 Αν θέλει να ανέβει Θεσσαλονίκη να πάμε παρέα να το δούμε... Απλά θα το κοιτάξουμε! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις