tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 18 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Γιατί να το κάνεις αυτό; Επειδή θα είναι πιο χαμηλό; Γνώμη μου είναι να φύγεις τελείως από τον όμιλο αν είσαι πάλι σε φάση ψαξίματος. Ναι επειδή θα είναι ποιο χαμηλό , με το καλό dsg , ανεξάρτητη ανάρτηση και γρηγορότερο (όχι πως το πατάω και ποτέ ) Αλλά ναι έχεις δίκιο κανονικά θα έπρεπε να φύγω απο τον όμιλο εφόσον έχω πάει 10 φορές συνεργείο σε 2 χρόνια με τα αμάξια που αγοράζω , έλα που δεν με συγκινεί τίποτα άλλο όμως Βλακείες , δεν ξέρω τι θέλω και εγώ και πάω και πετάω τα λεφτά μου και την ηρεμία μου , που θα πάει θα ωριμάσω κάποια στιγμή (#not) 6
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, tsofras είπε Καλημέρες και καλή εβδομάδα Μόλις άφησα το αμάξι συνεργείο , πήρα όχημα αντικατάστασης Formentor χειροκίνητο 😂 Εντάξει το αμάξι είναι για αυτόματο , αλλά έχει πιο μαλακό συμπλέκτη απο το Leon (3.000χλμ έχει αυτό ) εαν ειχαν λιγο χιουμορ θα επρεπε να σου δωσουν διλιτρο λεον αυτοματο...! 😅 9
NTC Labs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι επειδή θα είναι ποιο χαμηλό , με το καλό dsg , ανεξάρτητη ανάρτηση και γρηγορότερο (όχι πως το πατάω και ποτέ ) Αλλά ναι έχεις δίκιο κανονικά θα έπρεπε να φύγω απο τον όμιλο εφόσον έχω πάει 10 φορές συνεργείο σε 2 χρόνια με τα αμάξια που αγοράζω , έλα που δεν με συγκινεί τίποτα άλλο όμως Βλακείες , δεν ξέρω τι θέλω και εγώ και πάω και πετάω τα λεφτά μου και την ηρεμία μου , που θα πάει θα ωριμάσω κάποια στιγμή (#not) θα ωριμάσεις κάποια στιγμή και εσύ και ο @paylidis και θα πάτε να πάρετε φαρομέο Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2024 από NTC Labs 4
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 21 λεπτά πριν, paylidis είπε εαν ειχαν λιγο χιουμορ θα επρεπε να σου δωσουν διλιτρο λεον αυτοματο...! 😅 Αν ήταν σοβαροί θα το έκαναν αυτό γιατί 99% θα τους έλεγα κρατήστε το και έρχομαι να δώσω την διαφορά 1 2
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Θωμα το λιγουρευεσαι μηπως https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340918148-bmw-116 44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε θα ωριμάσεις κάποια στιγμή και εσύ και ο @paylidis και θα πάτε να πάρετε φαρομέο ξυνομουν πριν μερικες μερες αλλα πολλα τα €
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι επειδή θα είναι ποιο χαμηλό , με το καλό dsg , ανεξάρτητη ανάρτηση και γρηγορότερο (όχι πως το πατάω και ποτέ ) Αλλά ναι έχεις δίκιο κανονικά θα έπρεπε να φύγω απο τον όμιλο εφόσον έχω πάει 10 φορές συνεργείο σε 2 χρόνια με τα αμάξια που αγοράζω , έλα που δεν με συγκινεί τίποτα άλλο όμως Βλακείες , δεν ξέρω τι θέλω και εγώ και πάω και πετάω τα λεφτά μου και την ηρεμία μου , που θα πάει θα ωριμάσω κάποια στιγμή (#not) Μηπως να πας σε κανα Tesla
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, paylidis είπε Θωμα το λιγουρευεσαι μηπως https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340918148-bmw-116 ξυνομουν πριν μερικες μερες αλλα πολλα τα € Είναι και Π.Φ. Αλλά 25 χιλιάρικα για 109 άλογα απλή έκδοση χειροκίνητο και μαύρο , μπααα Για αυτήν θα έλεγα ναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338844555-bmw-118 Και αν ήθελα να βάλω και κανα λεφτό παραπάνω τότε αυτήν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337670686-bmw-420 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μηπως να πας σε κανα Tesla Ντεν έχω μπρίζα καρντιά μου Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2024 από tsofras
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι και Π.Φ. Αλλά 25 χιλιάρικα για 109 άλογα απλή έκδοση χειροκίνητο και μαύρο , μπααα Τωρα που το βλεπω, πολλα ζηταει... 22,230 εχει τιμοκαταλογο... κ αυτος ζηταει παραπανω αντι για λιγοτερα... 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Για αυτήν θα έλεγα ναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338844555-bmw-118 Και αν ήθελα να βάλω και κανα λεφτό παραπάνω τότε αυτήν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337670686-bmw-420 Ντεν έχω μπρίζα καρντιά μου ξυνεσαι κ εσυ για το 40αρι χαχαχαχα ωραιο το 420... αλλα οχι... το πηρε 33500 οπως λεει, πληρωσε τελωνειο που δε παιζει να ηταν πανω απο 4-5Κ, αρα θελει πρακτικα να βγαλει κ κερδος, ωραιοςςςςςςςςςςςς 35 ισως αξιζε, 42 ουτε σε ανεκδοτο ομοιως ο αλλος ασσος με 33 δε ξερω αν τα αξιζει αλλα ειναι τουμπανο Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2024 από paylidis
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Τωρα που το βλεπω, πολλα ζηταει... 22,230 εχει τιμοκαταλογο... κ αυτος ζηταει παραπανω αντι για λιγοτερα... ξυνεσαι κ εσυ για το 40αρι χαχαχαχα ωραιο το 420... αλλα οχι... το πηρε 33500 οπως λεει, πληρωσε τελωνειο που δε παιζει να ηταν πανω απο 4-5Κ, αρα θελει πρακτικα να βγαλει κ κερδος, ωραιοςςςςςςςςςςςς 35 ισως αξιζε, 42 ουτε σε ανεκδοτο ομοιως ο αλλος ασσος με 33 δε ξερω αν τα αξιζει αλλα ειναι τουμπανο E σε αυτή την φάση δεν σε νοιάζει αν θα βγάλει αυτός αφού έφαγε την ταλαιπωρία , φθηνότερη 420 δεν βρίσκεις πάντως Για τον άσσο έχει κάλο εξοπλισμό , ηλιοροφούμπα και λίγα χλμ άνετα έκανα τράμπα 1
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, tsofras είπε E σε αυτή την φάση δεν σε νοιάζει αν θα βγάλει αυτός αφού έφαγε την ταλαιπωρία , φθηνότερη 420 δεν βρίσκεις πάντως Για τον άσσο έχει κάλο εξοπλισμό , ηλιοροφούμπα και λίγα χλμ άνετα έκανα τράμπα Παρτον τηλ δε χανεις κατι... ιδανικα ζητας και 2-3 χιλιαρικα εξτρα για το δικο σου ο αλλος με τη 4αρα ευκολα τη δινει 40 το θεμα ειναι οτι για εμενα τουλαχιστον δεν αξιζει τοσα λεφτα πλεον για ροδες
Nabuko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 29 λεπτά πριν, paylidis είπε το πηρε 33500 οπως λεει, πληρωσε τελωνειο που δε παιζει να ηταν πανω απο 4-5Κ, αρα θελει πρακτικα να βγαλει κ κερδος, ωραιοςςςςςςςςςςςς Τελωνείο βγαίνει πάνω από 8Κ, ΤΚ-Πινακίδες-Κτεο ένα 250αρι και η μεταφορική 1500. Αν πας να το φέρεις μόνος σου πάει στο 1000ρικο 3
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Παρτον τηλ δε χανεις κατι... ιδανικα ζητας και 2-3 χιλιαρικα εξτρα για το δικο σου ο αλλος με τη 4αρα ευκολα τη δινει 40 το θεμα ειναι οτι για εμενα τουλαχιστον δεν αξιζει τοσα λεφτα πλεον για ροδες Ιδιώτες είναι George όχι έμποροι 1
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τελωνείο βγαίνει πάνω από 8Κ, ΤΚ-Πινακίδες-Κτεο ένα 250αρι και η μεταφορική 1500. Αν πας να το φέρεις μόνος σου πάει στο 1000ρικο πολλα μου φαινονται με βαση τα αμαξια που εχουμε φερει στο παρελθον... για αυτο λεω 4-5... μεταφορά 7-8 κατοσταρικα ήταν πριν 1 χρονο για ενα τετοιο αμαξι, πλεον γυρω στο χιλιαρικο... κ παλι πολλα ζηταει για εμενα... βεβαια αν δε το καιγεται μαζι του, κ εγω ισως τοσα να ζηταγα 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ιδιώτες είναι George όχι έμποροι ναι τωρα το παρατηρησα! Ποτε δε ξερεις βεβαια μπορει να μετανιωσε που πηρε χαμηλο
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Υο Μόλις επέστρεψα απο συνεργείο , αν θυμάστε την πρώτη φορά που έτριζε σας είχα πει ότι εντοπίζω το τρίξιμο απο τον ουρανό και το πίσω αριστερό χερούλι. Έπεσα μέσα για 2η φορά αφού έτριζε το πίσω χερούλι γιατί ήταν στραβή μία εσωτερική λάμα που έχει αντί για βίδα για να το κρατάει στον ουρανό. Την άλλαξαν και αυτή , δεν τρίζει προς το παρών κάτι , αυτά Άντε να δούμε 9
Johnkeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 22 λεπτά πριν, tsofras είπε αν θυμάστε την πρώτη φορά που έτριζε σας είχα πει ότι εντοπίζω το τρίξιμο απο τον ουρανό και το πίσω αριστερό χερούλι. Έπεσα μέσα για 2η φορά αφού έτριζε το πίσω χερούλι γιατί ήταν στραβή μία εσωτερική λάμα που έχει αντί για βίδα για να το κρατάει στον ουρανό. Την άλλαξαν και αυτή , δεν τρίζει προς το παρών κάτι , αυτά House MD για αυτοκίνητα 🤣 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις