tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επίτηδες κάνεις λανθασμένες αγοραπωλησίες. Θες να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του club. Στο υποχθόνιο σχέδιό σου εντάσσονται και οι νέες επιλογές προς αντικατάσταση του Leon. έχεις δίκιο , αρχίζω και το βλέπω και εγώ αυτό Πάλι κάθομαι και σκέφτομαι τι θα μου ταιριάζει , τι θα μου αρέσει κ.ο.κ. Αλλά οκ προσπαθώ και εγώ , μου είναι αρκετά δύσκολο να πάρω κάτι που δεν θα έχω κανένα ενδιαφέρον Το λές για τις τιμές ώς καινούριων ? Δώσε ένα παραπάνω feedback Για να το πάμε πιο απλά Χέστε τα αυτόματα ανεβάζουν την τιμή Τι προτάσεις υπάρχουν σε μεταχειρισμένο μόνο με τα εξής χαρακτηριστικά : Ασφαλές Τούρμπο 100 άλογα 300+ χώροι πορτ μπαγκαζ Χειροκίνητο κιβώτιο που να είναι της προκοπής Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από tsofras
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι προτάσεις υπάρχουν σε μεταχειρισμένο μόνο με τα εξής χαρακτηριστικά : Ασφαλές Τούρμπο 100 άλογα 300+ χώροι πορτ μπαγκαζ Χειροκίνητο κιβώτιο που να είναι της προκοπής Τώρα μιλάς! Από ποια χρονολογία και μετά και πόσα χιλιομετρα; Χοντρικά
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, atrigane είπε Τώρα μιλάς! Από ποια χρονολογία και μετά και πόσα χιλιομετρα; Χοντρικά Κοίτα να δείς , αν μιλάμε απο συστήματα ασφαλείας να έχει τουλάχιστον το αυτόνομο φρενάρισμα φαντάζομαι 2015 και μετά ? (και δεν έχουν όλα) Τα χιλιόμετρα πάλι σχετικά είναι. Εγώ με 5000χλμ τον χρόνο θα γράψω 30.000χλμ σε μία 5ετία. Οπότε και με 70.000χλμ να πάρω κάτι θα φτάσω τα 100.000 σε 5 χρόνια. Οπότε το μόνο θέμα είναι τα κόστη συντήρησης που θα έχει λόγω χιλιομέτρων, μην πάρω κάτι ας πούμε και θέλει 500+ ευρώ για μεγάλο service επειδή έφτασε τα 80.000χλμ Εγώ στις αναζητήσεις μου κοιτάω απο το 2017 και μέχρι 50.000χλμ 1
Peugeot208 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε έχεις δίκιο , αρχίζω και το βλέπω και εγώ αυτό Πάλι κάθομαι και σκέφτομαι τι θα μου ταιριάζει , τι θα μου αρέσει κ.ο.κ. Αλλά οκ προσπαθώ και εγώ , μου είναι αρκετά δύσκολο να πάρω κάτι που δεν θα έχω κανένα ενδιαφέρον Το λές για τις τιμές ώς καινούριων ? Δώσε ένα παραπάνω feedback Για να το πάμε πιο απλά Χέστε τα αυτόματα ανεβάζουν την τιμή Τι προτάσεις υπάρχουν σε μεταχειρισμένο μόνο με τα εξής χαρακτηριστικά : Ασφαλές Τούρμπο 100 άλογα 300+ χώροι πορτ μπαγκαζ Χειροκίνητο κιβώτιο που να είναι της προκοπής Θεωρώ ότι το ξεκινάς λάθος. Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που σου χαλούσε κάθε διάθεσή για οδήγηση. Αυτό το κάτι ήταν η μέση σου. Όσο καλό οδηγικά και να είναι το Fiesta st line σε λίγο καιρό θα βγαίνεις διπλωμένος από μέσα του. Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να αναζητήσεις το πιο βολικό για τα μυοσκελετικά σου. Μόνο έτσι θα το χαρείς το καινούριο σου αυτοκίνητο. 3
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Θεωρώ ότι το ξεκινάς λάθος. Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που σου χαλούσε κάθε διάθεσή για οδήγηση. Αυτό το κάτι ήταν η μέση σου. Όσο καλό οδηγικά και να είναι το Fiesta st line σε λίγο καιρό θα βγαίνεις διπλωμένος από μέσα του. Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να αναζητήσεις το πιο βολικό για τα μυοσκελετικά σου. Μόνο έτσι θα το χαρείς το καινούριο σου αυτοκίνητο. Δεν διαφωνώ απλά η αλλαγή τώρα γίνεται για οικονομικούς λόγους επειδή το πληρώνω και κάθεται. Για την χρήση που κάνω άσχετα απο τις πρώτες γκρίνιες ακόμη και το Leon το συνήθισα . Πιστεύω σε οτιδήποτε άλλο πάω απο αυτά που αναφέρω που δεν έχουν την 18αρα και το στήσιμο του Leon θα κερδίσω σε άνεση Η καλύτερη επιλογή με εξαίρεση την οθόνη είναι το C3 σε αυτόματο με τα 110 άλογα , το χειροκίνητο του PSA είναι για τα μπάζα όμως για αυτό έβαλα και το fiesta στη συζήτηση , πρέπει να το κάνω ένα τεστ ντραιβ όμως για να έχω άποψη Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από tsofras
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειροκίνητο κιβώτιο που να είναι της προκοπής που θα σε κουράσει μέσα στην κίνηση με το συμπλέκτη .... c3 αυτόματο μτχ 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε που θα σε κουράσει μέσα στην κίνηση με το συμπλέκτη .... c3 αυτόματο μτχ μόλις το έγραψα απο πάνω Είχα βρει ένα με 14000ε του 21 με 7500χλμ , δυστυχώς έφυγε
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, tsofras είπε έχεις δίκιο , αρχίζω και το βλέπω και εγώ αυτό Πάλι κάθομαι και σκέφτομαι τι θα μου ταιριάζει , τι θα μου αρέσει κ.ο.κ. Αλλά οκ προσπαθώ και εγώ , μου είναι αρκετά δύσκολο να πάρω κάτι που δεν θα έχω κανένα ενδιαφέρον Το λές για τις τιμές ώς καινούριων ? Δώσε ένα παραπάνω feedback Για να το πάμε πιο απλά Χέστε τα αυτόματα ανεβάζουν την τιμή Τι προτάσεις υπάρχουν σε μεταχειρισμένο μόνο με τα εξής χαρακτηριστικά : Ασφαλές Τούρμπο 100 άλογα 300+ χώροι πορτ μπαγκαζ Χειροκίνητο κιβώτιο που να είναι της προκοπής Ξαναπάρε το Ibiza που έδωσες
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Ξαναπάρε το Ibiza που έδωσες Μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό αλλά δεν νομίζω να θέλει ο νέος κάτοχος
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, tsofras είπε μόλις το έγραψα απο πάνω Είχα βρει ένα με 14000ε του 21 με 7500χλμ , δυστυχώς έφυγε δεν το πρόσεξα πριν 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό αλλά δεν νομίζω να θέλει ο νέος κάτοχος χειροκίνητο δεν ήταν ?
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε δεν το πρόσεξα πριν χειροκίνητο δεν ήταν ? Ναι αλλά μεταχειρισμένο αυτόματο δύσκολα θα βρω , οπότε απο χειροκίνητα με το προηγούμενο δεν θα έχω εκπλήξεις
atrigane Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Honda Jazz; Ειναι ατμοσφαιρικο βεβαια αλλα εχει εκδοσεις με 100 αλογα. Πολυ βολικο πορτ παγκαζ και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ζητησει ποτε 500ευρω σερβις. Ουτε στα 200, ουτε στα 300χιλ χιλιομετρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315728253-honda-jazz?utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_medium=push-button&utm_source=android-app&utm_content=aggelia 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Το καλό με το Ibiza ήταν ότι είχε πολύ καλούς χώρους , βασικά τους καλύτερους στην κατηγορία του και ήταν γενικά ωραίο σαν σύνολο (με μόνη εξαίρεση την ανάρτηση) 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Honda Jazz; Ειναι ατμοσφαιρικο βεβαια αλλα εχει εκδοσεις με 100 αλογα. Πολυ βολικο πορτ παγκαζ και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ζητησει ποτε 500ευρω σερβις. Ουτε στα 200, ουτε στα 300χιλ χιλιομετρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315728253-honda-jazz?utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_medium=push-button&utm_source=android-app&utm_content=aggelia Ναι αυτά είναι και άσπαστα τα αυτόματα , με Σαρακάκη όμως δεν θέλω να μπλέξω Πάντως έχω να πω ότι έχω σιχαθεί πλέον την αναζήτηση αυτοκινήτου, αν φύγει το Leon έχει καλώς από οικονομικής άποψης Μην σας κουράσω και εσάς άλλο παιδιά δεν έχει και νόημα , όταν φύγει απλά θα ψάχνω 2-3 μοντέλα που μου κάνουν και ότι κάτσει 2
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Το έχουν φτιάξει στο powershift ? Σε μεταχειρισμένο δεν βρίσκω , καινούριο πάει 21000ε Ξαναλέω όμως είναι το μόνο που μου ταιριάζει σε στυλ , είναι σπορ , έχει φυσικά κουμπάκια και μου αρέσει εσωτερικά - εξωτερικά Έλα ρε συ τόσο ψηλα Είναι; Όταν το κοιταγα για τη γυναίκα το st line αυτόματο νομίζω τότε είχε 125 άλογα έβγαινε 18κατι… γιατι έχει θέμα το αυτόματο του; Δεν έχω ακούσει κάτι…
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Έλα ρε συ τόσο ψηλα Είναι; Όταν το κοιταγα για τη γυναίκα το st line αυτόματο νομίζω τότε είχε 125 άλογα έβγαινε 18κατι… γιατι έχει θέμα το αυτόματο του; Δεν έχω ακούσει κάτι… Ναι όταν είχε πρωτοβγεί χειρότερα και απο DSG ήταν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις