Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, john1987 είπε

Παιδιά εγώ έχω πάθει πλάκα με το εσωτερικό της νέας c-class😁

κι εγώ με την τιμή!!!!! (Ειδικά μόλις πας να βάλεις κανένα έξτρα της προκοπής)!!!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Εκεί έχω πει έκανα βλακεία έπρεπε να είχα μείνει σε αυτή την επιλογή, θα είχα ξεχρεωσει και θα ήμουν κομπλέ

Πιστεύω ότι κάτι μέσα σου δεν θα σε ικανοποιήσει.

Να το θέσω διαφορετικά. Καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι 25.000 είναι πολλά αν δεν το χρησιμοποιείς όσο θα ήθελες. Όμως και τα 17.000 (γιατί τόσα θέλεις για ένα καλά εξοπλισμένο τουρμπάτο μικρό, ίσως και παραπάνω) είναι πολλά για ένα αμάξι που θα το βλέπεις και δεν θα σε κάνει χαρούμενο.

Το αυτοκίνητο δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι μόνο αριθμοί, καταναλώσεις, αξία αγοράς και vmf. Το αυτοκίνητο για κάποιους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω, είναι χόμπι, είναι αγάπη. Έχω την αίσθηση μετά από 1μιση χρόνο (κάπου τον Απρίλιο του 20 αν θυμάμαι καλά) που άνοιξες το πρώτο μεγάλο θέμα και σε παρακολουθώ, ότι ανήκεις στην κατηγορία  αυτή. Άλλοι τα χαλάνε σε τσιγάρα, άλλοι σε μπουζούκια και άλλοι σε σκάφη και ψάρεμα / κυνήγι. Το θέμα είναι τι κάνει χαρούμενο τον καθένα μας. Θεωρώ ότι ένα αμάξι στην κατηγορία του ibiza δεν θα σε κάνει χαρούμενο. Τουλάχιστον αν είναι να πάρεις κάτι που δεν θα σου αρέσει όσο το leon, φρόντισε να καλύψει τις ανάγκες σου σωματικά. Πάρε κάτι με πιο εύκολη πρόσβαση, μαλακή ανάρτηση, καλή θέση οδήγησης και αυτόματο. Προσπάθησε τουλάχιστον να κλείσεις όσα περισσότερα κουτάκια μπορείς και μην πέσεις στην παγίδα του παίρνω κάτι να κάνω την δουλειά μου, γιατί πάλι θα έχεις θέματα κάθε φορά που θα το οδηγείς.

Υ.Σ. Έχασα πρόσφατα έναν θείο μου τον οποίο σε όλη μου την ζωή τον θυμάμαι να δουλεύει όλη μέρα από το πρωί έως το βράδυ. Μια μέρα τον πέτυχα στην δουλειά του στο Μοναστηράκι και πήγαμε να φάμε ένα σουβλάκι στον Θανάση. 50 χρόνια δούλευε στο κέντρο και ένα σουβλάκι δεν είχε πάει να πάει για να μην αφήσει το μαγαζί. Με στεναχώρησε τόσο πολύ! Δεν φρόντιζε να προσφέρει τίποτα στον εαυτό του, κάτι που να τον έκανε χαρούμενο, ούτε ένα σουβλάκι. Που θέλω να καταλήξω; Αφού οικονομικά υποστηρίζεις το leon και σε κάνει χαρούμενο μην σκέφτεσαι τα επιπλέον λεφτά. Για εμένα αφού είναι κάτι που το θέλεις, τα αξίζει. Ο μόνος λόγος που θα άλλαζα, είναι ότι δεν βολεύει με την πλάτη σου το χειροκίνητο και ο προσανατολισμός του αυτοκινήτου.

Επεξ/σία από Thanos1921
  • Like 9
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Αφού οικονομικά υποστηρίζεις το leon και σε κάνει χαρούμενο μην σκέφτεσαι τα επιπλέον λεφτά.

τη χαρά που την είδες ακριβώς 😂 ?

Δημοσ.

Εμφανισιακά και σαν αμάξι (εξαιρώντας το θέμα της πλάτης) είχα την αίσθηση ότι του άρεσε πολύ περισσότερο από το ibiza.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Πιστεύω ότι κάτι μέσα σου δεν θα σε ικανοποιήσει.

Να το θέσω διαφορετικά. Καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι 25.000 είναι πολλά αν δεν το χρησιμοποιείς όσο θα ήθελες. Όμως και τα 17.000 (γιατί τόσα θέλεις για ένα καλά εξοπλισμένο τουρμπάτο μικρό, ίσως και παραπάνω) είναι πολλά για ένα αμάξι που θα το βλέπεις και δεν θα σε κάνει χαρούμενο.

Κοίτα να δεις , σωστά τα λες

Απο την άλλη το Leon είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα μικρότερα , το θέμα είναι αν αξίζει την διαφορά ας πούμε των 8000ε σε σχέση με το Ibiza (10000ε με τους τόκους ως πιο ακριβό και με άλλο επιτόκιο)

Το Ibizaki ήταν μία χαρά οδηγικά ως αίσθηση , χειρότερο ποιοτικά και χιλιάρη με λίγο μικρότερους χώρους

Το Leon σίγουρα είναι ανώτερο σε όλα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ανώτερο για 10000ε

Για την χρήση που κάνω το Ibiza θα το είχα ξεχρεώσει τώρα

Χαρούμενο θα με είχε κάνει μόνο η αγορά του DSG 2λιτρου με Full Link . Δηλαδή κοντά 30.000ε . Προφανώς θα είχα χειρότερες τύψεις για το ποσό όταν θα το έβλεπα να κάθεται κάτω.

Επίσης καλή η χαρά όταν μπαίνεις να οδηγήσεις το αμάξι , αλλά σε αυτή τη φάση θα προτιμούσα την χαρά κάποιας εκδρομής.

Το αμάξι έχει να πάρει μπρος ήδη 9 ημέρες και θα το κουνήσω αύριο για ολόκληρα 4 χιλιόμετρα :D

Αν δεν είχα την δόση θα πήγαινα εκδρομή αυτό το Σ/Κ αλλά έσκασαν πάλι ασφάλεια και service στο C3 οπότε και αυτό τον μήνα θα τον περάσω εδώ.

Το σουβλάκι του Θείου σου μεταφράζεται στην εκδρομή για την οικογένεια , τα τελευταία 20 χρόνια μου φεύγουν όλα τα λεφτά σε υλικά αγαθά (αμάξια, μηχανές , σπίτια , υπολογιστές κτλ)

Όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι η ουσία δεν είναι στα υλικά αγαθά και προσπαθώ να κάνω αλλαγές στα παραπάνω.

Όπως έχω ξαναπεί τα έχω καταφέρει όσον αφορά υπολογιστές , κινητά , ρούχα , gadgets αλλά μου έχει μείνει το ακριβότερο σπορ που είναι τα αυτοκίνητα.

Ε πρέπει να το ρυθμίσω και αυτό

Θα δείξει πως θα πάει η πώληση , αν δεν φύγει το αμάξι τότε απλά θα το κρατήσω μέχρι να μην είναι ασφαλές να το οδηγείς

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thanos1921 είπε

Εμφανισιακά και σαν αμάξι (εξαιρώντας το θέμα της πλάτης) είχα την αίσθηση ότι του άρεσε πολύ περισσότερο από το ibiza.

Sandero να είχε πάρει , θα γκρίνιαζε για την ασφάλεια και σαν αμάξι γενικότερα (άσχετο στην Ευρώπη τα έχει σπάσει σε πωλήσεις , ούτε η ίδια η εταιρία δεν το περίμενε 😁)

Leon αυτόματο με ότι έξτρα υπάρχουν, άλλες αναρτήσεις κτλ κτλ θα γκρίνιαζε οτι κάθεται...

Και το C3 aircross αυτόματο να είχε πάρει , θα ήθελε επιδόσεις Leon 🤣

Spoiler

ακόμα πιστεύω η καλύτερη λύση είναι να κάνεις τράμπα το C3 με αυτόματο και να πάρει η γυναίκα  Ibiza CNG

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Sandero να είχε πάρει , θα γκρίνιαζε για την ασφάλεια και σαν αμάξι γενικότερα (άσχετο στην Ευρώπη τα έχει σπάσει σε πωλήσεις , ούτε η ίδια η εταιρία δεν το περίμενε 😁)

Leon αυτόματο με ότι έξτρα υπάρχουν, άλλες αναρτήσεις κτλ κτλ θα γκρίνιαζε οτι κάθεται...

Και το C3 aircross αυτόματο να είχε πάρει , θα ήθελε επιδόσεις Leon 🤣

Απόκρυψη περιεχομένων

ακόμα πιστεύω η καλύτερη λύση είναι να κάνεις τράμπα το C3 με αυτόματο και να πάρει η γυναίκα  Ibiza CNG

Η αλήθεια είναι ότι με την γυναίκα δεν είχαμε κάνει καλή επιλογή σε καύσιμο τότε. Πήγαινε Μαρούσι και τώρα πάει στη Βάρη

Δημοσ.

Πάντως άσχετο αλλά και στο κλαμπ στο facebook (ναι έκανα account απλά για μπώ στο club) σχεδόν όλοι κλαίγονται για τον ήχο του σαζμαν , ακόμη και σε DSG τον αναφέρουν

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 1/10/2021 στις 9:42 ΠΜ, tsofras είπε

Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς.

Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/

You Did it GIF | You Did It. The Crazy Son of a Bitch, You Did It | Know  Your Meme

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πάντως άσχετο αλλά και στο κλαμπ στο facebook (ναι έκανα account απλά για μπώ στο club) σχεδόν όλοι κλαίγονται για τον ήχο του σαζμαν , ακόμη και σε DSG τον αναφέρουν

Να υποθέσω το dsg τους δεν είναι ίδιο με τα παλιά dq200 και dq250, γνωρίζεις; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, atrigane είπε

Να υποθέσω το dsg τους δεν είναι ίδιο με τα παλιά dq200 και dq250, γνωρίζεις; 

Ακριβώς αυτό είναι με κάποιες βελτιώσεις

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ακριβώς αυτό είναι με κάποιες βελτιώσεις

Μέβαλες σε σκέψεις, από βδομάδα θα ακούσω και το δικό μου προσεκτικά.

ΥΓ. Καλά εγώ είμαι και κουφάλογο αλλά λέμε τώρα, ίσως ακούσω κάτι. 

Αα θα βάλω τη γυναίκα, έχει ακοή σκύλου! 

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Πρι κάποια χρόνια ( 14 πηρα κούτα το Mazda 3 ) πριν είχα πάει ετσι για πλάκα να δω το οκταβια μαζί με την γυναίκα , Φυσικα δεν ήθελε να ακούσει για οκταβια αλκα πηγαμε ετσι. Με το που βάζω ταχύτητα ακούω κάτι σαν σύρμα να κουμπώνουν παράξενα οι ταχύτητες με κοιτάζει η γυναίκας και μου λεει φύγαμε.  Ακόμα να το φτιάξουν το κιβώτιο .14 χρόνια τα ίδια.

Πηγαμε απόγευμα βόλτα γλυφαδα για ψώνια και φαγητό. Έπηξε το μάτι μου να βλέπω μίνι Κούπερ.Χαμός γίνετε εκεί με αυτά.Σε όλες τις γωνιές τα βλέπεις αυτά και σμαρτ.

Να σας πω τι με χαλάει στο αμάξι. Το χρωμα. Το διάλεξε η γυναίκα. Στο πριν μοντέλο έβγαζε ένα πορτοκαλί πολυ ωραίο .Το είχε πόστερ στον σφακιανακη.Λέμε θελουμε πορτοκαλί χρωμα με μαύρη οροφή αλλά μας είπαν δεν το βγάζει στο τωρινό μίνι. Βγάζει κόκκινο. Κόκκινο είχαμε το σουιφτ και πήρε γκρι για αλλαγη.

E116202A-0DEB-46D7-89C5-E4744682348E.jpeg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έπηξε το μάτι μου να βλέπω μίνι Κούπερ.Χαμός γίνετε εκεί με αυτά.Σε όλες τις γωνιές τα βλέπεις αυτά και σμαρτ

Ναι, τί γίνεται μαυτά; Είναι 2ο χέρι; Κάποια προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπίας; Έχει γεμίσει ο κόσμος. BTW το μέσα(κούπερ), ήταν, είναι και θα είναι πανέμορφο στα μάτια μου, μπιμπελό.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Ναι, τί γίνεται μαυτά; Είναι 2ο χέρι; Κάποια προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπίας; Έχει γεμίσει ο κόσμος. BTW το μέσα(κούπερ), ήταν, είναι και θα είναι πανέμορφο στα μάτια μου, μπιμπελό.

Δεν πιστευω. Με 23,5 παίρνεις το μανουαλ 136 άλογα. Με τόσα ούτε γιαρις και πόλο δεν παίρνεις. Με 28 παίρνεις καντριμαν. Με τόσα ούτε καρογκ φουλ έξτρα δεν παίρνεις.Παίζει κατηγορία άσου , α κλας , α3.  Για ότι παίρνεις η τιμή είναι σούπερ. Απλός έχει καλες τιμές.

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...