Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tzampatzis είπε

Αφού είσαι για το Seal που είναι 4.8 μέτρα, βλέπεις Stelvio k Gulia και όχι Milano και B-SUVs (δε ξέρω αν κοιτάς kai μεταχειρισμένα που φαίνονται να υπάρχουν κάμποσα diesel Q4). Tο Seal φαίνεται όντως τούμπανο, μιλάμε για 500+ άλογα και AWD από ότι καταλαβαίνω, και η BYD φαίνεται πού δυνατή. Πόσο θα πάει η έκδοση που κοιτάς? Το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι που θα μπορώ να κάνω τα service, αν το έχεις διασφαλίσει αυτό δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.   

Η έκδοση θα πάει 49.900 μειον 8.000 η επιδότηση (στην οποία κατάφερα και μπήκα τώρα που άνοιξε για 3 λεπτά!)))))
Οσον αφορά service στα Ιωάννινα ακόμα δεν έχει. Νομίζω οτι στην τιμή είναι και δωρεάν 2 ετη service αλλά θα πρέπει να κατέβω στην Αθήνα!!! Αυτό είναι ενα θέμα αν δεν εχω υποστήριξη service στα Ιωάννινα!

Stelvio φευγει πολύ παει 65+...

7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

το μονο θετικο ειναι οτι εχει χαραχτηριστικα που δεν τα συναντας σε αυτη τη κατηγορια ( ποιο απο ολα εχει διαφορικό τορσεν? )

Σχεδιαστικά όμως δεν είναι ALFA αυτό το πράγμα!!!

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 3
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γύρισα πριν από από διπλό test drive.

Toyota CHR 1.8 CHIC (τρίτη με αύξουσα σειρά έκδοση).

Ακριβώς ότι περίμενα. 

• Το εσωτερικό του μου άρεσε πολύ, θυμίζει Lexus. Τα πάντα (μπροστά) ήταν ωραία και εμφανισιακά και στην αφή.
  • Η γυναίκα παραπονέθηκε ότι ένιωθε "στριμωγμένη" από την κεντρική κονσόλα. 
  • Τα καθίσματα αυτής της έκδοσης όμορφα, με ικανοποιητική πλευρική στήριξη.
  • Πίσω τραγωδία. Τα πόδια μου ήταν παραπάνω από οκ, αλλά το παράθυρο δεν χωνεύεται με τίποτα, όπως και ο χώρος για το κεφάλι. Τα πλαστικά είναι εμφανέστατα χειρότερα πίσω.
  • Με τον κινητήρα δεν τρελάθηκα, μου φάνηκε ψόφιος για το μέγεθος του αυτοκινήτου. Για την καθημερινότητα είναι μια χαρά βέβαια, αλλά επειδή είχα οδηγήσει τον 2,0L στο Corolla Cross, η διαφορά τους στην απόκριση όταν πατάς τέρμα το γκάζι είναι παραπάνω από εμφανής.
  • Τιμόνι οκ.
  • Εμφάνιση εξωτερική, αν και υποκειμενικό θέμα, εξαιρετική, πραγματικά εντυπωσιάζει.

Δεν ξέρω αν θα το πρότεινα σε οικογένεια. Οι πίσω θέσεις είναι δύσκολες και τα παιδιά θα παραπονιούνται πιστεύω με την κακή ορατότητα.

Ξέχασα την κατανάλωση! Δεν ξέρω τι μαγικά έχουν κάνει στη Toyota, αλλά είναι εντυπωσιακή! Και δεν πήγαινα συντηρητικά!

Screenshot2024-04-11174250.jpg.2f65f94ec265baadb2f4135ac108400e.jpg

Και πάμε στα ωραία! Tesla Model 3 Highland Long Range

Γιατί έκανα το λάθος και πήγα για test drive;

Ένιωθα λες και είμαι μέσα σε μαχητικό. Η επιτάχυνση ήταν τρομακτική. Η ανταπόκριση του γκαζιού άμεση, δεν καταλάβαινα πότε έπιανα τα 140 km/h.

• Εξαιρετικό εσωτερικό σε όλα τα επίπεδα.
  • Ωραία η οθόνη του, αλλά κάπου έλεος! Νομίζω δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Θα μπορούσαν έστω να βάλουν ένα head up display. Επίσης θέλεις master και ικανότητες ταχυδακτυλουργού για να αλλάξεις τον κλιματισμό την ώρα που οδηγείς, χωρίς να σκοτωθείς. Επίσης επιλογέας ταχυτήτων στην οθόνη; Τι να σχολιάσω ειλικρινά.
  • Τα φλας στο τιμόνι βολεύουν απίστευτα, εκτός αν είσαι μέσα σε κυκλικό κόμβο και θέλεις να βγεις.
  • Χώροι άπλετοι για όλους τους επιβάτες. Πίσω σχεδόν άπλωνα τα πόδια (υπερβολή) και είμαι 1.88m.
  • Χώρος αποσκευών τεράστιος και μεγάλο άνοιγμα φόρτωσης για sedan.
  • Ωραία οδηγική συμπεριφορά. Την ανάρτησή του την περίμενα λιγότερο σκληρή ομολογώ.

Καταναλώσεις κτλ δεν ασχολήθηκα καν, απολάμβανα την οδήγηση και την ωμή δύναμη.

Αν έχεις δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι σου, δε νομίζω ότι το αμάξι έχει αντίπαλο. Εκπληκτικό! Απολαυστικό!

• Like 10
Δημοσ.
Στις 10/4/2024 στις 5:39 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Μόλις γυρίσαμε από το byd. 

Πόση ώρα στο έδωσαν? 

Είχες και πωλητή μαζί?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

• Τα φλας στο τιμόνι βολεύουν απίστευτα, εκτός αν είσαι μέσα σε κυκλικό κόμβο και θέλεις να βγεις.

Είσαι Έλληνας, δε βγάζεις φλας στην κυκλική πορεία. Problem solved 😎 

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.

Κι εγώ και ο αδερφός μου (golf 7, 116) nanoceramic black pearl στον iguana βαλαμε κάπου 300 ευρώ έκαστος. 

Πολύ ευχαριστημένοι και βάζουν και μπροστά το νόμιμο. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Πόση ώρα στο έδωσαν? 

Είχες και πωλητή μαζί?

Περίπου μισή ώρα. Ηταν και πωλητής, αλλά εγώ πήγαινα όπως θα το πήγαινα!!! Αυτός μπορεί να ήθελε να το πατήσω λιγάκι!!!

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Και πάμε στα ωραία! Tesla Model 3 Highland Long Range

Γιατί έκανα το λάθος και πήγα για test drive;

Ένιωθα λες και είμαι μέσα σε μαχητικό. Η επιτάχυνση ήταν τρομακτική. Η ανταπόκριση του γκαζιού άμεση, δεν καταλάβαινα πότε έπιανα τα 140 km/h.

• Εξαιρετικό εσωτερικό σε όλα τα επίπεδα.
  • Ωραία η οθόνη του, αλλά κάπου έλεος! Νομίζω δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Θα μπορούσαν έστω να βάλουν ένα head up display. Επίσης θέλεις master και ικανότητες ταχυδακτυλουργού για να αλλάξεις τον κλιματισμό την ώρα που οδηγείς, χωρίς να σκοτωθείς. Επίσης επιλογέας ταχυτήτων στην οθόνη; Τι να σχολιάσω ειλικρινά.
  • Χώροι άπλετοι για όλους τους επιβάτες. Πίσω σχεδόν άπλωνα τα πόδια (υπερβολή) και είμαι 1.88m.
  • Χώρος αποσκευών τεράστιος και μεγάλο άνοιγμα φόρτωσης για sedan.
  • Ωραία οδηγική συμπεριφορά. Την ανάρτησή του την περίμενα λιγότερο σκληρή ομολογώ.

Καταναλώσεις κτλ δεν ασχολήθηκα καν, απολάμβανα την οδήγηση και την ωμή δύναμη.

Αν έχεις δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι σου, δε νομίζω ότι το αμάξι έχει αντίπαλο. Εκπληκτικό! Απολαυστικό!

Και εσύ γιατί έκανες τέτοιο λάθος;

Οσον αφορά το Tesla δεν πήγα να το οδηγήσω αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το minimal στυλ.

Στο BYD εχεις φυσικά πλήκτρα δίπλα απο τον επιλογέα για το ον-οφ του κλιματισμού και για το auto. Επίσης μπορείς να το ελέγξεις και απο τα πλήκτρα στο τιμόνι...Οσον αφορά την οδήγηση και εγώ έτσι αισθάνθηκα.....Αυτό είπαμε με την γυναίκα μου..Εκεί που είχαμε πει "ας πάρουμε το 1000αρι το 500ακι για 2ο αυτοκίνητο" μας άλλαξε το πλάνο!!!!!!

Αντε καλοτάξιδο!!!!!

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εκεί που είχαμε πει "ας πάρουμε το 1000αρι το 500ακι για 2ο αυτοκίνητο" μας άλλαξε το πλάνο!!!!!!

double the price βέβαια....:ph34r:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

double the price βέβαια....:ph34r:

Όχι γιατί θα δώσω και το Renegade!!!!  +8000 επιδότηση βγαίνει λίγο πιο κάτω... 

🤗

Επεξ/σία από @pnea1973
Δημοσ.
2 hours ago, @pnea1973 said:

Περίπου μισή ώρα. Ηταν και πωλητής, αλλά εγώ πήγαινα όπως θα το πήγαινα!!! Αυτός μπορεί να ήθελε να το πατήσω λιγάκι!!!

Οσον αφορά το Tesla δεν πήγα να το οδηγήσω αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το minimal στυλ.

Στο BYD εχεις φυσικά πλήκτρα δίπλα απο τον επιλογέα για το ον-οφ του κλιματισμού και για το auto. Επίσης μπορείς να το ελέγξεις και απο τα πλήκτρα στο τιμόνι...Οσον αφορά την οδήγηση και εγώ έτσι αισθάνθηκα.....Αυτό είπαμε με την γυναίκα μου..Εκεί που είχαμε πει "ας πάρουμε το 1000αρι το 500ακι για 2ο αυτοκίνητο" μας άλλαξε το πλάνο!!!!!!

Αντε καλοτάξιδο!!!!!

Τα κουμπιά μεγαλο +

Το εκλεισες τελικά? 

Δημοσ.
2 hours ago, @pnea1973 said:

Αντε καλοτάξιδο!!!!!

Πραγματικά δεν έπρεπε να πάω! Και η σύζυγος εντυπωσιάστηκε, αν και δεν της άρεσε το minimalistic style του αυτοκινήτου.

Στη δική σου περίπτωση εγώ θα πήγαινα πρώτα σε Tesla και μετά σε BYD. Αν ο Σφακιανάκης τα υποστηρίξει όπως πρέπει δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πρακτικά είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής EVs στον κόσμο με τεράστια εμπειρία  και τεχνογνωσία.

• Like 2
Δημοσ.

Έλα να ανησυχούμε και οι υπόλοιποι :D

Μπράβο ρε παιδιά πολύ χαίρομαι , άντε ψωνίστε να μας πείτε γνώμες :)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Τα κουμπιά μεγαλο +

Το εκλεισες τελικά? 

Τα κουμπιά εινια μεγάλο συν.. 

Περιμένω κατι δικά μου διαδικαστικά. 

Θα ξαναπάμε αύριο να το οδηγήσουμε και μάλλον εκτός απροόπτου μπορεί να φύγω και με αυτό!!! 

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Πραγματικά δεν έπρεπε να πάω! Και η σύζυγος εντυπωσιάστηκε, αν και δεν της άρεσε το minimalistic style του αυτοκινήτου.

Στη δική σου περίπτωση εγώ θα πήγαινα πρώτα σε Tesla και μετά σε BYD. Αν ο Σφακιανάκης τα υποστηρίξει όπως πρέπει δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πρακτικά είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής EVs στον κόσμο με τεράστια εμπειρία  και τεχνογνωσία.

Δεν μου αρέσει καθόλου το tesla. Μπορεί να είναι καλύτερο σαν αυτοκίνητο αλλά δεν μου αρέσει!!! 

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Τα κουμπιά εινια μεγάλο συν.. 

Περιμένω κατι δικά μου διαδικαστικά. 

Θα ξαναπάμε αύριο να το οδηγήσουμε και μάλλον εκτός απροόπτου μπορεί να φύγω και με αυτό!!! 

Δεν μου αρέσει καθόλου το tesla. Μπορεί να είναι καλύτερο σαν αυτοκίνητο αλλά δεν μου αρέσει!!! 

Υπάρχει πινακιδομενο έτοιμο?

Μόνο αυτό με έχει σώσει τόσα χρόνια, αν αρχίσουν να φέρνουν το πήρες και έφυγες την κάτσαμε 🤣

• Haha 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Έχουν έτοιμα σου λεω!!!! 

Τύλιξε ένα από όλα 🤣

Πέραν της πλάκας έτσι γίνεται δουλίτσα

• Like 3
  • Δημιουργία νέου...