Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις με πήραν απο spotawheel για 20K , όχι πως θα το δώσω τόσο αλλά θυμάμαι τα 17Κ που μου είπε ο άλλος και γελάω

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις με πήραν απο spotawheel για 20K , όχι πως θα το δώσω τόσο αλλά θυμάμαι τα 17Κ που μου είπε ο άλλος και γελάω

Πες τους να δουν αν ερχεσαι... 😅

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πες τους να δουν αν ερχεσαι... 😅

τους είπα δεν πεινάω και δεν βιάζομαι να φύγει

Μα μου λέει το δίνετε ακριβά δεν θα φύγει

Και εσείς λέω δίνεται 19750 Leon 3ετίας και 18750 fiesta έτους που είναι ακριβότερο απο καινούριο γιατί να μην φύγει το δικό μου που είναι φθηνότερο ?

Ακόμη ψάχνει την απάντηση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Και εσείς λέω δίνεται 19750 Leon 3ετίας και 18750 fiesta έτους που είναι ακριβότερο απο καινούριο γιατί να μην φύγει το δικό μου που είναι φθηνότερο ?

"αλλο εμεις" ειναι η απαντηση 😅

χαχαχα

ρε τους τυπους

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έτσι κάνουν...

Και δεν το αγοράζουν αυτοί αλλά σου λένε βγάλτο από αγγελία και θα το ανεβάσουμε εμείς. Όταν σου βρούμε εσύ θα πάρει το ποσό που έχουμε συμφωνήσει... 

Εμένα για το c3 με είχαν καλέσει και ήθελε να του το δώσω 12 αλλά μου είπε ότι αυτός θα το βάλει 13μισό... Το πούλησα μόνος μου 13μισό...

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχουν απάντηση!! Την είχα κάνει κι εγώ αυτή την ερώτηση...

Η απάντηση:

Εμάς μας εμπιστεύονται ότι είναι καλό το αυτοκίνητο... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μιλάνε αυτοί που πουλούσαν στο θεό πολύ πριν τις ανατιμήσεις των μεταχειρισμένων;

• Like 3
Δημοσ.

προφανως ρε παιδια το θελανε 20 για να το δώσουν 23 αυτοι... duh! :P 

κοροιδα ψαχνουν μαλλον (με ειχαν παρει κ εμενα κ για τα 2 που πουλησα στο παρελθον, τους γειωσα κ τελειωσε)

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

προφανως ρε παιδια το θελανε 20 για να το δώσουν 23 αυτοι... duh! :P 

κοροιδα ψαχνουν μαλλον (με ειχαν παρει κ εμενα κ για τα 2 που πουλησα στο παρελθον, τους γειωσα κ τελειωσε)

Ναι και εμένα με είχαν πάρει και για το Leon και για το 2008 . Στο 2008 μου έδιναν 3500ε κάτω απο την τιμή που το έδωσα εγώ

Χαίρω πολύ αν το βάλω 20.000ε το διώχνω και εγώ γρήγορα

Το μόνο που βολεύει που μπορεί να σκεφτόμουν χασούρα 500ε είναι ότι αποπληρώνουν το δάνειο

Δημοσ.

Το μόνο που βολεύει που μπορεί να σκεφτόμουν χασούρα 500ε είναι ότι αποπληρώνουν το δάνειο

σε αυτο ναι βολευει... κανε τους αντιπροσφορά 22 μετρητα κ το παιρνετε απο το γκαραζ αυριο 😅

Δημοσ.

Μας ανακοίνωσαν σήμερα απο την δουλειά ότι θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα

Όσον αφορά το αμάξι

Θετικά

Επιτέλους θα το κουνάω λίγο οπότε δεν θα νιώθω ότι το πληρώνω τσάμπα

Αρνητικά

Βλέπω να μου σπάνε τα νεύρα στη κίνηση απο το χειροκίνητο γιατί είναι 15λεπτά διαδρομή 1η- 2α

Βλέπω επίσης να μου σπάνε τα νεύρα στο parking γιατί εκεί γίνεται χαμός

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Μας ανακοίνωσαν σήμερα απο την δουλειά ότι θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα

Όσον αφορά το αμάξι

Θετικά

Επιτέλους θα το κουνάω λίγο οπότε δεν θα νιώθω ότι το πληρώνω τσάμπα

Αρνητικά

Βλέπω να μου σπάνε τα νεύρα στη κίνηση απο το χειροκίνητο γιατί είναι 15λεπτά διαδρομή 1η- 2α

Βλέπω επίσης να μου σπάνε τα νεύρα στο parking γιατί εκεί γίνεται χαμός

εάν είναι να το δώσεις δώστο γιατί δε ξέρω πόσο θα διατηρήσει την αίσθηση του καινούργιου στα στενά γύρω από Νιάρχος

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, squib είπε

εάν είναι να το δώσεις δώστο γιατί δε ξέρω πόσο θα διατηρήσει την αίσθηση του καινούργιου στα στενά γύρω από Νιάρχος

Δυστυχώς το πούλησαν το κτήριο στο Νιάρχος οπότε θα είναι ακόμη χειρότερα κοντά στη Πάντειο . Εκεί γίνεται πανικός και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα το βρώ καλοκαιρινό , στο Νιάρχος είχα βολευτεί γιατί πήγαινα για κολύμπι κάθε μέρα και πάρκαρα εκεί απέξω που ήταν μεγάλος ο δρόμος

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς το πούλησαν το κτήριο στο Νιάρχος οπότε θα είναι ακόμη χειρότερα κοντά στη Πάντειο . Εκεί γίνεται πανικός και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα το βρώ καλοκαιρινό , στο Νιάρχος είχα βολευτεί γιατί πήγαινα για κολύμπι κάθε μέρα και πάρκαρα εκεί απέξω που ήταν μεγάλος ο δρόμος

απέναντι θα το αφήνεις και θα περνάς τη διάβαση. 

• Δημιουργία νέου...