tsofras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε Πρι κάποια χρόνια ( 14 πηρα κούτα το Mazda 3 ) πριν είχα πάει ετσι για πλάκα να δω το οκταβια μαζί με την γυναίκα , Φυσικα δεν ήθελε να ακούσει για οκταβια αλκα πηγαμε ετσι. Με το που βάζω ταχύτητα ακούω κάτι σαν σύρμα να κουμπώνουν παράξενα οι ταχύτητες με κοιτάζει η γυναίκας και μου λεει φύγαμε. Ακόμα να το φτιάξουν το κιβώτιο .14 χρόνια τα ίδια. Πηγαμε απόγευμα βόλτα γλυφαδα για ψώνια και φαγητό. Έπηξε το μάτι μου να βλέπω μίνι Κούπερ.Χαμός γίνετε εκεί με αυτά.Σε όλες τις γωνιές τα βλέπεις αυτά και σμαρτ. Να σας πω τι με χαλάει στο αμάξι. Το χρωμα. Το διάλεξε η γυναίκα. Στο πριν μοντέλο έβγαζε ένα πορτοκαλί πολυ ωραίο .Το είχε πόστερ στον σφακιανακη.Λέμε θελουμε πορτοκαλί χρωμα με μαύρη οροφή αλλά μας είπαν δεν το βγάζει στο τωρινό μίνι. Βγάζει κόκκινο. Κόκκινο είχαμε το σουιφτ και πήρε γκρι για αλλαγη. Πολύ ωραίο αυτό το πορτοκάλι ρε μαν δεν το βγάζει στο καινούριο δλδ? Κρίμα Πέτυχα και εγώ νέα οκταβια απέξω και όταν άλλαζε ταχύτητα έκανε σαν το δικό μου και απέξω ακούγεται πολύ
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tsofras είπε Πολύ ωραίο αυτό το πορτοκάλι ρε μαν δεν το βγάζει στο καινούριο δλδ? Κρίμα Πέτυχα και εγώ νέα οκταβια απέξω και όταν άλλαζε ταχύτητα έκανε σαν το δικό μου και απέξω ακούγεται πολύ Δυστυχώς όχι δεν το βγάζει πορτοκσλι.Το βγάζει σε κόκκινο που κόκκινο δεν είναι τόσο ωραίο χωριά που τι Σουίφτ το είχαμε σε κόκκινο. Επισεις η άλλη επιλογή που θέλαμε ήταν άσπρη πέρλα με μαύρη οροφή. Ούτε άσπρη πέρλα το βγάζει. Έχει ένα άσπρο χρώμα που κάπως κάνει προσ το μπλε δεν είναι καθαρό άσπρο Τελικά το καλύτερο για το τωρινό ήταν το γκρι. Σοβαρά απορώ γιατί ακούγετε το κιβώτιο .Μου έκανε τρελή εντύπωση τότε. Κάτι σαν σύρματα σαν να τράβαγες Εγώ με το που το άκουσα είπαμε μακρυά.( μακρυά θα είμασταν αλλά τότε ήταν πολύ μόδα συν πολύ καλή τιμή για το τι επσιρνες ) τώρα η Σκόντα την έχει δει c class με τις τιμές στο οκτάβια . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από mp123
Peugeot208 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, mp123 είπε Πρι κάποια χρόνια ( 14 πηρα κούτα το Mazda 3 ) πριν είχα πάει ετσι για πλάκα να δω το οκταβια μαζί με την γυναίκα , Φυσικα δεν ήθελε να ακούσει για οκταβια αλκα πηγαμε ετσι. Με το που βάζω ταχύτητα ακούω κάτι σαν σύρμα να κουμπώνουν παράξενα οι ταχύτητες με κοιτάζει η γυναίκας και μου λεει φύγαμε. Ακόμα να το φτιάξουν το κιβώτιο .14 χρόνια τα ίδια. Πηγαμε απόγευμα βόλτα γλυφαδα για ψώνια και φαγητό. Έπηξε το μάτι μου να βλέπω μίνι Κούπερ.Χαμός γίνετε εκεί με αυτά.Σε όλες τις γωνιές τα βλέπεις αυτά και σμαρτ. Να σας πω τι με χαλάει στο αμάξι. Το χρωμα. Το διάλεξε η γυναίκα. Στο πριν μοντέλο έβγαζε ένα πορτοκαλί πολυ ωραίο .Το είχε πόστερ στον σφακιανακη.Λέμε θελουμε πορτοκαλί χρωμα με μαύρη οροφή αλλά μας είπαν δεν το βγάζει στο τωρινό μίνι. Βγάζει κόκκινο. Κόκκινο είχαμε το σουιφτ και πήρε γκρι για αλλαγη. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Από τα αγαπημένα μου. 3θυρο είναι αν θυμάμαι καλά ε; 1
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε 14 πηρα κούτα το Mazda 3 Ξύνεις και πληγές! Έχει εδώ ένα 3 mps 1o στάδιο; όπου με βρει με γλεντάει! Δεν έχω καταφέρει να τον σταματήσω να τον ρωτήσω πως και τι.
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, atrigane είπε Ξύνεις και πληγές! Έχει εδώ ένα 3 mps 1o στάδιο; όπου με βρει με γλεντάει! Δεν έχω καταφέρει να τον σταματήσω να τον ρωτήσω πως και τι. Τότε ως το 2010 η μαζντα έβγαζε καλά αμαξια με πολυ καλες τιμές. Πιο κάτω σε τιμές από Τογιότα και χοντα κσι Εγω εμένα καλύτερα αυτοκίνητα. Τωρα την έχει δει πριμιουμ. Δυο μαζντα είχα. 1
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Τότε ως το 2010 η μαζντα έβγαζε καλά αμαξια με πολυ καλες τιμές. Πιο κάτω σε τιμές από Τογιότα και χοντα κσι Εγω εμένα καλύτερα αυτοκίνητα. Τωρα την έχει δει πριμιουμ. Δυο μαζντα είχα. Με χάλια μάρκετινγκ όμως.. 1
john1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδιά αυτό το πορτοκαλί (ή κόκκινο μέσα) δεν είναι κάπως ξεπερασμένο πλέον; ήρεμα ρωτάω Τα Mazda παλιά δεν τα εκτιμούσα (εμφανισιακά) αλλά πλέον είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Απλά έχουν το κακό ότι βγαίνουν αρκετά σε 2λιτρα με τη γνωστή φορολογική επιβάρυνση.
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 28 λεπτά πριν, john1987 είπε Ρε παιδιά αυτό το πορτοκαλί (ή κόκκινο μέσα) δεν είναι κάπως ξεπερασμένο πλέον; ήρεμα ρωτάω Τα Mazda παλιά δεν τα εκτιμούσα (εμφανισιακά) αλλά πλέον είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Απλά έχουν το κακό ότι βγαίνουν αρκετά σε 2λιτρα με τη γνωστή φορολογική επιβάρυνση. Είναι ιδιαίτερο χρώμα. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του πάει πολύ.εχει κάτι το διαφορετικό Τα μαζντα αδυναμία. Προσωπικα Τα θεωρώ τα καλύτερα ιαπωνικά.. τώρα δυστυχώς είναι απλησίαστα με τους 2λιτρους κινητήρες.βγαζει το 2 με μικρο κινητήρα κάπου στα 17,5κ αυτόματο ακριβό. 2 ώρες πριν, atrigane είπε Με χάλια μάρκετινγκ όμως.. Πότε δεν είχε καλό μάρκετινγκ παλιά όμως είχε καλές τιμές και ήξερες πωσ θα πάρεις αμάξι απροβληματιστο. Είχε όνομα για αυτό δεν έκανε ποτέ καλό μάρκετινγκ 1
Peugeot208 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, atrigane είπε Με χάλια μάρκετινγκ όμως.. Τι μάρκετινγκ να σου κάνει με 2λιτρους στην Ελλάδα; Πιο εύκολα πουλάς πάγο σε Εσκιμώο. 1
xgol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το κουπερ τι σχεση εχει με το Α3 το Α κλας και τον άσσο;
and_64 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, xgol είπε Το κουπερ τι σχεση εχει με το Α3 το Α κλας και τον άσσο; To τελευταίο πρέπει να είναι ακριβώς το πάτωμα της 1 αν θυμάμαι σωστά γι αυτό και εχει φτάσει 1200kg+, μονο mini δεν το λες 1
Shyn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ωραιο το Mini παντως. Σκεφτομαι σοβαρα να παρω μεταχειρισμενο Cooper S εαν βρω κατι καλο.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 @tsofras πάλι καλά που δεν πήρες Cupra. 😛 https://www.autoblog.gr/2021/10/04/h-cupra-anakalei-2277-leon-kai-formentor/
tsofras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε @tsofras πάλι καλά που δεν πήρες Cupra. 😛 https://www.autoblog.gr/2021/10/04/h-cupra-anakalei-2277-leon-kai-formentor/ ε μωρέ ανακλήσεις παντού γίνονται , δεν με πειράζουν αυτά. Με πειράζει όταν ξέρουν ότι έχουν ένα σάπιο DSG τόσα χρόνια και σφυρίζουν κλέφτικα ή το θέμα με το κιβώτιο που έχω τώρα και πάλι μιλάνε για φυσιολογική λειτουργία 5
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Στις 4/10/2021 στις 4:02 ΜΜ, Shyn είπε Ωραιο το Mini παντως. Σκεφτομαι σοβαρα να παρω μεταχειρισμενο Cooper S εαν βρω κατι καλο. Μετά του 14. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις