tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, NTC Labs είπε δευτερα του πασχα, τριτη και γυρισαμε τεταρτη μαριολατα ημασταν και καναμε και τη βολτα μας στον Iron throne και το παρκο Ffs θα πίναμε καφέ στη φύση 1
filarhos Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 14 hours ago, Nabuko said: @tsofrasXρόνια πολλά Τα δάκρυα γιατί είναι το δεύτερο civic από όλη τη σειρά που μου αρέσει και δεν μου αρέσει ότι έχει 80 και ότι το φέρνει ο Σ. 7
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Θα κανονίσετε να πιούμε ξανά καφέ; Για παμε! 1
mp123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Για παμε! Κανονίστε εδώ εσείς . Αντε να δούμε και το φορμεντορ.
tsofras Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 53 λεπτά πριν, paylidis είπε Για παμε! 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Κανονίστε εδώ εσείς . Αντε να δούμε και το φορμεντορ.
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα 3 7
polyvios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα Αγαπητέ φίλε, Επειδή ίσως ξέρεις από κάπου αλλού για το ατύχημα μου με το αυτοκίνητο, καθόμουν και ψαχνομουν για καινούριο. Και έβλεπα ακριβώς το ίδιο στο car με κάτι τρελές τιμές. Και αρκετά χιλιόμετρα φορτωμένο. Αν είναι δυνατόν... 1 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα Το 1995 θα ήταν όμως φουλ έξτρα με αυτό τον εξοπλισμό. Λογικά εκεί εχουνε μείνει 😂😂😂 4
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα "Το βράδυ έχω βρει έναν ωραίο τρόπο να κοιμάμαι. Τους συγχωρώ έναν-έναν όλους. Άλλοτε πάλι θέλω να σώσω την ανθρωπότητα, αλλά εκείνη αρνείται." Τάσος Λειβαδίτης 6
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 41 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα γιατί νομίζεις ότι γνωρίζουν τι σημαίνει? απλά το ακούνε συνεχώς είναι πιασάρικο και το λένε και αυτοί. 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε γιατί νομίζεις ότι γνωρίζουν τι σημαίνει? απλά το ακούνε συνεχώς είναι πιασάρικο και το λένε και αυτοί. Δεν μπορεί έμποροι και να μην γνωρίζουν για να κοροϊδεύουν τον κόσμο το γράφουν 3
and_64 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 1 hour ago, tsofras said: Δεν μπορεί έμποροι και να μην γνωρίζουν για να κοροϊδεύουν τον κόσμο το γράφουν Εδώ οι μισές αγγελίες γράφουν λάθος κυβικά/ίππους/μοτέρ...μακελειό γίνεται! Στο full extra κολλησες εσυ 😂 2 4
zanskou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 ρε 'σείς αφού σας βάζουν και το ραδιόφωνο στην τιμή και δεν πρέπει να τραγουδάτε μόνοι σας πάλι καλά να λέτε 1 2
imr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 5 hours ago, tsofras said: Άσχετο αλλά έτσι για να το μοιραστώ , τρελαίνομαι όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν full extra με 10 θαυμαστικά και είναι αμάξι πρώτη έκδοση και επειδή έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τιμόνι το θεωρούν full extra. Μου έρχεται να τους παίρνω έναν έναν και να τους ρωτάω : Δηλαδή έχετε βάλει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του καταλόγου ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FULL EXTRA ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! Συγνώμη έχω τα νεύρα μου σήμερα Γιατί ψάχνεις αγγελίες? 😂 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις