Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν

Είχα σήμερα το πρώτο τηλεφώνημα , θεωρητικά θα περάσει το παλικάρι να το δει αυτή την εβδομάδα γιατί θα έρθει από επαρχία.

Δεν τον πειράζει το δάνειο μου είπε ότι έχει πουλήσει και αυτός με αυτόν τον τρόπο οπότε δεν τον χαλάει

Τώρα αν δεν ήταν μουφα τηλεφώνημα θα δείξει γιατί αρκετοί παίρνουν και αλλάζουν γνώμη

Συναισθήματα ανάμεικτα

Δυσκολεύομαι να με φανταστώ με.καποιο άλλο , από την άλλη δυσκολεύομαι να σκέφτομαι ότι θα το πληρώνω για την χρήση που κάνω.

Κακά τα ψέματα και στη δουλειά να πάω θα είναι απλά 800χλμ τον χρόνο οπότε οριακά 5000χλμ τον χρόνο και αν

Και αν πάω με αυτό το αμάξι στη δουλειά σημαίνει ότι θα κάνω μικτή οπότε μιλάμε άλλα 300€ επάνω τον χρόνο

• Like 6
  • Sad 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsofras είπε

Συναισθήματα ανάμεικτα

Δυσκολεύομαι να με φανταστώ με.καποιο άλλο

Αν αρχίσεις να αναπολείς ή να έχεις δεύτερες σκέψεις να σκέφτεσαι τον ήχο από το κιβώτιο που σε εκνευρίζει και θα σου περάσει.

• Like 4
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν αρχίσεις να αναπολείς ή να έχεις δεύτερες σκέψεις να σκέφτεσαι τον ήχο από το κιβώτιο που σε εκνευρίζει και θα σου περάσει.

Μόλις μπήκα να του βάλω βενζίνη και να το κουνήσω 2χλμ για αυτή την εβδομάδα και μου έφυγε

Μα τι γίνεται με τα μεταχειρισμένα την παλεύουν ?

Το Ford Fiesta Titanium το 2019 έκανε καινούριο 16700 και το βρίσκεις 2ετίας με 30.000χλμ στα 15500

Καλά για την spotawheel γελάνε και οι πέτρες σε σχέση με καινούριο , είπαμε έχει αναμονή αλλά δεν μπορεί να κοστίζει περισσότερο

fiesta1.png.51d184b5515299ce17b4dccfca6e2c0b.png

fiesta2.png.16645909aaccc2626585e0f53e1d81b3.png

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά για την spotawheel γελάνε και οι πέτρες σε σχέση με καινούριο , είπαμε έχει αναμονή αλλά δεν μπορεί να κοστίζει περισσότερο

Βρε καλά λέω εγώ να το βάλω αγγελία 10% κάτω από τιμοκατάλογο να βγάλω κ κέρδος 😂

Το θέμα είναι τι παίρνεις όμως μετά 😅

Είδα το Α5 gtron πανέμορφο αλλά δίλιτρο…

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Βρε καλά λέω εγώ να το βάλω αγγελία 10% κάτω από τιμοκατάλογο να βγάλω κ κέρδος 😂

Το θέμα είναι τι παίρνεις όμως μετά 😅

Είδα το Α5 gtron πανέμορφο αλλά δίλιτρο…

Για εσένα κάτσε στα αυγά σου :D

Για εμένα αν τυχών φύγει είμαι ανάμεσα σε Ford Fiesta μηχανικό ή  Citroen C3 , Opel Corsa αυτόματα με aisin

Αλλά είναι πανάκριβα δεν αξίζει για 1500ε να πας σε μεταχειρισμένο

Και δεν μιλάμε για μεταχειρισμένο σαν το δικό μου αλλά 2-3 ετών με >20.000 χλμ

Αλλιώς να πάω να πάρω ένα τέτοιο και να έχω και ρέστα

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/27659927-fiat-panda

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για εσένα κάτσε στα αυγά σου :D

Για εμένα αν τυχών φύγει είμαι ανάμεσα σε Ford Fiesta μηχανικό ή  Citroen C3 , Opel Corsa αυτόματα με aisin

Αλλά είναι πανάκριβα δεν αξίζει για 1500ε να πας σε μεταχειρισμένο

Και δεν μιλάμε για μεταχειρισμένο σαν το δικό μου αλλά 2-3 ετών με >20.000 χλμ

Γενικα τα μεταχειρισμενα σε αυτες τις κατηγοριες δεν αξιζουν με τιποτα τωρα.

Λογικα θα κρατησει καιρο αυτο μεχρι να στρωσει η παραγωγη στα καινουργια.

Το καλο βεβαια ειναι και για εσενα καθως θα μπορεσεις να πουλησεις πιο ακριβα το λεον

Αν τελικα το πουλησεις, μετα τι θα κανεις? εχεις αποφασισει καθολου? γιατι θα πρεπει να πηγαινεις και δουλεια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Γενικα τα μεταχειρισμενα σε αυτες τις κατηγοριες δεν αξιζουν με τιποτα τωρα.

Λογικα θα κρατησει καιρο αυτο μεχρι να στρωσει η παραγωγη στα καινουργια.

Το καλο βεβαια ειναι και για εσενα καθως θα μπορεσεις να πουλησεις πιο ακριβα το λεον

Αν τελικα το πουλησεις, μετα τι θα κανεις? εχεις αποφασισει καθολου? γιατι θα πρεπει να πηγαινεις και δουλεια.

Μέχρι να δώ τι θα κάνω με το αμάξι το καλό είναι ότι μπορώ για κάποιο διάστημα να συνεχίσω απο το σπίτι. Επίσης έχω την επιλογή να περπατάω μέχρι το Τραμ και να πηγαίνω στη δουλειά. Θα μου παίρνει κανα 40λεπτο μέχρι να πάω τραμ, και να περπατήσω άλλα 10 λεπτά μέχρι την δουλειά , αλλά για 2 φορές την εβδομάδα θα μπορούσα να το κάνω ένα διάστημα.

Τώρα για το τι θα κάνω μετά , δεν έχω αποφασίσει ακόμη

1) Αγορά καινούριου μικρότερου τούρμπο μέχρι 17000ε (οπότε γλυτώνω 7000ε σε σχέση με την αγορά του Leon)

Θετικά :

Καινούριο (εγγύηση χωρίς άγχος)

Αρνητικά :

Αυτόματο σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει (εκτός απο γυμνό i20 με 100 άλογα που και πάλι με χρώμα - πινακίδες ξεφεύγει)

Θα πρέπει να βάλω πάλι ένα μικρό δάνειο (μάλλον τελειώνει αυτό που έχω απο την δουλειά οπότε παίζει να βάλω άλλο ένα μόνο για 5000ε με επιτόκιο 0.3)

2) Αγορά ελαφρώς μεταχειρισμένου μικρότερου τούρμπο μέχρι 14.000ε

Θετικά:

Δεν θα χρειαστώ δάνειο , θα τα μαζέψω και θα το πάρω κασέρι

Ως ελαφρώς μεταχειρισμένο θα έχει και εγγύηση

Αρνητικά:

Δεν συμφέρουν οι τιμές όπως είναι σε αυτή την φάση , είναι κοροϊδία για 1500ε να πάρεις 2ετίας αμάξι

Θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι που να ταιριάζει , αν είναι και αυτόματο μόνο PSA group

3) Αγορά μεταχειρισμένου μέχρι 10.000ε

Θετικά:

Πουλάω και αγοράζω. Δεν βάζω ούτε ένα ευρώ εκτός τον χρημάτων που θα μείνουν απο την πώληση

Αρνητικά:

Σε αυτά τα λεφτά , αν πας και σε μικρότερο segment με προβληματίζει περισσότερο η ασφάλεια. Θα είναι το "δυνατό" αμάξι της οικογένειας για τα ταξίδια και την μπαγκαζίερα οπότε δεν θέλω να κυκλοφορώ με κανα χρέπι στην εθνική

Σίγουρα θέλουν σκέψη όλα τα παραπάνω γιατί ναι μεν θέλω ένα ασφαλές αμάξι για την οικογένεια αλλά δεν θέλω να είναι μεγάλο λόγω παρκιγκ στην Αθήνα και να μην δώσω πάλι ένα κάρο λεφτά.

Το καλό με τα καινούρια super mini είναι ότι έχουν πολύ καλούς χώρους (300+ λίτρα πορτ μπαγκαζ) και τα νέα συστήματα ασφαλείας + αερόσακους

Απο καινούρια ελαφρώς μεταχειρισμένα κοιτάω

Ford Fiesta, Citroen C3, Opel Corsa , Hyundai i20

To fiesta μου αρέσει γιατί σε ST line είναι της φιλοσοφίας μου οπότε θα μου αρέσει και σαν αμάξι. Έχει το μικρότερο πορτ μπαγαζ

Το C3 το ξέρω , έχει ωραίους χώρους , άνεση στην ανάρτηση , μείων ο χειρισμός απο την οθόνη

Το ι20 έχει τους καλύτερους χώρους , καλό εξοπλισμό αλλά δεν με τρελαίνει το εσωτερικό και ειδικά το τιμόνι του και η κονσόλα του

Το κορσάκι μου αρέσει σε όλα απλά είναι λίγο στενομπούκι

Και οκ το Ibiza το είχα , είπα αν αλλάξω να φύγω απο την Seat

Yaris δεν κοιτάω γιατί έχει το μικρότερο πορτ μπαγκαζ και δεν ξέρω με τον κινητήρα που έχει τι θα λέει αν το φορτώσεις με μπαγκαζίερα

* Άκυρο για το i20 έβλεπα τις τιμές για το Hybrid , έχει και τον απλό τούρμπο με τα 100 άλογα και αυτόματο στα 16800 έκδοση exclusive

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μέχρι να δώ τι θα κάνω με το αμάξι το καλό είναι ότι μπορώ για κάποιο διάστημα να συνεχίσω απο το σπίτι. Επίσης έχω την επιλογή να περπατάω μέχρι το Τραμ και να πηγαίνω στη δουλειά. Θα μου παίρνει κανα 40λεπτο μέχρι να πάω τραμ, και να περπατήσω άλλα 10 λεπτά μέχρι την δουλειά , αλλά για 2 φορές την εβδομάδα θα μπορούσα να το κάνω ένα διάστημα.

Τώρα για το τι θα κάνω μετά , δεν έχω αποφασίσει ακόμη

1) Αγορά καινούριου μικρότερου τούρμπο μέχρι 17000ε (οπότε γλυτώνω 7000ε σε σχέση με την αγορά του Leon)

Θετικά :

Καινούριο (εγγύηση χωρίς άγχος)

Αρνητικά :

Αυτόματο σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει (εκτός απο γυμνό i20 με 100 άλογα που και πάλι με χρώμα - πινακίδες ξεφεύγει)

Θα πρέπει να βάλω πάλι ένα μικρό δάνειο (μάλλον τελειώνει αυτό που έχω απο την δουλειά οπότε παίζει να βάλω άλλο ένα μόνο για 5000ε με επιτόκιο 0.3)

2) Αγορά ελαφρώς μεταχειρισμένου μικρότερου τούρμπο μέχρι 14.000ε

Θετικά:

Δεν θα χρειαστώ δάνειο , θα τα μαζέψω και θα το πάρω κασέρι

Ως ελαφρώς μεταχειρισμένο θα έχει και εγγύηση

Αρνητικά:

Δεν συμφέρουν οι τιμές όπως είναι σε αυτή την φάση , είναι κοροϊδία για 1500ε να πάρεις 2ετίας αμάξι

Θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι που να ταιριάζει , αν είναι και αυτόματο μόνο PSA group

3) Αγορά μεταχειρισμένου μέχρι 10.000ε

Θετικά:

Πουλάω και αγοράζω. Δεν βάζω ούτε ένα ευρώ εκτός τον χρημάτων που θα μείνουν απο την πώληση

Αρνητικά:

Σε αυτά τα λεφτά , αν πας και σε μικρότερο segment με προβληματίζει περισσότερο η ασφάλεια. Θα είναι το "δυνατό" αμάξι της οικογένειας για τα ταξίδια και την μπαγκαζίερα οπότε δεν θέλω να κυκλοφορώ με κανα χρέπι στην εθνική

Σίγουρα θέλουν σκέψη όλα τα παραπάνω γιατί ναι μεν θέλω ένα ασφαλές αμάξι για την οικογένεια αλλά δεν θέλω να είναι μεγάλο λόγω παρκιγκ στην Αθήνα και να μην δώσω πάλι ένα κάρο λεφτά.

Το καλό με τα καινούρια super mini είναι ότι έχουν πολύ καλούς χώρους (300+ λίτρα πορτ μπαγκαζ) και τα νέα συστήματα ασφαλείας + αερόσακους

Απο καινούρια ελαφρώς μεταχειρισμένα κοιτάω

Ford Fiesta, Citroen C3, Opel Corsa , Hyundai i20

To fiesta μου αρέσει γιατί σε ST line είναι της φιλοσοφίας μου οπότε θα μου αρέσει και σαν αμάξι. Έχει το μικρότερο πορτ μπαγαζ

Το C3 το ξέρω , έχει ωραίους χώρους , άνεση στην ανάρτηση , μείων ο χειρισμός απο την οθόνη

Το ι20 έχει τους καλύτερους χώρους , καλό εξοπλισμό αλλά δεν με τρελαίνει το εσωτερικό και ειδικά το τιμόνι του και η κονσόλα του

Το κορσάκι μου αρέσει σε όλα απλά είναι λίγο στενομπούκι

Και οκ το Ibiza το είχα , είπα αν αλλάξω να φύγω απο την Seat

Yaris δεν κοιτάω γιατί έχει το μικρότερο πορτ μπαγκαζ και δεν ξέρω με τον κινητήρα που έχει τι θα λέει αν το φορτώσεις με μπαγκαζίερα

* Άκυρο για το i20 έβλεπα τις τιμές για το Hybrid , έχει και τον απλό τούρμπο με τα 100 άλογα και αυτόματο στα 16800 έκδοση exclusive

Φιέστα st αυτόματο κ τα μυαλά στα κάγκελα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Φιέστα st αυτόματο κ τα μυαλά στα κάγκελα 

Το έχουν φτιάξει στο powershift ?

Σε μεταχειρισμένο δεν βρίσκω , καινούριο πάει 21000ε

Ξαναλέω όμως είναι το μόνο που μου ταιριάζει σε στυλ , είναι σπορ , έχει φυσικά κουμπάκια και μου αρέσει εσωτερικά - εξωτερικά

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το έχουν φτιάξει στο powershift ?

Σε μεταχειρισμένο δεν βρίσκω , καινούριο πάει 21000ε

Ξαναλέω όμως είναι το μόνο που μου ταιριάζει σε στυλ , είναι σπορ , έχει φυσικά κουμπάκια και μου αρέσει εσωτερικά - εξωτερικά

Η θέση οδήγησης δεν σου φαίνεται σκληρή;

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

έχει φυσικά κουμπάκια

Δεν ξέρω αν είναι ψιλο-οφτόπικ, προχτές διάβαζα για μια έρευνα που η πλειοψηφία κατόχων νέων αυτοκινήτων δυσκολεύονται με τα ψηφιακά και προτιμούν αναλογικά κουμπιά. Επίσης θεωρούν πολλά από τα μπλιμπλίκια που βάζουν στα αυτοκίνητα αχρείαστα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Η θέση οδήγησης δεν σου φαίνεται σκληρή;

Πρέπει να πάω να ξανακάτσω , δεν θυμάμαι να με είχε ενοχλήσει πάντως

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω αν είναι ψιλο-οφτόπικ, προχτές διάβαζα για μια έρευνα που η πλειοψηφία κατόχων νέων αυτοκινήτων δυσκολεύονται με τα ψηφιακά και προτιμούν αναλογικά κουμπιά. Επίσης θεωρούν πολλά από τα μπλιμπλίκια που βάζουν στα αυτοκίνητα αχρείαστα

Λογικό και εμένα μου λείπει αυτή τη απλότητα

• Like 2
Δημοσ.

Το Fiesta ST-Line με τις 17αρες ζάντες είναι σκληρό για Αθήνα, ειδικά από τη στιγμή που σε νοιάζει να έχεις καλή ποιότητα κύλισης. Επίσης σε σύγκριση με άλλα της κατηγορίας του, έχει λίγο ψηλή θέση οδήγησης...

• Like 3
Δημοσ.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επίτηδες κάνεις λανθασμένες αγοραπωλησίες.

Θες να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του club. 

Στο υποχθόνιο σχέδιό σου εντάσσονται και οι νέες επιλογές προς αντικατάσταση του Leon.

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...