thodoris20s Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Το byd μου ήρθε στην έκθεση. Λογικά Δευτέρα αναχωρώ με αυτό!!!! Καλή αρχή να έχω στην ηλεκτροκινηση!!!! 😁 Με γειές, καλοτάξιδο! Αναμένουμε φώτο και review 1
jimmy213 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 5 hours ago, paylidis said: δεν ειναι οτι θα πας να μπλεξεις με αυτο στα στενά της κυψελης... Χτύπησες κατευθείαν στην πληγή. Στενά και ανηφόρες με το Megane 3. Πάντως ναι, πιστεύω αξίζει η BMW στα λεφτά της έκπτωσης. 1
sotiris123 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 21/4/2024 στις 5:04 ΜΜ, Ola150 είπε Σημερα που το άφησα στον ήλιο νομίζω στέγνωσε τελείως όλο το κάθισμα και δεν μύρισα κάτι, όποτε πιστεύω πως είναι όλα καλά. δοκίμασε να βάλεις φακελάκια υγρασίας μέσα στο αμάξι για κανά μήνα να μαζέψουν ότι άλλο έχει μείνει και να δεις αν όντως έχει μείναι κάτι να μαζέψουν. Μη πάρεις ακριβά υπάρχει και φτηνά drolio στο σκλαβενίτη. σε ντουλάπες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Χρησιμοποιώ το κουτί και όχι τα φακελάκια. 3
NTC Labs Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 23 ώρες πριν, sotiris123 είπε δοκίμασε να βάλεις φακελάκια υγρασίας μέσα στο αμάξι για κανά μήνα να μαζέψουν ότι άλλο έχει μείνει και να δεις αν όντως έχει μείναι κάτι να μαζέψουν. Μη πάρεις ακριβά υπάρχει και φτηνά drolio στο σκλαβενίτη. σε ντουλάπες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Χρησιμοποιώ το κουτί και όχι τα φακελάκια. Γενικά καλό θα ήταν να έχετε φακελάκι κρεμασμενο ΠΑΝΤΑ πισω στο πορτπαγκαζ, θα παθεις πλακα με το τι υγρασια μαζευει ετσι και αλλιως 1 1
Papakaliati Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 23/04/2024 at 15:27, thodoris20s said: Ελληνάρας κλασικός. Προφανώς θα υπάρχει κάποιο limit στον αριθμό αυτοκινήτων που μπορεί να πάρει. Δεν είναι άτοπη η σκέψη του, μια χαρά γίνεται. Απλά: 1) υπάρχουν περιορισμοί (πρέπει να κρατήσεις το αμάξι χ μήνες η και χρόνια) 2) Άμα πουλάς συχνά πυκνά αμάξια, θα σου βάλει χέρι η εφορία και θα σου πει ότι είσαι έμπορος. 3) Πρέπει να έχεις όλα τα λεφτά σε μετρητά, αλλιώς χάνεται σε τόκους η έκπτωση Αλλα φυσικά, άμα έχεις τα λεφτά , μπορείς να αγοράζεις καινούργιο κάθε 1-2 χρόνια (όσο επιτρέπεται) και να το πουλάς σε πολύ προνομιακή τιμή. Το ξέρω επειδή το κάνω / έχω κάνει (σε άλλη εταιρία). Επεξ/σία 30 Απριλίου από Papakaliati 2
thodoris20s Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 3 ώρες πριν, Papakaliati είπε Δεν είναι άτοπη η σκέψη του, μια χαρά γίνεται. Απλά: 1) υπάρχουν περιορισμοί (πρέπει να κρατήσεις το αμάξι χ μήνες η και χρόνια) 2) Άμα πουλάς συχνά πυκνά αμάξια, θα σου βάλει χέρι η εφορία και θα σου πει ότι είσαι έμπορος. 3) Πρέπει να έχεις όλα τα λεφτά σε μετρητά, αλλιώς χάνεται σε τόκους η έκπτωση Αλλα φυσικά, άμα έχεις τα λεφτά , μπορείς να αγοράζεις καινούργιο κάθε 1-2 χρόνια (όσο επιτρέπεται) και να το πουλάς σε πολύ προνομιακή τιμή. Το ξέρω επειδή το κάνω / έχω κάνει (σε άλλη εταιρία). Δεν είπα ότι είναι άτοπη, είπα ότι είναι κλασική πονηρή σκέψη του Ελληνάρα που προσπαθεί από παντού να επωφεληθεί. Προφανώς οι εταιρείες δεν είναι τόσο χαζές, προβλέπουν κάποιο διάστημα διατήρησης του αυτοκινήτου και μπορεί να έχουν και όρους μεταπώλησης. Όπως και να χει ο φίλος δεν ασχολείται τόσο για να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία. Ένα αυτοκίνητο για δοκιμή θέλει και να επανέλθει σιγά σιγά να μπορεί να κάνει την δουλειά του. Σε κάθε περίπτωση βολεύει το καινούργιο BMW με την έκπτωση που έχει ανεξάρτητα από το τι θα κάνει μετά
Papakaliati Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 16 hours ago, thodoris20s said: Δεν είπα ότι είναι άτοπη, είπα ότι είναι κλασική πονηρή σκέψη του Ελληνάρα που προσπαθεί από παντού να επωφεληθεί. Προφανώς οι εταιρείες δεν είναι τόσο χαζές, προβλέπουν κάποιο διάστημα διατήρησης του αυτοκινήτου και μπορεί να έχουν και όρους μεταπώλησης. Όπως και να χει ο φίλος δεν ασχολείται τόσο για να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία. Ένα αυτοκίνητο για δοκιμή θέλει και να επανέλθει σιγά σιγά να μπορεί να κάνει την δουλειά του. Σε κάθε περίπτωση βολεύει το καινούργιο BMW με την έκπτωση που έχει ανεξάρτητα από το τι θα κάνει μετά Δεν έχει καμία σχέση με ελληναρα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μια εταιρία προσφέρει ωφέλη στου εργαζόμενους της, για να αγοράζουν και να αλλάζουν αυτοκίνητο συχνά, με κέρδος και της εταιρίας και του εργαζομένου. Μα δεν είπε κάτι που δεν γίνεται, ουσιαστικά μπορεί να αλλάζει αλλαξιά συχνά πυκνά με ελάχιστο συνολικό κόστος! 1
tsofras Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Το λοιπόν Πήγα τις εκδρομές μου τώρα το Πάσχα και μπορώ να πω ότι πλέον το συνήθισα το αμάξι. Ανέβηκα Παύλιανη , κανένα θέμα με τις στροφές οικογενειακώς και πλέον δεν παρατηρώ καν το ελάχιστο body roll που με ενοχλούσε στην αρχή . Κανείς δεν ζαλίστηκε , κανείς δεν πιάστηκε . Βγάζεις την εταζέρα και κερδίζεις άλλο 1/3 λόγω ύψους , απίστευτα βολικό να το φορτώνεις, σε λίγο καιρό θα κοιτάξω και μπαγκαζιέρα για το καλοκαίρι . Φτου φτου , μετά τους τριγμούς που φτιάχτηκαν δεν έχω κανένα θέμα, το ηχοσύστημα με android auto δουλεύει υποδειγματικά και δεν έχει κολλήσει ποτέ. Τελικά η 8αρα οθόνη που είχα στο Leon ήταν πιο αδύναμη και δεν το σήκωνε σωστά. Το αμάξι το χαιρόμαστε όλοι οικογενειακώς (καλά η γυναίκα μου το έχει ερωτευτεί περιμένει να το πάρει πως και πως ) Κατανάλωση τσιμπάει μέσα αλλά σε ταξίδι είναι κομπλέ, γυρνώντας απο Παύλιανη που είναι και κατηφόρα με ACC και ταχύτητες νόμιμες έγραψα 4.9 Το DSG μάλλον έχει στρώσει όπως μου γράφατε κάποιοι δεν κάνει πλέον κουλές αλλαγές σε αναβάσεις. Ειλικρινά το μόνο που μου λείπει είναι η ηλιοροφή , κατα τα άλλα μου έφυγαν οι ιδέες για το Leon ή κάποιο άλλο hatchback τώρα που το συνήθισα και απολαμβάνω τα πλεονεκτήματα ενός cross over αυτοκινήτου Αύριο πάω να πάρω και τα πεταλάκια με το κάλυμμα που τα είχα αφήσει μέχρι να δω τι θα κάνω. Για μία ηλιοροφή δεν αξίζει να χάσω κανα 7 χίλιαρο , τους χώρους , τις ράγες και την ποιότητα κύλισης του Formentor για να ξαναγυρίσω στο Leon Υ.Γ. Να κανονίσουμε και μάζωξη τώρα που άνοιξε ο καιρός 23 2
tsofras Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου 36 λεπτά πριν, john1987 είπε Προβλέπω να κλείνει το topic.. Ε εντάξει είπαμε είναι ανοιχτό για τις ανησυχίες των μελών (άσχετα αν εγώ έχω τις περισσότερες) Την αγορά την ξέρω έτσι και αλλιώς πλέον , ας αφήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια να έρθει τίποτα φρέσκο και βλέπουμε τότε 5
oykas2001 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Μπράβο ρε συ, είναι θέμα συνήθειας τελικά, χαίρομαι που σε τικάρει πλέον πολλά από τα κουτάκια σου το αμάξι. Ερώτηση: το Android auto σε ασύρματο, σου τρώει πολύ μπαταρία στο κινητό;
dtk-386 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Σε όλα τα αυτοκίνητα και smartphones τρώει μπαταρία το ασύρματο android auto δυστυχώς.
oykas2001 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Το ρώτησα γιατί η αδερφή μου πήραν το skoda kodiaq και μου το ανέφερε, μου έκανε εντύπωση και δεν ήξερα και περί τούτου. Το ίδιο και σε carplay; αν είναι να ξέρω να μην πάρω καινούριο αμάξι!!!! 🥶
zanskou Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου προφανως και τρώει μπαταρία καιο car play. λογικο δεν ειναι ; πάντως όσα υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση, υποστηρίζουν εξ'ορισμού και σύνδεση με καλώδιο αν σε απασχολεί τόσο οπότε λύνεται το πρόβλημα. 1
dtk-386 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 11 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Το ρώτησα γιατί η αδερφή μου πήραν το skoda kodiaq και μου το ανέφερε, μου έκανε εντύπωση και δεν ήξερα και περί τούτου. Το ίδιο και σε carplay; αν είναι να ξέρω να μην πάρω καινούριο αμάξι!!!! 🥶 εσύ τι λες; της Apple είναι πιο όμορφο και δεν? το κινητό σου δουλεύει συνεχώς μιας και στην ουσία κάνει mirroring στην οθόνη του αυτοκινήτου. αν έχεις ταξίδι καλύτερα να βάζεις το καλώδιο να φορτίζει κιόλας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις