NTC Labs Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Στις 10/5/2024 στις 1:53 ΜΜ, tsofras είπε Το λοιπόν Πήγα τις εκδρομές μου τώρα το Πάσχα και μπορώ να πω ότι πλέον το συνήθισα το αμάξι. Ανέβηκα Παύλιανη , κανένα θέμα με τις στροφές οικογενειακώς και πλέον δεν παρατηρώ καν το ελάχιστο body roll που με ενοχλούσε στην αρχή . Κανείς δεν ζαλίστηκε , κανείς δεν πιάστηκε . Βγάζεις την εταζέρα και κερδίζεις άλλο 1/3 λόγω ύψους , απίστευτα βολικό να το φορτώνεις, σε λίγο καιρό θα κοιτάξω και μπαγκαζιέρα για το καλοκαίρι . Φτου φτου , μετά τους τριγμούς που φτιάχτηκαν δεν έχω κανένα θέμα, το ηχοσύστημα με android auto δουλεύει υποδειγματικά και δεν έχει κολλήσει ποτέ. Τελικά η 8αρα οθόνη που είχα στο Leon ήταν πιο αδύναμη και δεν το σήκωνε σωστά. Το αμάξι το χαιρόμαστε όλοι οικογενειακώς (καλά η γυναίκα μου το έχει ερωτευτεί περιμένει να το πάρει πως και πως ) Κατανάλωση τσιμπάει μέσα αλλά σε ταξίδι είναι κομπλέ, γυρνώντας απο Παύλιανη που είναι και κατηφόρα με ACC και ταχύτητες νόμιμες έγραψα 4.9 Το DSG μάλλον έχει στρώσει όπως μου γράφατε κάποιοι δεν κάνει πλέον κουλές αλλαγές σε αναβάσεις. Ειλικρινά το μόνο που μου λείπει είναι η ηλιοροφή , κατα τα άλλα μου έφυγαν οι ιδέες για το Leon ή κάποιο άλλο hatchback τώρα που το συνήθισα και απολαμβάνω τα πλεονεκτήματα ενός cross over αυτοκινήτου Αύριο πάω να πάρω και τα πεταλάκια με το κάλυμμα που τα είχα αφήσει μέχρι να δω τι θα κάνω. Για μία ηλιοροφή δεν αξίζει να χάσω κανα 7 χίλιαρο , τους χώρους , τις ράγες και την ποιότητα κύλισης του Formentor για να ξαναγυρίσω στο Leon Υ.Γ. Να κανονίσουμε και μάζωξη τώρα που άνοιξε ο καιρός rρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παυλιανη ημουν! 2
dstilio Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 58 minutes ago, dtk-386 said: για την δουλειά που προορίζεται μια χαρά κάνει την δουλειά της. δεν θα δούμε ταινίες 4Κ..... Δεν ακολουθώ το συλλογισμό σου. Δεν ανέφερα να δούμε ταινία. Αλλά να έχει μια καλή ανάλυση και καλή απόκριση στα βασικά. Με απειροελάχιστο κόστος μπορούσαν όλες οι εταιριες να διασφαλίζουν αυτή την ποιότητα. Δεν το κάνουν. και ένα fiat typo του 2000 κάνει τη δουλειά του αλλά αναβαθμίζουμε αυτοκίνητα.
dtk-386 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 η οθόνη στο i30 (2023) της γυναίκας μια χαρά απόκριση έχει ούτε κολλάει και παίζει άψογα με το iphone της. υπάρχουν και καλές υλοποιήσεις ακόμα και σε μοντέλα του λαού. μάλλον της Peugeot είναι ΓΤΠΚ.
tsofras Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε rρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παυλιανη ημουν! Ελα ρε μαν Δευτέρα του Πάσχα ανέβηκα πότε πήγες ?
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Χρόνια πολλά αρχοντα των ανησυχιών ! Πάντοτε ανήσυχος! 😎 2 2
tsofras Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 48 λεπτά πριν, paylidis είπε Χρόνια πολλά αρχοντα των ανησυχιών ! Πάντοτε ανήσυχος! 😎 Thank you George 1
and_64 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 @tsofras πολύχρονος και σύντομα πάλι με ηλιοροφή 😂😂 1
zanskou Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 χρόνια πολλά ωρέ ! να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είσαι πάντα τόσο υγιής που η μόνη σου ανησυχία θα είναι το αυτοκίνητο !!! 1 2
tsofras Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά Υγεία αγάπη και όλα τα άλλα έρχονται 3 1
NovaLacertae Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Σας ευχαριστώ όλους παιδιά Υγεία αγάπη και όλα τα άλλα έρχονται Ωπ! Έχουμε γιορτή; Χρόνια Πολλά Θωμά με υγεία, ευτυχία και καλά ταξίδια! Στις 10/5/2024 στις 1:53 ΜΜ, tsofras είπε Το λοιπόν, Πήγα τις εκδρομές μου τώρα το Πάσχα και μπορώ να πω ότι πλέον το συνήθισα το αμάξι. ........ Υ.Γ. Να κανονίσουμε και μάζωξη τώρα που άνοιξε ο καιρός Μπράβο! πολύ ευχάριστα τα νέα ότι πλέον έδεσες αρμονικά με το αμάξι! Τώρα μάλλιστα που έχει μεγαλώσει πολύ και η μέρα είναι ότι πρέπει, κανόνισε συνάντηση !
john1987 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Χρόνια πολλά Θωμά με υγεία! Ομοίως και στον Γιώργο! 2
NTC Labs Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, tsofras είπε Ελα ρε μαν Δευτέρα του Πάσχα ανέβηκα πότε πήγες ? δευτερα του πασχα, τριτη και γυρισαμε τεταρτη μαριολατα ημασταν και καναμε και τη βολτα μας στον Iron throne και το παρκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις