tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μόλις με πήραν απο spotawheel για 20K , όχι πως θα το δώσω τόσο αλλά θυμάμαι τα 17Κ που μου είπε ο άλλος και γελάω
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις με πήραν απο spotawheel για 20K , όχι πως θα το δώσω τόσο αλλά θυμάμαι τα 17Κ που μου είπε ο άλλος και γελάω Πες τους να δουν αν ερχεσαι... 😅
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Πες τους να δουν αν ερχεσαι... 😅 τους είπα δεν πεινάω και δεν βιάζομαι να φύγει Μα μου λέει το δίνετε ακριβά δεν θα φύγει Και εσείς λέω δίνεται 19750 Leon 3ετίας και 18750 fiesta έτους που είναι ακριβότερο απο καινούριο γιατί να μην φύγει το δικό μου που είναι φθηνότερο ? Ακόμη ψάχνει την απάντηση 1 1
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε τους είπα δεν πεινάω και δεν βιάζομαι να φύγει Μα μου λέει το δίνετε ακριβά δεν θα φύγει Και εσείς λέω δίνεται 19750 Leon 3ετίας και 18750 fiesta έτους που είναι ακριβότερο απο καινούριο γιατί να μην φύγει το δικό μου που είναι φθηνότερο ? Ακόμη ψάχνει την απάντηση "αλλο εμεις" ειναι η απαντηση 😅 χαχαχα ρε τους τυπους 1
filarhos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις με πήραν απο spotawheel για 20K , όχι πως θα το δώσω τόσο αλλά θυμάμαι τα 17Κ που μου είπε ο άλλος και γελάω Έτσι κάνουν... Και δεν το αγοράζουν αυτοί αλλά σου λένε βγάλτο από αγγελία και θα το ανεβάσουμε εμείς. Όταν σου βρούμε εσύ θα πάρει το ποσό που έχουμε συμφωνήσει... Εμένα για το c3 με είχαν καλέσει και ήθελε να του το δώσω 12 αλλά μου είπε ότι αυτός θα το βάλει 13μισό... Το πούλησα μόνος μου 13μισό... 2 λεπτά πριν, tsofras είπε τους είπα δεν πεινάω και δεν βιάζομαι να φύγει Μα μου λέει το δίνετε ακριβά δεν θα φύγει Και εσείς λέω δίνεται 19750 Leon 3ετίας και 18750 fiesta έτους που είναι ακριβότερο απο καινούριο γιατί να μην φύγει το δικό μου που είναι φθηνότερο ? Ακόμη ψάχνει την απάντηση Έχουν απάντηση!! Την είχα κάνει κι εγώ αυτή την ερώτηση... Η απάντηση: Εμάς μας εμπιστεύονται ότι είναι καλό το αυτοκίνητο...
atrigane Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα μου λέει το δίνετε ακριβά δεν θα φύγει Μιλάνε αυτοί που πουλούσαν στο θεό πολύ πριν τις ανατιμήσεις των μεταχειρισμένων; 3
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 προφανως ρε παιδια το θελανε 20 για να το δώσουν 23 αυτοι... duh! κοροιδα ψαχνουν μαλλον (με ειχαν παρει κ εμενα κ για τα 2 που πουλησα στο παρελθον, τους γειωσα κ τελειωσε) 2
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε προφανως ρε παιδια το θελανε 20 για να το δώσουν 23 αυτοι... duh! κοροιδα ψαχνουν μαλλον (με ειχαν παρει κ εμενα κ για τα 2 που πουλησα στο παρελθον, τους γειωσα κ τελειωσε) Ναι και εμένα με είχαν πάρει και για το Leon και για το 2008 . Στο 2008 μου έδιναν 3500ε κάτω απο την τιμή που το έδωσα εγώ Χαίρω πολύ αν το βάλω 20.000ε το διώχνω και εγώ γρήγορα Το μόνο που βολεύει που μπορεί να σκεφτόμουν χασούρα 500ε είναι ότι αποπληρώνουν το δάνειο
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Το μόνο που βολεύει που μπορεί να σκεφτόμουν χασούρα 500ε είναι ότι αποπληρώνουν το δάνειο σε αυτο ναι βολευει... κανε τους αντιπροσφορά 22 μετρητα κ το παιρνετε απο το γκαραζ αυριο 😅
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μας ανακοίνωσαν σήμερα απο την δουλειά ότι θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα Όσον αφορά το αμάξι Θετικά Επιτέλους θα το κουνάω λίγο οπότε δεν θα νιώθω ότι το πληρώνω τσάμπα Αρνητικά Βλέπω να μου σπάνε τα νεύρα στη κίνηση απο το χειροκίνητο γιατί είναι 15λεπτά διαδρομή 1η- 2α Βλέπω επίσης να μου σπάνε τα νεύρα στο parking γιατί εκεί γίνεται χαμός 4 1
squib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, tsofras είπε Μας ανακοίνωσαν σήμερα απο την δουλειά ότι θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα Όσον αφορά το αμάξι Θετικά Επιτέλους θα το κουνάω λίγο οπότε δεν θα νιώθω ότι το πληρώνω τσάμπα Αρνητικά Βλέπω να μου σπάνε τα νεύρα στη κίνηση απο το χειροκίνητο γιατί είναι 15λεπτά διαδρομή 1η- 2α Βλέπω επίσης να μου σπάνε τα νεύρα στο parking γιατί εκεί γίνεται χαμός εάν είναι να το δώσεις δώστο γιατί δε ξέρω πόσο θα διατηρήσει την αίσθηση του καινούργιου στα στενά γύρω από Νιάρχος 2
tsofras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, squib είπε εάν είναι να το δώσεις δώστο γιατί δε ξέρω πόσο θα διατηρήσει την αίσθηση του καινούργιου στα στενά γύρω από Νιάρχος Δυστυχώς το πούλησαν το κτήριο στο Νιάρχος οπότε θα είναι ακόμη χειρότερα κοντά στη Πάντειο . Εκεί γίνεται πανικός και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα το βρώ καλοκαιρινό , στο Νιάρχος είχα βολευτεί γιατί πήγαινα για κολύμπι κάθε μέρα και πάρκαρα εκεί απέξω που ήταν μεγάλος ο δρόμος 3
squib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Δυστυχώς το πούλησαν το κτήριο στο Νιάρχος οπότε θα είναι ακόμη χειρότερα κοντά στη Πάντειο . Εκεί γίνεται πανικός και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα το βρώ καλοκαιρινό , στο Νιάρχος είχα βολευτεί γιατί πήγαινα για κολύμπι κάθε μέρα και πάρκαρα εκεί απέξω που ήταν μεγάλος ο δρόμος απέναντι θα το αφήνεις και θα περνάς τη διάβαση.
tsofras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, squib είπε απέναντι θα το αφήνεις και θα περνάς τη διάβαση. έχει απέναντι χώρο ?
squib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 ποιο καλά από τη Πάντειο και γραφειο Infoquest κλπ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις